s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Αρχικο υπολοιπο απο την εσωτερικη περιπου 10-11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 16 δικη του και οσο θεεις εξωτερικη . Έχεις 16 gb διαθέσιμα από πόσα gb αρχικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Απαντηθηκε πριν .Ερχεται με 16 και εχεις διαθεσιμα 10-11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Απαντηθηκε πριν .Ερχεται με 16 και εχεις διαθεσιμα 10-11. Σου δουλεύει το mod για μεγάλη φωτογραφία κατά τη διάρκεια κλήσης? Νομίζω εσύ μας το είχες δώσει.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Σου δουλεύει το mod για μεγάλη φωτογραφία κατά τη διάρκεια κλήσης? Νομίζω εσύ μας το είχες δώσει.... Οχι δεν το εδωσα εγω.Δεν ειχα ασχοληθει με το συγκεκριμενο.Καποιος το εδωσε αλλα δεν θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πόσα διαθέσιμα GΒ μνήμης έχει ένα καινούργιο J7 (2017); Αναφέρομαι και στις δύο μνήμες Αν εννοεις και ραμ,εμενα εχει 1.4 μεγιστο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα, έχει παρατηρησει κανείς πρόβλημα με το touch στα άκρα της οθόνης; Πιο συγκεκριμένα τακτοποιώντας τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογή σε άλλη οθόνη, παρατήρησα ότι όταν μεταφέρω το shortcut της εφαρμογής στα άκρα τότε με πολύ δυσκολία πηγαίνει στην διπλανη οθονη. Ή είναι γενικό "bug" του touch για λόγους κόστους ή είναι ελλατωματική η οθόνη. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα, έχει παρατηρησει κανείς πρόβλημα με το touch στα άκρα της οθόνης; Πιο συγκεκριμένα τακτοποιώντας τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογή σε άλλη οθόνη, παρατήρησα ότι όταν μεταφέρω το shortcut της εφαρμογής στα άκρα τότε με πολύ δυσκολία πηγαίνει στην διπλανη οθονη. Ή είναι γενικό "bug" του touch για λόγους κόστους ή είναι ελλατωματική η οθόνη. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Πηγαινε στις ρυθμισεις του launcher να μεγαλωσεις τα icon.Βαλτα τερμα μεγαλα.Επισης μεγαλωσε και τα icon του μενου των εφαρμογων.Μετα μπες ρυθμισεις/εμφανιση/ζουμ γραμματοσειρας βαλτα και τα δυο στη μεση.Πες εαν δεις βελτιωση μετα απο ωρα γενικα εαν ολα ρολαρουν καλυτερα η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα, έχει παρατηρησει κανείς πρόβλημα με το touch στα άκρα της οθόνης; Πιο συγκεκριμένα τακτοποιώντας τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογή σε άλλη οθόνη, παρατήρησα ότι όταν μεταφέρω το shortcut της εφαρμογής στα άκρα τότε με πολύ δυσκολία πηγαίνει στην διπλανη οθονη. Ή είναι γενικό "bug" του touch για λόγους κόστους ή είναι ελλατωματική η οθόνη. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Το απέδωσα στο ότι υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στην θήκη και στις πλάγιες πλευρές του tempered glass που έχω τοποθετήσει, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακουμπήσω τα πλάγια άκρα της οθόνης που αντιστοιχούν σε αυτό το κενό. Σε κάθε περίπτωση, δεν το θεωρώ κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πηγαινε στις ρυθμισεις του launcher να μεγαλωσεις τα icon.Βαλτα τερμα μεγαλα.Επισης μεγαλωσε και τα icon του μενου των εφαρμογων.Μετα μπες ρυθμισεις/εμφανιση/ζουμ γραμματοσειρας βαλτα και τα δυο στη μεση.Πες εαν δεις βελτιωση μετα απο ωρα γενικα εαν ολα ρολαρουν καλυτερα η οχι. Καταρχην δεν χρησιμοποιω tempered glass. Έκανα αυτά που είπες και δεν ειδα διαφορά. Με πονήρεψε όμως ότι ήταν πολύ έντονο όταν μετακινούσα εφαρμογή προς αριστερότερη οθόνη και φταίει ο τρόπος που πατούσα πάνω στην οθόνη (δεξιόχειρας οπότε η επιφάνεια πίεσης στην οθόνη ήταν πιο έντονη δεξιότερα). Θεωρώ όμως ότι είναι bug της samsung οθόνης. Σε sony κινητό και με πιο κυρτά άκρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Επίσης ανακάλυψα κατά λάθος κρυφά shortcut, σύρωντας πάνω στην οθόνη απο την κάτω γωνία. Μοιάζει σαν one hand operation χωρίς όμως να είναι ενεργοποιημένο το one hand operation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Υπάρχει κάνα full screen tempered glass από ebay ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Υπάρχει κάνα full screen tempered glass από ebay ? Και εμένα θα με ενδιέφερε αλλά να είναι δοκιμασμενο ότι ειναι full screen. Όποιος έχει αγορασει ας βάλει κανένα link. Απο επισκέψεις στις γνωστές αλυσίδες/κατάστηματα του χώρου, δεν βρήκα πουθενά full screen και πολύ φοβάμαι ότι παρόμοια είναι και η κατάσταση μεσω internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Καταρχην δεν χρησιμοποιω tempered glass. Έκανα αυτά που είπες και δεν ειδα διαφορά. Με πονήρεψε όμως ότι ήταν πολύ έντονο όταν μετακινούσα εφαρμογή προς αριστερότερη οθόνη και φταίει ο τρόπος που πατούσα πάνω στην οθόνη (δεξιόχειρας οπότε η επιφάνεια πίεσης στην οθόνη ήταν πιο έντονη δεξιότερα). Θεωρώ όμως ότι είναι bug της samsung οθόνης. Σε sony κινητό και με πιο κυρτά άκρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Επίσης ανακάλυψα κατά λάθος κρυφά shortcut, σύρωντας πάνω στην οθόνη απο την κάτω γωνία. Μοιάζει σαν one hand operation χωρίς όμως να είναι ενεργοποιημένο το one hand operation.Δεν χρειάζεται καν πίεση,κλικάρετε το εικονιδο και οταν βγαλει το υπομενου γινεται flow και το μετακινεις αριστερα ή δεξια και μεταφέρεται,δεν καταλαβα τι λες για το κρυφό shortcut Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα, έχει παρατηρησει κανείς πρόβλημα με το touch στα άκρα της οθόνης; Πιο συγκεκριμένα τακτοποιώντας τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογή σε άλλη οθόνη, παρατήρησα ότι όταν μεταφέρω το shortcut της εφαρμογής στα άκρα τότε με πολύ δυσκολία πηγαίνει στην διπλανη οθονη. Ή είναι γενικό "bug" του touch για λόγους κόστους ή είναι ελλατωματική η οθόνη. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Δε νομίζω να ειναι bug.Πρεπει να το πας στο πλάι τερμα μέχρι να εμφανιστεί αχνά ή διπλανή οθόνη και μετά από μισό δευτερόλεπτο μεταφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadonac Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία wifi call της cosmote στο κινητο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 καλησπερα παιδια,ενω λειτουργουσε το προγραμμα πλοηγησης HERE WEGO τωρα βλεπω οτι δε μου κανει πλοηγηση τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπέρα.Ανάμεσα σε J5,J7 και Α5 ποιο προτείνετε;;Α5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 J7 2017.Μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρια.Απο ΚΆΜΕΡΑ τα ίδια Είναι,εκτός αν.εννοεις το Α5 2016 που έχει σταθεροποίητη.Εκει έχει καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascham Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έκανα εχθές την ενημέρωση συστήματος πρέπει τώρα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έκανα εχθές την ενημέρωση συστήματος πρέπει τώρα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ποτε δεν εχω κανει και δεν ειχα προβλημα .Ουτε με αλλαγη εκδοσης android. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 J7 2017.Μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρια.Απο ΚΆΜΕΡΑ τα ίδια Είναι,εκτός αν.εννοεις το Α5 2016 που έχει σταθεροποίητη.Εκει έχει καλύτερη κάμερα. Οχι για του 2017 εννοώ και τα 3.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 To ρολόι στην οθόνη κλειδώματος, τι κατανάλωση μπαταρίας πιστεύετε ότι έχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 To ρολόι στην οθόνη κλειδώματος, τι κατανάλωση μπαταρίας πιστεύετε ότι έχει;Εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει ότι καταναλώνει μπαταρία. Αλλά ακόμα κι αν έχει κάποια κατανάλωση δεν νομίζω ότι είναι τόση ώστε να επηρεάσει τη συνολική διάρκεια της μπαταρίας. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Εαν θελει να πει ο φιλος σκετο το ρολοι(απενεργοποιημενο το aod) οχι δεν εχει καταναλωση .Εαν εννοει ενεργοποιημενο το (aod) always on display βαλε 1-2 εως 3% την ωρα μπορει να τυχη αναλογα τι ρυθμιση και τι δεχεται ο καθενας τρωει αρκετα μεγαλο μερος της μπαταριας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα.Ανάμεσα σε J5,J7 και Α5 ποιο προτείνετε;;Α5; J7 από μένα και με φοβερή μπαταρία Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts