MitsosDaBest13 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μη βάζεις fast charge Πως το κλείνω το fast; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν κλεινεις τιποτα, απλα χρησιμοποιεις φορτιστη 1-2Α και καλο καλωδιο. Κατα προτιμηση το δικο του. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πως το κλείνω το fast; Ρυθμίσεις -- Σύστημα -- Ρυθμίσεις LeEco -- Απενεργοποιείς την γρήγορη φόρτιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πως το κλείνω το fast; Έχει στο μενού κάπου την επιλογή Ρυθμίσεις LeEco Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ρυθμίσεις -- Σύστημα -- Ρυθμίσεις LeEco -- Απενεργοποιείς την γρήγορη φόρτιση.. Δεν υπάρχει. :cry: Ποια έκδοση AICP έχετε; Εγώ την 8 Μαρτίου. Δεν υπάρχει άλλη στις ενημερώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Δεν υπάρχει. :cry: Ποια έκδοση AICP έχετε; Εγώ την 8 Μαρτίου. Δεν υπάρχει άλλη στις ενημερώσεις... Εγώ έχω την τελευταία, ίσως γι αυτό.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Παντως είτε απενεργοποιεις ειτε ενεργοποιεις το fast charge απο τις ρυθμίσεις, το κινητο φορτιζει με fast charge.Αυτο τουλαχιστον μου δειχνει το ampere.Φορτίζει με 2700 ma. Οταν βαζω τον xiaomi φορτιστη απο το redmi note 3 που δεν ειναι fast charge τοτε φορτιζει κατω απο 2000ma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihm Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλημέρα, μια ερώτηση, το τηλέφωνο αυτό από το Banggood, έχει ή όχι δυνατότητα κρυπτογράφησης; https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?rmmds=category&ID=232&cur_warehouse=HK Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .» Πλάτωνας 427-347 π.Χ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Οποιος είναι στην 6 android ας δοκιμάσει από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις MGC_3.2.045 και με αυτές τις ρυθμίσεις https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings02/ πιστεύω ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Περαστικός είμαι από εδώ.. αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται για θήκη χρυσή για 722 ας μου στείλει ένα pm αγόρασα πρώτα την θήκη αλλά κατέληξα πάλι στο max2 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Οποιος είναι στην 6 android ας δοκιμάσει από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις MGC_3.2.045 και με αυτές τις ρυθμίσεις https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings02/ πιστεύω ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι Εγκατέστησα αυτή εδώ την έκδοση κάμερας ("MGC_3.2.045_final_2.4_newAF.apk (al_ro, 2018-03-26, changelog)") αλλά μου δίνει μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης με την κάμερα " και κλείνει . Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και προηγούμενες εκδόσεις με τα ίδια αποτελέσματα. Προϋποθέτει να έχω κάποια συγκεκριμένη rom ή κάποια άλλη προϋπόθεση; Είμαι με την 26s android 6 από banggood και είμαι rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhant Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Καλημερα συμφορουμιτες. Εχω στειλει Αθηνα για εναν κυριο μεγαλης ηλικιας (1η βλακεια) το https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1096967-leeco-le-pro3-elite-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7%CF%84empered-glass100-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%ACota-updates-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C/ στα 145 Ελτα αντικαταβολη. Το θεμα ειναι οτι δεν θα το παρει τελικα γιατι τον ενημερωσα οτι λογο βλακειας δικιας μου εχω περασει gapps που κρασαρουν 1 στις 5 φορες την σελφι καμερα και θελει επανακινηση για να συνελθει (2η βλακεια). Το κινητο λογικα θα ειναι Αθηνα παρασκευη στο τκ 10439. Ειναι καινουργιο με τις ζελατινες του 2 θηκες πλαστικες και 2 μαλακου πλαστικου και ενα tempered glass. Αν ενδιαφερεται κανεις που να γνωριζει να αλλαζει roms και θελει να το παρει καλως. Διαφορετικα θα παρω τηλεφωνο να το επιστρεψουν. Αν το παρει καποιος μπορω να τον βοηθησω να περασει AICP με τα σωστα gapps και google camera με HDR+ η Google Experience κτλ. Το κινητο εχει ηδη περασμενη TWRP. Ευχαριστω. Edited March 28, 2018 by heyhant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπερα.Σου εχω στειλει μηνυμα στο insomnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Εγκατέστησα αυτή εδώ την έκδοση κάμερας ("MGC_3.2.045_final_2.4_newAF.apk (al_ro, 2018-03-26, changelog)") αλλά μου δίνει μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης με την κάμερα " και κλείνει . Στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και προηγούμενες εκδόσεις με τα ίδια αποτελέσματα. Προϋποθέτει να έχω κάποια συγκεκριμένη rom ή κάποια άλλη προϋπόθεση; Είμαι με την 26s android 6 από banggood και είμαι rooted;Το api το πέρασες με twrp? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Root Magisk Latest-16.0 and manager 5.6.4 for MM -Flashable zip through TWRP without any wipe, after rom installation finished Download link https://mega.nz/#!QeRkBIpS!NZCWGzkDsh4fZAd9CVIP_3O4KPI4AxW8C0CIZt6g7HU Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά υπάρχει περίπτωση να δέχεται στην 2η sim memory card με κάποιο τρόπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ευτυχής κάτοχος εδώ και 15 ημερες. Εντυπωσιασμένος απο τις επιδόσεις του αλλά και την υποστήριξη απο την κοινοτητα. Το αγόρασαν έτοιμο με την aicp 13.1 Oreo με GCam. Τις τρεις τελευταίες ημερες κατα την διαρκεια του νυκτερινού φορτωματος (απο 30-40%) το κινητό κλείνει και το πρωι για να ανοίξει χρειαζεται παρατεταμένη πίεση στο power κουμπί. Έχετε κάποια συμβουλή τι μπορεί να φταιει εκτός απο το ευνόητο οτι έχει custom ROM? Μήπως κάποια ρύθμιση? Έχει τόσες πολλές που Χάνομαι καμμία φορά. Οποία βοήθεια ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά υπάρχει περίπτωση να δέχεται στην 2η sim memory card με κάποιο τρόπο ? Αν ειχε υποδοχη micro sim και οχι nano, υπηρχε πατεντα την ειχα εφαρμόσει στο redmi note 3 pro. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευτυχής κάτοχος εδώ και 15 ημερες. Εντυπωσιασμένος απο τις επιδόσεις του αλλά και την υποστήριξη απο την κοινοτητα. Το αγόρασαν έτοιμο με την aicp 13.1 Oreo με GCam. Τις τρεις τελευταίες ημερες κατα την διαρκεια του νυκτερινού φορτωματος (απο 30-40%) το κινητό κλείνει και το πρωι για να ανοίξει χρειαζεται παρατεταμένη πίεση στο power κουμπί. Έχετε κάποια συμβουλή τι μπορεί να φταιει εκτός απο το ευνόητο οτι έχει custom ROM? Μήπως κάποια ρύθμιση? Έχει τόσες πολλές που Χάνομαι καμμία φορά. Οποία βοήθεια ευπροσδεκτη Πολλα εχω ακούσει πως μπορει να ειναι υπεύθυνα. Φορτιστής,καλώδιο, η γρηγορη φόρτιση. Δοκιμασε με αλλο φορτιστη και καλώδιο. Νομιζω μια σελιδα πισω εχει ξανασυζητηθεί το συγκεκριμενο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν ειχε υποδοχη micro sim και οχι nano, υπηρχε πατεντα την ειχα εφαρμόσει στο redmi note 3 pro. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 @tsigpan Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το api το πέρασες με twrp? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είχα ασχοληθεί με google cam και δεν γνώριζα για το api. Το πέρασα και όλα καλά. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Μήπως είχε κανείς την ατυχία να αλλάξει οθόνη να μας πει από πού την πήρε και αν είναι καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Μολις παρελαβα το κινητο για λογαριασμο φιλου. Εγινα root, εβαλα ελληνικα και το αφησα με την eui 5.8.020s του banggood. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι phone manager του τηλεφωνου δεν δουλευει. Μπορει καποιος να το ανεβασει καπου να το εγκαταστησω εκ νεου μηπως διορθωθει; Ευχαριστω. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 η aicp 13.1 που βλεπω οτι συστηνετε πολλοι ειναι απροβληματιστη; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts