paanos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Για να μπουν στην συζήτηση οι μυημένοι σιγά σιγά. Ως γνωστόν η συσκευή μας θα μείνει στην απ έξω από την αναβάθμιση σε 10αρι. Υπάρχει κάποιος που το έχει δει πιο επισταμένα το θέμα και μπορεί να μας κατατοπίσει με ενδεχόμενα workarounds? Ή πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι θα μείνουμε στο 9 είτε επίσημα είτε ανεπίσημα?Επίσημα το Nokia 8 δεν θα πάρει Android 10, αλλά μπορεί με custom ROM να αναβαθμιστεί. Σίγουρα κάποιος developer θα ασχοληθεί με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Έχω το εξής θέμα. Δεν μου δουλεύει η ταχεία φόρτιση. Στην αρχή πίστεψα πως κάποιο θέμα έχει ο φορτιστής. Αλλά εάν κάνω επανεκκίνηση την συσκευή δουλεύει κανονικά. Αλλά για μια φόρτιση. Οπότε κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω πρέπει πρώτα να του κάνω επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Έχω το εξής θέμα. Δεν μου δουλεύει η ταχεία φόρτιση. Στην αρχή πίστεψα πως κάποιο θέμα έχει ο φορτιστής. Αλλά εάν κάνω επανεκκίνηση την συσκευή δουλεύει κανονικά. Αλλά για μια φόρτιση. Οπότε κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω πρέπει πρώτα να του κάνω επανεκκίνηση. Να φανταστώ ότι έχεις τσεκάρει το πρόβλημα με διαφορετικούς συνδυασμούς φορτιστών, καλωδίων κλπ; Το εργοστασιακό.σετ φορτιστή/καλωδίου το δοκίμασες; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ναι τα έχω δοκιμάσει. Εάν είχε πρόβλημα ο φορτιστής πιστεύω δεν θα δούλευε η γρήγορη φόρτιση ακόμα και μετά από επανεκκίνηση. Οπότε κάτι άλλο παίζει. Δεν έχω όρεξη για εργοστασιακές ρυθμίσεις και στήσιμο από την αρχή πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Έχω το εξής θέμα. Δεν μου δουλεύει η ταχεία φόρτιση. Στην αρχή πίστεψα πως κάποιο θέμα έχει ο φορτιστής. Αλλά εάν κάνω επανεκκίνηση την συσκευή δουλεύει κανονικά. Αλλά για μια φόρτιση. Οπότε κάθε φορά που θέλω να το φορτίσω πρέπει πρώτα να του κάνω επανεκκίνηση. Διαπιστώνεις όντως διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης ή απλά βλέπεις ότι άλλοτε γράφει "γρήγορη φόρτιση" στην οθόνη κι άλλοτε όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Βλέπω τεράστια διαφορά. Στην μια φορτίζει γρήγορα όπως όλοι ξέρετε. Όταν δεν δουλεύει στην μια ώρα φτάνει στο 48% με το ζόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Έτσι όπως το περιγράφεις τότε, που διορθώνεται με επανεκκίνηση, μοιάζει με θέμα λογισμικού. Αν είσαι τυχερός και θυμηθείς/ανακαλύψεις κάποια εφαρμογή που μπορεί να επεμβαίνει στη διαχείριση της μπαταρίας (ξεχωριστή ή μέρος άλλης εφαρμογής πχ. βελτιστοποίησης, antivirus και τα τοιαύτα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Έτσι όπως το περιγράφεις τότε, που διορθώνεται με επανεκκίνηση, μοιάζει με θέμα λογισμικού. Αν είσαι τυχερός και θυμηθείς/ανακαλύψεις κάποια εφαρμογή που μπορεί να επεμβαίνει στη διαχείριση της μπαταρίας (ξεχωριστή ή μέρος άλλης εφαρμογής πχ. βελτιστοποίησης, antivirus και τα τοιαύτα)... Τώρα που το λες έχω κατεβάσει τελευταία 4-5 εφαρμογές. Θα τις ψάξω μια μια. Ευχαριστώ για την συμβουλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Εδώ και ένα μήνα με το που ανοίγω την κάμερα τρεμοπαίζει η εικόνα και θέλει να το κουνήσω δυνατά για να επανέλθει. Μάλλον είναι θέμα OIS γιατί το παρουσιάζει μόνο στην πίσω κάμερα. Θα δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών αλλιώς μάλλον πάμε service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Εδώ και ένα μήνα με το που ανοίγω την κάμερα τρεμοπαίζει η εικόνα και θέλει να το κουνήσω δυνατά για να επανέλθει. Μάλλον είναι θέμα OIS γιατί το παρουσιάζει μόνο στην πίσω κάμερα. Θα δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών αλλιώς μάλλον πάμε service. Ωχ σοβαρά; Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και μήνες! Και νόμιζα πως έχει χαλάσει η κάμερα. Άρα κάτι άλλο παίζει μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Εμένα πάντως δεν με παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα η κάμερα. Ούτε η στοκ ούτε η gcam. Δεν νομίζω να είναι θέμα OIS. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 (edited) Ένα ευχαριστώ στον tolispao13 και mphx. Πιο εύκολο δε γινόταν το update. Περισσότερη ώρα πήραν τα ακόλουθα updates, παρά το update από την sd. Pie και sp Αυγούστου. Edited September 9, 2019 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ωχ σοβαρά; Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και μήνες! Και νόμιζα πως έχει χαλάσει η κάμερα. Άρα κάτι άλλο παίζει μάλλον. Αυτό που λέει ο πρώτος είναι πως πιθανώς ΕΧΕΙ χαλάσει η κάμερα. OIS = ο μηχανισμός σταθεροποίησης της κάμερας (πρόκειται για υλικό, όχι για λογισμικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Αυτό που λέει ο πρώτος είναι πως πιθανώς ΕΧΕΙ χαλάσει η κάμερα. OIS = ο μηχανισμός σταθεροποίησης της κάμερας (πρόκειται για υλικό, όχι για λογισμικό). Πίστεψα πως είναι το λογισμικό γιατί εμένα μου το έκανε από την πρώτη στιγμή που κατέβασα Google κάμερα. Δλδ από τότε που το πήρα. Πέρασα μια περίοδο που το κουνούσα για να φτιάξει και μετά από κανένα μήνα έστρωσε. Όμως αυτό άρχισε πάλι εδώ και λίγους μήνες που άλλαξα πάλι Google κάμερα γιατί κατέβασα πιο νέα έκδοση. Όμως τώρα δεν στρώνει με τίποτα. Να τονίσω πως το κάνει αυτό όποια κάμερα και να ανοίξω. Είτε την μαμά είτε της Google. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα και έσβησα εντελώς την Google. Αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Δοκίμασα και έσβησα εντελώς την Google. Αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι ότι (και) στη δικιά σου περίπτωση πρόκειται υλικοτεχνικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Κατεβαίνει η ενημέρωση Απριλίου σε μένα τώρα χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα! ;) Στα 255,4 MB. Κατεβαίνει και του Μαϊου στα 74,5 MB. Ιουνίου 85,4 MB. Edited September 10, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Του 2020 φαντάζομαι. Εγγύηση η Νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Ολοκληρώθηκαν και οι ενημερώσεις Ιουλίου και Αυγούστου πριν λίγο. 131,3 MB και 86 MB αντίστοιχα. Υποθέτω η καθυστέρηση έγινε για λόγους ασφαλείας... Edited September 10, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Σαφέστατα για λόγους ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Σαφεστατα για λογους ασφαλειας.Ολοι εμεις που πηραμε τις αντιστοιχες ενημερωσεις ασφαλειας στους αντιστοιχους μηνες και οχι 5 μηνες αργοτερα παιξαμε την ασφαλεια του κινητου μας κορωνα γραμματα..τι να λεμε τωρα...Τι ειναι αυτα που λετε?Συνελθετε λιγο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Κατεβαίνει η ενημέρωση Απριλίου σε μένα τώρα χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα! ;) Στα 255,4 MB. Κατεβαίνει και του Μαϊου στα 74,5 MB. Ιουνίου 85,4 MB. Ώπα ωπα....σου ήρθε η 5.150 ΟΤΑ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Σαφεστατα για λογους ασφαλειας.Ολοι εμεις που πηραμε τις αντιστοιχες ενημερωσεις ασφαλειας στους αντιστοιχους μηνες και οχι 5 μηνες αργοτερα παιξαμε την ασφαλεια του κινητου μας κορωνα γραμματα..τι να λεμε τωρα...Τι ειναι αυτα που λετε?Συνελθετε λιγο.Τρολλαρισμα τρώει ο τύπος ηρέμησε. Εννοείται πως αυτό που συνέβη με τις αναβαθμίσεις άφησε ξεκρεμαστους όλους τους χρήστες που δεν ψάχνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) Σαφέστατα για λόγους ασφαλείας. Στη σελίδα τους στο Facebook όταν τους ρώτησα γιατί καθυστέρησαν τα security updates τόσο πολύ, η απάντηση ήταν αυτή: "Στο Nokia 8 υπήρχε καθυστέρηση στις ενημερώσεις ασφαλείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το θέμα λύθηκε όμως. Φιλικά, η ομάδα της Nokia :)" Αλλά δεν με απάντησαν πιο ήταν το θέμα που έγινε όλο αυτό! :( Τρολλαρισμα τρώει ο τύπος ηρέμησε. Τώρα ποιός τύπος τρώει τρολλάρισμα θα δείξει... Edited September 10, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Εδώ και ένα μήνα με το που ανοίγω την κάμερα τρεμοπαίζει η εικόνα και θέλει να το κουνήσω δυνατά για να επανέλθει. Μάλλον είναι θέμα OIS γιατί το παρουσιάζει μόνο στην πίσω κάμερα. Θα δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακών αλλιώς μάλλον πάμε service. Δυστυχώς μετά από επαναφορά συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα, 100% OIS, το παρουσιάζει μόνο στην πίσω κάμερα. Μόνο στην επιλογή με τον μονοφωνικό (ασπρόμαυρο) φακό λειτουργεί σωστά επειδή το OIS βρίσκεται στον έγχρωμο. Έχει αναφερθεί και σε forum στο εξωτερικό. Οπότε το επιστρέφω στον Γερμανό για service. Έχει κάποιος εμπειρία με το service της NOKIA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ναι στο Γερμανό το είχα στείλει και γω, περίπου μήνα κάνει να έρθει, κατέγραψαν την κατάσταση της συσκευής όταν παραδόθηκε και ότι φοράει tempered glass και όταν μου το επέστρεψαν το τζαμακι ήταν χτυπημένο σε μια γωνία.το επεσήμανα και αμέσως μου δώσανε καινούργιο τζαμακι, οπότε όλα καλα..από εκεί και πέρα που το στέλνει ο Γερμανός δεν έχω ιδεα, αν γίνονται επισκευές Ελλάδα ή εξωτερικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts