Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές


dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για όσους δεν γνωρίζετε μαζί με την νέα ταινία του Χαρυ Πότερ κυκλοφορεί και το παιχνίδι της ομώνυμης σειράς. Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ είμαι μεγάλη fan. Έψαξα και βρήκα πληροφορίες.... η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 23 Αυγούστου και το παιχνίδι στις 22 Ιουνίου....

 

Trailer ταινίας και review του παιχνιδιού:

http://www.youtube.com/watch?v=GLud6yM47u8

 

http://www.gamespot.com/pc/adventure/harrypotterphoenix/news.html?sid=6170157&mode=previews

 

Have fun!!!!!:D

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Winning Eleven 2007 ή PES 2007, είναι το PES 6: http://pc.ign.com/objects/826/826536.html

Τα screenshots είναι από εκεί.

 

Πληροφορίες για νεότερη έκδοση του παιχνιδιού δεν υπάρχουν και άρα το παρόν topic κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Θα ηθελα να με βοηθησετε για το συγκεκριμενο παιχνιδι....αναφερομαι σε οποιον το εχει παιξει και μονο....το παιζω καιρο και μου φενεται αρκετο καλο....αλλα εδω και λιγο διαστημα εχω κολλησει σε εναν αρχηγο...οπου ειναι ενας αρουραιος..οπου ο ρουφιανος μπορει και γινεται αορατος..και συνεχως με σκιζει.....καπια βοηθεια..??
Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω να μην είναι σαν το 4ο (the Goblet of Fire) που το μόνο που έκανες,βαρούσες στο ψαχνό!http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/wacko.gif

Να έχει κ λίγο ψάξιμο!!http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα άνοιξε τις πύλες του το NextGen.gr, ένας ιστότοπος που θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον χώρο του Video Gaming στις κονσόλες αλλά και στους υπολογιστές. Ευελπιστούμε να γίνουμε η πηγή ενημέρωσής σας καθώς και της ανταλλαγής των απόψεων σας στο φόρουμ μας που σίγουρα θα αποτελέσει και τη καρδιά της όλης προσπάθειας.

 

Η ομάδα απαρτίζεται απο ανθρώπους που λίγο πολύ είναι γνωστοί στην Ελληνική κοινότητα των gamers καθώς έχουν μεγάλη προϊστορία όντας διαχειριστές αλλά και ενεργά μέλη σε μεγάλα sites που έχουν σχέση με τα Video Games και τα PC. Η ομάδα απαρτίζεται από τους P3tran, Predator GR, IceMatrix8 και sPi και σας υποσχόμαστε οτι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας κρατάμε καθημερινά ενήμερους με νέα, reviews αλλά και previews παιχνιδιών για όλες τις πλατφόρμες.

 

O ιστότοπος δεν βρίσκεται στο τελικό του στάδιο γι'αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλές αλλαγές μέσα στις επόμενες μέρες είτε στη λειτουργία του είτε στην εμφάνισή του. Οτιδήποτε παρατηρήσεις έχετε μπορειτε να τις διατυπώσετε στο forum κάνοντας κλικ εδώ (πρέπει να κάνετε εγγραφή) και θα είναι χαρά μας να σας ακούσουμε.

 

http://www.nextgen.gr

 

vampyre εαν το παραπανω post αποτελει προβλημα για τη σωστη λειτουργια του myphone σε παρακαλω να το διαγραψεις. (τα λεμε και εκει:D )

Link to comment
Share on other sites

φιλε δεν εχει για psp?

 

Εχει φιλε μου, εδω βρισκεται: http://www.nextgen.gr/forum/forumdisplay.php?f=19

 

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδια.

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνω να βρω παιχνίδια που να είναι της φιλοσοφίας των commandos. Τα commandos τα έχω παίξει σχεδόν όλα (το expansion του πρώτου, το δεύτερο και το τρίτο) και είναι από τα πιο εθιστικά που έχω συναντήσει. Θέλω να βρω κάτι αντίστοιχο. Έχετε να προτείνετε κανένα παρόμοιο? Δεν μπορώ να βρω κανένα.Οι τελευταίοι τίτλοι είναι 3D και χαλάνε πολύ....
Link to comment
Share on other sites

Ανοιγω ενα καινουριο θεμα σε σχέση με το παιχνιδι...

Δεκτές απόψεις, διορθώσεις κλπ

 

Ηθελα να κάνω και μια ερώτηση ξερει κανένας πως μπορείς να τρέξεις αποστολές ενώ εισαι εκτος TDU server??

Link to comment
Share on other sites

ΦΟΒΕΡΗ ιδέα ο ελληνικός υποτιτλισμός σε αυτό το ULTRA CLASSIC GEM adventure !!!!! :up: :up:

 

Υποκλίνομαι !!!!!! :respect: :respect: :respect:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει topic για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε συνεχίζουμε εκεί: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152668
Link to comment
Share on other sites

Strogoff, μου φαίνεται πως ξεχάστηκα και δε σας συνεχάρηκα για την καταπληκτική προσπάθεια.

 

Μπράβο παιδιά!! Μακάρι να μπορούσαμε να βλέπαμε και άλλα παιχνίδια έτσι. Να είστε καλά!

 

Συγχαρητήρια...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα..

Μιλαγαμε με ενα φιλαρακι για pc games και οτι εχουμε καιρο να παρουμε ενα παιχνιδι για τον υπολογιστη..

Και σκεφτηκαμε να βρουμε ενα που θα αρεσει και στους 2, να το παιζουμε μαζι και οπου κολλαει ο ενας, να τον βοηθαει ο αλλος, κτλ..

Μετα μας ηρθε η ιδεα να βρουμε ενα που να ειναι multiplayer, ωστε να παιζουμε την ιδια ωρα on the same side, οχι αντιπαλοι, ο καθενας απ'το σπιτι του..

Ξερει κανεις μηπως υπαρχει καποιο τετοιο, σε στιλακι Resident Evil, δηλαδη με γριφους, σεναριο, κ οχι απαραιτητα τρομαχτικο;

Και αν δεν ειναι multiplayer, δεν πειραζει..

Σκεφτομασταν το RE 4, ειναι το κορυφαιο στο ειδος του;Ή Silent Hill;Πολλες ερωτησεις;

Συγγνωμη αν σας κουρασα, και αν δεν βρηκα το καταλληλο θεμα και ανοιξα νεο..

Ευχαριστω πολυ!

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

Tzitzikos the cat.!.

Link to comment
Share on other sites

Για survival horror δε νομίζω να υπάρχουν παιχνίδια που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο εκτός από το Obscure, το οποίο όμως παίζεται με δυο παίκτες μόνο στον ίδιο υπολογιστή.

 

Σε άλλου είδους παιχνίδια, απ' όσο θυμάμαι, το Splinter Cell: Caos Theory και το X-Men 2 υποστηρίζουν co-op. Επίσης υπάρχουν mods για διάφορα FPS όπως το Doom 3 και το Half-Life 2 που προσθέτουν τέτοια levels.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ φιλε panpap!

Καλυτερα ενα πολυ καλο παιχνιδι τυπου Silent Hill, Resident Evil, κτλ. κι ας μην παιζεται διπλο, παρα ενα μετριο multiplayer..

Παντως θα δω και το Chaos Theory..

Thx a lot!

:D

 

Α, και αλλες προτασεις δεκτες! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

 

Tzitzikos the cat.!.

Link to comment
Share on other sites

Ειχε βγει πριν μερικα χρονια και το Robin Hood: Legends of Sherwood νομιζω λεγεται. Ριξε και σε αυτο μια ματια..
Link to comment
Share on other sites

http://www.disney.co.uk/disneyinteractivestudios/pirates3/wallpaper/pirates_wp_800.jpg

 

Με τους «Πειρατές της Καραϊβικής» να έχουν σαρώσει με τις δύο πρώτες κυκλοφορίες τους την αγορά του κινηματογράφου ήταν αναμενόμενο να δούμε και μία σειρά από τα αντίστοιχα παιχνίδια. Οι μέχρι σήμερα προσπάθειες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και ως οι πλέον επιτυχημένες, αφού οι Ubisoft και TDK δεν κατάφεραν να προσφέρουν κάτι αξιόλογο. Οι πωλήσεις ήρθαν, ωστόσο, κάτι τέτοιο οφειλόταν απλά και μόνο στην ισχύ του ονόματος Pirates of the Caribbean. Με την τελευταία κινηματογραφική ταινία της σειράς να βγαίνει στους κινηματογράφους στις 24/5, η Disney Interactive αποφάσισε να αναλάβει δράση και να προσφέρει το επίσημο παιχνίδι δύο μέρες νωρίτερα σε PC, PS2, Wii, Xbox 360, PSP, PlayStation 3 και Nintendo DS.

 

http://media.teamxbox.com/games/ss/1494/1179174560.jpg

 

Από την πρώτη στιγμή που θα έρθει κάποιος σε επαφή με τον τίτλο, θα εκπλαγεί από τον πολύ εντυπωσιακό και πειστικό τρόπο με τον οποίο η εταιρία κατάφερε να αποδώσει το περιβάλλον και τον κόσμο γενικότερα των ταινιών. Το Pirates of the Caribbean: At World’s End μπορεί να έχει το όνομα της νέας ταινίας, ωστόσο διηγείται κομμάτια από την ιστορία και των δύο προηγούμενων προσπαθειών. O Captain Jack Sparrow είναι στο μεγαλύτερο μέρος ο βασικός πρωταγωνιστής, με πολλά ακόμα μεγάλα... αστέρια να δηλώνουν «παρών» και να φέρνουν ακόμα πιο κοντά τις δύο μορφές τέχνης. Το μουντό χρώμα συνοδεύει μεγάλο μέρος του τίτλου, ενώ τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά την διάρκεια της νύχτας, ο παίκτης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά τόσο πειστικά ότι βρίσκεται σε μια εποχή πειρατών.

 

Τα μοντέλα όλων των χαρακτήρων είναι εντυπωσιακά λεπτομερή, με ιδιαίτερη έμφαση να έχει δοθεί στους κεντρικούς ήρωες. Ο Johnny Depp μεταφέρεται... αυτούσιος (με όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός του) και ο παίκτης παίρνει τις αποφάσεις, αναλαμβάνει αποστολές και κυνηγάει ή κυνηγιέται. Το animation έχει δουλευτεί πάρα πολύ έτσι ώστε να μεταφέρονται οι κινήσεις των ηρώων όσο πιο πειστικά γίνεται, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ιδιόμορφο...θηλυπρεπές ύφος περπατήματος του Jack Sparrow. Το περιβάλλον αποτελείται κι αυτό από πολλές λεπτομέρειες με τα textures να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα. Το interface δείχνει εξ’ αρχής απλοϊκό, αφήνοντας την οθόνη ελεύθερη για περισσότερη λεπτομέρεια και η κάμερα περιστρέφεται πλήρως γύρω από τον χαρακτήρα με τον δεξί αναλογικό μοχλό, έτσι ώστε να προσφέρει καλύτερη οπτική του χώρου. Η πυξίδα στο πάνω μέρος αποτελεί και το σημείο ενδιαφέροντος, αφού αποτελεί το σημαντικότερο βοήθημα για τον εντοπισμό του επόμενου στόχου.

 

http://media.teamxbox.com/games/ss/1494/1179174231.jpg

 

Ο χαρακτήρας μπορεί να αλληλεπιδράσει με διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος (όχι με όλα) κι αυτό κάνει τον τίτλο να έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον τμήμα. Σε πάρα πολλά σημεία του χώρου που λαμβάνει χώρα κάθε αποστολή, υπάρχουν σχοινιά που ο ήρωας μπορεί να σκαρφαλώσει, πάσσαλοι πάνω στους οποίους πρέπει να κρατήσει ισορροπία, τρύπες μέσα από τις οποίες μπορεί να περάσει καθώς και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα σημεία. Θυμίζοντας κάτι από Lara Croft, οι ήρωες του νέου παιχνιδιού μπορούν να ανοίξουν τα διάφορα σεντούκια που υπάρχουν σκορπισμένα σε διάφορα σημεία των επιπέδων, να σκαρφαλώσουν σε τοίχους και να κρατήσουν ισορροπία στην άκρη τοίχων καθώς και να εκτοξεύσουν βαρέλια με φιτίλι αναμμένο σε κλειστές πόρτες για να βρουν διέξοδο.

 

Η ισορροπία ανάμεσα στο παραδοσιακό και στο... «κασκαντερικό» gameplay είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού ο τίτλος κρατάει με μοναδικό τρόπο τον παίκτη στα όρια του και τον προτρέπει να ψάχνει μονίμως να κάνει κάτι «the pirate way».Το log έχει τοποθετηθεί στο back πλήκτρο του Xbox 360 Controller. Μέσα εκεί κρατούνται όλα τα στοιχεία για τις κινήσεις του κάθε ήρωα που έχετε αποκαλύψει, καθώς και τα στοιχεία των αποστολών που έχετε μπροστά σας. Το log έχει τη μορφή πάπυρου, ο οποίος χωρίζεται σε διάφορους τομείς για να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία δομημένα και κατηγοριοποιημένα.

 

http://media.teamxbox.com/games/ss/1494/1179174234.jpg

 

Ένα σημείο που αξίζει να σταθούμε ακόμα είναι το σύστημα μάχης. Αν και οι ήρωες συνήθως βρίσκονται μέσα σε μεγάλες αρένες με δεκάδες αντιπάλους να επιτίθενται ασταμάτητα, υπάρχουν ορισμένα πολύ ξεχωριστά σημεία. Ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιεί τα χέρια του, το σπαθί και οποιοδήποτε άλλο όπλο έχει στην κατοχή του για να βγάζει πέρα όλους τους εχθρούς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συνδυασμού χτυπημάτων για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Επειδή οι επιθέσεις έρχονται από κάθε κατεύθυνση, η εταιρία έχει εφοδιάσει τον ήρωα με κινήσεις αποφυγής, που του δίνουν αμέσως μετά και το πλεονέκτημα να τραυματίσει θανάσιμα τους αντιπάλους με μία κίνηση. Τέλος, στις μάχες με τα bosses, το παιχνίδι παίρνει μία 2D μορφή με τους δύο ήρωες να μονομαχούν με τα σπαθιά. Κάθε χαρακτήρας έχει τρεις επιλογές χτυπημάτων (ψηλά στο σώμα, στο κέντρο και στα πόδια) και ανάλογα πρέπει να αντιδράσει ο αντίπαλος για να αποκρούσει. Η ειδικές μπάρες ενέργειας στο πάνω μέρος θα δώσουν ένα «Street Fighter» άρωμα, ωστόσο σε κανένα σημείο ακόμα και αυτής της περίπτωσης δεν χάνεται η αίσθηση του μαγικού πειρατικού κόσμου.

 

http://media.teamxbox.com/games/ss/1494/1177368410.jpg

 

Ο ήχος κλέβει τις εντυπώσεις με τις κλασικές ατάκες να χρησιμοποιούνται κατά κόρον, ενώ και η μουσική είναι μαγευτική. Όλα αυτά μαζί με τα μικρά (έως και ανύπαρκτα) loading times και τις αρκετές επιλογές interaction δείχνουν πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα "must-have" παιχνίδι για όλους όσους αγάπησαν την κινηματογραφική σειρά. Η παράλειψη ορισμένων αρνητικών στοιχείων όπως η γραμμικότητα, τα «αόρατα όρια» που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πίστας καθώς και το ΑΙ των αντιπάλων πνίγονται μέσα στον πειρατικό ωκεανό που έχουν λατρέψει να αγαπούν οι φίλοι του Jack Sparrow…

πηγή : gameover.gr

 

Επίσημο site : http://www.disney.co.uk/disneyinteractivestudios/pirates3/

Videos συνεντεύξεις και άλλα... : http://www.gamespot.com/pc/action/piratesofthecaribbean3/news.html?mode=all&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;all

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στο forum!

 

Έχω ξεκινήσει treble mode με την Barcelona και έφτασα πριν το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Athletico Μαδρίτης. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Deco δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής γιατί αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο (το οποίο ήταν από τα παιχνίδια που δεν το παίζεις εσύ, αλλά το παίζει αναγκαστικά μόνος του ο υπολογιστής, οπότε δεν έφταιγα εγώ για την κάρτα).

 

Το πρόβλημα έγκειται στο εξής: Επιλέγω τους παίκτες που θέλω για τη βασική ενδεκάδα και πατάω advance to game... Όμως τότε μου βγαίνει μήνυμα που λέει ότι "The Club chairman insists tha Deco is included in the starting 11" ή κάπως έτσι... Όμως, όπως προείπα, ο Deco (ακόμα και αν ήθελα) δεν μπορεί να παίξει λόγω κάρτας (είναι ανενεργός... "γκρι"). Οπότε και δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι!!!! Συνεχώς με γυρνάει πίσω με το ίδιο μήνυμα!!! Τι σόι bug είναι αυτό; Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω;

 

Ευχαριστώ :)

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Link to comment
Share on other sites

αλλαξε ομαδα και ξαναξεκινα

 

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο πριν καταφύγω σε αυτή...

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...