fotan Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Στον Κωτσόβολο μπήκαν στις αποθήκες τους. Από τις 15 αρχίζουν και τα δίνουν. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Όσοι τα έχουν προπαραγγείλει θα τα έχουν στις 15, θα σταλούν από 13 και 14, οι υπόλοιποι από Δευτέρα, αλλά χωρίς το dex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Απλα να ενημερωσω οτι την συσκευη την εχω απο την δευτερα το μεσημερι . Αφησα να περασουν 2 μερες για να μου φυγει ο ενθουσιασμος και να ειμαι αντικειμενικος.Η συσκευη παιδια ειναι ετη φωτος μακρια απο οτι αλλο υπαρχει .Η καμερα δινει ρεστα το Spen απιστευτο γενικα η συσκευη ποιο τετραγωνισμενη προσδιδει ποιο επαγγελματικο χαρακτηρα δεν ξερω αλλα αισθανομαι καλυτερο πιασιμο στο χερι σε σχεση με το S8 plus που ειχα. Τα λιγα που εχω να πω ειναι οτι με το Spen και τις απειρες δυνατοτητες που εχει ειναι δυσκολο να το μαθω εχει αλληλεπιδραση παντου με αποτελεσμα ενας καινουργιος κατοχος θα κανει πολυ καιρο να το μαθει .Για να το μαθετε καλυτερα οπου και εαν βρισκεστε στα μενου της συσκευης να το βγαζετε επιτηδες καθε φορα και να επεξεργαζεστε τις δυνατοτητες του .Καλο χασιμο παιδια:pΚαι οποιος το αποκτησει ειλικρινα θα του φανει απιστευτη η παραμετροποιηση .Δεν εχω αλλα να πω για την ωρα γιατι εχω αρκετο φορτο εργασιας και θα λειψω αυτες τις μερες .Συγχαρητηρια σε οσους το αποκτησουν και απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω να πω οτι πλεον εχετε αποκτησει την καλυτερη συσκευη που πιασατε στα χερια σας .Τα λεμε:D:rolleyes: Καλωριζικο φιλε μου καλημερα κιολας περιμενουμε φωτογραφιες του χρωματος και βιντεακι. Αλλα πως και το ειχες απο Δευτερα στα χερια σου και εμεις πρεπει να περιμενουμε την Παρασκευη 15 για να το παρουμε ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 2 και σήμερααα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Κυκλοφορησε το ,το μαμημενο!Δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλωριζικο φιλε μου καλημερα κιολας περιμενουμε φωτογραφιες του χρωματος και βιντεακι. Αλλα πως και το ειχες απο Δευτερα στα χερια σου και εμεις πρεπει να περιμενουμε την Παρασκευη 15 για να το παρουμε ; Ευχαριστω! Κανονικα και γω παρασκευη στις 15 θα το αποκτουσα.Αλλα με πηραν τηλεφωνο σπο την προηγουμενη παρασκευη και μου ειπαν εαν θελω μια συσκευη Note 8 το οποιο ηρθε αλλα ο αγοραστης τους δημιουργησε προβλημα και δεν το πηρε για προσωπικους του λογους.Τους ειπα οκ αλλα δεν πηγα την αλλη μερα(σαββατο) και πηγα δευτερα το τσεκαρα και ολα καλα. Αλλη μια μερα δουλεψα με το Spen προγματικα ρε παιδια το μονο που του λειπει ειναι να του βαλουν ακουστικο να μιλας :lol::lol::lol: .Απιστευτη βοηθεια παντου κανεις τα παντα.Η συσκευη εχει πολυ παραμετροποιηση και θα κανετε μερες να το μαθετε γιαυτο οσοι το παρετε πατε κανα 3μερο διακοπες να το λιωσετε αυτα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ευχαριστω! Κανονικα και γω παρασκευη στις 15 θα το αποκτουσα.Αλλα με πηραν τηλεφωνο σπο την προηγουμενη παρασκευη και μου ειπαν εαν θελω μια συσκευη Note 8 το οποιο ηρθε αλλα ο αγοραστης τους δημιουργησε προβλημα και δεν το πηρε για προσωπικους του λογους.Τους ειπα οκ αλλα δεν πηγα την αλλη μερα(σαββατο) και πηγα δευτερα το τσεκαρα και ολα καλα. Αλλη μια μερα δουλεψα με το Spen προγματικα ρε παιδια το μονο που του λειπει ειναι να του βαλουν ακουστικο να μιλας :lol::lol::lol: .Απιστευτη βοηθεια παντου κανεις τα παντα.Η συσκευη εχει πολυ παραμετροποιηση και θα κανετε μερες να το μαθετε γιαυτο οσοι το παρετε πατε κανα 3μερο διακοπες να το λιωσετε αυτα.:p Δηλαδή θες να μας πεις ότι το έχεις από την Δευτέρα και δεν μας έχεις πει ακόμα τίποτα για την αυτονομία της μπαταρίας του έστω και αρχικό στάδιο ρυθμίσεις της συσκευης? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Γεια σας, Για ασφάλεια σπάσιμο οθόνης από πτώση, κλοπή κτλ..τι προτείνετε?? Public 90,00€ ή Genarali που λογικά κοστίζει λιγότερο? Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δηλαδή θες να μας πεις ότι το έχεις από την Δευτέρα και δεν μας έχεις πει ακόμα τίποτα για την αυτονομία της μπαταρίας του έστω και αρχικό στάδιο ρυθμίσεις της συσκευης? Χαχχα είπα να μην το πω αλλά δεν άντεξα. Ειναι λίγο περίεργο ε;. Τι να πεις τα πάντα έχουμε δει εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Η προσφορά με το 50% στις θήκες χρησιμοποιήθηκε στο μέγιστο βαθμό και για δύο φίλους. upload image Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πες μας αν θα τις παραλάβετε μαζί με τη συσκευή ή θα έρθουν αργότερα Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δηλαδή θες να μας πεις ότι το έχεις από την Δευτέρα και δεν μας έχεις πει ακόμα τίποτα για την αυτονομία της μπαταρίας του έστω και αρχικό στάδιο ρυθμίσεις της συσκευης? Καταλαβαινω τι λες. Δεν εχω σεταρει σωστα την συσκευη δεν την χρησιμοποιω για βασικη ακομα εχω αλλες δυο στην δουλεια ενα S7 για βασικο και το παλιο μου Note 2 δεν εχω κανει τιποτα επεσε πολυ δουλεια για Σεπτεμβριο εχω ψιλοφρικαρει στις εργασιες μου και με εβγαλε εκτος προγραμματος μια και ειχα σκοπο να ασχοληθω απο το σαβ/κυριακο που ερχεται.Και δω μπαινω και γραφω στα κλεφτα.:p To Note το ανοιγω κανα μισαωρο και το ξανακλεινω οχι δεν το εχω φορτισει καθολου απο την στιγμη που το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ούτε εγώ το έχω φορτώσει ακόμα. Αλλά όταν το πάρω λέω να το φορτώσω αν δεν είναι φορτισμένο που θα θέλει φόρτιση. Ένα τσακ να κάνω παραγγελία είμαι και σκευτομαι να δω το MATE10 αντε να περιμένω ένα μήνα ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Ούτε εγώ το έχω φορτώσει ακόμα. Αλλά όταν το πάρω λέω να το φορτώσω αν δεν είναι φορτισμένο που θα θέλει φόρτιση. Ένα τσακ να κάνω παραγγελία είμαι και σκευτομαι να δω το MATE10 αντε να περιμένω ένα μήνα ακόμα..... Ξεκολα βρε θα σου φυγει λεμε...καλο , χρυσο το Mate αλλα εδω ειναι αλλα κολπα.Εκτος και εαν δεν σε ενδιαφερουν οι παραπανω δυνατοτητες του Note παω πασο παρε οτι θες.Εαν εισαι τυπος που θες να προγραμματιζεις τα παντα θες να τα εχεις κατανεμημενα σωστα δεν πας αλλου εκτος απο Note.Πιστευω να καταλαβαινεις τι λεω ακολουθησε το ενστικτο σου. Edited September 13, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Με πήραν και εμένα σήμερα απο τα public για παραλαβή την Παρασκευή και με ενημέρωσαν για το 50%.Οπότε χτύπησα και την alcantara .Θα κάνω και μια ασφάλεια στον Ξηρογιαννόπουλο και πιστεύω είμαι κομπλέ!Ανυπομονησια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Με πήραν και εμένα σήμερα απο τα public για παραλαβή την Παρασκευή και με ενημέρωσαν για το 50%.Οπότε χτύπησα και την alcantara .Θα κάνω και μια ασφάλεια στον Ξηρογιαννόπουλο και πιστεύω είμαι κομπλέ!Ανυπομονησια! Γνωρίζεις περίπου το κόστος της ασφάλειας στον Ξηρογιαννόπουλο? Αξιοπιστία?.. Στο public θέλουν 90 euro.... Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Άιντε και ξεκίνησαν οι αποστολές: "Πορεία Αποστολής Κατάσταση Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης Τοποθεσία ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ Ημερομηνία Τετάρτη, 13/09/2017 Ώρα 18:13 Κατάσταση Άφιξη σε κέντρο διαμετακόμισης Τοποθεσία ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία Τετάρτη, 13/09/2017 Ώρα 18:35" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Με πήραν και εμένα σήμερα απο τα public για παραλαβή την Παρασκευή και με ενημέρωσαν για το 50%.Οπότε χτύπησα και την alcantara .Θα κάνω και μια ασφάλεια στον Ξηρογιαννόπουλο και πιστεύω είμαι κομπλέ!Ανυπομονησια! Online εδωσες παραγγελια για το κινητο φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Το έχω προπαραγγειλει και αν δε με απογοητεύσει για κάποιο λόγο θα είναι το βασικό μου κινητό για φέτος...Βέβαια δε θα δώσω μάλλον το 7 plus ώστε να έχω εναλλακτική αν ξενερώσω...Μια δυο απορίες επειδή λείπω χρόνια απ το android 1)Η εφαρμογή της Samsung που περνάς τα δεδομένα από iPhone περνάει τα πάντα;Κλήσεις μηνύματα σημειώσεις κλπ;; 2)Επειδή λόγω iCloud έχω συνηθίσει όταν τραβάω μια φωτό να γίνεται απευθείας διαθέσιμη στο camera roll και των άλλων συσκευών εδώ θα υπάρχει τρόπος να το κάνω;Δηλαδή να τραβάω με το note και μετά από κάποιο διάστημα να είναι από μόνη της στο album του iPhone? 3)Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ dual sim κινητό γενικά συμπεριφέρονται αξιόπιστα ειδικά αν θέλω να έχω στη μια γραμμή τις κλήσεις και στην άλλη το internet η παίζουν bugs? 4)Στο s8 που είχα για λίγες μερες είχα δοκιμάσει την alcantara...Καλή αλλά το πολύ χνούδι κάπου με χαλούσε...Ανεξαρτήτως κόστους μπορείτε να μου προτείνετε κάποια που να πληρει με τη σειρά τα παρακάτω 1-καλο grip 2-λεπτή και ανοιχτή μπροστά... Παιδιά σας Ευχαριστω. Edited September 13, 2017 by eddiedimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Το έχω προπαραγγειλει και αν δε με απογοητεύσει για κάποιο λόγο θα είναι το βασικό μου κινητό για φέτος...Βέβαια δε θα δώσω μάλλον το 7 plus ώστε να έχω εναλλακτική αν ξενερώσω...Μια δυο απορίες επειδή λείπω χρόνια απ το android 1)Η εφαρμογή της Samsung που περνάς τα δεδομένα από iPhone περνάει τα πάντα;Κλήσεις μηνύματα σημειώσεις κλπ;; 2)Επειδή λόγω iCloud έχω συνηθίσει όταν τραβάω μια φωτό να γίνεται απευθείας διαθέσιμη στο camera roll και των άλλων συσκευών εδώ θα υπάρχει τρόπος να το κάνω;Δηλαδή να τραβάω με το note και μετά από κάποιο διάστημα να είναι από μόνη της στο album του iPhone? 3)Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ dual sim κινητό γενικά συμπεριφέρονται αξιόπιστα ειδικά αν θέλω να έχω στη μια γραμμή τις κλήσεις και στην άλλη το internet η παίζουν bugs? 4)Στο s8 που είχα για λίγες μερες είχα δοκιμάσει την alcantara...Καλή αλλά το πολύ χνούδι κάπου με χαλούσε...Ανεξαρτήτως κόστους μπορείτε να μου προτείνετε κάποια που να πληρει με τη σειρά τα παρακάτω 1-καλο grip 2-λεπτή και ανοιχτή μπροστά... Παιδιά σας Ευχαριστω. 1) Ναι,δες εδω αν εχεις χρονο και ορεξη για διαβασμα. 2) Οχι,ειναι αλλο λειτουργικο... 3) Ναι και οι περισσοτεροι αυτο κανουν! 4) Γενικα οι Spigen ειναι καλες θηκες με αυτα που θες.Εγω προτιμησα την Ringke Fusion μιας και την ειχα στο S8 Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ευχαριστω... Για τις φωτό δεν εννοούσα μέσω iCloud...Έχω και Dropbox απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος που δεν έχω σκεφτεί... Ευχαριστω και πάλι για το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ευχαριστω... Για τις φωτό δεν εννοούσα μέσω iCloud...Έχω και Dropbox απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος που δεν έχω σκεφτεί... Ευχαριστω και πάλι για το χρόνο σου. Στη συλλογή του iPhone όχι, εγώ έκανα όλες του icloud backup και στο Google photos και το αντίστροφο με το p10 για να τις έχω παντού Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 πήγα και το είδα και εγώ σήμερα στο πλαίσιο. η οθόνη ένα τικ ποιο καθαρή από το s8 plus. ποιο τετραγωνισμένο που εμένα μ αρεσε γιατί το έπιανα καλύτερα στο χέρι.έπαιξα και λίγο με το πενάκι. νομίζω αξιζει η μετάβαση. Από το note 5 εχω να πιάσω το πενάκι. αναμονή λοιπόν και εγώ για την Παρασκευή Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Καλημερες!!!:D Ζουμε μεγαλες στιγμες!:D SAMSUNG: ΜΈΣΑ ΣΤΟ 2018 ΤΟ ΠΡΏΤΟ “ΕΎΚΑΜΠΤΟ” GALAXY NOTE! Η Samsung φαίνεται ότι θα αντεπιτεθεί με ένα ακόμα πιο καινοτόμο προϊόν την επόμενη χρονιά – ένα εύκαμπτο Galaxy Note! Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Bloomberg η κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει μέσα στο 2018 το πρώτο της -και πρώτο στον κόσμο- εύκαμπτο smartphone, για το οποίο κυκλοφορούν φήμες ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Οι παραπάνω πληροφορίες μάλιστα δεν προέρχονται από κάποια ανώνυμη πηγή, αλλά από τον ίδιο τον πρόεδρο του τμήματος φορητών συσκευών της Samsung, Koh Dong-jin. :lol:Λετε κατι σαν αυτο ε?---->>> Edited September 14, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλημερες!!!:D Ζουμε μεγαλες στιγμες!:D SAMSUNG: ΜΈΣΑ ΣΤΟ 2018 ΤΟ ΠΡΏΤΟ “ΕΎΚΑΜΠΤΟ” GALAXY NOTE! Η Samsung φαίνεται ότι θα αντεπιτεθεί με ένα ακόμα πιο καινοτόμο προϊόν την επόμενη χρονιά – ένα εύκαμπτο Galaxy Note! Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Bloomberg η κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει μέσα στο 2018 το πρώτο της -και πρώτο στον κόσμο- εύκαμπτο smartphone, για το οποίο κυκλοφορούν φήμες ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Οι παραπάνω πληροφορίες μάλιστα δεν προέρχονται από κάποια ανώνυμη πηγή, αλλά από τον ίδιο τον πρόεδρο του τμήματος φορητών συσκευών της Samsung, Koh Dong-jin. :lol:Λετε κατι σαν αυτο ε?---->>> Έχουνε να δούνε πολλά ακόμα τα μάτια μας.Διπλές και τριπλές αναδιπλουμενες σελίδες σε ενα κινητό και ταμπλετ μαζι. η επόμενη πενταετία θα είναι επαναστατική Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ήρθε σε κανέναν μήνυμα ότι έγινε αποστόλης της παραγγελίας ; εμένα από public ήρθε μηνυμα για το dex αλλά όχι για το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts