bbbb Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Καλησπερα. Νομιζω βρηκα την καλυτερη ρομ για το χ626 https://rom.gizchina.it/leeco-le-2-pro/ ειναι ολοκαινουργια και απο σελιδα που δεν ανεβαζει χαζομαρες. Καθος το εκανα δωρο το τηλεφωνο στον θειο μου αν μπορει καποιος να την δοκιμασει για 1-2 μερες να μου πει αν τα σχολια ειναι οντος αληθοί και ειναι bugless να παρω να του την περασω. Δεν θελω να τον αφισω χωρις τηλ. Ευχαριστω και καλη συνεχεια Πήγα να την περάσω και έφαγα "πόρτα" με το recovery 3.1.0 που έχω πάνω.Πέταξε error 7 this rom is for le x6 devices. Τhis device is le_x620.... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μετα απο ενα μηνα λειτουργιας της συσκευης σαν κυριο κινητο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την AOSP αλλα με κερδισε το Elite X722 που ειναι ταχυτατο και τελικα θα κρατησω εκεινο.Αν ενδιαφερεται κανεις το κινητο το δινω. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Τι γινεται ρε παιδια? Καλο ο ενας,τρομερο ο άλλος αλλα στο τελος πολλοι τωρα τελευταια "το δινω οποιος ενδιαφέρεται"?????? Το δινω το πηρα 100 και σε 2-5-10 μερες το δινω 80-90 Ο.Κ το καταλαβαίνω ,όπως επισης το πηρα 100 και σε 2-5-10 μερες το δινω 120 εκει εγω άλλο πραμα καταλαβαίνω! Τι πραγματικα παιζει? Edited January 19, 2018 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Τι γινεται ρε παιδια? Καλο ο ενας,τρομερο ο άλλος αλλα στο τελος πολλοι τωρα τελευταια "το δινω οποιος ενδιαφέρεται"?????? Το δινω το πηρα 100 και σε 2-5-10 μερες το δινω 80-90 Ο.Κ το καταλαβαίνω ,όπως επισης το πηρα 100 και σε 2-5-10 μερες το δινω 120 εκει εγω άλλο πραμα καταλαβαίνω! Τι πραγματικα παιζει? Δεν βλεπω κατι το τρομερο να συμβαινει φιλε μου.Οταν το πηρα και το δουλεψα εκανε τα παντα πολυ καλα.....βγηκε ενα κουπονι προσφορα το Elite X722 στα 120 ευρω που ειναι ανωτερο σε ολα σε σχεση με αυτο και το πηρα και κρατησα εκεινο...μιλαω για μενα προσωπικα...οποτε καθεται και μου ειναι αχρηστο μεσα στο κουτι του.Γιατι ναμην το δωσω σε καποιον που μπορει να το ηθελε??? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Δεν βλεπω κατι το τρομερο να συμβαινει φιλε μου.Οταν το πηρα και το δουλεψα εκανε τα παντα πολυ καλα.....βγηκε ενα κουπονι προσφορα το Elite X722 στα 120 ευρω που ειναι ανωτερο σε ολα σε σχεση με αυτο και το πηρα και κρατησα εκεινο...μιλαω για μενα προσωπικα...οποτε καθεται και μου ειναι αχρηστο μεσα στο κουτι του.Γιατι ναμην το δωσω σε καποιον που μπορει να το ηθελε??? καλα,εχεις την υποχρεωση να εξηγησεις γιατι κατι που αγορασες το πουλας,κι εγω βρηκα κατι αλλο κ το πουλαω,εδω δεν ειμαστε για να ελεγχουμε τι κανει ο αλλος,ας κοιταξει ο καθενας την δουλεια του..αμαν με τις κουτσομπολες του νηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftis97 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Πήγα να την περάσω και έφαγα "πόρτα" με το recovery 3.1.0 που έχω πάνω.Πέταξε error 7 this rom is for le x6 devices. Τhis device is le_x620.... Θελει αλλο twrp αν σου βγαζει error 7. Αλλα δεν ξερω πιο ειναι η αληθεια. Νομιζω το 3.0.2 αλλα οχι και 100% σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsima Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 καποιος να με βοηθησει. πηρα το Leeco le s3 1 δεν δουλευει το calibration (και η πυξιδα) 2 My LeEco δεν μπορω να κανω εγγραφη Παράθεση moto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 καποιος να με βοηθησει. πηρα το Leeco le s3 1 δεν δουλευει το calibration (και η πυξιδα) 2 My LeEco δεν μπορω να κανω εγγραφη Η εγγραφή μόνο για Ασιάτες είναι .. :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Θελει αλλο twrp αν σου βγαζει error 7. Αλλα δεν ξερω πιο ειναι η αληθεια. Νομιζω το 3.0.2 αλλα οχι και 100% σιγουρος Φίλε γύρισα στην aosp.Ειναι θεωρώ ότι καλύτερο για μια κανονική καθημερινή χρήση του κινητού αυτού. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altronic Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 καποιος να με βοηθησει. πηρα το Leeco le s3 1 δεν δουλευει το calibration (και η πυξιδα) 2 My LeEco δεν μπορω να κανω εγγραφηΟι πυξίδα θέλει καλιμπράρισμα και σου λέει στην οθόνη να στρίψεις το τηλέφωνο στο σχήμα του αριθμού 8. Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Παιδια ενδοιαφερομαι για το 626 4/64 απο banggood στα 129 δολλαρια. Με ποια rom το στελνουν γνωριζει κανεις; Επισης τι λεει η καμερα του; Ειναι με τον sony imx230; Αυτονομια; Βγαζει κανενα 5ωρο sot; Edited January 22, 2018 by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 H κάμερα του είναι η imx230.Photo θεωρώ βγάζει αποδεκτές.εχω ανεβάσει μερικές εδώ Νομίζω ότι έρχεται με την 18s. Αυτονομία με τίποτε 5 ώρες.Γυρω στις 4 με ζόρι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) H κάμερα του είναι η imx230.Photo θεωρώ βγάζει αποδεκτές.εχω ανεβάσει μερικές εδώ Νομίζω ότι έρχεται με την 18s. Αυτονομία με τίποτε 5 ώρες.Γυρω στις 4 με ζόρι. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστω. Μου θυμισες τωρα που ειδα την πλατεια στην Κοζανη και κατι καρναβαλια το 1998 μεχρι το 2002 που ερχομασταν. Το 4 ωρες με το ζορι με προβληματιζει, οποτε θα ξαναφερω κανενα le cool ή το nubia m2. Να εισαι καλα . Οι φωτο μια χαρα ειναι, μου αρεσαν, γιατι διαβασα κατι επιπεδου doogee. Edited January 22, 2018 by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ναι τότε είχαμε την παλιά πλατεία.Ισως το 620/622 με τον omnivision και πίσω να βγάζει σαν doogee. Στο 626 omnivision είναι η μπροστινή κάμερα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Θελει αλλο twrp αν σου βγαζει error 7. Αλλα δεν ξερω πιο ειναι η αληθεια. Νομιζω το 3.0.2 αλλα οχι και 100% σιγουροςΛοιπόν φίλε με το ίδιο twrp recovery 3.1.1 αλλά με την aosp επάνω προηγουμένως η gizrom που πρότεινες εγκαταστάθηκε κανονικά.Βασιζεται στην 28s και δεν έχει ελληνικά.Οποτε εκει σκέφτηκα να περάσω το zip του wolfred της 28s επίσης και δούλεψε!! Άλλαξαν βέβαια λίγο οι ρυθμίσεις αλλά δείχνει σταθερή. Το κινητό δεν το έχω πλεον εγώ αλλά θα ξέρω αν αποδειχθεί σταθερή η ρομ στην πορεία Επίσης να πω ότι πριν φλασαρω το zip είδα ότι είχε μεσα άλλο recovery και το έβγαλα ώστε αν κάτι πήγαινε στραβά να έχω πάνω το 3.1.1 και να μπορέσω να γυρίσω στο backup της aosp Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 22, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftis97 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Λοιπόν φίλε με το ίδιο twrp recovery 3.1.1 αλλά με την aosp επάνω προηγουμένως η gizrom που πρότεινες εγκαταστάθηκε κανονικά.Βασιζεται στην 28s και δεν έχει ελληνικά.Οποτε εκει σκέφτηκα να περάσω το zip του wolfred της 28s επίσης και δούλεψε!! Άλλαξαν βέβαια λίγο οι ρυθμίσεις αλλά δείχνει σταθερή. Το κινητό δεν το έχω πλεον εγώ αλλά θα ξέρω αν αποδειχθεί σταθερή η ρομ στην πορεία Επίσης να πω ότι πριν φλασαρω το zip είδα ότι είχε μεσα άλλο recovery και το έβγαλα ώστε αν κάτι πήγαινε στραβά να έχω πάνω το 3.1.1 και να μπορέσω να γυρίσω στο backup της aosp Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ αδερφε. Θα περιμενω και το τελευταιο ποστ σου αν ειναι σταθερο και θα του την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbath Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα. Έχει κανένας λύση; Έβγαλα το τηλέφωνο από την φόρτιση το πρωί, δεν ανοίγει με τίποτα και το λαμπάκι της φόρτισης έχει μείνει αναμμένο πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasapxo Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα. Έχει κανένας λύση; Έβγαλα το τηλέφωνο από την φόρτιση το πρωί, δεν ανοίγει με τίποτα και το λαμπάκι της φόρτισης έχει μείνει αναμμένο πράσινο. Πάτησες παρατεταμένα το power button για δέκα δευτερόλεπτα; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Έχει κανένας λύση; Έβγαλα το τηλέφωνο από την φόρτιση το πρωί, δεν ανοίγει με τίποτα και το λαμπάκι της φόρτισης έχει μείνει αναμμένο πράσινο. Πάτησες παρατεταμένα το power button για δέκα δευτερόλεπτα; Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 / DerpFest Q 14032020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbath Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα. Έχει κανένας λύση; Έβγαλα το τηλέφωνο από την φόρτιση το πρωί, δεν ανοίγει με τίποτα και το λαμπάκι της φόρτισης έχει μείνει αναμμένο πράσινο. Πάτησες παρατεταμένα το power button για δέκα δευτερόλεπτα; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάτησες παρατεταμένα το power button για δέκα δευτερόλεπτα; Νομίζω πως όχι... Λιγότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasapxo Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Νομίζω πως όχι... Λιγότερο... ..πήρε μπρός τώρα??:lol: Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 / DerpFest Q 14032020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbath Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν το έχω μαζί μου δυστυχώς αυτή τη στιγμή αλλά θα σε ενημερώσω... Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbath Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 ..πήρε μπρός τώρα??:lol: Όλα καλά, άνοιξε... Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παίδες από που επιλέγουμε ποιόν launcer θα χρησιμοποιούμε ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Δες το Edited January 27, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δες το Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts