bill33 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Google pay αλλά δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα , κανονικά. Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Eurobank εχω. Με Alpha ειδα με το my wallet. Οντως οταν πηγα να κατεβάσω το GOOGLE PAY δεν με αφήνει . Οποτε προς το παρόν δεν υπαρχει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Με Revolut και ν26 μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google pay στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμήτες, Μια ερώτηση παιδιά Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ηχείο του κινητού?, τώρα τελευταία δεν έχει επαρκεί ήχο Σας ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμήτες, Μια ερώτηση παιδιά Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ηχείο του κινητού?, τώρα τελευταία δεν έχει επαρκεί ήχο Σας ευχαριστώ!!!!!! Εγώ προσωπικά όχι. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με τον ήχο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 (edited) Τσέκαρε μήπως έχει πιάσει πολλή σκόνη και θέλει καθάρισμα Sent from my TA-1012 using Tapatalk Edited October 21, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση. θα δοκιμάσω λίγο ελαφρά με αέρα αλλιώς θα πάει για σέρβις Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Θα μπορούσατε να μου πείτε πως ενεργοποιω την αναμονή κλήσης; Την ενεργοποιω και την βρισκω απενεργοποιημενη όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση. θα δοκιμάσω λίγο ελαφρά με αέρα αλλιώς θα πάει για σέρβις Παιδιά κάτι ακόμα εάν γνωρίζετε.... όσο είναι το κινητό σε εγγύηση και αποστέλλεται για σέρβις μέσω του σάιτ της ΝΟΚΙΑ, τα μεταφορικά είναι δικά μου ή της ΝΟΚΙΑ (Θα πάει Ουγγαρία νομίζω) μέσω της DHL. Ευχαριστώ πάλι Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimifoti Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Παιδιά κάτι ακόμα εάν γνωρίζετε.... όσο είναι το κινητό σε εγγύηση και αποστέλλεται για σέρβις μέσω του σάιτ της ΝΟΚΙΑ, τα μεταφορικά είναι δικά μου ή της ΝΟΚΙΑ (Θα πάει Ουγγαρία νομίζω) μέσω της DHL. Ευχαριστώ πάλι της Nokia τα μεταφορικα, απλα τυπωνεις το invoice που σου στελνουν με mail το κολλας στο πακετο και απο κει και μετα αναλαμβανει η dhl, κανονιζεις pickups κλπ απο την online φορμα της Nokia. Ωστοσο προσεχε γιατι αν βρουν δικη σου ευθυνη σε καποια ζημια θα βρεθεις εκτος εγγυησης και θα πληρωσεις τα μτφ της επιστροφης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiafar Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Αναβάθμιση Έχουμε κάποια ενημέρωση για τυχόν αναβαθμίσεις ή ενημερώσεις ασφαλείας; Μήπως σταματήσαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ενημερώσεις ασφαλείας θα παίρνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, δεν ξέρουμε όμως με ποια συχνότητα. Από ότι φαίνεται σταμάτησαν τα μηνιαία, άρα ή κάθε δίμηνο ή κάθε τετράμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ενημερώσεις ασφαλείας θα παίρνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, δεν ξέρουμε όμως με ποια συχνότητα. Από ότι φαίνεται σταμάτησαν τα μηνιαία, άρα ή κάθε δίμηνο ή κάθε τετράμηνο. Όλες κανονικά έρχονται τέλος του μήνα τώρα τελευταία. 30 με 31 Οκτωβρίου αναμένεται το update του Οκτώβρη! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 της Nokia τα μεταφορικα, απλα τυπωνεις το invoice που σου στελνουν με mail το κολλας στο πακετο και απο κει και μετα αναλαμβανει η dhl, κανονιζεις pickups κλπ απο την online φορμα της Nokia. Ωστοσο προσεχε γιατι αν βρουν δικη σου ευθυνη σε καποια ζημια θα βρεθεις εκτος εγγυησης και θα πληρωσεις τα μτφ της επιστροφης Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις πολύτιμες πληροφορίες. Θα σας ενημερώνω για νεότερα. Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 μολις ηρθε v5.15g...patch october Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 μολις ηρθε v5.15g...patch october Την κατεβάζω κι εγώ τώρα. Στα 89,8MB. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Προχτές την κατέβασα κι εγώ. Τουλάχιστον σε αυτό το θέμα η νόκια φαίνεται να είναι συνεπής. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις πολύτιμες πληροφορίες. Θα σας ενημερώνω για νεότερα. λοιπόν παιδιά ενημέρωση έφυγε παρασκευή απόγευμα από τα χεριά μου δευτέρα το παραλάβανε τρίτη το ελέγξανε τετάρτη έφυγε δεύτερα στα χεριά μου όλα καλά χωρίς κάποια χρέωση με αποδεικτικό τι επισκευάστηκε ευχαριστώ nokia. Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 λοιπόν παιδιά ενημέρωση έφυγε παρασκευή απόγευμα από τα χεριά μου δευτέρα το παραλάβανε τρίτη το ελέγξανε τετάρτη έφυγε δεύτερα στα χεριά μου όλα καλά χωρίς κάποια χρέωση με αποδεικτικό τι επισκευάστηκε ευχαριστώ nokia. Που το πήγανε; Ουγγαρία; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Που το πήγανε; Ουγγαρία; Ναι!!!:):):) Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τώρα τα πάνε μόνο Ουγγαρία. Παλιά τα πήγαιναν και Γερμανία επί εποχής Nokia Care. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Έχει κανείς θέμα με burn in? Δημιουργείτε με το παραμικρό σε οποιεσδήποτε συνθήκες ζέστη κρύο χαμηλή ή υψηλή φωτεινότητα απλά μετά φεύγει και δημιουργείτε σε διαφορετικά σημεία συνέχεια. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Έχει κανείς θέμα με burn in? Δημιουργείτε με το παραμικρό σε οποιεσδήποτε συνθήκες ζέστη κρύο χαμηλή ή υψηλή φωτεινότητα απλά μετά φεύγει και δημιουργείτε σε διαφορετικά σημεία συνέχεια. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι είναι αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Να φαίνονται οι ενδείξεις πχ το σήμα η μπαταρία η ώρα ακόμα και σε εφαρμογές που δεν φαίνονται απλά λίγο πιο απαλά σαν να έχει ξεθωριάσει. Googlaρε το για να καταλάβεις καλύτερα, το παθαίνουν σχεδόν όλες οι oled οθόνες στα εκθεσιακά κινητά που δείχνουν για μήνες κάτι στατικό. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Να φαίνονται οι ενδείξεις πχ το σήμα η μπαταρία η ώρα ακόμα και σε εφαρμογές που δεν φαίνονται απλά λίγο πιο απαλά σαν να έχει ξεθωριάσει. Googlaρε το για να καταλάβεις καλύτερα, το παθαίνουν σχεδόν όλες οι oled οθόνες στα εκθεσιακά κινητά που δείχνουν για μήνες κάτι στατικό. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Nokia 8 δεν έχει oled οθόνη. Πάντως τέτοιο θέμα δεν έχω μέχρι στιγμής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts