atsimeri Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Έλαβε κάνεις OTA την αναβάθμιση Απριλίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Όχι ακόμα (εγώ τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δοκίμασα κι εγώ πριν λίγο (12:15) και δεν ήρθε τίποτα ακόμα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δοκίμασα κι εγώ πριν λίγο και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η ενημέρωση Απριλίου. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koti1 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 παιδια καλημερα με τη πυξιδα εχει βρει κανεις τροπο να λυθει το προβλημα που υπάρχει με τους χαρτες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Περίμενε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού, λογικά την έχουν φτιάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Μας ξεχάσανε τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Μας ξεχάσανε τι γινεται? Όχι, απλά τώρα τελευταία παίρνουμε ενημέρωση τον επόμενο μήνα για τον προηγούμενο. Ενώ πριν περνάμε την ενημέρωση μέσα στο δικό του μήνα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Όλος ο πλανήτης έχει πάρει το patch Απριλίου. Εμείς γιατί όχι ακόμη, κι αν δεν κάνω λάθος, συνήθως η Ελλάδα τα έπαιρνε από τους πρώτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Από τότε που βγήκε το Nokia 8, έχουν βγει αρκετές συσκευές. Προτεραιότητα τους, δυστυχώς είναι τα νεότερα κινητά. Για δυο χρόνια είπαν ότι θα δίνουν μηνιαίες ενημερώσεις. Θα συνεχίσει την αγγαρεία της για το 8άρι μας, απλά λίγο θα καθυστερεί. Το θετικό της Νοκια είναι ότι ξύπνησε από το λήθαργο πολλούς ΟΕΜ. Οι περισσότεροι δίνουν ενημερώσεις ασφαλείας Της βγάζω το καπέλο, έδωσε το παράδειγμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αξίζει ακόμα η αγορά του στα 180€; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αξίζει ακόμα η αγορά του στα 180€; καινουργιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 καινουργιο?? Από αγγελία, σε κατάσταση σφραγισμένου αγορασμένο πριν λίγες μέρες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 ναι αξιζει αλλα καλυτερα παρτο απο γερμανο στα 199 που το εχει..μονο και μονο για την αποδειξη στο ονομα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 ναι αξιζει αλλα καλυτερα παρτο απο γερμανο στα 199 που το εχει..μονο και μονο για την αποδειξη στο ονομα σου.. Είναι dual sim αυτό στο Γερμανό; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε ή ποιά είναι η εμπειρία σας, αλλά θα πω την δική μου. Αγορασμένο στην κανονική του έκδοση και παρέδωσε η οθόνη στους 6 μήνες. Μου επέστρεψαν τα χρήματα. Παίρνω αμέσως την έκδοση 6/128 και τώρα μετά από 11 μήνες η μισή αριστερά οθόνη εμφάνισε κάτι σαν noise και δεν δείχνει τπτ. Σημειώνω ότι καμία από τις 2 συσκευές δεν είχε πέσει η ζοριστεί με κάποιον τρόπο. Αξιοπιστία? Τύχη? Τι να πω, απλά η εμπειρία μου είναι από γοητευτική. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) Είναι dual sim αυτό στο Γερμανό; Όχι. Hybrid Dual Sim είναι η συσκευή. Δεν υπάρχει κανονική dual Sim! Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε ή ποιά είναι η εμπειρία σας, αλλά θα πω την δική μου. Αγορασμένο στην κανονική του έκδοση και παρέδωσε η οθόνη στους 6 μήνες. Μου επέστρεψαν τα χρήματα. Παίρνω αμέσως την έκδοση 6/128 και τώρα μετά από 11 μήνες η μισή αριστερά οθόνη εμφάνισε κάτι σαν noise και δεν δείχνει τπτ. Σημειώνω ότι καμία από τις 2 συσκευές δεν είχε πέσει η ζοριστεί με κάποιον τρόπο. Αξιοπιστία? Τύχη? Τι να πω, απλά η εμπειρία μου είναι από γοητευτική. Κι εγώ ακριβώς 6 μήνες έχω την 4/64 έκδοση, δεν έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα η οθόνη του μέχρι τώρα! Έχει πέσει και 3 φορές... Edited May 18, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε ή ποιά είναι η εμπειρία σας, αλλά θα πω την δική μου. Αγορασμένο στην κανονική του έκδοση και παρέδωσε η οθόνη στους 6 μήνες. Μου επέστρεψαν τα χρήματα. Παίρνω αμέσως την έκδοση 6/128 και τώρα μετά από 11 μήνες η μισή αριστερά οθόνη εμφάνισε κάτι σαν noise και δεν δείχνει τπτ. Σημειώνω ότι καμία από τις 2 συσκευές δεν είχε πέσει η ζοριστεί με κάποιον τρόπο. Αξιοπιστία? Τύχη? Τι να πω, απλά η εμπειρία μου είναι από γοητευτική. Και εγώ έχω το κινητό 15 μήνες, έχει φάει 3 καλές πτώσεις, ειδικά η μία από το ύψος του αυτιού μου, όρθιος και με την οθόνη κάτω σε πλακάκι και δεν έχει πάθει τίποτα. Όλα λειτουργούν άψογα και η οθόνη δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Είναι dual sim αυτό στο Γερμανό; Όχι. Του γερμανού 1 sim παίρνουν και 1 micro sd. Προσωπική άποψη, για €20 διαφορά, το παίρνεις από το γερμανό, κυριολεκτικά του κουτιού, έτσι ώστε να έχεις λίγο πιο ήσυχο το κεφάλι σου. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε ή ποιά είναι η εμπειρία σας, αλλά θα πω την δική μου. Αγορασμένο στην κανονική του έκδοση και παρέδωσε η οθόνη στους 6 μήνες. Μου επέστρεψαν τα χρήματα. Παίρνω αμέσως την έκδοση 6/128 και τώρα μετά από 11 μήνες η μισή αριστερά οθόνη εμφάνισε κάτι σαν noise και δεν δείχνει τπτ. Σημειώνω ότι καμία από τις 2 συσκευές δεν είχε πέσει η ζοριστεί με κάποιον τρόπο. Αξιοπιστία? Τύχη? Τι να πω, απλά η εμπειρία μου είναι από γοητευτική. Είσαι πολύ άτυχος.... Όχι. Hybrid Dual Sim είναι η συσκευή. Δεν υπάρχει κανονική dual Sim! Κι εγώ ακριβώς 6 μήνες έχω την 4/64 έκδοση, δεν έχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα η οθόνη του μέχρι τώρα! Έχει πέσει και 3 φορές... Αν παίρνει μόνο 1 sim, δεν είναι hybrid. Hybrid ονομάζονται μόνο όσες συσκευές, στην υποδοχή για τη micro sd, επιτρέπουν και τη χρήση μίας 2ης κάρτας sim. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 mr_47 Ναι σωστά. Έχεις δίκιο! Έχει δύο εκδόσεις το Nokia 8. Ο Γερμανός έχει την single Sim μόνο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Αν δεν σας κάνει κόπο googlάρετε '' half screen problem Nokia 8''. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ιταλία εχει βγει ήδη με OTA το patch Μαΐου. Εμείς εδώ περιμένουμε ακόμη Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 εμενα μου ηρθε πριν λιγο το patch μαιου..αγορασμενο απο γερμανο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 εμενα μου ηρθε πριν λιγο το patch μαιου..αγορασμενο απο γερμανο..Απριλίου είχες πάρει ή το skipαρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 ναι το ειχα κατεβασει και το ειχα περασει με recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts