ligizos Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Αυτό δεν θέλει root για να λειτουργεί;;; Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟχι φίλε μου Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Δεν το γνωριζω Κωστα. Παρολα αυτα λεει οτι συνεργαζεται με ολες τις θηκες, φανταζομαι και με τις επισημες της σαμσουγκ (προτιστως θα ελεγα με αυτες). Ευχαριστώ Γιάννη. Μάλλον θα το δοκιμάσω. Από αφή, αίσθηση τι λέει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλησπερα, Χρονια Πολλα. Μπορειτε να μου πειτε ποσο % καταναλωνει η συσκευη αν την εχετε σε αδρανεια στο flight mode? Μου τρωει σε flight mode (με κλειστο επιπλεον το wifi,bt κλπ και το aod) 4%-5% σε 7 ωρες. Μου φαινεται πολυ, ειδικα οταν στην προηγουμενη συσκευη μου στις ιδιες συνθηκες δεν κατεβαινε καθολου η μπαταρια. Και κατι αλλο. Θελω να φυλαξω καποιους κωδικους εντος της συσκευης. Υπαρχει καλυτερη λυση απ τον ασφαλη φακελο? Θελω εκτος απ το να μην εχει προσβαση καποιος που θα εχει τη συσκευη στα χερια του, να μην παιρνουν προσβαση και οι εφαρμογες με τυχον δικαιωματα αναγνωσης στο storage που μπορει να εχουν. Ευχαριστω!Εμένα σε flight mode κατά την διάρκεια της νύχτας (περίπου 7-7,5 ωρες) καταναλώνει από 1-2%. Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ευχαριστώ Γιάννη. Μάλλον θα το δοκιμάσω. Από αφή, αίσθηση τι λέει? Eίναι το πρώτο μου τζαμάκι στο νοτε 8 (ήρθα διαβασμένος βλέπεις) και δεν μπορώ να σου πώ συγκριτικά με άλλα. Πάντως είναι μια χαρά θα έλεγα. Πατήματα δεν χάνω κατά 99% και το πενάκι δουλεύει απροβλημάτιστα. Έχει και ολεοφοβική επίστρωση από ότι καταλαβαίνω. Για τα 13-14 ευρώ που έχει, δεν το συζητώ, είναι εξαιρετική. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Για όσους έψαχναν από το s8+ και μετά το widget με τις φωτογραφίες από την συλλογή που αλλάζουν κτλ τελικά υπάρχει κανονικά αλλά πλέον μεμονωμένο στο Galaxy apps κανονικά από την Samsung με την ονομασία pictures frames widget... Το αναφέρω μιας και δεν το ήξερα και το βρήκα τυχαία Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ομάδα καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχει σκάσει αναβάθμιση περί τα 800mb, όσοι την έχουν κάνει τι αίσθηση έχουν;; Τα φώτα σας. Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ομάδα καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχει σκάσει αναβάθμιση περί τα 800mb, όσοι την έχουν κάνει τι αίσθηση έχουν;; Τα φώτα σας. Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω την αίσθηση ότι έγινε πιο σβέλτο το κινητό, αλλά παράλληλα παρατηρώ και μια αυξημένη κατανάλωση στην μπαταρία. Μετά από κάποιες μέρες θα έχω πιο καθαρή εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καμία διαφορά δε βλέπω εγώ. Επί ευκαιρίας έχω και μια ερώτηση για να μην διαβάζω όλα τα topic από αρχής, το adhell2 το έχει κάνει καποιος να δουλέψει σωστά στο note8 ? Στο s7edge δούλευε τέλεια αλλά στο note8 αν καταφερεις να το κάνεις να δουλέψει που θέλει πολύ προσπάθεια, το τηλ δε δουλεύει σωστά μπλοκάρουν πολλές εφαρμογές, διευθύνσεις και γενικά σέρνεται. Αν και στο xda τα ίδια βλεπω πανω κάτω υπαρχει εμπειρία από κάποιον εδώ? Προς στιγμήν έχω βάλει το blokada που είναι πολύ καλή εφαρμογή και κόβει σχεδόν τα πάντα από διαφημίσεις αλλά εχει μονιμο notification (το οποίο συνηθίζεται δεν είναι τόσο ασχημο) αλλά δουλεύει μεσω vpn και θεωρητικά ίσως καταναλώνει επιπλέον μπαταρία... Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Να και μια ευχάριστη (για εμένα τουλάχιστον) αλλαγή που ήρθε με το τελευταίο update.... Αλλαγή και πάλι στον τρόπο λειτουργίας της αυτόματης φωτεινότητας... Λειτουργεί όπως λειτουργούσε στην αρχή το S8+ δηλαδή έχεις ενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα και ανεβάζεις την φωτεινότητα στο τέρμα... Απενεργοποιεις και ξανά ενεργοποιεις την αυτόματη φωτεινότητα και επανέρχεται στις καθορισμενες τιμές φωτεινότητας που έχει δώσει η Samsung... Για νέους και όσους δεν θυμούνται πριν την αναβάθμιση αν ανέβαζες με ενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα λειτουργούσε σαν εκμάθηση και κρατούσε την δική σου ρύθμιση σαν την προκαθορισμενη για το συγκεκριμένο περιβάλλον που βρισκόσουν χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να επανέλθεις στην εργοστασιακή ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Να και μια ευχάριστη (για εμένα τουλάχιστον) αλλαγή που ήρθε με το τελευταίο update.... Αλλαγή και πάλι στον τρόπο λειτουργίας της αυτόματης φωτεινότητας... Λειτουργεί όπως λειτουργούσε στην αρχή το S8+ δηλαδή έχεις ενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα και ανεβάζεις την φωτεινότητα στο τέρμα... Απενεργοποιεις και ξανά ενεργοποιεις την αυτόματη φωτεινότητα και επανέρχεται στις καθορισμενες τιμές φωτεινότητας που έχει δώσει η Samsung... Για νέους και όσους δεν θυμούνται πριν την αναβάθμιση αν ανέβαζες με ενεργοποιημενη την αυτόματη φωτεινότητα λειτουργούσε σαν εκμάθηση και κρατούσε την δική σου ρύθμιση σαν την προκαθορισμενη για το συγκεκριμένο περιβάλλον που βρισκόσουν χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να επανέλθεις στην εργοστασιακή ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας Εγω παλι μου αρεσε η εκμάθηση, τωρα παλι πειραζω συνεχεια την φωτεινότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το καταλαβαίνω και σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.... Οπότε σου λέει η samsung 4 μήνες έτσι και 4 μήνες αλλιώς... Χεχεχχε... Παντως παρατηρώ θέμα με τα μηνύματα στο messager δηλαδή μου έρχονται κανονικά στο Tablet αλλά στο NOTE μόνο όταν μπω στην εφαρμογή... Ακόμα και μέτα από διαγραφή και επανα εγκατάσταση πάλι μου το κάνει και εννοείται ότι το δοκιμάζω μετά από επανάκινηση με κλειστώ WiFi το ανοίγω και δοκιμάζω... Τώρα το έβαλα και σε παραβλέψει βελτιστοποιησεων μπαταρίας και περιμένω λίγο να δω.... Άρχισαν τα όργανα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το καταλαβαίνω και σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.... Οπότε σου λέει η samsung 4 μήνες έτσι και 4 μήνες αλλιώς... Χεχεχχε... Παντως παρατηρώ θέμα με τα μηνύματα στο messager δηλαδή μου έρχονται κανονικά στο Tablet αλλά στο NOTE μόνο όταν μπω στην εφαρμογή... Ακόμα και μέτα από διαγραφή και επανα εγκατάσταση πάλι μου το κάνει και εννοείται ότι το δοκιμάζω μετά από επανάκινηση με κλειστώ WiFi το ανοίγω και δοκιμάζω... Τώρα το έβαλα και σε παραβλέψει βελτιστοποιησεων μπαταρίας και περιμένω λίγο να δω.... Άρχισαν τα όργανα Τωρα που το λες και σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Το καταλαβαίνω και σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.... Οπότε σου λέει η samsung 4 μήνες έτσι και 4 μήνες αλλιώς... Χεχεχχε... Παντως παρατηρώ θέμα με τα μηνύματα στο messager δηλαδή μου έρχονται κανονικά στο Tablet αλλά στο NOTE μόνο όταν μπω στην εφαρμογή... Ακόμα και μέτα από διαγραφή και επανα εγκατάσταση πάλι μου το κάνει και εννοείται ότι το δοκιμάζω μετά από επανάκινηση με κλειστώ WiFi το ανοίγω και δοκιμάζω... Τώρα το έβαλα και σε παραβλέψει βελτιστοποιησεων μπαταρίας και περιμένω λίγο να δω.... Άρχισαν τα όργανα Αυτό το είχα και πριν. Σε 7 plus ερχόταν κανονικά και σε μένα όταν και αν θυμόταν. Όχι πάντα αλλά κάποιες φορές το έπιανε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αυτό το είχα και πριν. Σε 7 plus ερχόταν κανονικά και σε μένα όταν και αν θυμόταν. Όχι πάντα αλλά κάποιες φορές το έπιανεΚαι σε μένα το ίδιο με το messenger. Εδώ και ένα μήνα μπορεί και παραπάνω Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Και σε μένα το ίδιο με το messenger. Εδώ και ένα μήνα μπορεί και παραπάνω Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παντως έκανα όλες τις πιθανές δοκιμές (έχω γίνει ιδικός από τις εμπειρίες μου μετα απο Huawei Mate 8, 9) και δεν δούλεψε τίποτα... Ο μόνος τρόπος μετά από επανάκινηση να ανοίξεις το messager και να μείνει ανοιχτό (για όσο μείνει με το Android doze) στις πρόσφατες εφαρμογές.... Προσωπικά δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα...που σήμερα έτυχε και το χρειάστηκα και ήταν επείγον... Για μένα άσχετα τα 1030 ευρώ που κοστίζει είναι ένας καλός λόγος να φύγει αεροπορικος από το παράθυρο του 2ου που μένω... Τραγικό απλά... Μια τέτοια συσκευή να μην παίρνει ακαριαία τις ειδοποιήσεις από μια από τις 20 πιο δημοφιλής εφαρμογές που κυκλοφορούν... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Παντως έκανα όλες τις πιθανές δοκιμές (έχω γίνει ιδικός από τις εμπειρίες μου μετα απο Huawei Mate 8, 9) και δεν δούλεψε τίποτα... Ο μόνος τρόπος μετά από επανάκινηση να ανοίξεις το messager και να μείνει ανοιχτό (για όσο μείνει με το Android doze) στις πρόσφατες εφαρμογές.... Προσωπικά δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα...που σήμερα έτυχε και το χρειάστηκα και ήταν επείγον... Για μένα άσχετα τα 1030 ευρώ που κοστίζει είναι ένας καλός λόγος να φύγει αεροπορικος από το παράθυρο του 2ου που μένω... Τραγικό απλά... Μια τέτοια συσκευή να μην παίρνει ακαριαία τις ειδοποιήσεις από μια από τις 20 πιο δημοφιλής εφαρμογές που κυκλοφορούν... Πες μου που μένεις για να περιμένω κάτω από το παράθυρο....... :) Σαφώς και εχεις δίκιο βέβαια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αν κάνετε logout από τις υπόλοιπες συσκευές που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο messenger παραμένει το πρόβλημα? Γιατί είχα ένα ίδιο πρόβλημα παλιότερα νομίζω με το oneplus 3 η με το nexus 6p. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Εντάξει τώρα τι να λέμε... Δεν μου αρέσει να μουρμουραω αλλά βασικός κανόνας - παράγωντας για την χρήση ενός smartphone είναι σωστές τηλεφωνικές κλήσεις και σωστή επικοινωνία.... Αυτά τα 2 είναι ο κανόνας και θα έπρεπε να είναι δεδομένα και να μην ασχολείται κανένας χρήστης ΠΟΤΕ... Σήμερα έχασα ένα μήνυμα στο messenger, αύριο ένα mail, μεθαύριο ένα SMS ή μια κλήση κτλ. Τι να την κάνω μια τέλεια κάμερα, οθόνη, εμφάνιση αν έχω χάσει τον κανόνα...και δεν μιλάω μόνο για το Note αλλά όλες οι συσκευές αργά ή γρήγορα έχουν τα θεματακια τους με τις ειδοποιήσεις... Δεν φταίει η συσκευή....? Τότε άμεσα να αποκλείσει η εκάστοτε εταιρεία την εφαρμογή από τις συσκευές τις.... Χθες όμως... Μέχρι να την υποστήριξη σωστά ο δημιουργός και ακριβώς το ίδιο για το αντίστροφο... Αλλά μας έχουν βρει ζώα, πρόβατα και απλά ακολουθούμε τον τσοπάνη και την φλογέρα... Δεν θα με πείραζε τόσο αν είχα ένα xiaomi 200€ αλλά στο ΝΟΤΕ ναι έχω την απαίτηση τουλάχιστον να λειτουργούν όλα τέλεια κάθε μέρα, σήμερα και αύριο.... Σορι για το off topic ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κάνετε logout από τις υπόλοιπες συσκευές που είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο messenger παραμένει το πρόβλημα? Γιατί είχα ένα ίδιο πρόβλημα παλιότερα νομίζω με το oneplus 3 η με το nexus 6p. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Φιλε δεν είναι προσωπικό αλλά όχι δεν κάνω ούτε καν θα δοκιμάσω να κάνω log out από της υπόλοιπες συσκευές μου... Θέλω να μου έρχεται ένα μήνυμα και να το ακούω να χτυπάει ταυτόχρονα σε 25 συσκευές αλλιώς ας μου στείλουν το μήνυμα με τα ΕΛΤΑ... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Με ποια εταιρια ειστε και εχετε προβλημα ; Εγω με wind δεν εχω ποτε.Ολα τα μηνυματα ερχονται στην ωρα τους και εχω παρα πολλα λογο πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 κανει διαφορα κουφα,μιλαω με μηνυματα με μια τυπισσα στο viber και χτυπαει και το κινητο και το ρολοι gear s3,στο καπακι με στελνει αλλη τυπισσα μηνυμα και δεν χτυπαει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παιδες καλημερα, αυτο που λετε αφορα τον mesenger του FB? δεν ξερω αν εχετε διαπιστωσει το εξης: πολλες φορες οταν τον ανοιγετε, πανω βγαζει μια πρασινη μπαρα που δειχνει οτι ειστε συνδεδεμενοι ή μια πορτοκαλι που σημαινει οτι προσπαθει να συνδεθει. Εχω διαπιστωσει οτι πολλλες φορες δεν μπορει να συνδεθει, και αν κλεισω την εφαρμογη και την ανοιξω παλι (με το 3ο πληκτρο που εχουμε, οχι το back) τοτε παιζει κανονικα. Αυτο πιστευω οτι εχει σχεση με την εξαιρεση απο την "παρακολουθηση" της μπαταριας οπου δεν δουλευει καλα η συγκεκριμενη εφαρμογη, και το εκανε και παλιοτερα. Επισης πολλες φορες γυρναω σε 4G και συνδεεται, και αυτο με κανει να πιστευω οτι "κοιμαται" μετα απο ωρα σε wifi. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Ε μαλλον εγω επειδη εχω τον λαιτ δεν εχω προβληματα.Ισιχτιρ απο κει με την σαχλα μας βγαζει την παναγια.Δεν ειναι αδικα τα μπινελικια που ριχνουν στο google-play. Edited December 28, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ε μαλλον εγω επειδη εχω τον λαιτ δεν εχω προβληματα.Ισιχτιρ απο κει με την σαχλα μας βγαζει την παναγια.Δεν ειναι αδικα τα μπινελικια που ριχνουν στο google-play. καλα ναι, μακαρι να μπορουσαμε να ξεφορτωθουμε την εφαρμογη αυτη. Παλια ηταν πιο καλα, πιο απλες και ευκολες. Τωρα δοκιμασα και εγω τον lite αλλα λειπουν 2-3 πραγματα που τα ηθελα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 καλα ναι, μακαρι να μπορουσαμε να ξεφορτωθουμε την εφαρμογη αυτη. Παλια ηταν πιο καλα, πιο απλες και ευκολες. Τωρα δοκιμασα και εγω τον lite αλλα λειπουν 2-3 πραγματα που τα ηθελα. Ισως μια καλη εκδοχη ειναι εφοσον θελει καποιος την φουλ εκδοση λογο βιντεοκλησης να βρει τις πρωτες εκδοσεις που εβγαλε .Οχι μετα που τον φορτωσε με 1000 μπλιμπλικια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Παντως έκανα όλες τις πιθανές δοκιμές (έχω γίνει ιδικός από τις εμπειρίες μου μετα απο Huawei Mate 8, 9) και δεν δούλεψε τίποτα... Ο μόνος τρόπος μετά από επανάκινηση να ανοίξεις το messager και να μείνει ανοιχτό (για όσο μείνει με το Android doze) στις πρόσφατες εφαρμογές.... Προσωπικά δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα...που σήμερα έτυχε και το χρειάστηκα και ήταν επείγον... Για μένα άσχετα τα 1030 ευρώ που κοστίζει είναι ένας καλός λόγος να φύγει αεροπορικος από το παράθυρο του 2ου που μένω... Τραγικό απλά... Μια τέτοια συσκευή να μην παίρνει ακαριαία τις ειδοποιήσεις από μια από τις 20 πιο δημοφιλής εφαρμογές που κυκλοφορούν... Με τις ειδοποιήσεις υπάρχει γενικότερα ένα θέμα τον τελευταίο καιρό σε όλες τις συσκευές. Οι εφαρμογές προσπαθούν με updates να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του Oreo και από ότι φαίνεται υπάρχουν ασυμβατότητες μεταξύ συσκευών και εκδοσεων. Περισσότερο υπεύθυνη θεωρω την Google, παρά τους developers. Επειδή έχω και τo mate 10 pro που φοράει Oreo, εκεί η Google ξέχασε να βάλει στο Gmail (ίσως την δημοφιλέστερη εφαρμογή της) επιλογή για notification led ειδοποιήσεις. Κάτι που δεν παρέλειψε στην σχεδόν παρόμοια και άγνωστη στο περισσότερο κόσμο, επίσης εφαρμογή της , το inbox. Οτι να ναι. Edited December 28, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts