valsam Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Θα σου πρότεινα να πας και να κατεβάσεις την νέα nougat ανέβηκε είδη στον tickernel, είδη πέρασε από το 6 στο Android 7+ όσο για την aosp και αυτο που ρωτάς, νομίζω πως δεν το υποστηρίζει. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πες Νικο,υπαρχει τιποτα καινουργια ρομ εξισου σταθερη οσο η ΑΟSP για να παμε παρακατω? Edited March 9, 2018 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Για πες Νικο,υπαρχει τιποτα καινουργια ρομ εξισου σταθερη οσο η ΑΟSP για να παμε παρακατω?Nougat κατεβάζεις δοκιμάζεις... μια χαρά Rom χωρίς προβλήματα, επίσης θα σου πρότεινα και την flyme.. αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Nougat κατεβάζεις δοκιμάζεις... μια χαρά Rom χωρίς προβλήματα, επίσης θα σου πρότεινα και την flyme.. αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nougat ποια, δωσε λινκ φιλε γιατι εκει στου tinkernel είναι λιγο μπερδεμένα τα πραγματα,δηλ. nougat απ'οτι βλεπω δεν εχει σκετη ρομ εχει μονο μια που λεει [AROMA][6.8.1.22R][NOUGAT] FlymeOS αλλα αυτή είναι η Flyme! Αυτήν εδώ μαλλον ενοεις crDroidAndroid v3.8.4 for LeEco Le S3 ! Δεν δουλευουν πολλα όμως φιλε (•no remote control (did not try to screw), video 720p, no FullHD and 4K, the same did not try the other.)! Edited March 10, 2018 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftis97 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Θα ελεγα να βαλετε αυτην εδω : ειναι η καλυτερη ως τωρα https://rom.gizchina.it/leeco-le-2-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 (edited) Nougat ποια, δωσε λινκ φιλε γιατι εκει στου tinkernel είναι λιγο μπερδεμένα τα πραγματα,δηλ. nougat απ'οτι βλεπω δεν εχει σκετη ρομ εχει μονο μια που λεει [AROMA][6.8.1.22R][NOUGAT] FlymeOS αλλα αυτή είναι η Flyme! Αυτήν εδώ μαλλον ενοεις crDroidAndroid v3.8.4 for LeEco Le S3 ! Δεν δουλευουν πολλα όμως φιλε (•no remote control (did not try to screw), video 720p, no FullHD and 4K, the same did not try the other.)!Την τελευταία miui την δοκίμασες? Είδες κανένα bag στην λειτουργία της? η αν την δοκίμασε κάποιος φίλος μπορεί να μας ενημερώσει. Εν το μεταξύ αυτήν φοράω τώρα από εχθές και έως τώρα δεν είδα κάποια προβλήματα, φυσικά φουλ ελληνικά χωρίς ίχνος κινεζιας βασισμένη στην Rom του redmi note 4 Edited March 21, 2018 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Την τελευταία miui την δοκίμασες? Είδες κανένα bag στην λειτουργία της? η αν την δοκίμασε κάποιος φίλος μπορεί να μας ενημερώσει. Εν το μεταξύ αυτήν φοράω τώρα από εχθές και έως τώρα δεν είδα κάποια προβλήματα, φυσικά φουλ ελληνικά χωρίς ίχνος κινεζιας βασισμένη στην Rom του redmi note 4 Καλημέρα! Το κινητό το έχει η φίλη μου (της το πήρα δώρο, έβαλα ΤWRP, και την ΑOSP και της το παρέδωσα). Θα ήθελα να μου προτείνετε μια σταθερή ΡΟΜ με την καλύτερη δυνατή διάρκεια στην μπαταρία. Αυτό μου έκανε παράπονο μόνο, ότι τελειώνει γρήγορα. Κι αν μπορείτε να μου δώσετε κι ένα λινκ για να τη βρω. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Θα ελεγα να βαλετε αυτην εδω : ειναι η καλυτερη ως τωρα https://rom.gizchina.it/leeco-le-2-pro/Αυτό το λινκ που κολλάει? Παντελώς άσχετο με Rom, παραπέμπει σε λινκ για max2 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Το κινητό το έχει η φίλη μου (της το πήρα δώρο, έβαλα ΤWRP, και την ΑOSP και της το παρέδωσα). Θα ήθελα να μου προτείνετε μια σταθερή ΡΟΜ με την καλύτερη δυνατή διάρκεια στην μπαταρία. Αυτό μου έκανε παράπονο μόνο, ότι τελειώνει γρήγορα. Κι αν μπορείτε να μου δώσετε κι ένα λινκ για να τη βρω. Σας ευχαριστώ.Έχω δοκιμάσει εδώ και μια βδομάδα την νέα miui και έως τώρα βλέπω ότι δουλεύει άψογα, και στην διάρκεια μπαταρίας, δοκίμασε την και εσύ δεν έχεις να χάσεις κάτι, εξάλλου τα (δύσκολα) τα έκανες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) [/color] ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω δοκιμάσει εδώ και μια βδομάδα την νέα miui και έως τώρα βλέπω ότι δουλεύει άψογα, και στην διάρκεια μπαταρίας, δοκίμασε την και εσύ δεν έχεις να χάσεις κάτι, εξάλλου τα (δύσκολα) τα έκανες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις ένα λινκ για να την κατεβάσω; Edited March 28, 2018 by kak13000 Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Αυτό το λινκ που κολλάει? Παντελώς άσχετο με Rom, παραπέμπει σε λινκ για max2 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω δοκιμάσει εδώ και μια βδομάδα την νέα miui και έως τώρα βλέπω ότι δουλεύει άψογα, και στην διάρκεια μπαταρίας, δοκίμασε την και εσύ δεν έχεις να χάσεις κάτι, εξάλλου τα (δύσκολα) τα έκανες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΛεΓΟΝΤΑς ΝΕΑ MIUI Νικο ενοεις αυτην miui9.2.1.0_x62x_aroma.zip? Τα Ελληνικα πως είναι,και επισης η ληψη βιντεο μεχρι ποσο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 ΛεΓΟΝΤΑς ΝΕΑ MIUI Νικο ενοεις αυτην miui9.2.1.0_x62x_aroma.zip? Τα Ελληνικα πως είναι,και επισης η ληψη βιντεο μεχρι ποσο είναι?Miui 9.3 έκδοση 8.2.23 beta αυτήν, αλλά από ότι βλέπω κατέβασε το λινκ, πρόλαβα όμως και την πείρα, η Rom έχει foul ελληνικά, και έως τώρα λειτουργεί ρολόι, και σε κάμερες και σε βίντεο, και σε αργή και σε γρήγορη κίνηση, αναφέρομαι ποιο πίσω σε άλλο ποστ για το πως στήθηκε αυτή η Rom. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Miui 9.3 έκδοση 8.2.23 beta αυτήν, αλλά από ότι βλέπω κατέβασε το λινκ, πρόλαβα όμως και την πείρα, η Rom έχει foul ελληνικά, και έως τώρα λειτουργεί ρολόι, και σε κάμερες και σε βίντεο, και σε αργή και σε γρήγορη κίνηση, αναφέρομαι ποιο πίσω σε άλλο ποστ για το πως στήθηκε αυτή η Rom. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα μπορούσες να την ανεβάσεις κάπου να την πάρουμε κι εμείς; Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Θα μπορούσες να την ανεβάσεις κάπου να την πάρουμε κι εμείς;Θα την ανεβάσω αύριο στο Google drive Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Θα την ανεβάσω αύριο στο Google drive Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Φιλε με το coolpad f1 πηραμε miui 9ρα από τον jpower73 που είναι καλυτερη από την μαμα 9ρα ,o ανθρωπος απλα κανει παπαδες (διαβασε λιγο στο θεμα του coolpad f1 και θα καταλάβεις,ακομη και αυτοι που σιχαινοντουσαν τις miui σε αυτην ολοι γυρισαν!),αυτος ο tickernel μπροστα στον δικο μας jpower73 δεν υ παρχει! Εγω λεω ολοι εδώ μεσα να τσοντάρουμε να παρουμε ένα τηλ. στον jpower73 μπας και ασχοληθεί και δουμε ασπρη μερα! Ευχαριστώ πολυ..!! Είναι σαν να μου πήρατε :happy: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Στα παρακάτω link ανεβασα την Miui_9.8.2.23 και τα MM-gapps-fixed-signed ... αφού κάνουμε φουλ εκκαθάριση Dalvid Cache Data και το system εκτός internal store, μεσα απο το recovery φλασαρουμε πρώτα την rom και αφού ανοιξει το τηλέφωνο σε περίπου 4 λεπτά, περνάμε τα open gapps με τον γνωστό τρόπο twrp 3.1.1.... αν κάποιος φίλος μετά την δοκιμή διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα είμαστε εδώ να το μοιραστούμε, και να το λύσουμε όσο είναι αυτό δυνατόν, μιας και η rom δεν είναι δική μου. Επίσης έχω ανεβάσει και την κάμερα SAMSUNG εγκατάσταση apk την όποια δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο 622 - 626... την πείρα από δίπλα (βλέπε leeco max2) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: https://drive.google.com/open?id=1VekGLAGgt2v6mljFe_qjUug_AblTHwBL https://drive.google.com/open?id=1fDsV1vA3Z7VT-vgnq5duzrVccb5BAOFM https://drive.google.com/open?id=1GHpajWIQ30FNOhZbyXC2lE5NfEYJThmO Edited March 31, 2018 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekt Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ευχαριστώ πολυ..!! Είναι σαν να μου πήρατε :happy: Καλώς τον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. Έχω το τηλέφωνο αυτό και ξαφνικά στις κλήσεις ενεργοποιείταη το μικρόφωνο που είναι πίσω δίπλα στην κάμερα και όχι το κάτω μικρόφωνο με αποτέλεσμα να μη με ακούν. Έχει κάποιος κάποια λύση;; Είμαι στην 20s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλώς τον! Τυχαία αναζήτηση έκανα στο κεντρικό νήμα το nickname μου και με έβγαλε εδώ.. Ακομη το Coolpad έχω. Βλέπω όμως πολλά γνώριμα nicks εδώ.. Δεν θα ενοχλήσω άλλο. Καλή συνέχεια :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Στα παρακάτω link ανεβασα την Miui_9.8.2.23 και τα MM-gapps-fixed-signed ... αφού κάνουμε φουλ εκκαθάριση Dalvid Cache Data και το system εκτός internal store, μεσα απο το recovery φλασαρουμε πρώτα την rom και αφού ανοιξει το τηλέφωνο σε περίπου 4 λεπτά, περνάμε τα open gapps με τον γνωστό τρόπο twrp 3.1.1.... αν κάποιος φίλος μετά την δοκιμή διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα είμαστε εδώ να το μοιραστούμε, και να το λύσουμε όσο είναι αυτό δυνατόν, μιας και η rom δεν είναι δική μου. Επίσης έχω ανεβάσει και την κάμερα SAMSUNG εγκατάσταση apk την όποια δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο 622 - 626... την πείρα από δίπλα (βλέπε leeco max2) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: https://drive.google.com/open?id=1VekGLAGgt2v6mljFe_qjUug_AblTHwBL https://drive.google.com/open?id=1fDsV1vA3Z7VT-vgnq5duzrVccb5BAOFM https://drive.google.com/open?id=1GHpajWIQ30FNOhZbyXC2lE5NfEYJThmO Ευχαριστούμε πολύ φίλε! Θα τη δοκιμάσω σίγουρα τις επόμενες μέρες. Να είσαι καλά! Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfousian Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καλημερα κ χρονια πολλα. Τελειως ξαφνικα το τηλεφωνο μου δεν μπορει να ενεργοποιησει τις 2 καρτε σιμ που εχω για τηλ κ ντατα. Το εκανα επανεκινησεις τις βλεπει κ τις δυο κ μετα τις απενεργοποιει. Στη προσπαθεια που κανω να οαρω τηλ μου βγαζει μνμα wireless device is off. Στις ρυθμισεις βλεπει κ τις δυο καρτες αλλα δε τις λειτουργει. Καμια ιδεα το τι συμβαινει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Δες αν έχεις imei. Στον dialer γράψε *#06# και πάτα κλήση Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Μήπως το αγόρασες από χέρι? Μεταχειρισμένο? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfousian Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Ιμει εχει. Τελικα ειναι ο default launcher που εχει. Εβαλα καποιον αλλον κ δουλεψε καλα μολις τον επανεφερα μου δημιουργησε κ στον νεο προβλημα. Θα κανω μπακαπ κ επαναφορα εργ. Ρυθμισεων. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως το αγόρασες από χέρι? Μεταχειρισμένο? Καινουριο aπο gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Παίδες, υπάρχει καμμία καλή εφαρμογή για την φωτογραφική;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbath Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω το κινητό 4 μήνες. Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να διαβάζει την κάρτα Sim, κολλάει και μετά κάνει reboot συνέχεια. Υπάρχει κάποιος που ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει; Δεν προλαβαίνω να πατήσω τίποτα γιατί κανει επανεκκίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts