Jump to content

Αγορα νεας συσκευης ( upgrade απο Huawei p9 )

narcsoul
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω την ομορφη παρεα σας!

Με ενδιαφερει η αγορά μιας νεας συσκευης, οχι οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το p9, απλα θα ήθελα κάτι καινούργιο.

Διαβαζω ασχημα πραγματα για το p10 που ηθελα να πάρω και εχω μπερδευτει καπως.

Με ενδιαφερει μια συσκευη με δυνατα specs: 4gb ram , δυνατη cpu αψογες φωτογραφικές ( ειδικα για selfies!! ) , Οπωσδηποτε πολυ καλη μπαταρια και καλη κατασκευή ***

Χαζευω και τα s7, s7 edge αλλα δεν θα ηθελα να παω παλι σε "παλια" συσκευη.

Τι θα προτείνατε?? ( Το budget δεν αποτελεί προβλημα :) )

Ευχαριστώ

Χαιρετω την ομορφη παρεα σας!

Με ενδιαφερει η αγορά μιας νεας συσκευης, οχι οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το p9, απλα θα ήθελα κάτι καινούργιο.

Διαβαζω ασχημα πραγματα για το p10 που ηθελα να πάρω και εχω μπερδευτει καπως.

Με ενδιαφερει μια συσκευη με δυνατα specs: 4gb ram , δυνατη cpu αψογες φωτογραφικές ( ειδικα για selfies!! ) , Οπωσδηποτε πολυ καλη μπαταρια και καλη κατασκευή ***

Χαζευω και τα s7, s7 edge αλλα δεν θα ηθελα να παω παλι σε "παλια" συσκευη.

Τι θα προτείνατε?? ( Το budget δεν αποτελεί προβλημα :) )

Ευχαριστώ

S8,iphone 7 δες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

samsung s8 plus ,lgg6,htc u11 ,honor 8 pro ,asus zenfone3 ,op5 ,iphone 7 plus διαλεγεις και παιρνεις Edited by highland1

Βοηθα μας να σε βοηθησουμε ;). Συμπληρωσε αν θες αυτη τη φορμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Μετά από Huawei πας πάλι σε Huawei. Οπότε mate 9 αν θες μεγάλη οθόνη και Huawei p10, για το οποίο δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, γιατί εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα από κατόχους του.
The day is my enemy, the night my friend

Βοηθα μας να σε βοηθησουμε ;). Συμπληρωσε αν θες αυτη τη φορμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 500 ευρω max

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5 - 5,2

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Αδιάφορο

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Αγγλικο αρκει να εχει ελληνικα

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Ναι

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.

Καμερα, αυτονομια, ταχύτητα

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Huawei p9

Done!!

με αυτα τα κριτηρια που εβαλες τωρα εχουμε και λεμε με τυχαια σειρα: 1:huawei p10 2. huawei honor 9 3:xiaomi mi6 4:huawei p10 dual ολα μοντελα 2017 ολα 4g lte ολα 4 ram εκτος του mi6 που εχει 6 ram ολα απο 3200 μπαταρια και πανω,ολα μεχρι 5,2 οθονη και ολα γρηγορα και με καλες καμερες επισης ολα μεχρι 500 ευρω που επισημανες στο δευτερο σχολιο γιατι στο πρωτο ελεγες το μπατζετ δεν σε απασχολει Edited by highland1

με αυτα τα κριτηρια που εβαλες τωρα εχουμε και λεμε με τυχαια σειρα: 1:huawei p10 2. huawei honor 9 3:xiaomi mi6 4:huawei p10 dual ολα μοντελα 2017 ολα 4g lte ολα 4 ram εκτος του mi6 που εχει 6 ram ολα απο 3200 μπαταρια και πανω,ολα μεχρι 5,2 οθονη και ολα γρηγορα και με καλες καμερες επισης ολα μεχρι 500 ευρω που επισημανες στο δευτερο σχολιο γιατι στο πρωτο ελεγες το μπατζετ δεν σε απασχολει

Η εμπειρία μου με xiaomi δε μου καλυπτε ποτε τις φωτογραφκκες μου αναγκες το ομολογω.

Για το p10 διαβαζω οτι σε καποια μοντελα εβαλαν κατωτερα υλικα- χειροτερες μνημες προηγουμενης γενιας***

https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/

με αυτα τα κριτηρια που εβαλες τωρα εχουμε και λεμε με τυχαια σειρα: 1:huawei p10 2. huawei honor 9 3:xiaomi mi6 4:huawei p10 dual ολα μοντελα 2017 ολα 4g lte ολα 4 ram εκτος του mi6 που εχει 6 ram ολα απο 3200 μπαταρια και πανω,ολα μεχρι 5,2 οθονη και ολα γρηγορα και με καλες καμερες επισης ολα μεχρι 500 ευρω που επισημανες στο δευτερο σχολιο γιατι στο πρωτο ελεγες το μπατζετ δεν σε απασχολει

Το mi6 δεν νομίζω να υποστηρίζει 800αρα. Εγώ θα πρότεινα lg g6, p10, honor 9.

Το mi6 δεν νομίζω να υποστηρίζει 800αρα. Εγώ θα πρότεινα lg g6, p10, honor 9.

Το g6 το θαβουν σε θεμα φωτογραφιας! Και με ενδιαφερει πολυ κ η μπροστινη καμερα!!

Η εμπειρία μου με xiaomi δε μου καλυπτε ποτε τις φωτογραφκκες μου αναγκες το ομολογω.

Για το p10 διαβαζω οτι σε καποια μοντελα εβαλαν κατωτερα υλικα- χειροτερες μνημες προηγουμενης γενιας***

Δεν ειναι ολα τα xiaomi κακα σε καμερα. Δες εδω για παραδειγμα το εξαιρετικο Mi5s (απλες αυτοματες ληψεις) Mi5s samples . Δεν στο προτεινω ομως γιατι δεν εχει 800αρα.

Εφοσον σε νοιαζει περισσοτερο η καμερα θα σου προτεινα να κοιταξεις το htc 10. Εκτος εαν ανεβεις λιγο ακομα (534 ευρω) και παρεις το s8. Μην σε αγχωνουν οι ιντσες, ιδιο μεγεθος με το 5,1 ειναι.

Ίσως σε κάποιες αρχικές παρτίδες, τα παραλενε γι αυτό το θέμα. Αν ρωτήσεις στο νήμα του κινητού κανένα κινητό αγορασμένο από Ελλάδα δεν είχε θέμα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

εγω λεω τιποτα, εχει ενα πολυ καλο κινητο και μπορει να σε παει μεχρι του χρονου και να παρεις τις επομενες ναυαρχιδες. Αλλιως αν εχει το μικροβιο της αλλαγης, εγω λεω mate 9
All it takes is a swipe...