Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

N73, χαμηλες συνθηκες φωτισμου αλλα δε νιωθει το θηριο

Μην εχουμε μονο απο καινουργια, να δουμε και την προοδο απο τοτε μεχρι τωρα, μην μαλωνουμε κιολας :lol:

26941357878_1457256e39_k.jpg01122008009 by pgetsopoulos, on Flickr

39915974645_ada2e662ef_k.jpg04072008124 by pgetsopoulos, on Flickr

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν το ότι επειδή δεν ανεβάζω δείγματα συχνά δεν σημαίνει ότι είμαι καινούργιο μέλος. Διαβάζω πολύ καιρό το νήμα.. και σε όσα έχω ανεβάσει δεν έγραψα ποτέ σεβασμός, και σε μία φωτογραφία που μάλιστα είναι άθλια.... Καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες ότι πρέπει να κανω και σε άλλες περιπτώσεις κριτικη.. αλλά τουλάχιστον αφού κατηγορείς τους άλλους για κακές συμπεριφορές μην κάνεις και εσύ τα ίδια...

Tα έχουμε ξαναπεί... είναι θέμα για δημόσιες σχέσεις εδώ. Όχι για φωτογραφίες.

Νταξ Πέτρο, στην ουσία το ίδιο thread είναι. Αφού μιλάμε για τα ίδια 5-6 άτομα.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οχι, το δειξε το ταλεντο σου ειχαμε πει οτι ειναι για δημοσιες σχεσεις ρε

Χαίρομαι πολύ που μεγάλωσε η παρεα μας θα τα λέμε πιο συχνά παιδιά με σωστή και εύστοχη κριτική οσον αφορά όλες τις φωτογραφίες.

Φιλε με το ν73 πολύ καλες.

Διαφωνω με την επιλεκτική κριτική, όσον αφορά την ουσία κανε οποία κριτική θέλεις εγω δεν έχω πρόβλημα σε αυτό αντιθέτως με αλλους.

Στο απάντησα στην πρώτη πρόταση.

" Δεν ήξερα να κάνω κριτική σε ότι ανεβαίνει μην τυχόν και παρεξηγηθεί κάποιος άμα κάνω το λάθος και ασχοληθώ με την δική του."

Θα μπαίνω όταν θέλω ακόμα και μια φορά το χρόνο και άμα δω κάτι θα το κρίνω και δε θέλω και ούτε πρέπει κανείς να μου πει πήγαινε και δες τι έγινε και στις υπόλοιπες 364 μέρες, αλλιώς επιλέγεις.

Επίσης όταν βάζεις μια φωτογραφία με βαρύγδουπους τίτλους "σεβασμός" κλπ ενώ είναι κακή, πρέπει να καταλάβεις ότι προκαλείς αντίδραση.

Το να ανακατεύεις επίσης "άλλους" είναι άσχετο.

"Ναι το έκανα αυτό, αλλά κοίτα και τον άλλο. Κι αυτός έκανε το τάδε!"

Το κάναμε παιδιά αυτό και θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώσαμε.

Παρόλο που λες ότι δεν έχεις πρόβλημα, από αυτά που γράφεις προκύπτει το αντίθετο.

Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους είναι το τελευταίο post άσχετο με "συγκρίσεις" και δε θα το συνεχίσω άλλο.

Θα συμφωνήσω με τον kok1980.

Κάκιστο αποτέλεσμα και ψεύτικο.

Το Bokeh δεν είναι απλά θόλωμα κάποιου τμήματος της φωτογραφίας.

Στο συγκεκριμένο δείγμα έχει θολώσει απλά κάποια τμήματα ... τυχαία.

Μάλιστα παρουσιάζονται στο δεξί μέρος θολά τμήματα που είναι πιο κοντά στο επίπεδο εστίασης από άλλα πιο μακρυνά (σημείο πάνω δεξιά) που περιέργως φαίνονται καθαρά!

ισχυει...βασικα αυτο που βλεπουμε δεν ειναι καν bokeh.

απαραιτητη προυποθεση για bokeh ειναι η υπαρξη background...κατι που δεν υπαρχει στη συγκεκριμμενη φωτο.

Χαίρομαι πολύ που μεγάλωσε η παρεα μας θα τα λέμε πιο συχνά παιδιά με σωστή και εύστοχη κριτική οσον αφορά όλες τις φωτογραφίες.

Φιλε με το ν73 πολύ καλες.

Aγαπητέ, γράφουμε και ανεβάζουμε φωτογραφίες σε αυτό το thread πριν ακόμα ανοίξεις account.

Η παρέα δεν μεγάλωσε. Ήταν μεγάλη και συρρικνώθηκε

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μην εχουμε μονο απο καινουργια, να δουμε και την προοδο απο τοτε μεχρι τωρα, μην μαλωνουμε κιολας :lol:

Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις η δεύτερη φωτογραφία πατάει κάτω πολλά σημερινά (κι ας μην είναι φαινομενικά καλή :p) . :cool:

Ανεβάστε καμια φωτογραφια να κάνουμε κριτική ρε παιδία μην είμαστε οφφ τοπικ συνέχεια.

Η κριτική άλλωστε είναι ελεύθερη απο όλους προς ολους.

Ήρεμα παιδιά χαίρομαι που βλέπω παλιά μέλη να ξαναποσταρουν, αλλά ας ρίξουμε τους τόνους

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο απάντησα στην πρώτη πρόταση.

" Δεν ήξερα να κάνω κριτική σε ότι ανεβαίνει μην τυχόν και παρεξηγηθεί κάποιος άμα κάνω το λάθος και ασχοληθώ με την δική του."

Θα μπαίνω όταν θέλω ακόμα και μια φορά το χρόνο και άμα δω κάτι θα το κρίνω και δε θέλω και ούτε πρέπει κανείς να μου πει πήγαινε και δες τι έγινε και στις υπόλοιπες 364 μέρες, αλλιώς επιλέγεις.

Επίσης όταν βάζεις μια φωτογραφία με βαρύγδουπους τίτλους "σεβασμός" κλπ ενώ είναι κακή, πρέπει να καταλάβεις ότι προκαλείς αντίδραση.

Το να ανακατεύεις επίσης "άλλους" είναι άσχετο.

"Ναι το έκανα αυτό, αλλά κοίτα και τον άλλο. Κι αυτός έκανε το τάδε!"

Το κάναμε παιδιά αυτό και θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώσαμε.

Παρόλο που λες ότι δεν έχεις πρόβλημα, από αυτά που γράφεις προκύπτει το αντίθετο.

Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους είναι το τελευταίο post άσχετο με "συγκρίσεις" και δε θα το συνεχίσω άλλο.

Πηγαινε να κανεις καμια ρομ και ασε το αθλημα της φωτογραφιας....

:lol::lol::lol:

Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις η δεύτερη φωτογραφία πατάει κάτω πολλά σημερινά (κι ας μην είναι φαινομενικά καλή :p) . :cool:

Η 2η μπορει να ειναι μεσα στο θορυβο ειναι η αληθεια αλλα ειχε κυριολεκτικα απιστευτα λιγο φως, εχω αλλες 3-4 απο το ιδιο σημειο με το Ν73 και ειναι πολυ πιο σκοτεινες (με μικροτερο χρονο κλειστρου βεβαια) και μια απο το Μοτορολα Κ1 :lol: που εχει βγαλει απλως ενα μαυρο πραγμα

Η 2η μπορει να ειναι μεσα στο θορυβο ειναι η αληθεια αλλα ειχε κυριολεκτικα απιστευτα λιγο φως, εχω αλλες 3-4 απο το ιδιο σημειο με το Ν73 και ειναι πολυ πιο σκοτεινες (με μικροτερο χρονο κλειστρου βεβαια) και μια απο το Μοτορολα Κ1 :lol: που εχει βγαλει απλως ενα μαυρο πραγμα

Είναι φοβερή η δεύτερη. Πολύ κρίπι, με την καλύτερη δυνατή έννοια.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φαίνεται ο γενικός φωτισμός ότι είναι ελάχιστος και γι αυτό το είπα.

Έχω δει πολύ νεώτερα κινητά να βγάζουν σαν του μοτορολα που είπες :D

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πηγαινε να κανεις καμια ρομ και ασε το αθλημα της φωτογραφιας....

:lol::lol::lol:

:ninja: .

S8 Plus auto χωρίς ζουμ αυτή

Συγχωρέστε με που δεν την εβαλα flickr για exif αλλα μου έχει κλειδώσει

http://i63.tinypic.com/2lc2o3o.jpg

IPhone 15 Pro 

Για να καταλάβω κιόλας...γράφει κάπου στο νήμα ότι επιτρέπονται φωτό με συσκευές που κυκλοφόρησαν μέχρι πριν 6μήνες/1 χρόνο βαριά?

Γράφει κάπου πως ο σκοπός είναι να κάνουμε συγκριτικά για κάθε νέα συσκευή και από εκεί και πέρα τέλος?

Έχουμε κάπου λίστα με τις επιτρεπόμενες?

Εγώ, που το 950 ακόμα το γουστάρω, κι ακόμα κάνω την ίδια δουλειά για την οποία το αγόρασα, με λιγότερα μάλιστα θέματα, μπορώ να βάζω ή θα θεωρηθώ κλώνος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο?

Μήπως να καταργήσουμε και τα αντίστοιχα νήματα των WP?

Πριν λίγο καιρό πρόλαβα βρισίδια, προσβολές, απειλές και χυδαιότητες εδώ μέσα...έπεσε σκούπα κι όλοι δεν ξέρουν δεν είδαν δεν άκουσαν για το φόνο.

Λυπάμαι που γράφω προσωπικά, αλλά όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους, τα 950/XL, ακόμα στέκονται φωτογραφικά στην κορυφαία 20δα, και μάλλον σε υψηλές θέσεις, χωρίς promo από επαγγελματίες, χωρίς πειραγμένα/ανύπαρκτα EXIF, κι όλα αυτά να καταπίνονται αμάσητα, κι όταν έρχεται η ώρα του "λογαριασμού", να μη μπορεί κανείς να πλησιάσει έστω τα "δείγματα".

Να μετράω αντίστροφα, κι εγώ?

Και με 10ετιας να βγάζετε εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Είναι όμως κατάντια να αναλωνομαστε σε κοκορομαχιες και να προσπαθούμε να μειώνουμε συσκευές που δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να παινευουμε μόνο το κινητό μας, λες και έχουμε μετοχές στην κάθε εταιρεία. Δεν υπάρχει fair play, ούτε αναγνώριση της προσπάθειας του καθενός, πάρα μόνο κακά σχόλια άσχετα αν το αποτέλεσμα είναι καλό.

Τέλος, ζητώ πραγματικά συγγνώμη αν σε προσέβαλα με αυτά που είπα για το κινητό. Το έκανα περισσότερο εξαιτίας του τρόπου που κάποιοι εδώ το "χρησιμοποιούν". Αδιαμφισβήτητα έχει μια πολύ δυνατή κάμερα, που μπορεί να ικανοποιήσει τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει τις απαιτήσεις ενός ειδικού, που θα σταθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για τις περισσότερες ναυαρχίδες; S7, S8, S9, iPhones 7-8-x, OnePlus (βλέπουμε πολύ δυνατές φωτογραφίες τελευταία), Pixel 1+2, αρκετά Huawei's κλπ για να μη μακρυγορώ.

Στο δια ταύτα για να καταλήξω. Δεν έχουν νόημα οι κοκορομαχιες, αλλά έχουν νόημα οι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ κριτικές με εμπεριστατωμένη άποψη. Έτσι, για μένα το vs έχει βασικό ρόλο στο θέμα εδώ, γιατί συγκρίνεις στο κάμερες στα ίδια σκηνικά και βλέπεις πώς αποδίδει η καθεμία. Προς Θεού βέβαια, όχι μόνο αυτό, απλά εκεί είναι πιο εύκολο να δεις διαφορές.

Έτσι μπορεί να βοηθηθεί κόσμος. Να ρωτήσει εδώ εσάς τους πιο έμπειρους και να τον κατευθύνετε, ανάλογα με τη χρήση που θέλει τι να πάρει. Είναι κι αυτό μια προέκταση σωστά;

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

S8 Plus auto χωρίς ζουμ αυτή

Συγχωρέστε με που δεν την εβαλα flickr για exif αλλα μου έχει κλειδώσει

http://i63.tinypic.com/2lc2o3o.jpg

Πολύ ωραία σκηνή φιλαρακι μπραβο!!!

Τι έγινε με το φλικρ εμένα μου δουλεύει κανονικά;

Πολύ ωραία σκηνή φιλαρακι μπραβο!!!

Τι έγινε με το φλικρ εμένα μου δουλεύει κανονικά;

καλησπέρα φίλε μου ευχαριστώ!!Ασε έφαγα ήττα άλλαξα αριθμό κ εχει τον παλιο για sign in.... πιστεύω να βγάλω άκρη σύντομα... που το ξέθαψες ρε θηρίο το S5!! βάλτου κ καμιά lineage!! Πάντως θόλωμα μια χαρα έκανε για τα τοτε δεδομένα αν κ δύσκολη φωτο δεν ειχες καλο background

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα φίλε μου ευχαριστώ!!Ασε έφαγα ήττα άλλαξα αριθμό κ εχει τον παλιο για sign in.... πιστεύω να βγάλω άκρη σύντομα... που το ξέθαψες ρε θηρίο το S5!! βάλτου κ καμιά lineage!! Πάντως θόλωμα μια χαρα έκανε για τα τοτε δεδομένα αν κ δύσκολη φωτο δεν ειχες καλο background

ελα ρε φιλε, μπλεξιμο δηλαδη? και τωρα πως θα ανεβαζεις φλικρ?

κοιταξε να δεις το σ5 φιλαρακι ειναι μεταβατικο καμια βδομαδα μεχρι να ρθει το νεο εργαλειο που παραγγειλα το 5τ, μια συσκευη απο την οποια πιστευω θα παρω το 100%, εχω βρει ήδη κανα δυο μοντιφικες και θα κανω παιχνιδι.

οσον αφορα το mode επιλεκτικη εστιαση η συγκεκριμενη ειχε φοβερη λεπτομερεια το θολωμα δεν με ενοιαξε τοσο εκει,

αντε βγαλε ακρη με το φλικρ να βλεπουμε υλικο.

26941357878_1457256e39_k.jpg01122008009 by pgetsopoulos, on Flickr

39915974645_ada2e662ef_k.jpg04072008124 by pgetsopoulos, on Flickr

nokia n73 ε? α ρε Nokia

Μετα απο αυτο πρεπει να βγαλανε το N8 ετσι?

ελα ρε φιλε, μπλεξιμο δηλαδη? και τωρα πως θα ανεβαζεις φλικρ?

κοιταξε να δεις το σ5 φιλαρακι ειναι μεταβατικο καμια βδομαδα μεχρι να ρθει το νεο εργαλειο που παραγγειλα το 5τ, μια συσκευη απο την οποια πιστευω θα παρω το 100%, εχω βρει ήδη κανα δυο μοντιφικες και θα κανω παιχνιδι.

οσον αφορα το mode επιλεκτικη εστιαση η συγκεκριμενη ειχε φοβερη λεπτομερεια το θολωμα δεν με ενοιαξε τοσο εκει,

αντε βγαλε ακρη με το φλικρ να βλεπουμε υλικο.

ελπίζω να βγάλω άκρη σύντομα κ να ξεκλειδώσω φιλαράκι... πολυ καλή επιλογή πάντως το 5t και με άψογα αποτελέσματα!!!

εχω δει πολυ όμορφες φωτο απο παιδιά που το έχουν εδω μεσα

IPhone 15 Pro 

Και με 10ετιας να βγάζετε εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Είναι όμως κατάντια να αναλωνομαστε σε κοκορομαχιες και να προσπαθούμε να μειώνουμε συσκευές που δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να παινευουμε μόνο το κινητό μας, λες και έχουμε μετοχές στην κάθε εταιρεία. Δεν υπάρχει fair play, ούτε αναγνώριση της προσπάθειας του καθενός, πάρα μόνο κακά σχόλια άσχετα αν το αποτέλεσμα είναι καλό.

Δυστυχώς, υπάρχει πολύ κακή "προαίρεση" σε κάθε σύγκριση, σε κάθε συζήτηση, σε κάθε παράθεση.

Αρκετοί έχουν βάλει το χεράκι τους σε αυτό. Τί να κάνουμε...το δικό μου είναι καλύτερο, πάντα.

Τέλος, ζητώ πραγματικά συγγνώμη αν σε προσέβαλα με αυτά που είπα για το κινητό. Το έκανα περισσότερο εξαιτίας του τρόπου που κάποιοι εδώ το "χρησιμοποιούν". Αδιαμφισβήτητα έχει μια πολύ δυνατή κάμερα, που μπορεί να ικανοποιήσει τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει τις απαιτήσεις ενός ειδικού, που θα σταθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για τις περισσότερες ναυαρχίδες; S7, S8, S9, iPhones 7-8-x, OnePlus (βλέπουμε πολύ δυνατές φωτογραφίες τελευταία), Pixel 1+2, αρκετά Huawei's κλπ για να μη μακρυγορώ.

Στο δια ταύτα για να καταλήξω. Δεν έχουν νόημα οι κοκορομαχιες, αλλά έχουν νόημα οι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ κριτικές με εμπεριστατωμένη άποψη. Έτσι, για μένα το vs έχει βασικό ρόλο στο θέμα εδώ, γιατί συγκρίνεις στο κάμερες στα ίδια σκηνικά και βλέπεις πώς αποδίδει η καθεμία. Προς Θεού βέβαια, όχι μόνο αυτό, απλά εκεί είναι πιο εύκολο να δεις διαφορές.

Έτσι μπορεί να βοηθηθεί κόσμος. Να ρωτήσει εδώ εσάς τους πιο έμπειρους και να τον κατευθύνετε, ανάλογα με τη χρήση που θέλει τι να πάρει. Είναι κι αυτό μια προέκταση σωστά;

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε όχι και να προσβληθώ για μια συσκευή. Καθαρά το πνεύμα με "ενόχλησε", και ζητώ με τη σειρά μου συγγνώμη για την έκρηξη.

Από εκεί και πέρα, ας βγάλουμε τα 7ρια από τη συζήτηση... :p ειδικά τα μήλα...έχουν την τάση να δημιουργούν προσδοκίες που δεν...

Το "vs" καλό και σκόπιμο είναι. Το "vs για τη μανούρα" είναι πρόβλημα.

Προσωπικά, χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα το θέμα (και το προηγούμενο που κλείδωσε κλπ), και δεν τόλμησα να ποστάρω για αρκετό καιρό, με τα διαμάντια που βρήκα εδώ.

Μπαίνω καθημερινά μπας και βελτιώσω λίγο την οπτική μου, τα κάδρα μου, την τεχνική μου (αν και αυτό...δύσκολο), και είναι κρίμα 1 στα 3 μηνύματα να είναι καυγάς, μιζέρια και κατηγορίες.

Αυστηρά για το 950/XL, έχω την εντύπωση πως το μεγάλο του πρόβλημα στο θέμα των φωτό, όπως γενικότερα στα WP, είναι τελικά το s/w...(και σε κάποιο βαθμό και το f/w, αφού έχει να πάρει την οποιαδήποτε βελτίωση σε αυτό το θέμα κοντά 1.5 χρόνο). Στα οπτικά και τον αισθητήρα, νομίζω πως ακόμα και σήμερα δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά.

Φιλε μου θα σου ελεγα να δοκιμασεις και την Proshot.

Πολυ καλυτερα αποτελεσματα σε βραδυνες και εσωτερικου χωρου.

Για την ιστορία, τη δοκίμασα.

Ακριβώς οι ίδιες λήψεις, με ίδιες συνθήκες.

Σε auto, μάλλον χειρότερο αποτέλεσμα.

Αν τις θέλεις/θέλει κανείς, τις ανεβάζω, για τη σύγκριση.

nokia n73 ε? α ρε Nokia

Μετα απο αυτο πρεπει να βγαλανε το N8 ετσι?

N82, N86 και μετα το N8

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...