tsigpan Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αν την περάσω χειροκίνητα, δε θα σβηστούν όλα όμως; Aφου παρεις twrp backup για να ξαναγυρισεις στην ρομ που ειχες, μπορεις να δοκιμαζεις dirty flash, κανοντας μονο wipe system για να μην διαγραφει τίποτα. Οταν βεβαια το update περιλαμβανει σημαντικες αλλαγες χρειαζεται καθαρη εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Γνωρίζει κανείς ποια από τις stock Rom (πειραγμένες απο crisbal - tora33) για το Le pro 3 κανουν για το elite; Τωρα το πήρα και πριν το τσακισω με τις custom oreo απο xda λεω να τσεκαρω πρώτα τις μαμίσιες :lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Γνωρίζει κανείς ποια από τις stock Rom (πειραγμένες απο crisbal - tora33) για το Le pro 3 κανουν για το elite; Τωρα το πήρα και πριν το τσακισω με τις custom oreo απο xda λεω να τσεκαρω πρώτα τις μαμίσιες :lol: δες στην πρώτη σελίδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 δες στην πρώτη σελίδα Τις είδα φίλε μου απλα εαν δεις ποσες εχει ο crisbal-tora33 για το Lemax 2 θα κλάψουμε ολοι μαζί. :cry: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τις είδα φίλε μου απλα εαν δεις ποσες εχει ο crisbal-tora33 για το Lemax 2 θα κλάψουμε ολοι μαζί. :cry: γνωστό εδώ και μήνες , βολευόμαστε με ότι έχουμε ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 δεν μπορώ να κάνω install αρχεία apk πχ. Google Camera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 .apk, μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο (This APK file is corrupted .Unable to open). ..δεν κάνω κάτι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 δεν μπορώ να κάνω install αρχεία apk πχ. Google Camera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6 .apk, μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο (This APK file is corrupted .Unable to open). ..δεν κάνω κάτι σωστά? Εχεις περάσει το api2; Στο κανει με ενα αρχείο; Αν κατεβάσεις αλλη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) aicp έχει πιο καλή κάμερα απο eui 20s ? Edited April 16, 2018 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εχεις περάσει το api2; Στο κανει με ενα αρχείο; Αν κατεβάσεις αλλη εκδοση; για αυτό το ROM εργάζεται μόνο 3,2 κάμερες mods.....έτσι μου απάντησαν στο xda forum... και σε άλλη έκδοση, Arnova, SkulShady το ίδιο κάνει... όμως σε εκδόσεις πχ. MGC_5.1.018_FINAL_3.2.apk ... όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 για αυτό το ROM εργάζεται μόνο 3,2 κάμερες mods.....έτσι μου απάντησαν στο xda forum... και σε άλλη έκδοση, Arnova, SkulShady το ίδιο κάνει... όμως σε εκδόσεις πχ. MGC_5.1.018_FINAL_3.2.apk ... όλα καλά Μισό λεπτό, σε 20s σου λειτουργεί MGC_5.1.018 ? Μπορείς να δώσεις το λινκ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μισό λεπτό, σε 20s σου λειτουργεί MGC_5.1.018 ? Μπορείς να δώσεις το λινκ ? λέω ότι αν κατεβάσω πχ. με chrome... MGC_5.1.018 , https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ μου επιτρέπει να κάνω εγκατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 λέω ότι αν κατεβάσω πχ. με chrome... MGC_5.1.018 , https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ μου επιτρέπει να κάνω εγκατάσταση.. τι σχέση έχει ο broswer ? Oι ρομς που βασίζονται στην 20s ή στην 26s δέχονται μόνο έως 3.2 εκδόσεις της κάμερας και με ενεργό το 2API Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 τι σχέση έχει ο broswer ? Oι ρομς που βασίζονται στην 20s ή στην 26s δέχονται μόνο έως 3.2 εκδόσεις της κάμερας και με ενεργό το 2API Ωραία επειδή βλέπω ότι το γνωρίζεις το θέμα, εγώ είμαι αρχάριος.. αν μπορείς δώσε μου οδηγίες ,πώς να εγκαταστήσω, μία κάμερα σε rom 20s ποιά αρχεία κατεβάζω, και με ποιά σειρά τα κάνω εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ωραία επειδή βλέπω ότι το γνωρίζεις το θέμα, εγώ είμαι αρχάριος.. αν μπορείς δώσε μου οδηγίες ,πώς να εγκαταστήσω, μία κάμερα σε rom 20s ποιά αρχεία κατεβάζω, και με ποιά σειρά τα κάνω εγκατάσταση Στην 1η σελίδα φίλε μου είναι όλα, πρέπει να το ξεκλειδώσεις , ρουτάρεις, πέρασμα 2API και μετά Install μία έκδοση 3.2 της κάμερας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Στην 1η σελίδα φίλε μου είναι όλα, πρέπει να το ξεκλειδώσεις , ρουτάρεις, πέρασμα 2API και μετά Install μία έκδοση 3.2 της κάμερας ΟΚ.. σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 τι σχέση έχει ο broswer ? Oι ρομς που βασίζονται στην 20s ή στην 26s δέχονται μόνο έως 3.2 εκδόσεις της κάμερας και με ενεργό το 2API Ετσι ακριβως ειναι. Οι 20s rom θελουν το api και gcam 3.2 H AICP 13.1 τρεχει με gcam 5 και ανω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Σκεφτομαι να παρω το κινητο απο το banggood. Με την ρομ απο το banggood θα εχω τρομερα προβληματα? Η καμερα οντως βγαζει κουνημενες φωτογραφιες ή γινεται εστιαση χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εγώ ως απλός χρήστης έχω 0 προβλήματα πάει μπάλα σε όλα και το θεωρώ υπέροχο. Στα τις κάμερας την θεωρώ αρκετά καλή και βίντεο που έχω βάλει με ένα zte m2 το ένα πάνω από το άλλο και περπάταγα το δικό μου ήταν σαφέστατα πολύ πιο σταθερό,με ικανοποιεί. Επίσης δυνατό ήχο και από ηχεία και από ακουστικά. Μπαταρία φυσιολογική πτώση. Επίσης εδώ οι φίλοι το έχουν μονταρει με gcam 8.1 rom οπότε υπάρχει και εξέλιξη αν σε φαγουριζει το χέρι. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/b1Fxgc https://www.flickr.com/gp/138924937@N07/96aJA0 https://www.flickr.com/gp/138924937@N07/vNBBQw https://www.flickr.com/gp/138924937@N07/717py9 Αυτή είναι από το τηλέφωνο,δε βγάζει κακές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Ρυθμισεις-εξιδεικευμενες ρυθμίσεις-led flash και αποτσεκαρεις ότι δεν θες για το flash. Για led έχει πάλι στις ρυθμίσεις - ρυθμίσεις χρωμάτων led. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω την 20s αλλα δεν βρίσκω τις εξειδικευμένες ρυθμίσεις.. Εγω εχω λεντ φλας σε μεσσεντζερ και φβ αλλα σε αρκετές εφαρμογές όπως μπαντου ινσταγκραμ κλπ δεν μου βγαζει ουτε καν ειδοποίηση. Εχω πάει στις ρυθμισεις ειδοποιξησεων εχω τικαρει τα παντα και τα εχω βαλει και important notice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Επίσης εδώ οι φίλοι το έχουν μονταρει με gcam 8.1 rom οπότε υπάρχει και εξέλιξη αν σε φαγουριζει το χέρι. Αυτο ειναι το θεμα, οτι δεν θελω να κανω φλασαρισματα και φοβηθηκα που σε ενα review ειχαν πει οτι εχει θεματα με την εστιαση. Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Εχω την 20s αλλα δεν βρίσκω τις εξειδικευμένες ρυθμίσεις.. Εγω εχω λεντ φλας σε μεσσεντζερ και φβ αλλα σε αρκετές εφαρμογές όπως μπαντου ινσταγκραμ κλπ δεν μου βγαζει ουτε καν ειδοποίηση. Εχω πάει στις ρυθμισεις ειδοποιξησεων εχω τικαρει τα παντα και τα εχω βαλει και important noticeΑν θυμάμαι καλά, εγώ μιλούσα για την 20s του Cris, όχι του banggood.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 βγήκε καινούργια έκδοση twrp https://dl.twrp.me/zl0/ την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν λύθηκε το πρόβλημα του ΄΄νεκρού΄΄ touch ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 βγήκε καινούργια έκδοση twrp https://dl.twrp.me/zl0/ την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν λύθηκε το πρόβλημα του ΄΄νεκρού΄΄ touch ? εχω την twrp-3.2.1-0-zl0, για να βάλω την καινούρια έκδοση , πως γίνεται ? με τον ίδιο τρόπο ? Mε Minimal ADB and Fastboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 εχω την twrp-3.2.1-0-zl0, για να βάλω την καινούρια έκδοση , πως γίνεται ? με τον ίδιο τρόπο ? Mε Minimal ADB and Fastboot... όχι, την κατεβάζεις και μέσω twrp την φλασάρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 βγήκε καινούργια έκδοση twrp https://dl.twrp.me/zl0/ την έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει αν λύθηκε το πρόβλημα του ΄΄νεκρού΄΄ touch ? Σε μενα μπηκε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts