arist1976 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Είναι δυνατόν να είναι αληθινό ? https://www.youtube.com/watch?v=wWDJEAvNl2c&feature=youtu.be Κουτοπονηριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Κουτοπονηριες! ;;;;; .......... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Δεν υπάρχει ρομ απλά όποιος τσιμπήσει και δώσει τηλέφωνο χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Δεν υπάρχει ρομ απλά όποιος τσιμπήσει και δώσει τηλέφωνο χρεώνεται. Μακρυά τότε.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 (edited) για πείτε οι γνώστες....με το dolby atmos τι κάνουμε, το έχουμε ενργό ή όχι στις κλήσεις και γενικά εκτός μουσικής ? edit 2η αποφόρτιση έλαβε τέλος με 5:24 μπαταρία αλλά με 2 ώρες χρήση της εφαρμογής widget & clock :shock: . . . . . περίεργο μιας και πρώτη φορά μου συμβαίνει με αυτή την εφαρμογή, την χρησιμοποιώ σε όλες μου τις συσκευές. Την σταμάτησα και φορτίζω για 3 γύρο ..... Edited November 21, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εγώ πήρα Αυτό για tempered glass ysintos, αυτό το glass είναι σε όλη την οθόνη? Γιατί εγώ από αλλού πέτυχα σε φόλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εγώ πήρα Αυτό για tempered glass ysintos, αυτό το glass είναι σε όλη την οθόνη? Γιατί εγώ από αλλού πέτυχα σε φόλα. το χω παραγειλει κ γω, περασε 1,5 μηνας κ ουτε φωνη ουτε ακρόαση, στα σχολια παντως λενε ασχημα πραγματα Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 μηπως η διαφορα στην αποδοση της μπαταριας ειναι με τη ρομ με τα new GAPPS? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 μηπως η διαφορα στην αποδοση της μπαταριας ειναι με τη ρομ με τα new GAPPS? Αυτή την ρομ ( new GAPPS) εγκατέστησα και εγώ.. μόνο τέσσερις μέρες με βγάζει..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 https://m.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_17BF09_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=talis&sc_src=email_2699699&sc_eh=54304a8bc9cff3751&sc_llid=708843&sc_lid=105753892&sc_uid=YmGFFgBqko Στα $160 το 4/32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Αυτή την ρομ ( new GAPPS) εγκατέστησα και εγώ.. μόνο τέσσερις μέρες με βγάζει..:D Ωρε μάνα μου Χαχαχαχα Θηριώδες ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωρε μάνα μου Χαχαχαχα Θηριώδες Εγώ Είχα βάλει τα παλιά.... Τα Gaaps αν δε δουλεύουν σωστά ρουφάνε ενέργεια Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εγώ Είχα βάλει τα παλιά.... Τα Gaaps αν δε δουλεύουν σωστά ρουφάνε ενέργεια Άλλαξε την ρομ (new Gapps).. Θα παρακαλάς να ξεφορτίσει.!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Παιδιά για ποια GAPPS καινούργια μιλάτε; Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Παιδιά για ποια GAPPS καινούργια μιλάτε; Sent from my 1+3T Δεν είναι καινούργια.. πήγαινε στην σελίδα 46 που έχει τα Link για να κατεβάσουμε την ρομ και θα καταλάβεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Δεν είναι καινούργια.. πήγαινε στην σελίδα 46 που έχει τα Link για να κατεβάσουμε την ρομ και θα καταλάβεις.....Δηλαδή όσοι έχουμε περάσει την Rom, χρειάζεται να περάσουμε από πάνω άλλα Gapps, πιο καινούρια;; Γιατί κι εγώ από όταν έβαλα την νέα Rom, βλέπω ότι έχω λιγότερη διάρκεια μπαταρίας.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 22, 2017 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Δηλαδή όσοι έχουμε περάσει την Rom, χρειάζεται να περάσουμε από πάνω άλλα Gapps, πιο καινούρια;; Γιατί κι εγώ από όταν έβαλα την νέα Rom, βλέπω ότι έχω λιγότερη διάρκεια μπαταρίας.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω αν έχει διαφορές από την αρχική.. Απλά, μετά επέλεξα με ARoMA custom επιλογές.. (πάντως η μπαταρία είναι super) Καλύτερα να απαντήσει ο Cris για αυτό........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Δεν ξέρω αν έχει διαφορές από την αρχική.. Απλά, μετά επέλεξα με ARoMA custom επιλογές.. (πάντως η μπαταρία είναι super) Καλύτερα να απαντήσει ο Cris για αυτό........Κι εγώ custom επιλογές έκανα αλλά η μπαταρία κρατάει περίπου 5 ώρες με ανοιχτή οθόνη.. Οκ, αν μπορεί κάποιος άλλος να απαντήσει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Κι εγώ custom επιλογές έκανα αλλά η μπαταρία κρατάει περίπου 5 ώρες με ανοιχτή οθόνη.. Οκ, αν μπορεί κάποιος άλλος να απαντήσει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβαλες τη Ρομ με τα νέα GAAPS? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Δεν είναι καινούργια.. πήγαινε στην σελίδα 46 που έχει τα Link για να κατεβάσουμε την ρομ και θα καταλάβεις..... ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι.... πότε βγήκε ???? Φλασάρουμε μέσω twrp κανονικά ? Πρέπει να κάνουμε κάποιο wipe ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή όσοι έχουμε περάσει την Rom, χρειάζεται να περάσουμε από πάνω άλλα Gapps, πιο καινούρια;; Γιατί κι εγώ από όταν έβαλα την νέα Rom, βλέπω ότι έχω λιγότερη διάρκεια μπαταρίας.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το αρχείο δεν αφορά μόνο gapps, άλλά ολόκληρη ρομ με νέα gapps ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ custom επιλογές έκανα αλλά η μπαταρία κρατάει περίπου 5 ώρες με ανοιχτή οθόνη.. Οκ, αν μπορεί κάποιος άλλος να απαντήσει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγώ έτσι είμαι ,με την αρχική ρομ και με 5+ ώρες οθόνη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι.... πότε βγήκε ???? Φλασάρουμε μέσω twrp κανονικά ? Πρέπει να κάνουμε κάποιο wipe ?[color=" Εγώ την πέρασα σαν αρχική την ρομ με τα new Gapps.. Κοίτα στην σελ 55 τι μου είπε ο Cris... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι.... πότε βγήκε ???? Φλασάρουμε μέσω twrp κανονικά ? Πρέπει να κάνουμε κάποιο wipe ?[color=" Εγώ την πέρασα σαν αρχική την ρομ με τα new Gapps.. Κοίτα στην σελ 55 τι μου είπε ο Cris... ok, το είδα, thanks θα την περάσω μέσα στο s/k Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 ok, το είδα, thanks θα την περάσω μέσα στο s/kΚι εγώ θέλω να την περάσω, το θέμα είναι την περνάμε πάνω από την άλλη dirty η με wipes; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κι εγώ θέλω να την περάσω, το θέμα είναι την περνάμε πάνω από την άλλη dirty η με wipes; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντε βρε Χρήστο απαντησέ μας ώστε να πιάσουμε δουλειά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κι εγώ θέλω να την περάσω, το θέμα είναι την περνάμε πάνω από την άλλη dirty η με wipes; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω wipe όλα εκτός internal storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Νομίζω wipe όλα εκτός internal storage αυτό όμως δεν είναι dirty flash Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts