Antretng Δημ. April 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Για να δειξω λιγο και τα "θνητα" χαρακτηριστικά του Mi5s... πρώτη με stock δεύτερη με gcam Αν και πρέπει η συγκεκριμένη να βγήκε με την 5.1 και όχι με την 3.2 που συνεργάζεται καλύτερα. Αλλά την διαφορά στο iso είναι ξεκάθαρη. Σε αυτή τη σκηνή έχω "ξεφτιλίσει" πολλά καμεροκινητά και για αυτό αποτελεί ενα από τα αγαπημένα μου spots για συγκριτικά. IMG_20171111_025545_HHT by Andreas L., on Flickr IMG_20171111_025537 by Andreas L., on Flickr Edited April 16, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Απο τα δειγματα που ανεβηκαν εδω τα βραδυνα απο το p20 pro...θεωρω την καμερα κατω του μετριου. Ακομα και την ημερα οι φωτογραφιες δεν ειναι καλες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δειξω λιγο και τα "θνητα" χαρακτηριστικά του Mi5s... πρώτη με stock δεύτερη με gcam Αν και πρέπει η συγκεκριμένη να βγήκε με την 5.1 και όχι με την 3.2 που συνεργάζεται καλύτερα. Αλλά την διαφορά στο iso είναι ξεκάθαρη. Σε αυτή τη σκηνή έχω "ξεφτιλίσει" πολλά καμεροκινητά και για αυτό αποτελεί ενα από τα αγαπημένα μου spots για συγκριτικά. IMG_20171111_025545_HHT by Andreas L., on Flickr IMG_20171111_025537 by Andreas L., on Flickr Ρε Αντρεα εδω περα στα εξιφ γραφει Huawei Mi5s... ...τι ειναι αυτο? καινουριο μοντελο ?? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ισχύει Κώστα. Σωστή παρατήρηση. Με αναξιόπιστα εξιφ δεν βγάζουμε άκρη οπότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτουμε αν θα πρέπει να μπαίνουν από τέτοιες εφαρμογές φωτογραφίες εδώ. Τα εξιφ είναι σημαντικό να είναι σωστά για να υπάρχει αξιοπιστία. Στα υπόλοιπα βέβαια περιμένουμε το φουλ συγκριτικό σου έτσι; μη μας ξεχνάς. Όπως και το 5χ καλύτερο. Και μια τελευταία παραγγελία βγάλε λίγο τους ωραίους καταρράκτες της Αριδαίας τη μέρα, ένα ωραίο long exposure, ρε συ. Να τους θαυμάσουμε και μεις με έναν καλλιτεχνικό τόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ρε συ Κώστα πόσο δύσκολο ειναι να τραβάς και απο στοκ την ίδια; Θα χαμε γλυτώσει πολύ συζήτηση και κόντρα. Χαλιόμαστε χωρίς λόγο τόση ώρα. Εγώ έβαλα κανα 2 να δείξω τι γινεται και το γιατί ειναι σημαντικό να μπαίνει και απο στοκ. Πέραν οτι δεν έβαλα την καλύτερη κάμερα για mi5s (φαίνεται στο exif οτι ειναι η 1.017...) ειναι ξεκάθαρο ότι άλλο το iso της stock και άλλο της gcam με εντελώς απρόβλεπτη διαφορά. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιπλέον πολλές φορές τραβάς απο την le (long exposure) αλλά δεν το αναφέρεις... το καταλαβαίνω απο τα hot pixels. Γιατι να μην βάζουμε λοιπον και μια απο stock να ξέρουμε τι γινεται. Στη τελική μπορει να φανει και πιο εντυπωσιακή η δαιφορά. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Νομίζω το ζήτημα είναι ξεκάθαρα πως το P20 Pro παστελιάζει στα βραδινά και η κάμερά του είναι κάτω του μετρίου ακόμη και μέρα, σε αντίθεση με το Mi 5s που σπέρνει παπάδες (combo λογοπαίγνιο, έχω πάρει φωτιά μιλάμε :P ) Βαρέθηκα να παίζω, και σταματάω το flame. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εις το επανειδήν με τις βραδινές μου απόψε. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Νομίζω το ζήτημα είναι ξεκάθαρα πως το P20 Pro παστελιάζει στα βραδινά και η κάμερά του είναι κάτω του μετρίου ακόμη και μέρα, σε αντίθεση με το Mi 5s που σπέρνει παπάδες (combo λογοπαίγνιο, έχω πάρει φωτιά μιλάμε :P ) Βαρέθηκα να παίζω, και σταματάω το flame. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εις το επανειδήν με τις βραδινές μου απόψε.Χαράς το κουράγιο σου συνονόματε...... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ρε συ Κώστα πόσο δύσκολο ειναι να τραβάς και απο στοκ την ίδια; Θα χαμε γλυτώσει πολύ συζήτηση και κόντρα. Χαλιόμαστε χωρίς λόγο τόση ώρα. Εγώ έβαλα κανα 2 να δείξω τι γινεται και το γιατί ειναι σημαντικό να μπαίνει και απο στοκ. Πέραν οτι δεν έβαλα την καλύτερη κάμερα για mi5s (φαίνεται στο exif οτι ειναι η 1.017...) ειναι ξεκάθαρο ότι άλλο το iso της stock και άλλο της gcam με εντελώς απρόβλεπτη διαφορά. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιπλέον πολλές φορές τραβάς απο την le (long exposure) αλλά δεν το αναφέρεις... το καταλαβαίνω απο τα hot pixels. Γιατι να μην βάζουμε λοιπον και μια απο stock να ξέρουμε τι γινεται. Στη τελική μπορει να φανει και πιο εντυπωσιακή η δαιφορά. ;) Ανδρεα δεν μιλαω για τη συσκευη τη δικη μου ουτε θελω να κανω συγκριτικο. Ξαναλεω ο ισχυρισμος μου ειναι οτι μια μετρια καμερα με hdr+, βγαζει 5 φορες καλυτερες βραδυνες απο p20 pro. οποιος πιστευει το αντιθετο, ασ το αποδειξει με φωτογραφιες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ανδρεα δεν μιλαω για τη συσκευη τη δικη μου ουτε θελω να κανω συγκριτικο. Ξαναλεω ο ισχυρισμος μου ειναι οτι μια μετρια καμερα με hdr+, βγαζει 5 φορες καλυτερες βραδυνες απο p20 pro. οποιος πιστευει το αντιθετο, ασ το αποδειξει με φωτογραφιες Απόδειξη χρειάζεται αυτό που λες εσύ και όχι το αντίθετο. Δεν είσαι ένοχος μέχρι να αποδείξεις το ότι είσαι αθώος. Αυτά τα βασικά είναι αυτονόητα. Αν πω χαζό κάποιον χωρίς λόγο δεν πρέπει να μου αποδείξει ότι είναι έξυπνος. Μη τα μπερδεύεις. Περιμένουμε να αιτιολογησεις το 5 ωστόσο μιας και από τη φωτογραφία που ανέβασες φαίνεται μόνο κάτι παστέλ χωρίς υφή στο κτίριο. Τίποτα ουσιαστικό. Σου ξαναγράφω τι περιμένει το νημα από σένα. Long exposure (το κανονικό όχι εκείνο που μάλλον βάζεις χωρίς να το αναφέρεις), και ίδιο σκηνικό από αυτόματο, manual, hdr+. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Απόδειξη χρειάζεται αυτό που λες εσύ και όχι το αντίθετο. Δεν είσαι ένοχος μέχρι να αποδείξεις το ότι είσαι αθώος. Αυτά τα βασικά είναι αυτονόητα. Αν πω χαζό κάποιον χωρίς λόγο δεν πρέπει να μου αποδείξει ότι είναι έξυπνος. Μη τα μπερδεύεις. Περιμένουμε να αιτιολογησεις το 5 ωστόσο μιας και από τη φωτογραφία που ανέβασες φαίνεται μόνο κάτι παστέλ χωρίς υφή στο κτίριο. Τίποτα ουσιαστικό. Σου ξαναγράφω τι περιμένει το νημα από σένα. Long exposure (το κανονικό όχι εκείνο που μάλλον βάζεις χωρίς να το αναφέρεις), και ίδιο σκηνικό από αυτόματο, manual, hdr+. Ψαξε πισω στο forum...υπαρχουν απειρες φωτο με Hdr+ απο διαφορα κινητα σε βραδυνες συνθηκες και οχι μονο.Ολες αυτες οι φωτο αποδεικνυουν τον ισχυρισμο μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ψαξε πισω στο forum...υπαρχουν απειρες φωτο με Hdr+ απο διαφορα κινητα σε βραδυνες συνθηκες και οχι μονο.Ολες αυτες οι φωτο αποδεικνυουν τον ισχυρισμο μου. [...]Σου ξαναγράφω τι περιμένει το νημα από σένα. [...]ίδιο σκηνικό από αυτόματο, manual, hdr+. -Θέλουμε HDR+, αυτόματο και manual για να συγκρίνουμε! -Μα, έχετε άπειρα HDR+ να συγκρίνετε! Fucκ logic. Το λατρεύω αυτό το topic μιλάμε όταν διαβάζω τέτοια :lol::lol::lol: Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ψαξε πισω στο forum...υπαρχουν απειρες φωτο με Hdr+ απο διαφορα κινητα σε βραδυνες συνθηκες και οχι μονο.Ολες αυτες οι φωτο αποδεικνυουν τον ισχυρισμο μου. Μπα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Οι περισσότερες έχουν αρκετά περισσότερο φως, οπότε θα πρέπει να μας δείξεις εσύ με βάση ποιο παράδειγμα κρίνεις πως είναι 5χ χειρότερη. Γιατί η φωτογραφία που ανέβασες είναι και σε καλύτερες συνθήκες αλλά και κάτω του μετρίου. Αλλιώς είναι ξεκουδουνο αυτό που είπες και καλό θα ήταν να σβήσεις εκείνο το σχόλιο γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Και μη ξεχνάς τι πρέπει να βγάλεις έτσι; λογικά στις 100 επαναλήψεις, το εμπεδωνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis77 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 5 βραδινά δειγματάκια LG G6 hdr+ στο πόδι είναι όλες εξού και τυχόν κουνήματα IMG_20180411_025109 by Kostas Char, on Flickr IMG_20180411_025313 by Kostas Char, on Flickr IMG_20180411_025456 by Kostas Char, on Flickr IMG_20180411_023906 by Kostas Char, on Flickr και μια indoor με χαμηλό φωτισμό IMG_20180412_051016 by Kostas Char, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μπα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Οι περισσότερες έχουν αρκετά περισσότερο φως, οπότε θα πρέπει να μας δείξεις εσύ με βάση ποιο παράδειγμα κρίνεις πως είναι 5χ χειρότερη. Γιατί η φωτογραφία που ανέβασες είναι και σε καλύτερες συνθήκες αλλά και κάτω του μετρίου. Αλλιώς είναι ξεκουδουνο αυτό που είπες και καλό θα ήταν να σβήσεις εκείνο το σχόλιο γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Και μη ξεχνάς τι πρέπει να βγάλεις έτσι; λογικά στις 100 επαναλήψεις, το εμπεδωνεις. Αν ψαξεις καλα θα βρεις... Θα σου προτεινα τις φωτο απο lg G6...το οποιο βασικα κανει πλακα στο Huawei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Ωραίος Κώστα(77), ευχαριστούμε. Πάρτε και ένα P20 Pro indoor well-lit πορτραίτο, να φοβάστε να τρώτε όλο σας το φαΐ: indoor portrait, auto 40mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Και μια ακόμη, τραβηγμένη άβολα κοντά, στην περίπτωση που θέλει κάποιος να μιλήσουμε για τους πόρους του δέρματός μου ξερωγώ. indoor well lit portrait, auto 40mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Δεν είναι με την selfie cam, είναι Auto 40mp με κλειστο το AI γιατί μου άνοιγε το Portrait mode διαφορετικά. Edited April 16, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αν ψαξεις καλα θα βρεις... Θα σου προτεινα τις φωτο απο lg G6...το οποιο βασικα κανει πλακα στο Huawei Θα σου πρότεινα να την ανεβάσεις εσύ μιας και εσύ πρέπει να αιτιολογησεις τον ισχυρισμό σου. Άλλη μια φορά που λες αβάσιμα πράγματα βέβαια... Φάνηκε από το Mi 5s το huawei, που ανεβασες μετριότατη φωτογραφία και μετά δεν ξέρεις τι άλλο να πεις. Προσπάθησε παραπάνω όσο δύσκολο κι αν σου είναι. Ψάξε και περιμένω τις φωτογραφίες που αναφέρεσαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αν ψαξεις καλα θα βρεις... Θα σου προτεινα τις φωτο απο lg G6...το οποιο βασικα κανει πλακα στο Huawei Ρε άνθρωπε....καταλαβαίνεις Ελληνικα;;;;; Εδώ και πόσα ποστ σου ζητάνε 2-3 πραγματάκια,μπορείς να τα κάνεις ή οχι; Έλα είμαστε μεγάλοι άνθρωποι δεν θα παίζουμε την κολοκυθιά εδώ μέσα...έλεος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 hdr+ σε huawei p20 pro και mate 10, s9+ μπαινει ή δεν εχει μεγαλη διαφορα οπως σε καποια πιο φθηνα androids; Αν ναι και εχουμε δειγματα ας ανεβασει καποιος. Νομιζω υπαρχει κ αλλο τοπικ αλλά και εδω στις τελευταιες σελιδες γιαυτο διαβαζω. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 hdr+ σε huawei p20 pro και mate 10, s9+ μπαινει ή δεν εχει μεγαλη διαφορα οπως σε καποια πιο φθηνα androids; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν μπαίνει σε Huawei νομίζω. [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Kirin και Hdr+ χλωμός συνδυασμός αν και προς το παρών το θεωρώ περιττό για το P20 pro με τόσες ρυθμίσεις Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Θα σου πρότεινα να την ανεβάσεις εσύ μιας και εσύ πρέπει να αιτιολογησεις τον ισχυρισμό σου. Άλλη μια φορά που λες αβάσιμα πράγματα βέβαια... Φάνηκε από το Mi 5s το huawei, που ανεβασες μετριότατη φωτογραφία και μετά δεν ξέρεις τι άλλο να πεις. Προσπάθησε παραπάνω όσο δύσκολο κι αν σου είναι. Ψάξε και περιμένω τις φωτογραφίες που αναφέρεσαι. Ξαναδιαβασε το ποστ #8438...το αν ειναι μετριοτατη ασε να το κρινει ο κοσμος. Αμα εχεις να μας δειξεις κατι ανωτερο ποιοτικα απο p20 pro...παρακαλω να το δουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν μπαίνει σε Huawei. Θενξ, στα s8/9; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 hdr+ σε huawei p20 pro και mate 10, s9+ μπαινει ή δεν εχει μεγαλη διαφορα οπως σε καποια πιο φθηνα androids; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro την ίδια απορία/επιθυμία είχα και γω αλλά νομίζω ότι εξελιχθεί από τους Mods αποκλειστικά και μόνο για qualcomm και δει των τελευταίων 2 χρόνων... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Θενξ, στα s8/9; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι και νομίζω ότι έχει και δείγματα στο θέμα αν ψάξεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Lg g5 se Google hdr+ IMG_20180416_211417 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) την ίδια απορία/επιθυμία είχα και γω αλλά νομίζω ότι εξελιχθεί από τους Mods αποκλειστικά και μόνο για qualcomm και δει των τελευταίων 2 χρόνων... Σε ποιες συσκευές δουλεύει; Για να δουλέψει το port της google camera με ενεργό hdr+ πρέπει να έχουμε σίγουρα ενεργό api2 στο κινητό, 64 bit libraries, nougat rom και soc με Hexagon 680 DSP (ή σε απλά ελληνικά να έχει πρόσφατο snapdragon πχ 820, 821, 835, 625, 650 κλπ). Παρόλα αυτά, σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις δουλεύει και με mm οι εκδόσεις της gcam που γράφουν 6.0 ενώ η έκδοση 5.1 φαίνεται να δουλεύει και σε soc Exynos αν και χωρις τα ίδια οφέλη στο NR (βοηθάει όμως αρκετά στο DR). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 Έχουν βγεί και κάποιες εκδόσεις για SGS7 (exynos) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Edited April 16, 2018 by sso Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts