jimdem582 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Ενημέρωσα σε 8.1 Πολωνικό. Όλα μια χαρά. Η τελευταία αναβάθμιση android 7 ήταν άθλια, κολλούσε ο task manager, δεν εμφανιζόταν η lock screen κλπ. Απαράδεκτο, αλλά τουλάχιστον έφυγαν αυτά τα bugs με την 8.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Ενημέρωσα σε 8.1 Πολωνικό. Όλα μια χαρά. Η τελευταία αναβάθμιση android 7 ήταν άθλια, κολλούσε ο task manager, δεν εμφανιζόταν η lock screen κλπ. Απαράδεκτο, αλλά τουλάχιστον έφυγαν αυτά τα bugs με την 8.1. Το j5 2017 δεν αναβαθμίστηκε ποτέ σε android 7... αλλά με αυτο ξεκίνησε... και ευτυχώς λειτουργεί άψογα. Ίσως να μπερδεύεσαι με το j5 2016... που αναβαθμίστηκε σε 7άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Και το δικό μου με την 7 είναι από την ημέρα που το αγόρασα. Και δουλεύει άψογα. Ελπίζω με την 8.1 να δουλεύει εξίσου καλά. Όταν έρθει η αναβάθμιση ναι στα δικά μας θα δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Και το δικό μου με την 7 είναι από την ημέρα που το αγόρασα. Και δουλεύει άψογα. Ελπίζω με την 8.1 να δουλεύει εξίσου καλά. Όταν έρθει η αναβάθμιση ναι στα δικά μας θα δούμε τι θα γίνει. Την εγκατέστησα σήμερα, προς το παρόν όλα φαίνονται να παίζουν άψογα. Δεν μου έχει κολλήσει κάπου, παρόλο που το έχω πιέσει αρκετά με το να εγκαταστήσω από την αρχή όλες τις εφαρμογές, να σετάρω Exchange κτλ. Ότι θέλετε να κοιτάξω πείτε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Εβαλα την 8.1. Πηρε κανενα εικοσάλεπτο. Κρατησε ολες τις παλιες ρυθμισεις, settings, wallpapers κτλ. Ελπιζω να μη εμφανιστούνε Bugs. Το μενου της καμερας ειναι διαφορετικό, οπότε θελει καποια εκμάθηση σε σχέση με το παλιό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Μια χαρά. Εγώ έχω συσκευή από Ιταλία, οπότε αναμένω ακόμη… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Το δικό μου είναι από Ουγγαρία. Αναμένω το update. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και συνολικά να είναι καλύτερο το τηλέφωνο και χωρίς bugs .Πάντως και τώρα με την 7 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Το j5 2017 δεν αναβαθμίστηκε ποτέ σε android 7... αλλά με αυτο ξεκίνησε... και ευτυχώς λειτουργεί άψογα. Ίσως να μπερδεύεσαι με το j5 2016... που αναβαθμίστηκε σε 7άρι. Ξεκίνησε με 7 αλλά ενδιάμεσα πήρε αναβαθμίσεις πάλι 7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ξεκίνησε με 7 αλλά ενδιάμεσα πήρε αναβαθμίσεις πάλι 7. Μην μπερδεύεσαι... Άλλο ενημέρωση ασφαλείας άλλο αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Μην μπερδεύεσαι... Άλλο ενημέρωση ασφαλείας άλλο αναβάθμιση... Προφανώς και σε όλη τη διάρκεια του έτους γινόντουσαν αναβαθμίσεις με διάφορες εσωτερικές αλλαγές. Αναβάθμιση παίρνεις και με ίδια έκδοση λογισμικού, δεν θεωρείται μόνο αναβάθμιση από 7 σε 8. Ούτε τόσο καιρό το μόνο που έπαιρνε το κινητό ήταν ενημερώσεις ασφαλείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ελπίζω η καινούργια έκδοση να το κάνει ακόμα καλύτερο το κινητο. Περιμένω να μου έρθει η αναβάθμιση και όταν την κάνω θα γράψω και εγώ εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Προφανώς και σε όλη τη διάρκεια του έτους γινόντουσαν αναβαθμίσεις με διάφορες εσωτερικές αλλαγές. Αναβάθμιση παίρνεις και με ίδια έκδοση λογισμικού, δεν θεωρείται μόνο αναβάθμιση από 7 σε 8. Ούτε τόσο καιρό το μόνο που έπαιρνε το κινητό ήταν ενημερώσεις ασφαλείας. Ok ότι πεις... Αναβαθμίστηκε απο android 7 σε android 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ok ότι πεις... Αναβαθμίστηκε απο android 7 σε android 7 Δηλαδή μόνο αν αλλάξει το νούμερο της έκδοσης θεωρείται αναβάθμιση σύμφωνα με εσένα. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε! Σύμφωνα με το λεξικό: Αναβάθμιση (ουσιαστικό): Βελτίωση κάποιου χαρακτηριστικού η προσθήκη κάποιου νέου. Ας σταματήσουμε το off topic εδώ. Ελπίζω η καινούργια έκδοση να το κάνει ακόμα καλύτερο το κινητο. Περιμένω να μου έρθει η αναβάθμιση και όταν την κάνω θα γράψω και εγώ εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά έχει διαφορα με πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Λίγες πληροφορίες για όσους περιμένουν το update. Επίπεδο επιδ. ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τι νέο υπάρχει. - Device stability, improvements, bug fixes. - New and/or enchanchement features. - Improvement to performance Android 8.1.0 Samsung Experience 9.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Λίγες πληροφορίες για όσους περιμένουν το update. Επίπεδο επιδ. ασφαλείας 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τι νέο υπάρχει. - Device stability, improvements, bug fixes. - New and/or enchanchement features. - Improvement to performance Android 8.1.0 Samsung Experience 9.5 Πως σου φαίνεται στην καθημερινή χρήση η συσκευή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 δεν ασχολουμαι πολυ με την συσκευη, αλλα ειναι σαν να μην αλλαξε τιποτα, εκτος απο το app της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Καλό είναι αυτό. Αν δεν άλλαξε τίποτα και εξακολουθεί να δουλεύει όπως πριν τότε καλό είναι το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Υπαρχει καποια πληροφορια για χρονο που -ισως- διατεθει η 8.1 στα κινητα που ειναι /εισαγωγη\ απο Ιταλια αλλα αγορασμενα στην Ελλαδα απο σκρουτζομαγαζα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Και εγώ την ίδια απορία έχω. Το δικό μου είναι από Ουγγαρία αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο. Μέχρι τώρα έχει πάρει όλα τα security updates. Αναμένω και εγώ την αναβάθμιση. Πάντως από ότι λέει ένας φίλος παραπάνω μια χαρά δουλεύει το δικό του μετά την αναβάθμιση και το μόνο που άλλαξε είναι το μενού της κάμερας. Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Υποστηρίζει Dual apps; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Έχει κανείς το ισπανικό? Έχει έρθει η ενημέρωση? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 (edited) Έχει κανείς το ισπανικό? Έχει έρθει η ενημέρωση? Έχει βγει και έχει δοθεί μόνο στην «Ισπανία (Vodafone)» η 8.1 Edited October 2, 2018 by bromiaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Υποστηρίζει Dual apps;Ναι σε καποια,messenger,Facebook και καποια αλλα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής αν υπάρχει ρύθμιση τα κουμπιά να είναι φωτιζόμενα; Και τέλος το μενού έχει δυνατότητα αλλαγής δηλαδή να μην το τραβάς από κάτω προς τα επάνω αλλά το κλασσικό μενού με το κουμπί δεξιά ή στο κέντρο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής αν υπάρχει ρύθμιση τα κουμπιά να είναι φωτιζόμενα; Και τέλος το μενού έχει δυνατότητα αλλαγής δηλαδή να μην το τραβάς από κάτω προς τα επάνω αλλά το κλασσικό μενού με το κουμπί δεξιά ή στο κέντρο; Ευχαριστώ Φωτιζόμενα νομίζω όχι. Το κουμπί μπαίνει δεξιά όμως χωρίς να μπορείς να το ρυθμίσεις να πάει κέντρο επιλέγοντας Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση->Αρχική Οθόνη -> Κουμπί Εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts