Giwrgos_Gk Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 εδω δεν ξέρω αλλα κατι με χαλάει, μου φαίνεται σκοτεινή edit: τώρα είδα την ταχύτητα κλείστρου.. επέλεξε πολύ γρήγορη ταχύτητα και δεν πρόλαβε να φωτίσει καλά σκιές ενω αυτή θα τη χαρακτήριζα άριστη απ ολες τις πλευρές.. φωτισμός, σκιές, χρώματα κλπ. ειναι όλα στην εντέλειαΒασικά ήθελε HDR εκεί με κόντρα ήλιο κλπ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Το διαβάσαμε και αυτό ο paok να λέει τον Αλέξανδρο ότι δεν ξέρει από φωτογραφία,μια βόλτα στο άλλο νήμα και στο Flickr δείχνει την τελείως εκτός πραγματικότητας άποψη. Πραγματικά είστε όλοι εμπαθείς με το παλληκάρι........ Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλο επεξεργασια, αλλο φωτογραφια Ετερον εκατερον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Βασικά ήθελε HDR εκεί με κόντρα ήλιο κλπ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μήπως το ειχες σε pro mode αλλά δεν πείραξες καποια ρύθμιση; γιατί στο φουλ αυτόματο ανοίγουν απο μονα τους σκιές και φωτίζουν το κάδρο τα huawei και ας μην ειναι το hdr ενεργοποιημένο aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Σε αυτην τη φωτογραφια ειχα αναφερθει μιας και το ειχες απορια. Προφανως το να βγαλεις φωτογραφια πισω απο τζαμαρια (λεκεδες-στιγματα και "κακης" ποιοτητας γυαλι μπροστα απο το φακο σου) και να το βαλεις και για συγκριση καμερων, το λες και "τζινιους". Μπορουν να εξαχθουν πολλα συμπερασματα προφανως. Περα απο τον θορυβο που προφανως μονο εσυ δεν ειδες. Αλλη μια κακη φωτογραφια που πλασαρεται διαφορετικα. Με 1/29 ταχυτητα ηταν αναμενομενο να ειναι λιγο soft ο κυριος οπως φαινεται με ζουμ, καθως και οτι κινειται να ειναι ενα κλικ θολο. Κακη επιλογη συνδιασμου απο το software του κινητου καθως ηθελε ταχυτητα γυρω στο 100-200 ωστε να ειναι σιγουρα τα παντα παγωμενα. Η φωτογραφια ειναι να την βλεπεις μονο σε σμικρυνση γιατι σε μεγενθυση...Αλλαξε καλυτερα συνδυασμο στο HDR+ γιατι αυτος μαλλον κανει κακες επιλογες. αφου μπηκες στον κοπο να τη σχολιασεις...σχολιασε μου κια τα εξης Λεπτομερειες, dynamic range, διαχειριση θορυβου, χρωματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ειρήνη υμην παιδιά! Ένα πορτρέτο που τράβηξα τώρα σούρουπο. 2018-04-17_10-22-38 by Thanos Kag, on Flickr Επόμενη εβδομάδα θα είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή. Άντε οργανωθείτε για καφέ, βόλτα παραλία και φωτογράφηση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ειρήνη υμην παιδιά! Ένα πορτρέτο που τράβηξα τώρα σούρουπο. [ig]https://farm1.staticflickr.com/797/39715878660_7065f85d34.jpg[/img]2018-04-17_10-22-38 by Thanos Kag, on Flickr Επόμενη εβδομάδα θα είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή. Άντε οργανωθείτε για καφέ, βόλτα παραλία και φωτογράφηση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Θάνο νομίζω εστίασε λαθος.. το χέρι της έχει βγει πεντακάθαρο αλλά το πρόσωπο ειναι κάπως θολό Για καφέ ειμαι μέσα την άλλη βδομάδα, δηλώστε συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι! aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Θάνο νομίζω εστίασε λαθος.. το χέρι της έχει βγει πεντακάθαρο αλλά το πρόσωπο ειναι κάπως θολό Για καφέ ειμαι μέσα την άλλη βδομάδα, δηλώστε συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι!Πολύ πιθανόν γιατί τη τράβηξα πολύ κοντά και δεν μπορούσε να καθαρίσει όλο το πλάνο. Εγώ δηλώνω μέσα πάντως. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 μήπως το ειχες σε pro mode αλλά δεν πείραξες καποια ρύθμιση; γιατί στο φουλ αυτόματο ανοίγουν απο μονα τους σκιές και φωτίζουν το κάδρο τα huawei και ας μην ειναι το hdr ενεργοποιημένοΌχι και τώρα που το λες γενικά βγαίνουν αρκετά σκοτεινές οι φωτογραφίες και δεν το βλέπω να λειτουργεί ιδιαίτερα αυτό με τις σκιές, ενώ στο Huawei mate 10 LITE το θυμάμαι πως λειτουργούσε. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Όχι και τώρα που το λες γενικά βγαίνουν αρκετά σκοτεινές οι φωτογραφίες και δεν το βλέπω να λειτουργεί ιδιαίτερα αυτό με τις σκιές, ενώ στο Huawei mate 10 LITE το θυμάμαι πως λειτουργούσε. ειδα και τα υπόλοιπα δείγματα σου στο flickr και ήταν κομπλέ οι ημερήσιες.. μάλλον δεν πρόλαβε να φωτομετρήσει σε αυτη δεν ξερω Πολύ πιθανόν γιατί τη τράβηξα πολύ κοντά και δεν μπορούσε να καθαρίσει όλο το πλάνο. Εγώ δηλώνω μέσα πάντως. ωραία, μηπως να ανοίξουμε ενα νημα στο chat&fun για να μην είμαστε off topic εδω περα; και να γράφει εκει όποιος ψήνεται για συνάντηση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 mi 5s IMG_20180415_095215 by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20180415_094947 by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20180415_094842 by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 low light...Lg G5 hdr+ Abdalis περιμενω σχολιο σου...μιας και θυμηθηκες μετα απο 6 μηνες να σχολιασεις τις φωτογραφιες μου IMG_20180417_234748 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 low light...Lg G5 hdr+ Abdalis περιμενω σχολιο σου...μιας και θυμηθηκες μετα απο 6 μηνες να σχολιασεις τις φωτογραφιες μου IMG_20180417_234748 by foxy4270, on FlickrΠρέπει να νοιώθεις πολύ μόνος ρε αδερφε που βγήκες τέτοια ώρα στο μπαλκόνι για να αποδείξεις κάτι. Σε παρατηρώ Χρόνια τώρα κ είσαι πραγματικά ένα είδος μοναδικό. Περίπτωση μεγάλη.. ψάχνεις την επιβεβαίωση συνεχώς. Επίσης απορω πως σε έχουν ακόμα εδώ στο φόρουμ.... είχες βρίσει παλιότερα μανάδες πατεράδες κ όλα τα γνωστά τα δικά σου του επιπέδου σου εννοώ αν καταλαβαίνεις γιατί δεν....... Μαζί κ έμενα είχε πάρει η μπάλα τότε επειδή έβριζες κ σου έκανα αναφορά. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσεις καθόλου δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Απλά ήθελα καιρό να γράψω για την περίπτωση σου. Σορυ για το off-topic Από τα άλλα παιδιά κ Όχι απο σένα..... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 low light...Lg G5 hdr+ Abdalis περιμενω σχολιο σου...μιας και θυμηθηκες μετα απο 6 μηνες να σχολιασεις τις φωτογραφιες μου https://farm1.staticflickr.com/798/41526058821_5955a34b12_c.jpg[/im]IMG_20180417_234748 by foxy4270, on Flickr Αλλη μια τραγικη που απορω για ποιο λογο την ανεβαζεις. Να δουμε τι; Τα χοτ πιξελς ας πουμε που κανουν παρτυ; Προφανως και παλι βεβαια δεν αναφερεις την εκδοση ετσι; Αν μαντευω καλα βεβαια ειναι η long exposure εκδοση, σωστα; Και περα απο αυτο βλεπουμε μια καλοφωτισμενη πλατεια που και κινητο των 100 ευρω θα εβγαζε καλα, ενω αν δεις στα αριστερα της φωτογραφιας τα μαυρα ειναι καμμενα φουλ. Απορω γιατι κουραζεσαι για να ανεβαζεις δειγματα ανευ ουσιας και μαλιστα χαμηλης ποιοτητας σε ωραια φωτεισμενα μερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Αλλη μια τραγικη που απορω για ποιο λογο την ανεβαζεις. Να δουμε τι; Τα χοτ πιξελς ας πουμε που κανουν παρτυ; Προφανως και παλι βεβαια δεν αναφερεις την εκδοση ετσι; Αν μαντευω καλα βεβαια ειναι η long exposure εκδοση, σωστα; Και περα απο αυτο βλεπουμε μια καλοφωτισμενη πλατεια που και κινητο των 100 ευρω θα εβγαζε καλα, ενω αν δεις στα αριστερα της φωτογραφιας τα μαυρα ειναι καμμενα φουλ. Απορω γιατι κουραζεσαι για να ανεβαζεις δειγματα ανευ ουσιας και μαλιστα χαμηλης ποιοτητας σε ωραια φωτεισμενα μερη. Ευχαριστω για το σχολιο...αν και ειναι οπως παντα εκτος πραγματικοτητας. Το μονο που πετυχες ειναι τα hot pixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Πάντως εγώ περιμένω να δω πότε θα πει ότι όλοι εσείς είστε ο Βλάσης... Κλαίω παιδιά πραγματικά... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Πρέπει να νοιώθεις πολύ μόνος ρε αδερφε που βγήκες τέτοια ώρα στο μπαλκόνι για να αποδείξεις κάτι. Σε παρατηρώ Χρόνια τώρα κ είσαι πραγματικά ένα είδος μοναδικό. Περίπτωση μεγάλη.. ψάχνεις την επιβεβαίωση συνεχώς. Επίσης απορω πως σε έχουν ακόμα εδώ στο φόρουμ.... είχες βρίσει παλιότερα μανάδες πατεράδες κ όλα τα γνωστά τα δικά σου του επιπέδου σου εννοώ αν καταλαβαίνεις γιατί δεν....... Μαζί κ έμενα είχε πάρει η μπάλα τότε επειδή έβριζες κ σου έκανα αναφορά. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσεις καθόλου δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Απλά ήθελα καιρό να γράψω για την περίπτωση σου. Σορυ για το off-topic Από τα άλλα παιδιά κ Όχι απο σένα..... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου εδω περα ανεβαζουμε φωτο και κανουμε τεχνικη αναλυση φωτο και καμερων. Ολα αυτα που γραφεις ειναι Off topic και δεν προσφερουν τιποτα στο νημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Φιλε μου εδω περα ανεβαζουμε φωτο και κανουμε τεχνικη αναλυση φωτο και καμερων. Ολα αυτα που γραφεις ειναι Off topic και δεν προσφερουν τιποτα στο νημα Ενώ εσύ είσαι μες τη σύγκριση. Ο πιο off-topic ever. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ευχαριστω για το σχολιο...αν και ειναι οπως παντα εκτος πραγματικοτητας. Το μονο που πετυχες ειναι τα hot pixels Και να μη πετυχα το Long exp. η ουσια ειναι παλι η ιδια. Χρησιμοποιησες κατι που η φωτογραφια εγινε για πεταμα ακομα και σε ευκολες σχετικα βραδινες συνθηκες. Ενημερωσε τον κοσμο τουλαχιστον για το ποια ρυθμιση ειναι αυτη που εβαλες ωστε να ξερει να την αποφευγει. Καλο ειναι εστω κι ετσι να ειναι χρησιμα τα ποστ σου. Βεβαια ακομα το μεγαλυτερο μαργαριταρι ήταν η βιτρινα. Απολαυση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Και να μη πετυχα το Long exp. η ουσια ειναι παλι η ιδια. Χρησιμοποιησες κατι που η φωτογραφια εγινε για πεταμα ακομα και σε ευκολες σχετικα βραδινες συνθηκες. Ενημερωσε τον κοσμο τουλαχιστον για το ποια ρυθμιση ειναι αυτη που εβαλες ωστε να ξερει να την αποφευγει. Καλο ειναι εστω κι ετσι να ειναι χρησιμα τα ποστ σου. Βεβαια ακομα το μεγαλυτερο μαργαριταρι ήταν η βιτρινα. Απολαυση. Φιλε μου η φωτο με την πλατεια ειναι διδακτικη. Μελετησε την προσεκτικα και θα βγαλεις χρησιμα συμπερασματα που θα σε βοηθησουν στη συνεχεια. Τεχνικα σε επιπεδο λεπτομερειας, χρωματων, ευρος πεδιου και διαχειριση θορυβου... ...εαν υπαρχει κατι ανωτερο ειναι μονο το Lumia 950 , κι αυτο με Manual ρυθμισεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Φιλε μου εδω περα ανεβαζουμε φωτο και κανουμε τεχνικη αναλυση φωτο και καμερων. Ολα αυτα που γραφεις ειναι Off topic και δεν προσφερουν τιποτα στο νημα Και τι προσφέρει άλλη μία ανάμεσα στις τόσες που έχεις ανεβάσει με αυτή τη συσκευή; Προσφέρει κάτι παραπάνω; κάτι διαφορετικό; Ρητορική ερώτηση μιας και η απάντηση είναι σαφώς και όχι. [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Πάντως εγώ περιμένω να δω πότε θα πει ότι όλοι εσείς είστε ο Βλάσης... Κλαίω παιδιά πραγματικά... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk #je_suis_vlassis. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 #je_suis_vlassis. χαχαχαχ...μακραν το κορυφαιο σχολιο του μηνα! Φοβερο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Huawei P20 Pro γιατί σας έλειψαν, μαθαίνω: Auto 40mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pro 40mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Night Shot 3sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr HDR Mode by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 40mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pro 40mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 (edited) Λίγες φωτογραφίες από τη φύση. iPhoneX auto Κανονική και με το 2x zoom της κάμερας. Οπως είπα την άλλη βδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη.PM παρακαλώ. Untitled by Imperia V, on Flickr Untitled by Imperia V, on Flickr Untitled by Imperia V, on Flickr Untitled by Imperia V, on Flickr Untitled by Imperia V, on Flickr Untitled by Imperia V, on Flickr Και μια μέσα στο αυτοκίνητο Untitled by Imperia V, on Flickr Edited April 18, 2018 by Imperia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 S9+ 2018-04-07_09-31-22 by V M, on Flickr Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts