Theodore41 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ο φιλος σου σαν γνωστης σου εκανε αυτες τις προτασεις? Δηλαδη αφενος περιμενεις να βρεις made in korea note 8 , αφετερου, πιστευεις υπαρχει πιθανοτητα στο 99,9% των καταστηματων (επισημων και παραεισαγωγων) να βρεις συσκευη που προοριζεται για την Αλβανια? :wacko::wacko::wacko::blink::blink: Φαντάζομαι ότι δεν παίζεις ποτέ τζόκερ,έτσι;Γιατί το ότι η πιθανότητα για κάτι,είναι μικρή,δε σημαίνει ότι είναι και μηδενική... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Φαντάζομαι ότι δεν παίζεις ποτέ τζόκερ,έτσι;Γιατί το ότι η πιθανότητα για κάτι,είναι μικρή,δε σημαίνει ότι είναι και μηδενική... Ειναι σαν να περπατας στο δρομο και να κοιτας στον ουρανο μην τυχον σου πεσει καμια γλαστρα απο μπαλκονι απροσεκτης νοικοκυρας. Υπαρκτο σεναριο μεν, αναξιο σπαταλης φαιας ουσιας δε. ΥΓ 1 Στο δια ταυτα, προχωρα με ενα αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο ή αγγελια με τα απαραιτητα χαρτια και θα εισαι οκ... ΥΓ 2 Σε φιλο μου που μου ζητα τη γνωμη μου για αγορα hi fi system πχ ή νεας φωτογραφικης μηχανης, δεν προτεινω τιποτα γιατι δεν το κατεχω ;) Edited February 23, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Eπειδή ψάχνω να βρω καλή τιμή για να το πάρω,κουβέντιασα με φίλο για το τηλέφωνο,και μου ειπε να πάρω Κορεάτικο και όχι από το Βιετνάμ,γιατί είναι καλύτερο.Και να μην πάρω κάποιο που να είναι για την Αλβανία γιατί δεν έχει εγγύηση, ως εκτός ΕΕ. Ξέρει κανείς τίποτα; Εδω Ελλαδα δυσκολο .Απο την αλλη για να το βρεις να ειναι κορεατικο πρεπει να εχεις τα τηλεφωνα ολων των προμηθευτων της Ευρωπης να τους παρεις τηλεφωνο με την σειρα και να τους ρωτας απο που κανανε παραγγελια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εδω Ελλαδα δυσκολο .Απο την αλλη για να το βρεις να ειναι κορεατικο πρεπει να εχεις τα τηλεφωνα ολων των προμηθευτων της Ευρωπης να τους παρεις τηλεφωνο με την σειρα και να τους ρωτας απο που κανανε παραγγελια.:p Ευχαριστώ παιδια για τη βοήθεια.Το χτύπησα όπως είπατε με 7 κατοστάρικα.(+5). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καμιά πρόταση για θήκη δεν υπάρχει;Γιατί τόσα λεφτά και χωρίς θήκη,είναι μεγάλο ρίσκο. Είδα μία σε φωτογραφία και μου άρεσε,αλλά αν δεν την δεις από κοντά δε λέει. Επίσης και tempered glass,παίρινουμε ένα απ' το σωρό,ή υπάρχουν ποιότητες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Καλησπέρα. Σήμερα παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει πλέον το σύμβολο της λειτουργίας 'Μην ενοχλείτε' ούτε πάνω πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων ούτε στην AOD. Η σίγαση γίνεται κανονικά όταν είναι ενεργοποιημενο. Απλά είτε είναι ενεργή είτε όχι, δεν έχω ένδειξη πουθενά για το αν την έχω ενεργοποιήσει, παρά μόνο αν κατεβάσω να δω την μπάρα ειδοποιήσεων. (δείτε την εικόνα) Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ. Note 8, SM-N950F (Tapatalk) Edited February 24, 2018 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 (edited) Κάνε μια επανεκκίνηση.Έκανα πολλές! Δοκιμάζω τώρα διαφορά που βρίσκω στο Internet μήπως και το διορθώσω.... Update... Βρήκα τη λύση. Τη μοιράζομαι σε περίπτωση που κάποιος έχει ανάλογο πρόβλημα... Ρυθμίσεις --> Ειδοποιήσεις --> Για Προχωρ. (Πάνω δεξιά) --> "Επαναφ. προτιμ. εφαρμογών" (στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά) Note 8, SM-N950F (Tapatalk) Edited February 24, 2018 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα αγόρασα σφραγισμένο το note 8 απίθανο τηλέφωνο. Μου ήρθε μια μεγάλη ενημέρωση και την έκανα. Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει η ενημέρωση για την έκδοση 8.0 Oreo σε εμένα τώρα είναι στην 7.1.1. Επίσης υπάρχει εφαρμογή για να γίνεται άνοιγμα του τηλεφώνου με διπλό χτύπημα στην οθόνη; Πώς μπορώ να κάνω αφύπνιση του τηλεφώνου με απλό κούνημα του χεριού μπροστά από την οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Σήμερα αγόρασα σφραγισμένο το note 8 απίθανο τηλέφωνο. Μου ήρθε μια μεγάλη ενημέρωση και την έκανα. Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει η ενημέρωση για την έκδοση 8.0 Oreo σε εμένα τώρα είναι στην 7.1.1. Επίσης υπάρχει εφαρμογή για να γίνεται άνοιγμα του τηλεφώνου με διπλό χτύπημα στην οθόνη; Πώς μπορώ να κάνω αφύπνιση του τηλεφώνου με απλό κούνημα του χεριού μπροστά από την οθονη; Ωπα... Ωπα... Κάτσε να τα δούμε ένα ενα.... Android 8 ετοιμάζεται (βασικά ειναι σχεδόν έτοιμη) οπότε θεωρητικά μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχει έρθει... Άνοιγμα της οθόνης με διπλό χτύπημα μόνο με ενεργοποιημενη την always on display στο σημείο που βρίσκεται το εικονικό κεντρικό πλήκτρο αλλα θέλει ρύθμιση από τις κεντρικές ρυθμίσεις - εμφάνιση (νομιζω) Αφύπνιση με πέρασμα του χεριού από ρυθμίσεις - προσβασιμοτητα - και εκεί νομίζω κινητικές ή κάπως έτσι... Πάντως το έχει κανονικά Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Τι το θέλετε το διπλό χτύπημα.. Αν πατήσεις δυνατα την οθονη στο σημείο που είναι το κεντρικό softkey, η οθονη αναβει. Δε χρειάζεται κανενα διπλο χτύπημα οσο υπάρχει αυτο. Δεν θυμάμαι αν θέλει κάποια ρύθμιση αλλα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Ωπα... Ωπα... Κάτσε να τα δούμε ένα ενα.... Android 8 ετοιμάζεται (βασικά ειναι σχεδόν έτοιμη) οπότε θεωρητικά μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχει έρθει... Άνοιγμα της οθόνης με διπλό χτύπημα μόνο με ενεργοποιημενη την always on display στο σημείο που βρίσκεται το εικονικό κεντρικό πλήκτρο αλλα θέλει ρύθμιση από τις κεντρικές ρυθμίσεις - εμφάνιση (νομιζω) Αφύπνιση με πέρασμα του χεριού από ρυθμίσεις - προσβασιμοτητα - και εκεί νομίζω κινητικές ή κάπως έτσι... Πάντως το έχει κανονικά Σε ευχαριστώ παρά πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Κοίταξα για καλό γυαλάκι προστασίας και βρήκα με σχεδόν 20€,αλλά στο eBay https://www.ebay.com/sch/Nillkin-9H-Hardness-Mobile-Screen-Protector-for-Samsung/58540/bn_598295/i.html?_fsrp=1 ,βρίσκω από 6 δολ.Επειδή υπάρχουν και μαιμού Nillkin,μπορούμε να βρούμε γνήσια αλλά φτηνότερα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Κοίταξα για καλό γυαλάκι προστασίας και βρήκα με σχεδόν 20€,αλλά στο eBay https://www.ebay.com/sch/Nillkin-9H-Hardness-Mobile-Screen-Protector-for-Samsung/58540/bn_598295/i.html?_fsrp=1 ,βρίσκω από 6 δολ.Επειδή υπάρχουν και μαιμού Nillkin,μπορούμε να βρούμε γνήσια αλλά φτηνότερα; Υπάρχει ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για αυτά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=456940 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Τι το θέλετε το διπλό χτύπημα.. Αν πατήσεις δυνατα την οθονη στο σημείο που είναι το κεντρικό softkey, η οθονη αναβει. Δε χρειάζεται κανενα διπλο χτύπημα οσο υπάρχει αυτο. Δεν θυμάμαι αν θέλει κάποια ρύθμιση αλλα δουλευει. Μια χαρά χρειάζεται. Το double tap θα βόλευε πολύ περισσότερο αν εφαρμοζόταν σε όλη την οθόνη όπως σε πολλούς άλλους OEM χωρίς την ανάγκη απαραίτητα το AOD να είναι στο on. Το να πατάς κάτω κάτω δεν έτσι ότι πιο βολικό και εύχρηστο ειδικά σε τόσα μακρόστενα κινητα. Ας το προσθέσει σαν επιλογή σε τελική και οποίος δεν θέλει μην το χρησιμοποεί. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μια χαρά χρειάζεται. Το double tap θα βόλευε πολύ περισσότερο αν εφαρμοζόταν σε όλη την οθόνη όπως σε πολλούς άλλους OEM χωρίς την ανάγκη απαραίτητα το AOD να είναι στο on. Το να πατάς κάτω κάτω δεν έτσι ότι πιο βολικό και εύχρηστο ειδικά σε τόσα μακρόστενα κινητα. Ας το προσθέσει σαν επιλογή σε τελική και οποίος δεν θέλει μην το χρησιμοποεί. Sent from my iPad using Tapatalk ProΜα και με κλειστό το always on πάλι δουλεύει το κάτω πλήκτρο και η επιτυχία του είναι 100% και εύκολα,σε αντίθεση με το δακτυλικό και την ίριδα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μα και με κλειστό το always on πάλι δουλεύει το κάτω πλήκτρο και η επιτυχία του είναι 100% και εύκολα,σε αντίθεση με το δακτυλικό και την ίριδα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλο λέμε. Να καταλαβαίνουμε τον άλλον τι γράφει. Τι μου μπλέκεις δακτυλικό ίριδα και παραμύθια της χαλιμάς στα λεγόμενα μου. Είχες και το OnePlus άρα έπρεπε να κατανοείς με την μια τι λέει ο άλλος. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μια χαρά χρειάζεται. Το double tap θα βόλευε πολύ περισσότερο αν εφαρμοζόταν σε όλη την οθόνη όπως σε πολλούς άλλους OEM χωρίς την ανάγκη απαραίτητα το AOD να είναι στο on. Sent from my iPad using Tapatalk ProΥπάρχει συσκευή με AOD on να δουλεύει DoubleTap2Wake ? Γιατί σε εμένα (Note3 με custom kernel που υποστηρίζει DoubleTap2Wake) αν έχω το AOD on το DT2W δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Υπάρχει συσκευή με AOD on να δουλεύει DoubleTap2Wake ? Γιατί σε εμένα (Note3 με custom kernel που υποστηρίζει DoubleTap2Wake) αν έχω το AOD on το DT2W δεν δουλεύει. V30............ Εγώ γενικά λέει να δουλεύει είτε με κλειστό είτε με ανοιχτό AOD σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Μην σε περιορίζει να έχεις υποχρεωτικά το AOD ανοιχτό(εκτος το μέρος της οθόνης που καταλαμβάνει πχ την ώρα,notifications,ημερομηνία η ποσοστό μπαταρίας για ευνόητους λόγους)και μόνο πατώντας το home button όπως κάνει κάκιστα η Sammy. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited February 25, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 V30............ button όπως κάνει κάκιστα η Sammy. Sent from my iPad using Tapatalk ProΔεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δεν βάζει DT2W στίς συσκευές . Εδώ το βάζουν στούς κερνελ τους απλοί Devs . Κρίμα γιατί εμένα με βολεύει αφάνταστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δεν βάζει DT2W στίς συσκευές . Εδώ το βάζουν στούς κερνελ τους απλοί Devs . Κρίμα γιατί εμένα με βολεύει αφάνταστα. Τόσα χρόνια αυτο ζητάμε και εκεί το χαβά της. Βάλε ρε Sammy και οποίος θέλει μην το χρησιμοποιεί μέσω επιλογής. Λίγες γραμμές κώδικα στο λογισμικό είναι. Τόσες και τόσες μπούρδες βάζει με ένα σωρό άχρηστες υπηρεσίες οι εφαρμογές και κάτι χρήσιμο για πολλούς δεν βάζει. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Άλλο λέμε. Να καταλαβαίνουμε τον άλλον τι γράφει. Τι μου μπλέκεις δακτυλικό ίριδα και παραμύθια της χαλιμάς στα λεγόμενα μου. Είχες και το OnePlus άρα έπρεπε να κατανοείς με την μια τι λέει ο άλλος. Sent from my iPad using Tapatalk ProΈμπλεξα δακτυλικό και ίριδα για να τονίσω πόσο καλύτερα δουλεύει το κρυφό home button, στα oneplus σπάνια χρησιμοποιούσα το double touch για την δική μου χρήση είναι αχρείαστο όταν ξεκλειδώνω με finger,ο καθένας νομίζω έχει τα δικά του θέλω στις συσκευές, επίσης το ambient display του oneplus δουλεύει για μένα καλύτερα από το aod της Samsung,δουλεύει όταν το χρειάζεσαι πραγματικά χωρίς επίπτωση στη μπαταρία,προσωπική μου γνώμη νομίζω μπορώ να την εκφράζω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια δεν βάζει DT2W στίς συσκευές . Εδώ το βάζουν στούς κερνελ τους απλοί Devs . Κρίμα γιατί εμένα με βολεύει αφάνταστα.Βαγγο η χειρότερη υλοποίηση στο android σε οποιοδήποτε custom kernel σε όλες τις συσκευές που είχα ήταν το νούμερο ένα για αστάθεια και κατανάλωση,nexus 6p,pixel xl,nexus 7 2013,note 3,μόνο στα oneplus δεν είχε καμία επίπτωση Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Στις custom rom ποτε δεν χρησιμοποιησα dt2w ακριβώς γιατι καταναλώνε και αρκετά μάλιστα. Στο lg g2 που το ειχε ενσωματωμένο δουλευε με αλλη μέθοδο και δεν κατανάλωνε. Γούστα είναι αυτα, και κακως δεν το βάζει η σαμσουνγκ οντως, ωστε σε οποίον του αρέσει να το χρησιμοποιει. Προσωπικά ποτε δε με βολεψε. Στο lg g2 πολλες φορες ανοίγε μεσα στην τσέπη, αλλες φορες δεν επιανε το 1ο πάτημα με αποτέλεσμα να βαρας 3 φορες, και γενικα δεν ήταν αξιόπιστο οπότε εντυπωσιαζομαι που σε κάποιους αρέσε τοσο. Εκτός και αν σε αλλη συσκευή δουλευε καλύτερα, αν και λογω του τρόπου, πότε δεν θα ειναι εντελώς αξιόπιστο. Αντίθετα αυτο που εκανε η σαμσουνγκ στο νοτε 8, (ηταν ενας λογος που το προτίμησα απο το mate) είναι σούπερ αξιόπιστο. Δεν καταναλώνει ουτε χρειάζεται το always on display. Αν θες ρυθμίσεις να φαίνεται αμυδρά το κουμπι ωστε να ξερεις που θα πατήσεις, αν θες το έχεις αορατο. Θεμα εμπειρίας. Μολις το συνηθίσεις είναι σαν κουμπί πραγματικό αφου δονηται και θελει πίεση. Το πατάω το βραδυ για να ανάψει η οθονη με κλειστά ματια. Αν το εχετε δοκιμάσει και δεν σας αρέσει οκ, γούστα ειναι αυτα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε το πρώτα. Η σαμσουνγκ τη μονη βλακεία που έκανε στο νοτε 8 ειναι η μπαταρία του. Σε ολα τα υπολοιπα εχει κανει μακράν την καλύτερη υλοποίηση απο ολες τις ναυαρχιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Στις custom rom ποτε δεν χρησιμοποιησα dt2w ακριβώς γιατι καταναλώνε και αρκετά μάλιστα. Στο lg g2 που το ειχε ενσωματωμένο δουλευε με αλλη μέθοδο και δεν κατανάλωνε. Γούστα είναι αυτα, και κακως δεν το βάζει η σαμσουνγκ οντως, ωστε σε οποίον του αρέσει να το χρησιμοποιει. Προσωπικά ποτε δε με βολεψε. Στο lg g2 πολλες φορες ανοίγε μεσα στην τσέπη, αλλες φορες δεν επιανε το 1ο πάτημα με αποτέλεσμα να βαρας 3 φορες, και γενικα δεν ήταν αξιόπιστο οπότε εντυπωσιαζομαι που σε κάποιους αρέσε τοσο. Εκτός και αν σε αλλη συσκευή δουλευε καλύτερα, αν και λογω του τρόπου, πότε δεν θα ειναι εντελώς αξιόπιστο. Αντίθετα αυτο που εκανε η σαμσουνγκ στο νοτε 8, (ηταν ενας λογος που το προτίμησα απο το mate) είναι σούπερ αξιόπιστο. Δεν καταναλώνει ουτε χρειάζεται το always on display. Αν θες ρυθμίσεις να φαίνεται αμυδρά το κουμπι ωστε να ξερεις που θα πατήσεις, αν θες το έχεις αορατο. Θεμα εμπειρίας. Μολις το συνηθίσεις είναι σαν κουμπί πραγματικό αφου δονηται και θελει πίεση. Το πατάω το βραδυ για να ανάψει η οθονη με κλειστά ματια. Αν το εχετε δοκιμάσει και δεν σας αρέσει οκ, γούστα ειναι αυτα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε το πρώτα. Η σαμσουνγκ τη μονη βλακεία που έκανε στο νοτε 8 ειναι η μπαταρία του. Σε ολα τα υπολοιπα εχει κανει μακράν την καλύτερη υλοποίηση απο ολες τις ναυαρχιδες. Πάντως δεν καταναλώνει η καταναλώνει πολύ ελάχιστα και σίγουρα σε πολύ μικρότερο βαθμό από ότι η ίριδα όπου ένα σκασμό αισθητήρες ενεργοποιούνται για να δουλέψει. Ναι παλιά σε z2/z3/g2 άνοιγε η οθόνη σε τσέπες(βέβαια είχα εφαρμόσει το κόλπο η οθόνη να κοιτάζει προς τα έξω και όχι προς τα μέσα εντός τσέπης και έτσι δεν άνοιγε τυχαία) αλλά τελευταία έτη σε axon 7/OnePlus δεν μου έχει ανοίξει τυχαία ούτε μια φορά. Έχει βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης τελευταία έτη πέρα ότι πολύ πιο αξιόπιστα δουλεύει κυρίως σε OnePlus όπου πολύ σπάνια να μην πιάσει με την μια. Καλά το home button και εγώ αόρατο το είχα με ένα mod σε s8 plus όχι την αντίστοιχη ρύθμιση του AOD διότι έχανα πληροφορίες στην AOD ενώ με το mod και είχα πλήρη λειτουργική AOD και αόρατο home button και ενστικτωδώς το δάχτυλο πήγαινε εκεί. Παρ όλα αυτά θεωρώ όπως είπα το να έχω δυνατότητα μα ξυπνάω οθόνη με οποιοδήποτε πάτημα σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης πολύ πιο βολικό και φιλικό στο χρήστη ειδικά όταν βλέπεις οι Κινέζοι έχουν πολύ αξιόπιστο τρόπο λειτουργίας. Εξισου σημαντικό να βάζω ύπνο την οθόνη από lock screen. Πλέον με Oreo έχει κοπεί η δυνατότητα που σου δίνει τέτοια επιλογή με τρίτες εφαρμογές πχ glimpse notifications που δουλεύει με 7.1 άρα πρέπει native το παρέχει ο κατασκευαστής μιας και root που είναι ο δεύτερος εφικτός τρόπος(gravity box) ε σε ξέρεις ότι Sammy λες αντίο εγγυηση :lol: Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited February 25, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εγώ πάντως τον τελευταίο καιρό δεν έχω βάλει τίποτα για κωδικό ασφαλείας.Γιατί να το κάνω;Κωδικούς δεν αποθηκεύω,φωτό περίεργες δεν έχω,αλλά ούτε και γυναίκα που ψάχνει,γιατί δεν ξέρει τίποτα απ΄αυτά...:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts