Γιάννης Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Το ΑΤΛΑΣ δεν ενημερωνεται καλα . Θα κανεις εγγραφη στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του ΙΚΑ με χρηση κωδικων taxis θα παρεις κλειδαριθμο και θα βλεπεις τα ενσημα σου με καθυστεριση ενος μηνα περιπου .Στους 6 μηνες σιγουρα μπορεις να βγαλεις βιβλιαριο υγειας .Καπου στο 3μηνο θελει απο την εναρξη εργασιας http://www.ika.gr/gr/infopages/ehome.cfm Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_Mic Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μπήκα στο ΙΚΑ και μέσω ΕΦΚΑ μου έχει περασμένους 4 μήνες. Γνωρίζεις την διαδικασία για έκδοση βιβλιαριου μέσω ΙΚΑ; Edited July 29, 2018 by Dim_Mic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μπήκα στο ΙΚΑ και μέσω ΕΦΚΑ μου έχει περασμένους 4 μήνες. Γνωρίζεις την διαδικασία για έκδοση βιβλιαριου μέσω ΙΚΑ; Με ταυτοτητα , εκκαθαριστικο αν εχεις ή αλλιως χαρτι αποδοσηας ΑΦΜ και λογαριασμο ΔΕΚΟ και μια φωτογραφια .Παρε και την συμβαση σου κοντα. Το βγαζουν επι τοπου . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Από τη στιγμή που ξεκινήσει η αυτασφάλιση μου ποτε έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Από τη στιγμή που ξεκινήσει η αυτασφάλιση μου ποτε έχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Νοιζω μετα απο 50 εργασιμες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Νοιζω μετα απο 50 εργασιμες. Ok σε ευχαριστώ πολύ. Είσαι εξαιρετικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Είναι κανείς που δεν πείρε ακόμα επίδομα Αυγούστου; εάν ναι, πότε θα το πάρουμε μπορούμε να δούμε μέσω taxis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Ερώτηση! Ιατροφαρμακευτική έχουμε στις 50 εργάσιμες ημέρες ή 50 εργάσιμες συν 2 μήνες; Με μπέρδεψε τελείως η λογίστρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Ερώτηση! Ιατροφαρμακευτική έχουμε στις 50 εργάσιμες ημέρες ή 50 εργάσιμες συν 2 μήνες; Με μπέρδεψε τελείως η λογίστρια. Προϋποθέσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας σε μισθωτούς Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο Ν.4670/2020 (Α΄43), άρθρο 37, παρ. 8: Για τη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και παροχών υγειονομικής περίθαλψης σε είδος από 01.01.20 και εφεξής απαιτείται για τους μισθωτούς η πραγματοποίηση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών εργασίας κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ή κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο πριν από την ημερομηνία προσέλευσης ή επέλευσης του ασφαλιστικού κινδύνου. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 23 του ν. 4529/2018 (Α’ 56). https://www.efka.gov.gr/el/asphalistike-ikanoteta Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Προϋποθέσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας σε μισθωτούς Σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο Ν.4670/2020 (Α΄43), άρθρο 37, παρ. 8: Για τη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και παροχών υγειονομικής περίθαλψης σε είδος από 01.01.20 και εφεξής απαιτείται για τους μισθωτούς η πραγματοποίηση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών εργασίας κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ή κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο πριν από την ημερομηνία προσέλευσης ή επέλευσης του ασφαλιστικού κινδύνου. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 23 του ν. 4529/2018 (Α’ 56). https://www.efka.gov.gr/el/asphalistike-ikanoteta Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Σε μη μισθωτούς τι ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλησπερα. Δεν ήξερα που να ρωτήσω και θεωρώ ότι ίσως κάτι να γνωρίζετε εδώ. Μπαίνω στο atlas με κωδικούς taxis και μου δείχνει τα ένσημα έως το 2016. Εσάς σας δείχνει κανονικά έως σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Το ίδιο και σε εμένα. Υπέθεσα ότι έχει να κάνει με το νέο φορολογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Οι εισφορές για τον Αύγουστο πότε βγαίνουν σε μη μισθωτούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Απο το 16 και μετά γιατί δεν φαινονται ενσημα; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μπείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για να βρείτε ενημερωμένες καρτέλες ενσημων. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μπείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για να βρείτε ενημερωμένες καρτέλες ενσημων. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εκει μπαινουμε.Εγω γύρισα απο εξω πριν το lockdown επιασα δουλεια στην Ελλάδα τον Ιούλιο που μας πέρασε και ακόμα δεν φαινονται.Τι ηλίθιο συστημα ειναι αυτο Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Εκει μπαινουμε.Εγω γύρισα απο εξω πριν το lockdown επιασα δουλεια στην Ελλάδα τον Ιούλιο που μας πέρασε και ακόμα δεν φαινονται.Τι ηλίθιο συστημα ειναι αυτο Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Tα ένσημα φαίνονται περίπου με δύο μήνες καθυστέρηση παλιά ήταν πολύ πιο καθυστέρηση να τα δεις. Από δοκιμή που έκανα τώρα εμένα φαίνονται κανονικά και του 07/2020. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Δώσε link ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Το πιο κοντινό είναι αυτό εδώ. Το "αναλυτικό ιστορικό κοινωνικής ασφάλισης" είναι υπο κατασκευή 3-4 χρόνια τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Εάν βγήκαν οι εισφορές και αργήσω να τις πληρώσω 1 εβδομάδα πόσο παραπάνω να υπολογίζω επιπλέον για να είμαι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Για ΙΚΑ (ενσημα) εργάτη οικοδομικό. Γιατί δεν μπορώ να πληρώνω τα ένσημα του ΙΚΑ, τον μηνα που δουλεύει ο εργάτης και μπορώ μόνο να πληρώσω τον επόμενο; Δηλαδή για εργασία του σεπτεμβριου πρέπει να τα πληρώσω οκτωβριο Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Εάν βγήκαν οι εισφορές και αργήσω να τις πληρώσω 1 εβδομάδα πόσο παραπάνω να υπολογίζω επιπλέον για να είμαι οκ; Άκυρο τα πλήρωσα να ξεμπερδεύω γιατί με ενημέρωσε η λογίστρια μου πως δεν θα μπορέσω να υπολογίσω τις προσαυξήσεις. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 (edited) Η ασφάλιση δεν ολοκληρώθηκε έπρεπε να μιλήσω με το τσαυ και να στείλω απογραφικό. Έστειλα και ολοκληρώθηκε η ιατροφαρμακευτική. Είχα 6/10 να πληρώσω του Αυγούστου και 30/10 να πληρώσω για τον Σεπτέμβριο. Ευτυχώς το τσαυ δεν έχει καμία σχέση με το απαίσιο ΙΚΑ που δεν εξυπηρετούν ποτέ. Απίστευτα γρήγοροι στο τσαυ σε 15 λεπτά με εξυπηρέτησαν. Edited October 28, 2020 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Οι εισφορές αν εκτυπωθούν και πληρωθούν μέσω κάρτας χρεωστικής στα ΕΛΤΑ πιάνονται για να φτάσουμε το αφορολόγητο ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Ξέρει κανείς μήπως τα άτομα που βγήκαν σε αναστολή τι προθεσμία έχει για επίδομα αδείας; μέχρι τα Χριστούγεννα; η παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts