alextrela Δημ. January 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Εγώ πάλι δεν βάζω κανένα γυαλί πρώτων διότι δεν εμπιστεύομαι κανενα τους ότι δεν θα μου προκαλέσει έστω και σε ελάχιστο βαθμό μείωση σε οποιαδήποτε παράμετρο της οθόνης (φωτεινότητα απόκριση , διαύγεια,απόδοση χρωμάτων κ.α) και δεύτερον πιστεύω θα τα κάνω θάλασσα στην τοποθέτηση :lol: Αυτό που θα ήθελα εναι ένα Smart Cover αλλά όχι το official που κα πανάκριβο το θεωρώ αλλά και μέτριας ποιότητας αν κρίνω από το αντίστοιχο που είχα σε air 2 αλλά τρίτου κατασκευαστή και να είναι φθηνότερο. Περίεργος σε Amazon η eBay που έψαξα μόνο στυλ smart case βρίσκω και όχι cover μόνο για την οθόνη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited January 22, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εσύ είσαι θαραλεος:p:lol::lol: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) έχει κανείς αργή ταχύτητα λήψης εφαρμογών από το store; απο την αρχή που το πήρα έχει αυτό το πρόβλημα, τις πιο πολλές φορές αργεί να κατεβάσει, το σταματάω και όταν το ξανακατεβάσω έχει την σωστή ταχύτητα αναφέρεται και εδώ https://discussions.apple.com/thread/8069772 στους browsers δεν έχω κανένα πρόβλημα από το ίδιο router κατεβάζω σε 2 android κινητά σε κανονικές ταχύτητες Edited January 31, 2018 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 έχει κανείς αργή ταχύτητα λήψης εφαρμογών από το store; απο την αρχή που το πήρα έχει αυτό το πρόβλημα, τις πιο πολλές φορές αργεί να κατεβάσει, το σταματάω και όταν το ξανακατεβάσω έχει την σωστή ταχύτητα αναφέρεται και εδώ https://discussions.apple.com/thread/8069772 στους browsers δεν έχω κανένα πρόβλημα από το ίδιο router κατεβάζω σε 2 android κινητά σε κανονικές ταχύτητες Ναι έχει κανα χρόνο που συμβαίνει κάτι τέτοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 λύση δεν υπάρχει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 λύση δεν υπάρχει ακόμα; Δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα είναι στους servers του App Store ή κάτι στο iOS Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 2-3 φορες το παρατηρησα και εγω κυριως ομως σε αναβαθμιση εφαρμογων αλλιως οχι. Άλλωστε εφαρμογές τα πέρασα ολα στην αρχή στο σεταρισμα και μετα ζήτημα 5 εφαρμογές επιπλέον να εγκατέστησα σε διάστημα αρκετών μηνών:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Παιδιά είμαι σε σκέψεις να πάρω το συγκεκριμένο tablet σε 4g ώστε να το έχω και σαν τηλέφωνο εννοείται συνδεδεμένο μονίμως με ακουστικό Bluetooth. Επειδή δεν το έχω δει από κοντά σαν μέγεθος και βάρος (έχω το ipad 2 ακόμη) βολεύει πιστεύεται η καθημερινή του χρήση σαν smartphone; Πριν ήμουν με note 8 και αντί να περιμένω τώρα μέχρι να βγει το επόμενο iPhone σκέφτομαι σοβαρά να μεταβώ σε tabltετα-τηλεφωνο. Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 1. Το μέγεθος είναι απαγορευτικό για χρήση ως κινητό, όπου θα πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου. 2. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα iPad ως συσκευή τηλεφώνου, διότι δε διαθέτουν δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Μόνο κλήσεις FaceTime παρέχουν τη δυνατότητα να κάνεις, αλλά και να απαντάς σε όλων των ειδών τις κλήσεις, εφόσον έχεις στην κατοχή σου ένα iPhone με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Continuity. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 1. Το μέγεθος είναι απαγορευτικό για χρήση ως κινητό, όπου θα πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου. 2. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανένα iPad ως συσκευή τηλεφώνου, διότι δε διαθέτουν δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων. Μόνο κλήσεις FaceTime παρέχουν τη δυνατότητα να κάνεις, αλλά και να απαντάς σε όλων των ειδών τις κλήσεις, εφόσον έχεις στην κατοχή σου ένα iPhone με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Continuity.Σε ευχαριστώ πολύ για τους πληροφορίες φίλε μου. Το 2ο αλήθεια είναι πως δεν το ήξερα οπότε μόνο και μόνο λόγω αυτού απορρίπτεται σαν επιλογή. Οπότε συνεχή το ψάξιμο για συσκευή. Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Παιδιά το Microsoft Word δεν λειτουργεί στο συγκεκριμένο ipad???:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μόνο αν έχεις ενεργή συνδρομή σε κάποιο από τα προγράμματα του Office 365. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μόνο αν έχεις ενεργή συνδρομή σε κάποιο από τα προγράμματα του Office 365. Κρίμα......... :( Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Κρίμα......... :( Γιατί κρίμα; Σε άλλα ταμπλετ δουλεύει δωρεαν; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Γιατί κρίμα; Σε άλλα ταμπλετ δουλεύει δωρεαν; :) Στο iPhone δουλεύει δωρεάν! Κ στο surface :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Στο iPhone δουλεύει δωρεάν! Κ στο surface :) Το iPhone δεν είναι ταμπλετ. Τι χρήση να κανεις άλλωστε σε μικροσκοπική οθόνη. Στα surface είναι δωρεάν για 1 έτος μόνο. Μετά πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Το iPhone δεν είναι ταμπλετ. Τι χρήση να κανεις άλλωστε σε μικροσκοπική οθόνη. Στα surface είναι δωρεάν για 1 έτος μόνο. Μετά πληρώνεις. Από το καθόλου,καλουτσικα είναι στο iPhone!! Ναι έχεις δίκιο για το surface!!Απλά εκεί έχω άδεια!!! Edited March 13, 2018 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 (edited) Μήπως εχει πέσει στην αντίληψή σας smart cover οχι το official όμως μετα τόσους μήνες κυκλοφορίας ? Τίγκα σε smart case βρίσκω παντού αλλά οχι cover. Για το air 2 θυμάμαι είχες επιλογές εδώ οχι. Παντως οι τελευταιες beta της 11.3 βλεπω θεαματικη βελτιωση στο να κρατανε οι εφαρμογες στο background και το πιο ομαλο multitasking. Χαρακτηριστικο παράδειγμα asphalt 8 η real racing 3 πριν την 11.3 αν μια ωρα ειχα σταματήσει και βγει φόρτωνε απο αρχή. Τώρα και 3-4 ώρες και εκει ειναι όπως το άφησα. Κάλιο αργα παρα ποτε ειδαμε ουσιαστική βελτίωση και εκμετάλλευση του hardware απο πλευράς software. Edited March 24, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Πάρε official :p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πάρε official :p Φιρι φιρι το πας και ολο με σπρωχνεις προς μαμά Apple:lol::p:p Μάλλον θα μείνω μόνο με την πουγκί θήκη και τα skin. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Φιρι φιρι το πας και ολο με σπρωχνεις προς μαμά Apple:lol::p:p Μάλλον θα μείνω μόνο με την πουγκί θήκη και τα skin. :p:p Εγώ πάντως που έχω το δερμάτινο είμαι πολύ ευχαριστημένη :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Με την αναβάθμιση στην 11.3 δεν βλέπω πουθενά την ένδειξη για την ποιότητα μπαταρίας (beta)που έχω στο iPhone. Δεν τα υποστηριρίζουν στα IPad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Με την αναβάθμιση στην 11.3 δεν βλέπω πουθενά την ένδειξη για την ποιότητα μπαταρίας (beta)που έχω στο iPhone. Δεν τα υποστηριρίζουν στα IPad? Δεν είναι για εμάς για αυτό. Μόνο στα iPhone. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Με την αναβάθμιση στην 11.3 δεν βλέπω πουθενά την ένδειξη για την ποιότητα μπαταρίας (beta)που έχω στο iPhone. Δεν τα υποστηριρίζουν στα IPad? Δεν παρατηρήθηκε αυτό το φαινόμενο στα ipad με την πτώση της μπαταρίας και την πτώση απόδοσης της συσκευής Έχουν τεράστια μπαταρία και δεν μασάει ώστε αν αρχίσει να χάνει χωρητικότητα να ρίχνει την τάση και σαν αποτέλεσμα να προκαλεί sudden shutdown στον επεξεργαστή Αυτό γίνεται στα iphone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts