valsam Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Kαλησπέρα, σε όλους! δεν βρήκα άκρη με την λειτουργεία OTG στο leeco x626. Mήπως φταίει η ρομ LeEco+X62x+AOSP+Rom+v254+by+Kangburra που έχω βάλει? Και'γω την ιδια ρομ εχω και με εβαλες σε περιεργεια και οντως ουτε στο δικο μου κανει τιποτα όταν το συνδεω στικακι με otg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Ποντίκι δουλεύει; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 kαλησπέρα, έχει κάποια σχέση αυτό με τη λειτουργία OTG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ναι. Αν αναγνωρίζει πχ ποντίκι σημαίνει ότι λειτουργεί το otg. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ναι. Αν αναγνωρίζει πχ ποντίκι σημαίνει ότι λειτουργεί το otg. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το δοκίμασα με το ποντίκι και λειτουργεί. τι άλλο να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εμενα ουτε το ποντικι δουλευει! Δηλ. ότι και να συνδεσω μεσο otg δεν κανει τιποτα το τηλ., μηπως πρεπει να κανω τιποτα στα settings? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngt17 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Rom εδωhttp://www.mediafire.com/file/wspe85g0i9s5f97/AOSP_12.11_X626.zip MM-gapps εδω:https://drive.google.com/file/d/1fDsV1vA3Z7VT-vgnq5duzrVccb5BAOFM/view Καλήν εσπέραν σε όλους, Θα ήθελα να εγκαταστήσω την συγκεκριμένη ROM, ένεκα των εξ όσων καταλαβαίνω καλλιτέρων ελληνικών που την διακρίνουν, στο κινητό του πεθερού μου. Επειδή όμως ασχολούμαι πρώτη φορά με εγκαταστάσεις τοιούτου χαρακτήρος σε κινητό, θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τις απαιτούμενες δια την εγκατάστασιν διαδικασίες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la2205wg Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Οποιος θελει δοκιμαζει στο παρακατω link foul ελληνικα:MIUI 9 8.3.28 for LeEco devices (X626 series) moz-extension://65fbd701-d039-4c7e-9ec7-3685bdc9582d/mega/secure.html#!v1cEGaQK!C7ByG-QEWsK5QuUgA8eBiZcHaChAV7OHOZCS6IESt0U Καλησπέρα, η ανωτέρω έκδοση μου παρουσίασε πολλά προβληματα στην αρχική της έκδοση κυρίως με την κάμερα. Εχω δοκιμάσει όμως την 9-5-20-2018 (https://tickernel.org/miui-9-5-20-2018-for-leeco-devices-x626-series/) , και έως τώρα (δύο εβδομάδες χρήση) δεν έχω διαπιστώσει κάτι περίεργο πλην του φακού , ο οποίος όταν ενεργοποιηθεί , σβήνει μόνο με επανεκκίνηση. Κατά τα άλλα δεν μου παρουσιασει τίποτα άλλο ούτε επανεκκινήσεις , ούτε κολλήματα. Edited June 18, 2018 by la2205wg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Για όποιον θέλει σταθερή Rom χωρίς προβλήματα και κρασαρισμα σε κάμερα κλπ, στο παρακάτω λινκ θα βρείτε όλες της eui θα σας πρότεινα την τελευταία M8_5 καθώς είναι και η ποιο πρόσφατη και φουλ ελληνικά...φυσικά εγκατάσταση μέσα από το TWRP και πριν την εγκατάσταση διπλή εκκαθάριση cashe dalvid system. Υγ.. Το καλό αυτής της Rom είναι ότι έχει τακτικό update από τον Ιταλό και πιστεύω κάποια στιγμή να δούμε και nougat. https://drive.google.com/drive/folders/11SZppm8yxvqWJ3z7KrINAHnQkek7zkZx Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 19, 2018 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Νικο ποια απ'ολες? Εχει 8 , 8,1,εχει 8,4 και 8,5 ,η σκετη 8 είναι η καλυτερη! Βαρεθηκα τα κρασαρισματα στην καμερα και πολλα επισης και σε άλλες εφαρμογες με την aosp! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Νικο ποια απ'ολες? Εχει 8 , 8,1,εχει 8,4 και 8,5 ,η σκετη 8 είναι η καλυτερη! Βαρεθηκα τα κρασαρισματα στην καμερα και πολλα επισης και σε άλλες εφαρμογες με την aosp! 8_5 ειναι η καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 8_5 ειναι η καλυτερη Οκ φιλε και thank's! Και που παρακολουθούμε αν θα βγαλει update η καμια nougat αυτος ο Ιταλος? Δηλ. σε ποιο φορουμ υπαρχει σχετικη ενοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Οκ φιλε και thank's! Και που παρακολουθούμε αν θα βγαλει update η καμια nougat αυτος ο Ιταλος? Δηλ. σε ποιο φορουμ υπαρχει σχετικη ενοτητα?Όταν περάσεις την Rom έχει ενσωματωμένο application με ένα άγγιγμα στο κινητό σου Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyspaok4 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Όταν περάσεις την Rom έχει ενσωματωμένο application με ένα άγγιγμα στο κινητό σου Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γεια σου nick ηθελα να ρωτησω αν ξερεις καποιον στην θεσνικη να μας περασει την rom του ιταλου?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 γεια σου nick ηθελα να ρωτησω αν ξερεις καποιον στην θεσνικη να μας περασει την rom του ιταλου?ευχαριστωΈχεις pm Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyspaok4 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Έχεις pm Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok nick εισαι ανατολικα η δυτικα? Edited June 23, 2018 by jimmyspaok4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ευχαριστω nick1967! Πολύ καλη η ρομ του Ιταλου τελικα αλλα μου φαινεται ότι τσιμπαει λιγο παραπανω μπαταρια από την aosp που ειχα! Μηπως ξερεις που βρίσκεται η ρυθμιση στο να τραβαμε φωτογραφιες μικρότερες από τα 21mpix? Εψαξα παντου στις ρυθμισεις και δεν βρισκω πουθενα τετοια επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfousian Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Χαρη στον λεπτομερη οδηγο σου εβαλα το twrp και εκανα root το τηλεφωνο μου. Μοναχα μια παρατηρηση το fastbot που εχεις πρεπει να το κανεις update διοτι αυτο δεν..... συνεργαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Μετά τα συνεχόμενα κολλήματα του τηλεφώνου στη "βλετιστοποίηση εφαρμογής 2 από 2" ψάχνω κάποιον εθελοντή από Αθήνα να βοηθήσει να περάσουμε TWRP και νέα ROM μπας και ξεφορτωθούμε τη σκ@τοκατάσταση που έχουμε μπλέξει (είναι πολλοί από οτι έχω διαβάσει που "βελτιστοποιούνται"). Κερνάω καφέ, σουβλάκια, πίτσα και λοιπά όμορφα και ανθυγιεινά... :lol: Τελικά μόνο από Θεσσαλονίκη μπορούμε να κάνουμε δουλειά; :p Κάνω νέα αίτηση πριν το βάψω μπλε και το πετάξω στη θάλασσα... :lol: Πέρα από την πλάκα, αν δεν βρεθεί κανείς , θα το τολμήσω να το κάνω μόνος μου. Το πολύ πολύ να βρεθώ με ένα όμορφο τούβλο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfousian Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Τελικά μόνο από Θεσσαλονίκη μπορούμε να κάνουμε δουλειά; :p Κάνω νέα αίτηση πριν το βάψω μπλε και το πετάξω στη θάλασσα... :lol: Πέρα από την πλάκα, αν δεν βρεθεί κανείς , θα το τολμήσω να το κάνω μόνος μου. Το πολύ πολύ να βρεθώ με ένα όμορφο τούβλο! :lol: φιλε μου δεν ειναι δυσκολο μπορεις να το καταφερεις. το πιο σημαντικο ειναι να μπουν οι adb drivers. σ αυτο δωσε βαση. υπαρχου παρα πολλα σαιτς με λιγα αγγλικα μπορεις να το καταφερεις. απαξ κ μπουν οι drivers ειναι υποθεση 10 λεπτων, Το ιδιο προβλημα το ειχα κ εγω πριν καιρο κ πριν βαλω twrp κατεβασα την 5.9 και κατι δε θυμαμαι νουμερο την εβαλα στο τηλεφωνο κ μετα με παουερ πατημενο και ενταση στο συν μπηκα κα εχει να κανεις απντειτ χωρις twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ευχαριστω nick1967! Πολύ καλη η ρομ του Ιταλου τελικα αλλα μου φαινεται ότι τσιμπαει λιγο παραπανω μπαταρια από την aosp που ειχα! Μηπως ξερεις που βρίσκεται η ρυθμιση στο να τραβαμε φωτογραφιες μικρότερες από τα 21mpix? Εψαξα παντου στις ρυθμισεις και δεν βρισκω πουθενα τετοια επιλογή! δεν το εψαξα καθολου φιλε ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις pm Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok nick εισαι ανατολικα η δυτικα? ανατοληκοδυτικα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το Νίκο που με βοήθησε να εγκαταστήσω TWRP και ROM, ώστε να ξαναλειτουργήσει τελικά το τηλέφωνο. Και μια ερώτηση: Αφου περάσουμε τη νέα ROM, μπορούμε να σβήσουμε το ζιπαρισμένο αρχείο της που είχαμε ρίξει στο τηλέφωνο χύμα, φαντάζομαι. Edited July 4, 2018 by harisma23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το Νίκο που με βοήθησε να εγκαταστήσω TWRP και ROM, ώστε να ξαναλειτουργήσει τελικά το τηλέφωνο. Και μια ερώτηση: Αφου περάσουμε τη νέα ROM, μπορούμε να σβήσουμε το ζιπαρισμένο αρχείο της που είχαμε ρίξει στο τηλέφωνο χύμα, φαντάζομαι. Μπορεις αλλα εγω π.χ για καλου κακου την κραταω μεσα μπας και τυχει καμια στραβη και χρειαστεί με twrp να την ξαναφλασαρω(αν δεν εχω κανει backup που λογο τηλεφωνου και μικρης εσωτερικης μνημης δεν κανω!). Εσυ τωρα μπορεις να μου πεις αν στην καμερα σου δινει επιλογή π.χ να τραβηξεις φωτος στα 16mpix η στα 13,8 κ.τ.λ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vera92 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Επειδή ψιλό έψαξα αλλά λόγω των πολλών σελίδων δεν πολύ κατάλαβα για το ποια ρομ είναι η καλύτερα σε αυτή την φάση για το leeco le s3 x626. Γενικά το κινητό είναι απαράδεκτο. Με έχει ταλαιπωρήσει άπειρα και είναι κρίμα γιατί είχα πολύ καλες εμπειρίες από την συγκεκριμένη μάρκα. Θα ήθελα λοιπό να μου πείτε για το ποια ρομ μπορώ να βάλω μπας και φτιάξει κανένα από τα 100 θέματα που έχει και αν έχει Ελληνικά. Αν δεν έχει τι πρόγραμμα πρέπει να κατεβάσω; Συγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Επειδή ψιλό έψαξα αλλά λόγω των πολλών σελίδων δεν πολύ κατάλαβα για το ποια ρομ είναι η καλύτερα σε αυτή την φάση για το leeco le s3 x626. Γενικά το κινητό είναι απαράδεκτο. Με έχει ταλαιπωρήσει άπειρα και είναι κρίμα γιατί είχα πολύ καλες εμπειρίες από την συγκεκριμένη μάρκα. Θα ήθελα λοιπό να μου πείτε για το ποια ρομ μπορώ να βάλω μπας και φτιάξει κανένα από τα 100 θέματα που έχει και αν έχει Ελληνικά. Αν δεν έχει τι πρόγραμμα πρέπει να κατεβάσω; Συγνώμη για την πολυλογία και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:wacko: Για πες μας φιλε ποια είναι τα 100 θεματα που εχει το τηλ.? Γιατι εμενα περα από την ελειπη μεταφραση ΣΤΑ εΛΛΗΝΙΚΑ της ρομ (πραγμα που διορθωθηκε με την ρομ του Ιταλου που εδωσε πιο πισω ο nick1967!)ετσι όπως μου ηρθε άλλο θεμα δεν εβρισκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts