Dimitris79 Δημοσιεύτηκε April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2005 Δεν ξερω αν εχει γινει παρομοια δημοσκοπηση στο παρελθον...ευκαιρια λοιπον να ψηφισουμε τι ειδους ταινιες μας αρεσουν περισσοτερο :) μπορειτε να ψηφισετε μεχρι 3 κατηγοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 OMG. Τα ίδια ψηφίσαμε;;;; :D Αυτές που μου τη δίνουν είναι τα μιούζικαλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Forever θρίλερ κι αγωνίας :up: Εγώ δεν αντέχω καθόλου τις κοινωνικές ταινίες.Τις βαριέμαι φοβερά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Περιπετιες και πολεμικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 νομίζω ψήφησα παραπάνω από 3 :X :D για με η ειδανική ταινία είναι να έχει καλό και πρωτότυπο σενάριο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Αυτές που μου τη δίνουν είναι τα μιούζικαλ... Κι εγώ συνήθως βαριέμαι αφόρητα τα μιούζικαλ, εκτός εξαιρέσεων (όταν η υπόθεση δεν είναι υποτυπώδης ή πρόσχημα για τη μουσική και τα χορευτικά). Μου άρεσε π.χ. «Η μελωδία της ευτυχίας», αντίθετα με την «Εβίτα» που δεν άντεξα μέχρι τέλους. Ωστόσο στις παλιές ελληνικές ταινίες δε με ενοχλούν τόσο, κυρίως γιατί συνήθως τα τραγούδια έχουν σχέση με τα τεκταινόμενα (όχι πάντα βέβαια...). Προτιμώ: – αστυνομικές / μυστηρίου (ιδίως όταν υπάρχει υπόθεση δολοφονίας), – θρίλερ / αγωνίας (κάποιες ταινίες συνδυάζουν κάποια από τα 4 προαναφερθέντα είδη), – κωμωδίες. Και στα άλλα είδη (περιπέτειες, επιστημονικής φαντασίας, κοινωνικές / δραματικές, ιστορικές / επικές) δε λέω όχι, αρκεί να είναι καλές ταινίες (υπόθεση, ηθοποιοί, σκηνοθεσία κτλ.). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Τα θριλερ μακραν το αγαπημενο μου ειδος... Αλλα βλεπω και αλλα ειδη:καμια καλη κωμωδια ή επιστημονικης φαντασιας π.χ. δεν μπορω καθολου τα μιουζικαλ, μερικες αστυνομικες τυπου Steven Segal ή Φονικο Οπλο και τις ταινιες τυπου κουλτουρα να φυγουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 ερωτικες/αισθησιακες και θριλερ αστυνομικες. λιγο οι πολεμικες/καρατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 komodies astunomikes/peripeteies ais8hmatikes ayta ta oliga:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 σαν διαταραγμενη και πολυπλοκη προσωπικοτητα επιλεγω θριλερ ειδικα τα ψυχολογικα,καποια στιγμη ειχα παθει και πολυ χοντρη ζημια με αυτες του ειδους τις ταινιες μεχρι και στο νοσοκομειο κατεληξα αφου καθομουν απο μικρος κι εβλεπα τετοιες ταινιες.ευτυχως τωρα τα χω ελλατωσει εδω και χρονια αφου ετσι κι αλλιως δε βγαινει και τιποτα το συγκλονιστικο και καλυτερα,μου αρεσουν ομως και τα ρομαντικα αν και το κακο ειναι οτι ειναι σαν να ζω την ταινια και γινομαι χαλια ειδικα αν το τελος δεν ειναι και αισιοδοξο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serifhs Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 ένα καλό θρίλερ γαληνεύει την ψυχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Θριλερ (ψυχολογικα,gore,πνευματα,τερατα,μουφες...oλα μεσα! :p ) :knife: Καμια καλη περιπετεια,μυστηριου, ειναι παντα μια καλη λυση! :secret: Κωμωδιες να φτιαχνει το κεφι και να γελαμε.:lol: Επιστημονικης φαντασιας, ειναι επισης μια καλη προταση! http://www.langkawi.dk/l38.gif Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 apoklistika drama... idietera ta thriller me kseneronoun apisteuta, sta 5 lepta exo barethi :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Τα μιούζικαλ είτε κάποιος τα λατρεύει είτε τα μισεί! Μερικά βέβαια είναι καλά. Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Θριλερ/Τρομου/Αγωνιας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Τα musical , μόνο σαν live παραστάσεις αξίζουν κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Επιστημονικής Φαντασίας... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 οι μονες ταινιες που απεχθανομαι τελειος ειναι της επιστημονικης φαντασιας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 οι μονες ταινιες που απεχθανομαι τελειος ειναι της επιστημονικης φαντασιας Δηλαδή Star wars,12 monkey,blade runner,matrix κτλ Τσού? :blink: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 τσου,ακριβως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 2,5,8, σύμφωνα με την λίστα του γκάλοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 2,5,8, σύμφωνα με την λίστα του γκάλοπ. Ότι ακριβώς ψήφισα και εγώ. Όχι ότι θα με χαλούσε μια καλή κωμωδία ή μια δραματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Η πρώτη προτίμηση για εμένα είναι οι κωμωδίες,σε δεύτερη θέση έρχονται οι περιπέτειες και τελευταία τα θρίλερ. Κοινωνικές, πειραματικές κλπ ταινίες, ούτε που να το συζητάω... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 (edited) Ola ta eidh tainion moy aresoyn. Tora teleytaia protimo na parakoloytho tainies tromoy. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 menelia oi peiramatikes tainies ti einai? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts