Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να απαντήσω και εγω για τις φωτογραφίες που ανεβασα σχετικα gcam και στοκ σε 5τ... ημερήσιες κ με φλας μονο στοκ και σε σκοτεινά μερη gcam που η στοκ δεν τα παει καλα...ακεφτομουν για αλλαγη του 5τ με καποιο αλλο αλλα με αυτή την gcam σταματησα να το σκεφτομαι και ισως μου λειπει καμια φορα το ois που δεν εχει....επισης μου αρεσαν παρα πολυ η 2η κ η 4η φωτο του pgetsopoulou αλλα και το u11 στην γέφυρα της βουλγαρη!!αυνεχιστε παιδια με τις πολυ καλες φωτος σας

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποιο έχει καλύτερη κάμερα. A8 2018 ή P20 lite ή Redmi note 5 Pro ?

Λογικά το a8 χωρίς όμως να έχω πιάσει καμιά από τις 3 συσκευές.

Επιπλέον θεωρώ κάπως λάθος την ερώτηση "ποιο εχει καλύτερη κάμερα" αφού είναι λίγο πιο σύνθετο το θέμα. ;) Πχ το ένα μπορεί να έχει καλύτερες ημερήσιες, το άλλο καλύτερες νυχτερινές, άλλο να έχει μεγαλύτερη ευκολία λήψης ή καλύτερο bokeh κλπ

Edited by Antretng

Εξαιρετικές θα έλεγα.

Thanks Κωστα!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Στις ημερησιες φώτο οι διαφορές γενικώς είναι πολύ μικρές μεταξύ κινητών παρόμοιας κατηγορίας.

Στις βραδινές παίζονται πολλά ειδικά με το software του κάθε κατασκευαστή.

Η άποψη μου είναι ότι σε πραγματικά low light τα κινητά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, παρά μόνο σε ακίνητα πλάνα με αυξημενους χρόνος κλείστρου.

Βραδινές σκηνές όπου φωτίζονται από βιτρίνες, η φώτα του δρόμου αποτελούν το όριο.

Για να πάρεις αποδεκτή φωτογραφία πρέπει να είναι under exposed ώστε οι σκιές να είναι εντελώς μαύρες και να μην γίνεται ορατός ο θόρυβος.

Προσωπικά γνωρίζοντας τα όρια είμαι ικανοποιημένος και πλέον αισθάνομαι πιο ήσυχος όταν δεν έχω την κάμερα μαζί μου. Πολλές φορές μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το μικρό focal length παρά οτιδήποτε άλλο.

Η πρώτη είναι ένα παράδειγμα βραδινής που δεν είναι πραγματική low light αφού υπάρχουν φώτα στο πλάνο εμπρός και πίσω. Είναι manual στο 1/15 με το iso να είναι αρκετό στο 200.

Σ' αυτές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

40479433835_da7acd346a_c.jpg

Test by Kostas kaz - Flickr2BBcode

HTC U11, undefined@4.3 mm, f1.7, 1/15s, ISO199

Εδώ έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε το όριο. Φωτίζεται μόνο από τα κεριά. Είναι η στιγμή που βγαίνει ο επιτάφιος και έχουν κλείσει τα φώτα. Είναι με gCam. Πιστεύω με manual ρυθμίσεις στο 1/15 και κράτημα το iso στο 800, θα είχα πιο φυσικό αποτέλεσμα και λιγότερο παστελιασμα.

41331207342_eb455919d8_c.jpg

2018-04-10_11-40-09 by Kostas kaz - Flickr2BBcode

HTC U11, undefined@4.3 mm, f1.7, 1/14s, ISO1151

Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στις ημερησιες φώτο οι διαφορές γενικώς είναι πολύ μικρές μεταξύ κινητών παρόμοιας κατηγορίας.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Νομίζω ότι τελευταία έχει δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις νυχτερινές και γενικά αν δεν τραβάς extreme σκοτάδια δεν θα δεις τρελές διαφορες. Βλέπω πχ φωτογραφίες απο φωτισμένο δρόμο ή indoor απο op5t, mi note 3, mate 10, s8 κλπ και δυσκολεύομαι να βρω διαφορές (εκτός αν πάμε σκοτάδια).

Αντιθετα την ημέρα βλέπω πολλές συσκευές να χάνουν σε λεπτομέρεια με διαφορετικής ποιότητας nr καθώς και σε φυσικότητα του hdr.

Ας πούμε στο mi note 3 περισσότερο με χαλάνε οι ημερήσιες του παρά οι νυχτερινές.

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι στις νυχτερινές την όλη διαφορά την κάνει η κίνηση όπου εκει σου λειπει το υψηλότερο shutter speed που θα κατάφερνες με μια full frame μηχανη και prime lens.

Edited by Antretng

Στις βραδινές παίζονται πολλά ειδικά με το software του κάθε κατασκευαστή.

Η άποψη μου είναι ότι σε πραγματικά low light τα κινητά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, παρά μόνο σε ακίνητα πλάνα με αυξημενους χρόνος κλείστρου.

Βραδινές σκηνές όπου φωτίζονται από βιτρίνες, η φώτα του δρόμου αποτελούν το όριο.

Για να πάρεις αποδεκτή φωτογραφία πρέπει να είναι under exposed ώστε οι σκιές να είναι εντελώς μαύρες και να μην γίνεται ορατός ο θόρυβος.

Προσωπικά γνωρίζοντας τα όρια είμαι ικανοποιημένος και πλέον αισθάνομαι πιο ήσυχος όταν δεν έχω την κάμερα μαζί μου. Πολλές φορές μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το μικρό focal length παρά οτιδήποτε άλλο.

Η πρώτη είναι ένα παράδειγμα βραδινής που δεν είναι πραγματική low light αφού υπάρχουν φώτα στο πλάνο εμπρός και πίσω. Είναι manual στο 1/15 με το iso να είναι αρκετό στο 200.

Σ' αυτές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

40479433835_da7acd346a_c.jpg

Test by Kostas kaz - Flickr2BBcode

HTC U11, undefined@4.3 mm, f1.7, 1/15s, ISO199

Εδώ έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε το όριο. Φωτίζεται μόνο από τα κεριά. Είναι η στιγμή που βγαίνει ο επιτάφιος και έχουν κλείσει τα φώτα. Είναι με gCam. Πιστεύω με manual ρυθμίσεις στο 1/15 και κράτημα το iso στο 800, θα είχα πιο φυσικό αποτέλεσμα και λιγότερο παστελιασμα.

41331207342_eb455919d8_c.jpg

2018-04-10_11-40-09 by Kostas kaz - Flickr2BBcode

HTC U11, undefined@4.3 mm, f1.7, 1/14s, ISO1151

Η δευτερη δεν ειναι καλη...η κουνημενη ειναι η δεν εχει εστιασει καλα.

Γενικα η gcam στο U11 δε δουλευει και πολυ καλα θα ελεγα σε τετοια σκηνικα

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Νομίζω ότι τελευταία έχει δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις νυχτερινές και γενικά αν δεν τραβάς extreme σκοτάδια δεν θα δεις τρελές δισφορες. Αντίθετα την ημέρα βλέπω να χάνουν σε λεπτομέρεια με διαφορετικής ποιότητας nr καθώς και σε φυσικότητα του hdr.

Στις βραδινές οι επεμβάσεις στο NR κάνουν τις διαφορές εντονότερες. Ειδικά όπου υπάρχουν πρόσωπα η λεπτομέρια.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει η προσέγγιση της Huawei στο P20. Προσπαθεί να πολεμήσει το σκοτάδι με ζωγραφική.

Χίλιες φορές καλύτερο το HDR+ της Google.

Την ημέρα δεν χρειάζεται μείωση θορύβου. Στο HDR ναι, γίνονται υπερβολές από κάποιους κατασκευαστές με εντελώς αφύσικα αποτελέσματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στις βραδινές οι επεμβάσεις στο NR κάνουν τις διαφορές εντονότερες. Ειδικά όπου υπάρχουν πρόσωπα η λεπτομέρια.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει η προσέγγιση της Huawei στο P20. Προσπαθεί να πολεμήσει το σκοτάδι με ζωγραφική.

Χίλιες φορές καλύτερο το HDR+ της Google.

Την ημέρα δεν χρειάζεται μείωση θορύβου. Στο HDR ναι, γίνονται υπερβολές από κάποιους κατασκευαστές με εντελώς αφύσικα αποτελέσματα.

Δυστυχώς και στο NR κανουν υπερβολές την ημέρα. Ίσως βέβαια να είναι σε συνδιασμό και με τον αισθητηρα.

Αυτό πάντως που βλέπω ειναι οτι περισσότερες (ουσιαστικές) διαφορές θα δω στις ημερήσιες παρά στις νυχτερινές (δεν μιλάω για σκοτάδια).

Αυτο το συνειδητοποίησα απο το θέμα που άνοιξε ο Νίκος (xostel) για αναζήτηση συσκευής τον οποίο τον νοιάζουν περισσότερο οι ημερήσιες. Συσκευές που σκίζουν το βράδυ μπορεί να τα πηγαίνουν μέτρια την ημέρα. Θυμάμαι και ένα συγκριτικό που είχε κανει ο Νικος (nikos_mp) g6 με s8. Ενώ την νύχτα υπέφερε το g6, την ημέρα είχε περισσότερη λεπτομέρεια. Το ιδιο βλέπω και στα ταπεινότερα mi5s και mi note 3 όπου το πρώτο σκίζει την ημέρα αλλά χάνει την νύχτα (σκοτάδια) απο το δεύτερο. Το ίδιο βλέπω και στο mate 10 pro που νιώθω ότι του λείπει την ημέρα η λεπτομέρεια (σε σχέση με την απόδοση του το βραδυ).

Οπότε αυτό που θέλω να πω ειναι οτι ενώ ψαχνόμαστε έντονα το βράδυ τελικά χάνουμε τις διαφορές που έχουν την ημέρα, τόσο σε λεπτομέρεια όσο και σε φυσικότητα του HDR.

Edited by Antretng

Το επομενο βημα στη φωτογραφια πιστευω θα ειναι ...για κινητα παντα...

βραδυνες ληψεις μεσα σε Night pub, club...με ατομα σε κινηση οπου τα ατομα θα βγαινουν παγωμενα.

Η δευτερη δεν ειναι καλη...η κουνημενη ειναι η δεν εχει εστιασει καλα.

Γενικα η gcam στο U11 δε δουλευει και πολυ καλα θα ελεγα σε τετοια σκηνικα

Το ξέρω ότι δεν είναι καλή και είναι κουνημενη. Δεν την έβαλα σαν καλή φωτό αλλά για να δείξω που είναι τα όρια σε πραγματικό low light. Ανεβάζω συχνά βιαστικές πρόχειρες φώτο για να φανεί το τι συμβαίνει σε πραγματικές συνθήκες χωρίς ιδιαίτερη προσοχή η προετοιμασία.

To HDR+ εδώ υπερβάλλει και φωτίζει σημεία που στην πραγματικότητα δεν παίρνουν φως. Δεν είναι θέμα U11 αλλά HDR.

Αν τραβήξω σε mall η εμπρός από βιτρίνες σε καλά φωτισμένους δρόμους, μια χαρά θα τα πάει. Στο απόλυτο σκοτάδι κάνει περισσότερα απ' ότι του ζητάς και το χαλάει.

Δουλεύοντας αρκετά αυτές τις μέρες σε manual, το προτιμώ. Το raw με επεξεργασία στο lightroom όπου μπορώ να κάνω NR εκεί που χρειάζεται, δίνει πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες. Πιο ευκρινείς κι ας έχουν περισσότερο θόρυβο.

Στις βραδινές οταν ο θόρυβος γίνεται ορατός με ζουμ, είναι αποδεκτός και προτιμότερος από την ασάφεια του υπερβολικού noise reduction.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για να συμπληρώσω τον Ανδρέα, δεν είναι μόνο η λεπτομέρεια στις

ημερήσιες φωτογραφίες. Εξίσου μεγάλο πρόβλημα θεωρώ ότι είναι και η φυσικότητα.

Αρκετές συσκευές έχουν πολύ έντονο κοντράστ. Για παράδειγμα το G6 που έψαχνα τώρα.

Άλλα είναι απίστευτα σε λεπτομέρεια, όπως το lumia 950 xl αλλά έχουν τεράστιο πρόβλημα με το WB.

Έχουμε τα U 10 και 11 που έχουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα αλλά έχουν μια ατονία.

Τα 5τ που δεν μπορώ να καταλάβω βλέποντας τις φωτογραφίες αν μου αρέσουν.

Γενικά για μένα υπάρχει πρόβλημα στις ημερήσιες φωτογραφίες και για αυτό λέω να κρατήσω λίγο παραπάνω το mi 5s που έχω τώρα, που το μόνο θέμα που μου φαίνεται ότι εχει είναι ότι βγάζει λίγο παραπάνω φωτισμένα τις φωτογραφίες...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για να συμπληρώσω τον Ανδρέα, δεν είναι μόνο η λεπτομέρεια στις

ημερήσιες φωτογραφίες. Εξίσου μεγάλο πρόβλημα θεωρώ ότι είναι και η φυσικότητα.

Αρκετές συσκευές έχουν πολύ έντονο κοντράστ. Για παράδειγμα το G6 που έψαχνα τώρα.

Άλλα είναι απίστευτα σε λεπτομέρεια, όπως το lumia 950 xl αλλά έχουν τεράστιο πρόβλημα με το WB.

Έχουμε τα U 10 και 11 που έχουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα αλλά έχουν μια ατονία.

Τα 5τ που δεν μπορώ να καταλάβω βλέποντας τις φωτογραφίες αν μου αρέσουν.

Γενικά για μένα υπάρχει πρόβλημα στις ημερήσιες φωτογραφίες και για αυτό λέω να κρατήσω λίγο παραπάνω το mi 5s που έχω τώρα, που το μόνο θέμα που μου φαίνεται ότι εχει είναι ότι βγάζει λίγο παραπάνω φωτισμένα τις φωτογραφίες...

Θα ελεγα οτι το 5τ ειναι απο τα κινητα που μου άρεσε παρα πολυ η φυσικότητα που βγαζει στις φωτογραφιες σε σχεση με οτι αλλο ειχα τελευταια(s7 edge,note 8,iphone x) κ τ αιφον τα πηγαινε παρα πολυ καλα στης ημερήσιες....

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ποια ROM φοράς και να φανταστώ με την stock εφαρμογή την έβγαλες;
Την global σταθερή,ναι με την στοκ εφαρμογή είναι.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα παιδες, εκανα μια συγκριση χθες παλι Gcam με Stock στο V30 σε δυσκολο σχετικα πλανο τοσο με την κυρια οσο και με την wide:

Stock:

40667094754_31a766bc4c_c.jpgV30 stock by Nikos Bletas, on Flickr

Gcam:

40485713965_514840d636_c.jpgV30 Gcam by Nikos Bletas, on Flickr

wide stock:

27510621848_913ac2c0fa_c.jpgV30 stock by Nikos Bletas, on Flickr

wide gcam:

40667097454_fee086bb45_c.jpgV30 Gcam by Nikos Bletas, on Flickr

Προσωπικα θεωρω οτι η διαχειριση φωτεινων πηγων με gcam ειναι πολυ ανωτερη οποτε ολο το αποτελεσμα ειναι καλυτερο, ομως το wb μου φαινεται εχει φυγει προς το μπλε στην gcam, ενω η στοκ ειναι σωστη.

Βεβαια δε δοκιμασα να ριξω εκθεση χεριοκινητα καθως εβγαλα τελειως αυτοματα (στο flickr εχω απο 2 φωτο με τη στοκ εχοντας δοκιμασει και με HDR ON στη στοκ αλλα δεν βλεπω διαφορα)

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίρνοντας πασα από μήνυμα μέλους του φόρουμ ότι προτίθεται να αγοράσει το νέο Huawei με τις τρεις κάμερες θα πρότεινα να περιμένει και το U12.

HTC U12+ retail box leaked, shows all the specs you could care about

https://www.phonearena.com/news/HTC-U12-plusspecs-retail-box-release-date_id103919/

Edited by Imperia

Παίρνοντας πασα από μήνυμα μέλους του φόρουμ ότι προτίθεται να αγοράσει το νέο Huawei με τις τρεις κάμερες θα πρότεινα να περιμένει και το U12.

https://www.phonearena.com/news/HTC-U12-plusspecs-retail-box-release-date_id103919/

Θα βγάλουν ένα μοντέλο, απευθείας το plus? Με μία κάμερα και στις 5,5"?

Λίγο κόντρα στο ρεύμα ακούγεται.

Για να δούμε...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Κάθε μήνα-δίμηνο βγαίνει και από κάτι... P20 Pro, OnePlus 6, U12+, iPhone, Note 9...

Καλά να 'μαστε να τα δοκιμάζουμε :lol:

Θα βγάλουν ένα μοντέλο, απευθείας το plus? Με μία κάμερα και στις 5,5"?

Λίγο κόντρα στο ρεύμα ακούγεται.

Για να δούμε...

Nαι είναι παράξενη η είδηση και με τα 8gb αλλα πιστεύω όπως και να είναι η κάμερα θα σπέρνει για οποιον ενδιαφέρεται.

Το HDR+ mod, είναι τσεκαρισμένο αποκλειστικά και μόνο για Qualcomm επεξεργαστές?

Λογικά ναι, αλλά έχω χάσει την μπάλα με τις εξελίξεις...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλημερα παιδες, εκανα μια συγκριση χθες παλι Gcam με Stock στο V30 σε δυσκολο σχετικα πλανο τοσο με την κυρια οσο και με την wide:

Προσωπικα θεωρω οτι η διαχειριση φωτεινων πηγων με gcam ειναι πολυ ανωτερη οποτε ολο το αποτελεσμα ειναι καλυτερο, ομως το wb μου φαινεται εχει φυγει προς το μπλε στην gcam, ενω η στοκ ειναι σωστη.

Βεβαια δε δοκιμασα να ριξω εκθεση χεριοκινητα καθως εβγαλα τελειως αυτοματα (στο flickr εχω απο 2 φωτο με τη στοκ εχοντας δοκιμασει και με HDR ON στη στοκ αλλα δεν βλεπω διαφορα)

Νίκο επειδή έχω κάνει άπειρα τεστ νύχτα μέρα η gcam ,αν εξαιρέσουμε μερικές φόρες το μπλε που λες κυρίως τα βράδια και σε εσωτερικούς χώρους που και παλι αν δεν ειχες κατι διπλα να το συγκρινεις δεν θα το καταλαβαινες πολλες φορες, ειναι ανωτερη σε ολα.

Και εδω που ανέβασες δεν ειναι μονο οι φωτεινές πήγες αλλα η γενικότερη επεξεργασια.Δες λιγο τα δεντρα ή τους βραχους δεξια.

Εγω πλεον βγαζω μερα με την καμερα στο"hdr+ ενεργο(το μεσαιο δλδ)" στις περισσότερες εκτος αν έχουμε έντονη αντηλιά που βάζω το ''ενεργοποίηση hdr+''(το πανω πανω).Το βραδυ σε σταθερα πλανα βαζω το ''ενεργοποιηση hdr+'' και αν θελω να βγαλω κατι πιο σναπ που ξερω οτι ισως κουνηθει βαζω το ενεργοποιηση hdr+.

Και στην wide η διαφορα μεγαλώνει ακομη περισσότερο.

Επίσης μπορείς να παίξεις και με το χρόνος έκθεσης και frame count στις σύνθετες ρυθμίσεις ανάλογα αν θες να βγάλεις κατι σταθερό το βράδυ μια εκκλησιά ας πουμε ή ενα φωτισμένο γήπεδο μνημεία κλπ. Όσο πιο πανω το frame count τοσο καλύτερα και όσο πιο πανω ο χρόνος έκθεσης βγαίνει πιο φωτεινή άπλα πρέπει να εχεις καλο χερι γιατι παει και 1/2 μερικες φόρες όποτε εκει ρισκάρεις να παρεις κουνημένη φωτογραφία.

Edited by Fredometrios

Νίκο επειδή έχω κάνει άπειρα τεστ νύχτα μέρα η gcam ,αν εξαιρέσουμε μερικές φόρες το μπλε που λες κυρίως τα βράδια και σε εσωτερικούς χώρους που και παλι αν δεν ειχες κατι διπλα να το συγκρινεις δεν θα το καταλαβαινες πολλες φορες, ειναι ανωτερη σε ολα.

Και εδω που ανέβασες δεν ειναι μονο οι φωτεινές πήγες αλλα η γενικότερη επεξεργασια.Δες λιγο τα δεντρα ή τους βραχους δεξια.

Εγω πλεον βγαζω μερα με την καμερα στο"hdr+ ενεργο(το μεσαιο δλδ)" στις περισσότερες εκτος αν έχουμε έντονη αντηλιά που βάζω το ''ενεργοποίηση hdr+''(το πανω πανω).Το βραδυ σε σταθερα πλανα βαζω το ''ενεργοποιηση hdr+'' και αν θελω να βγαλω κατι πιο σναπ που ξερω οτι ισως κουνηθει βαζω το ενεργοποιηση hdr+.

Και στην wide η διαφορα μεγαλώνει ακομη περισσότερο.

Όντως στην wide η διαφορά είναι μεγαλύτερη.

Κώστα ευχαριστώ ;).

S9+

Θα είχε ενδιαφέρον αυτή η φωτογραφία και με πιο κορεσμένα τα χρώματα.

Γενικώς έχεις πολύ καλό μάτι και η φωτογραφία είναι πάρα πολύ καλή.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...