narcsoul Δημοσιεύτηκε August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2017 Χαιρετω την ομορφη παρεα σας! Με ενδιαφερει η αγορά μιας νεας συσκευης, οχι οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το p9, απλα θα ήθελα κάτι καινούργιο. Διαβαζω ασχημα πραγματα για το p10 που ηθελα να πάρω και εχω μπερδευτει καπως. Με ενδιαφερει μια συσκευη με δυνατα specs: 4gb ram , δυνατη cpu αψογες φωτογραφικές ( ειδικα για selfies!! ) , Οπωσδηποτε πολυ καλη μπαταρια και καλη κατασκευή *** Χαζευω και τα s7, s7 edge αλλα δεν θα ηθελα να παω παλι σε "παλια" συσκευη. Τι θα προτείνατε?? ( Το budget δεν αποτελεί προβλημα :) ) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Χαιρετω την ομορφη παρεα σας! Με ενδιαφερει η αγορά μιας νεας συσκευης, οχι οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το p9, απλα θα ήθελα κάτι καινούργιο. Διαβαζω ασχημα πραγματα για το p10 που ηθελα να πάρω και εχω μπερδευτει καπως. Με ενδιαφερει μια συσκευη με δυνατα specs: 4gb ram , δυνατη cpu αψογες φωτογραφικές ( ειδικα για selfies!! ) , Οπωσδηποτε πολυ καλη μπαταρια και καλη κατασκευή *** Χαζευω και τα s7, s7 edge αλλα δεν θα ηθελα να παω παλι σε "παλια" συσκευη. Τι θα προτείνατε?? ( Το budget δεν αποτελεί προβλημα :) ) Ευχαριστώ S8,iphone 7 δες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) samsung s8 plus ,lgg6,htc u11 ,honor 8 pro ,asus zenfone3 ,op5 ,iphone 7 plus διαλεγεις και παιρνεις Edited August 16, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Βοηθα μας να σε βοηθησουμε ;). Συμπληρωσε αν θες αυτη τη φορμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Μετά από Huawei πας πάλι σε Huawei. Οπότε mate 9 αν θες μεγάλη οθόνη και Huawei p10, για το οποίο δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, γιατί εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα από κατόχους του. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. August 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Βοηθα μας να σε βοηθησουμε ;). Συμπληρωσε αν θες αυτη τη φορμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 500 ευρω max 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5 - 5,2 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Αδιάφορο 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Αγγλικο αρκει να εχει ελληνικα 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Ναι 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Καμερα, αυτονομια, ταχύτητα 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Huawei p9 Done!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) με αυτα τα κριτηρια που εβαλες τωρα εχουμε και λεμε με τυχαια σειρα: 1:huawei p10 2. huawei honor 9 3:xiaomi mi6 4:huawei p10 dual ολα μοντελα 2017 ολα 4g lte ολα 4 ram εκτος του mi6 που εχει 6 ram ολα απο 3200 μπαταρια και πανω,ολα μεχρι 5,2 οθονη και ολα γρηγορα και με καλες καμερες επισης ολα μεχρι 500 ευρω που επισημανες στο δευτερο σχολιο γιατι στο πρωτο ελεγες το μπατζετ δεν σε απασχολει Edited August 16, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. August 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 με αυτα τα κριτηρια που εβαλες τωρα εχουμε και λεμε με τυχαια σειρα: 1:huawei p10 2. huawei honor 9 3:xiaomi mi6 4:huawei p10 dual ολα μοντελα 2017 ολα 4g lte ολα 4 ram εκτος του mi6 που εχει 6 ram ολα απο 3200 μπαταρια και πανω,ολα μεχρι 5,2 οθονη και ολα γρηγορα και με καλες καμερες επισης ολα μεχρι 500 ευρω που επισημανες στο δευτερο σχολιο γιατι στο πρωτο ελεγες το μπατζετ δεν σε απασχολει Η εμπειρία μου με xiaomi δε μου καλυπτε ποτε τις φωτογραφκκες μου αναγκες το ομολογω. Για το p10 διαβαζω οτι σε καποια μοντελα εβαλαν κατωτερα υλικα- χειροτερες μνημες προηγουμενης γενιας*** https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 με αυτα τα κριτηρια που εβαλες τωρα εχουμε και λεμε με τυχαια σειρα: 1:huawei p10 2. huawei honor 9 3:xiaomi mi6 4:huawei p10 dual ολα μοντελα 2017 ολα 4g lte ολα 4 ram εκτος του mi6 που εχει 6 ram ολα απο 3200 μπαταρια και πανω,ολα μεχρι 5,2 οθονη και ολα γρηγορα και με καλες καμερες επισης ολα μεχρι 500 ευρω που επισημανες στο δευτερο σχολιο γιατι στο πρωτο ελεγες το μπατζετ δεν σε απασχολει Το mi6 δεν νομίζω να υποστηρίζει 800αρα. Εγώ θα πρότεινα lg g6, p10, honor 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. August 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Το mi6 δεν νομίζω να υποστηρίζει 800αρα. Εγώ θα πρότεινα lg g6, p10, honor 9. Το g6 το θαβουν σε θεμα φωτογραφιας! Και με ενδιαφερει πολυ κ η μπροστινη καμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Η εμπειρία μου με xiaomi δε μου καλυπτε ποτε τις φωτογραφκκες μου αναγκες το ομολογω. Για το p10 διαβαζω οτι σε καποια μοντελα εβαλαν κατωτερα υλικα- χειροτερες μνημες προηγουμενης γενιας*** https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Δεν ειναι ολα τα xiaomi κακα σε καμερα. Δες εδω για παραδειγμα το εξαιρετικο Mi5s (απλες αυτοματες ληψεις) . Δεν στο προτεινω ομως γιατι δεν εχει 800αρα. Εφοσον σε νοιαζει περισσοτερο η καμερα θα σου προτεινα να κοιταξεις το htc 10. Εκτος εαν ανεβεις λιγο ακομα (534 ευρω) και παρεις το s8. Μην σε αγχωνουν οι ιντσες, ιδιο μεγεθος με το 5,1 ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Για το p10 διαβαζω οτι σε καποια μοντελα εβαλαν κατωτερα υλικα- χειροτερες μνημες προηγουμενης γενιας*** https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Ίσως σε κάποιες αρχικές παρτίδες, τα παραλενε γι αυτό το θέμα. Αν ρωτήσεις στο νήμα του κινητού κανένα κινητό αγορασμένο από Ελλάδα δεν είχε θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 εγω λεω τιποτα, εχει ενα πολυ καλο κινητο και μπορει να σε παει μεχρι του χρονου και να παρεις τις επομενες ναυαρχιδες. Αλλιως αν εχει το μικροβιο της αλλαγης, εγω λεω mate 9 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts