taliban Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Mετά από έναν χρόνο απρόσκοπτης λειτουργίας τις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπω μία ανεξήγητη κατανάλωση χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι στην χρήση ή στην ποσότητα των εφαρμογών που είναι εγκαταστημένες. Η συσκευή είναι με την ρομ του Crisbal . Να της κάνω για αρχή ένα wipe cashe - dalvik ??? Aμάν βρε Χρήστο, βρες λίγη ώρα να ΄΄μαγειρέψεις΄΄ και εσύ την official αναβαθμισμένη :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hablando Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Παιδιά και εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες, σχεδόν 1 χρόνο με την Banggood stock rom 20s, βλέπω αλλαγή στην κατανάλωση μπαταρίας. Έχω ξηλώσει ότι εφαρμογές κατέβασα και που θεωρητικά θα μπορούσαν να δημιουργούν αυτό το απότομο battery drain (μιλάμε από SOT 6 ωρών με όλα ανοικτά Data, Gps κ 4-5 εφαρμογές που θα ξεκινάνε αυτόματα, πλέον ζήτημα αν βγάζω 3 ώρες SOT). Έκανα clean την cache μέσα από το Phone Manager app που ήταν εξαρχής εγκατεστημένο, και μέσω Titanium Backup και μέσω TWRP ... Να είναι θέμα της ίδιας της μπαταρίας; Στο health μου βγάζει Good στα settings του τηλεφώνου... Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά, εμένα εδώ και 1 βδομάδα μου κάνει το εξής περίεργο... Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, τις περισσότερες φορές, χτυπάει 2-3 φορές πρώτα και μετά η συσκευή κάνει shut down. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Καμιά ιδέα τι να κάνω; Φοράει EUI 5.8.020s (stable) και έκδοση kernel 3.18.20-perf-g00cf2f0 letv@pcnbj-cp005 #1 Mon Jan 23 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Θα έλεγα φορμάτ..Δεν νομίζω πως γίνεται τίποτα αλλο,αλλά ας σου απαντήσουν και οι υπόλοιποι..επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..θα χάσεις βέβαια ότι δεδομένα εχεις οπότε κανόνισε backup Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Όσοι έχετε απο τις τελευταίες aicp κάντε μου μια χάρη, πηγαίνετε στοκ dialer κάντε αναζήτηση επαφών και βάλτε 69739 κι κάτω από τις επαφές σας δείτε αν έχει άτομα και γενικά αν βγάζει επαφές που δεν έχετε Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Μου βγάζει 3 ξένα ονόματα που δεν τα έχω στις επαφές μου. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Όσοι έχετε απο τις τελευταίες aicp κάντε μου μια χάρη, πηγαίνετε στοκ dialer κάντε αναζήτηση επαφών και βάλτε 69739 κι κάτω από τις επαφές σας δείτε αν έχει άτομα και γενικά αν βγάζει επαφές που δεν έχετε Ευχαριστω Εμένα μου εμφανίζει 2 Αυστριακούς κι έναν Muhammet. Φυσικά δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 ευτυχως δεν ειμαι μονος μου ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου εμφανίζει 2 Αυστριακούς κι έναν Muhammet. Φυσικά δεν έχω ιδέα ποιοι είναι. :wacko: και ο muhammet αυστριακος ειναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά, εμένα εδώ και 1 βδομάδα μου κάνει το εξής περίεργο... Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, τις περισσότερες φορές, χτυπάει 2-3 φορές πρώτα και μετά η συσκευή κάνει shut down. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Καμιά ιδέα τι να κάνω; Φοράει EUI 5.8.020s (stable) και έκδοση kernel 3.18.20-perf-g00cf2f0 letv@pcnbj-cp005 #1 Mon Jan 23 2017 Θα έλεγα φορμάτ..Δεν νομίζω πως γίνεται τίποτα αλλο,αλλά ας σου απαντήσουν και οι υπόλοιποι..επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων..θα χάσεις βέβαια ότι δεδομένα εχεις οπότε κανόνισε backup Οπότε να κρατήσω τη rom που έχω, ή μιας και θα κάνω το format, να περάσω και κάποια άλλη rom ?Αν χρειαστεί, θα ήθελα παρακαλώ λινκ σε αναλυτικό οδηγό αν υπάρχει γιατί πάει πολύς καιρός που είχα κάνει τελευταία φορά...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Dialer->ρυθμισεις->αναζήτηση τηλεφωνικού αριθμου-> ξετικαρουμε την αναζήτηση ατόμων και την αντίστροφη αναζήτηση Είναι feature δεν είναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ αρκετό καιρό τώρα, έχω παρατηρήσει ότι το κινητό δε συνδέεται αυτόματα σε αποθηκευμένα Wi-Fi (πχ όταν γυρίσω σπίτι), παρά μόνο όταν ξεκλειδώνω την οθόνη. Είναι bug της AICP ή feature; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εγώ αρκετό καιρό τώρα, έχω παρατηρήσει ότι το κινητό δε συνδέεται αυτόματα σε αποθηκευμένα Wi-Fi (πχ όταν γυρίσω σπίτι), παρά μόνο όταν ξεκλειδώνω την οθόνη. Είναι bug της AICP ή feature; :pΔεν έχω τέτοιο θέμα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 ποια ειναι η προτεινομενη rom για το τηλεφωνο σημερα; εχω την 26s με αρκετο debloat k ειναι οκ ειδα μια oreo στο xda ομως Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. October 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 ποια ειναι η προτεινομενη rom για το τηλεφωνο σημερα; εχω την 26s με αρκετο debloat k ειναι οκ ειδα μια oreo στο xda ομως Πολλές Oreo Kai Pie.. τσέκαρε feedbacks και αποφάσισε..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Κάτσε εκεί που είσαι Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 ΠΑίδες πήρα ένα xiaomi A2 lite για την μητέρα μου. Αν και παλιότερο μοντέλο , το χ722 μου φαίνεται ακόμα πολύ ανώτερο και σε δύναμη και σε 4G σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Φυσικό είναι..Ο επεξεργαστής του αν και παλιός ήταν πολύ δυνατός..και σαν σήμα κάνει ca κανονικά σε αντίθεση με τα xiaomi(πλην.ενός η δυο μοντέλων) Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Φυσικό είναι..Ο επεξεργαστής του αν και παλιός ήταν πολύ δυνατός..και σαν σήμα κάνει ca κανονικά σε αντίθεση με τα xiaomi(πλην.ενός η δυο μοντέλων) Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ειναι το ca? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Τι ειναι το ca? Carrier Aggregation (4G+). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Καλημέρα !!! μου έπεσε το κινητό χτύπησε στη γωνία και έσπασε η οθόνη, παρόλου που είχα θήκη προστασίας και τζαμάκι... υπάρχει ανταλακτικό? η σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Καλημέρα !!! μου έπεσε το κινητό χτύπησε στη γωνία και έσπασε η οθόνη, παρόλου που είχα θήκη προστασίας και τζαμάκι... υπάρχει ανταλακτικό? η σέρβις Άλλαξε οθόνη παιχνιδάκι είναι και είναι φτηνή.μονο η κόλλα διπλής όψης θέλει λίγη υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Και εμένα έκανε μια μικρή γραμμή..Μόνο το γυαλί από πάνω..Για την ώρα το αφήνω έτσι..Ένα περίεργο που μου καν ει είναι ότι δεν σβήνει η οθόνη,απλά κατεβάζει φωτεινότητα..Μετά το τελευταίο update της AICP Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Άλλαξε οθόνη παιχνιδάκι είναι και είναι φτηνή.μονο η κόλλα διπλής όψης θέλει λίγη υπομονή. με κόλλα σωληνάριο η ταινία διπλής όψης είναι πιο καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ribo1 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Καλησπέρα, Ένα από τα 2 κινητά Χ722 elite της οικογένειας, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Νεκρό, ενώ είχε περίπου 70% φόρτιση. Ακολούθησε 12ωρη φόρτιση, τίποτα. Συνδυασμοί πλήκτρων, μόνο κάποιες αραιές δονήσεις. Rom έχει του Chris από το Νοέμβριο πέρισυ. Κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πως έγινε αυτό; :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts