Jump to content

sadonac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sadonac

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

sadonac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά γνωρίζει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία wifi call της cosmote στο κινητο μας;
  2. Παιδιά έχει κανείς υπόψιν τι χρειάζετε για να γίνεις συνεργάτης με την cosmote; Έχω ήδη κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη (pc+σερβις , κινητά κλπ), οπότε σκέφτομαι αν γίνετε να βάλω και υπηρεσίες της cosmote (οχι να γίνει το κατάστημα cosmote απλά να προσθέσω και τις υπηρεσίες της). Έχει κανείς οποιαδήποτε γνώμη ή εμπειρία σ'αυτό;; :rolleyes: *Θα επικοινωνήσω και μαζί τους εννοείτε απλά να έχω μια ιδέα..
  3. ακολούθησα το μέρος Α του οδηγού κ τώρα με *#1234# λέει: PDA: I5800XXJPF PHONE:I5800XXJP4 CSC:I5800OXXJPF Build Info:2010.12 είμαι ok δηλαδή??
  4. έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κάτι. Άμα προσπαθήσω το μέρος Α του οδηγού στην πρώτη σελίδα λες να πετύχω κάτι? Δε θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το kies είναι ελεεινό φοβάμαι μη το καταστρέψω τελείως το κινητό.
  5. λοιπόν πλέον(μετά την προσπάθεια αναβάθμισης) λέει: PDA: PHONE: I5800XXJG3 CSC: (PDA K CSC είναι κενά) πριν προσπαθήσω να το αναβαθμίσω έλεγε αυτό αν θυμάμαι καλά. Firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800VGRJG1
  6. το κινητό ανοίγει κ φαίνεται να λειτουργεί σωστά
  7. παιδιά πήγα να κάνω αναβάθμιση μέσω του kies και μου κόλλησε με το που έφτασε 100% έτσι ακυρώθηκε και τώρα δε με αφήνει να ξανακάνω. Δε μου λέει πλέον καν τι firmware έχω! τι να κάνω για να το αναβαθμίσω( όχι μέσω kies όμως τι παλιό πρόγραμμα είναι αυτό;!)
×
×
  • Create New...