Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια. Παρελαβα και εγω χθες απο banggood , αλλα επειδη δεν εχω καμια εμπειρια εχω ενα απλο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω να το λυσω. Θελω να εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο( πχ να γραψω κατι στο viber ) και εχει μονο κινεζικα και αγγλικα. Πως προσθετω το ελληινικο πληκτρολογιο?:O

εγω εχω βαλει το SwiftKey keyboard, βασικα εχω πολλα χρονια που το χρησιμοποιο σε οποια συσκευή κ αν είχα

Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε πολύ προσοχή με τις ρομ. Πού το είδες το MIUI? Μιλάμε για το μοντέλο X722.

ναι, μετα το ειδα.....

nevermind κατι θα βρω!!!

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

καλημερα παιδια. Παρελαβα και εγω χθες απο banggood , αλλα επειδη δεν εχω καμια εμπειρια εχω ενα απλο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω να το λυσω. Θελω να εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο( πχ να γραψω κατι στο viber ) και εχει μονο κινεζικα και αγγλικα. Πως προσθετω το ελληνικό πληκτρολογιο?:O

παμε

ρυθμισεις (settings) -> Γλωσσα και εισαγωγη (language ans Input)->Γλωσσα (language)-> επιλεγουμε τα ελληνικα (Greek)

για ελληνικα στο πληκτρολογιο

ρυθμισεις (settings) -> Γλωσσα και εισαγωγη (language ans Input)->Gboard->languages και επιλεγουμε Αγγλικα και ελληνικα..

εγω χρησιμοποιω το Deafault πληκτολογιο που ηρθε εγκατεστημένο με το τηλεφωνο.. ειναι το της Google με καποιες ελαχιστες παραλλαγες.. επελεξα να ειναι το μεγαλο μεγεθος και βολεψε πολυ

LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

Δε γράφει την να έχει την 800ρα μπάντα.

αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το le pro 3 οχι το le pro 3 elite,επισης ειναι το x727 οχι το x720 που εχει την 800αρα.

αυτο ειναι το le pro 3 με 800αρα https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro-3-5_5-inch-2_5D-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-821-2_35-GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1091185.html?rmmds=search

το le pro 3 elite δεν το βρηκα

Τα λες πολύ καλά.

Το Χ722 και το Χ720 είναι πολύ "κοντινά" τηλέφωνα και στα 32gb έχουν μια διαφορά τιμής γύρω στα 40 ευρώ,

https://m.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?rmmds=search

https://m.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro-3-5_5-inch-2_5D-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-821-2_35-GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1091185.html?rmmds=search

μάλλον δικιολογιμενη.

Αν κάποιος θέλει 64gb, για την ώρα μπορεί να βρει μόνο το Χ720

https://m.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro-3-5_5-inch-2_5D-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-821-2_35-GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1091186.html?rmmds=search

και τελικά να δώσει ~120 ευρώ παραπάνω από το 32ρι Χ722.

Επομένως, για κάποιον που θέλει παραπάνω αποθηκευτικό χώρο από τα 32 gb (θυμάμαι όταν είχα το Χ600 με 32gb, μετά την εγκατάσταση και των εφαρμογών, μου έμεναν ελεύθερα γύρω στα 12 με 15 και το πότε γινόταν 2 ούτε που το καταλάβαινα, οπότε κάθε τόσο έψαχνα τι θα αδειάσω), για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση σε μικρότερη τιμή (κάτω από 200 και κοντά στα 150).

Δε λέω ότι το 64ρι X720 δε τα αξίζει, αλλά για μένα είναι πολλά.

Edited by Baniko

να πω την αληθεια και γω δεν πιστευω πως το x720 εχει μεγαλη διαφορα απο το x722

το x722 εχει ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη, περισσοτερα GB ROM και NFC (για μενα ενα αχρειαστο feature).. το ενα σκοραρει 159.000 στα benchmarks και το αλλο 146.000.. δυο κορυφαιες επιδοσεις για 201 και 138 ευρω αντιστοιχα

ισως η μεγαλη διαφορα ειναι πως στο x720 υπαρχει πληθωρα custom roms..το σημαντικο ειναι πως προκειται για πραγματικα value for money τηλεφωνα

LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

Λοιπόν μόνο priority από εδώ και πέρα, μόλις παρέλαβα ενός φίλου χ722 τελωνείο 68 €! Κοστολόγηση στα 200 € λέει..

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

... γκλουπ!! που έλεγε κι ο Ντόναλντ!

Αν είναι εντάξει με το priority από δω και πέρα, μικρό το κακό (από δω και πέρα). Μιλάμε για +6~12$. Δε συγκρίνεται...

Λοιπόν μόνο priority από εδώ και πέρα, μόλις παρέλαβα ενός φίλου χ722 τελωνείο 68 €! Κοστολόγηση στα 200 € λέει..

200 euro; Σώπα ρε; Θέλω να καταλάβω πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι και είχαν βάλει το Max 2 μου στα 100 ευρώ.

Παιδιά. αξίζει να το πάρω για τον πατέρα μου; Πρόκεται ποτέ να βγει οποιαδήποτε Custom Rom; Γιατί η 20s δεν...

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Μια και το σκέφτομαι και εγώ μπορεί κάποιος να μας πει ποια είναι τα κύρια bug της 20S? Από ότι διαβάζω με την 26s κλειδώνει ο boot-loader και δεν μπορείς να περάσεις άλλη ρομ μετά.

Επίσης το κουπόνι του kimovil δεν δουλεύει γιατί μου λέει ότι το κινητό είναι είδη σε προσφορά 150€..... Καμιά ιδέα?

100 κοστολόγηση και σε ένα x720 πριν κανένα μήνα...

Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

200 euro; Σώπα ρε; Θέλω να καταλάβω πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι και είχαν βάλει το Max 2 μου στα 100 ευρώ.

Παιδιά. αξίζει να το πάρω για τον πατέρα μου; Πρόκεται ποτέ να βγει οποιαδήποτε Custom Rom; Γιατί η 20s δεν...

Κάποια στιγμή σίγουρα η LeEco θα απελευθερώσει το κώδικα και θα βγούν όλες οι ρομ. Πάντως εμένα με την 20 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ίσα ισα που πετάει και η μπαταρία δεν κατεβαίνει με τίποτα.

οποίος ενδιαφέρετε για ακουστικά cdla, mofi tempered και case στείλτε π.μ

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Παίδες όσοι περιμένετε να ξανα-πέσει στα 139 ευρώ, μην περιμένετε, ο supplier τους(LeEco) τους ανέβασε τιμή..

http://prntscr.com/gn0efk

Edited by filippos76

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Παίδες όσοι περιμένετε να ξανα-πέσει στα 139 ευρώ, μην περιμένετε, ο supplier τους(LeEco) τους ανέβασε τιμή..

http://prntscr.com/gn0efk

Ξανά έπεσε!!!

LeEco Le Pro 3 Elite X722 στα 146€ τελική μαζί με priority direct mail (χωρίς τελωνείο) με το κουπόνι 9BGESLP322. Νομίζω δεν έχει ξαναπαίξει τοσο χαμηλά, ουσιαστικά χωρις τα μεταφορικά βγαίνει 136€!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα , μόλις το παρήγγειλα και εγώ για έναν φίλο ........ για θήκη είναι ίδιες με το le pro 3???

Αν έχει κανείς κανένα link για καμιά καλή θήκη και γυαλακι ας στείλει.

Καλησπέρα , μόλις το παρήγγειλα και εγώ για έναν φίλο ........ για θήκη είναι ίδιες με το le pro 3???

Αν έχει κανείς κανένα link για καμιά καλή θήκη και γυαλακι ας στείλει.

Θηκες και tempered glaas θα βρεις φθηνά στο aliexpress.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα φιλε μου ηρθε 80 ευρω.. απο την ταμπλετα την mi pad 3

δεν την παρελαβα για να ζητησω πισω τα λεφτα απο το banggood.. ελπιζω να κανουν refund και να μην αναγκαζομαι να στελνω να παρακαλαω και διαφορα τετοια

Ξανά έπεσε!!!

LeEco Le Pro 3 Elite X722 στα 146€ τελική μαζί με priority direct mail (χωρίς τελωνείο) με το κουπόνι 9BGESLP322. Νομίζω δεν έχει ξαναπαίξει τοσο χαμηλά, ουσιαστικά χωρις τα μεταφορικά βγαίνει 136€!!!

Να είσαι καλά φίλε μου, το τσίμπησα και εγώ. Ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί έχω καλομάθει με τις ενημερώσεις της Xiaomi. Από ότι έχω καταλάβει η LeEco βγάζει ενημερώσεις κάθε 3-4 μήνες, σωστά? :):)

Το tempered glass δεν πιάνει όλο το κινητό γιατί είναι 2.5D, σωστά? Υπάρχει κυρτό tempered?

Μόλις πήγα να το χτυπήσω κι εγώ αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να στείλουν Priority Direct Mail. Εσάς σας το έστειλαν ?

Μόλις πήγα να το χτυπήσω κι εγώ αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να στείλουν Priority Direct Mail. Εσάς σας το έστειλαν ?

Με Priority direct mail το επέλεξα, αλλά δεν το έχουν στείλει ακόμα για να είμαι σίγουρος.

Να είσαι καλά φίλε μου, το τσίμπησα και εγώ. Ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί έχω καλομάθει με τις ενημερώσεις της Xiaomi. Από ότι έχω καταλάβει η LeEco βγάζει ενημερώσεις κάθε 3-4 μήνες, σωστά? :):)

Το tempered glass δεν πιάνει όλο το κινητό γιατί είναι 2.5D, σωστά? Υπάρχει κυρτό tempered?

Να σε ενημερώσω οτι η rom που έχει δεν παίρνει ενημερώσεις, και γενικά δεν υπάρχουν custom roms για το elite σε αντίθεση με το x720.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σε ενημερώσω οτι η rom που έχει δεν παίρνει ενημερώσεις, και γενικά δεν υπάρχουν custom roms για το elite σε αντίθεση με το x720.

Ναι, το ξέρω φίλε μου. Έρχεται με μια πειραγμένη S20 από Banggood αλλά από ότι ξέρω υπάρχει και η S26 που βγήκε τον Αύγουστο και μπορεί να περαστεί αν και κλειδώνει ο boot-loader. Δεν με πειράζει να έχω εργοστασιακή ρομ, αρκεί να μην έχει σοβαρά bugs και να παίρνει κάνα update για security patches.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζεται android 7, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι μια και η εταιρία έχει πολλά οικονομικά προβλήματα.

http://www.leeco.re/topic/2580-leeco-nougat-android-7-update/

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)