ktlk Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 και όμως το Android one είναι θέμα της Google... αυτή την διαφορά έχει.. η κάθε εταιρεία πληρώνει την Google για να της παρέχει την υποστήριξή.. αλλιως παίρνει τον δωρεάν κώδικα του android κάθε φορά και το προσαρμόζει μόνη της η κάθε εταιρεία όπως το miui η xiaomi... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Το Nokia 8 είναι stock android και όχι android one.δεν υπάρχει διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Το Nokia 8 είναι stock android και όχι android one.δεν υπάρχει διαφορά; Εννοείται ότι υπάρχει. Stock Android: Καμία παρέμβαση στο os, από την εταιρεία που το αγοράζει. Την ευθύνη των updates έχει η εταιρεία που αγοράζει το os. Android One: Καμία παρέμβαση στο os, από την εταιρεία που το αγοράζει. Την ευθύνη για τα updates έχει η Google. Φαντάζομαι το Android One θα κοστίζει περισσότερο από το stock Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Εννοείται ότι υπάρχει. Stock Android: Καμία παρέμβαση στο os, από την εταιρεία που το αγοράζει. Την ευθύνη των updates έχει η εταιρεία που αγοράζει το os. Android One: Καμία παρέμβαση στο os, από την εταιρεία που το αγοράζει. Την ευθύνη για τα updates έχει η Google. Φαντάζομαι το Android One θα κοστίζει περισσότερο από το stock Android. Δηλαδή στη περίπτωση του Nokia 8 την ευθύνη την έχει η Nokia ή HMD τέλος πάντων και όχι η Google; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Στο Nokia 8 την ευθύνη την έχει η HMD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δηλαδή στη περίπτωση του Nokia 8 την ευθύνη την έχει η Nokia ή HMD τέλος πάντων και όχι η Google; Ακριβώς. (10 chars) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεμ το γνώριζα.. νόμιζα ότι ήταν Android one σαν το 9αρι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεμ το γνώριζα.. νόμιζα ότι ήταν Android one σαν το 9αρι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Για να είναι Android One κάποια συσκευή, όταν την ανάβεις, στην αρχή αντί να γράφει powered by Android, πρέπει να γράφει Android One. Και συνήθως, όταν κάποια συσκευή λειτουργεί με Android One, το κάνει "σημαία" ο κατασκευαστής και το αναφέρει συνέχεια. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 (edited) Για να είναι Android One κάποια συσκευή, όταν την ανάβεις, στην αρχή αντί να γράφει powered by Android, πρέπει να γράφει Android One. Και συνήθως, όταν κάποια συσκευή λειτουργεί με Android One, το κάνει "σημαία" ο κατασκευαστής και το αναφέρει συνέχεια. Το γράφει και στη πλάτη του κινητού όταν είναι Android One. Στο NOKIA 9 PureView το έγραφε πίσω στη πλάτη πάντως. Edited June 30, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Δεν είμαι κάτοχος Nokia 8 απλα νόμιζα ότι όλα τα κινητά της Nokia ήταν Android one Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Αυτά που δεν γράφουν Android One πισω, έχουν pure Android. Όπως πχ τα Nokia 5, 6 και 8. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool69 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Kαλημερα σε ολους. Βλεπω πως πολλοι εχουν παραπονα απο την συσκευη. Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους . Το μονο παραπονο που εχω ειναι μακροχρονιο, ειναι η καμερα και συγκεκριμενα το ζουμ. Ξερω πως δεν γινεται τιποτα για να βελτιωθει αλλα λιγες σελιδες πιο πισω διαβασα πως θα βελτιωθει η καμερα σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο. Ειναι αληθεια; Οσο για την συσκευη παιδια , ενταξει , πολλοι κοροιδευεται την Νοκια αλλα το δικο μου που ειναι φουλ και η εσωτερικη μνημη και η sd (32) το ολοκαινουργιο redmi note 7 του γιου μου το παταει κατω για πλακα, αφηστε που σε θεμα αντοχης το redmi note 4 μου κοστισε 2 νοκια 8 λογω σπασμενης οθονης 2 φορες, εξου και η αγορα του 7. Αυτη η μανια παντως των νεαρων για τις 2 γνωστες μαρκες ειναι καθαρα λογω μαρκετιγκ. Η καραμελα πως το ενα ειναι ναυαρχιδα και τα αλλα δεν ειναι μ αφηνει αδιαφορο. Εγω την τσεπη μου κοιταω, 200ε το Νοκια πριν 18 μηνες 200 το 4 στο ιδιο διαστημα και 200 το 7 τωρα , και τι εχουμε; Το Νοκια να ειναι ακομη και σημερα καλυτερο. , Α , και το Y6 της γυναικας μου σερνεται και σβηνει. Και επειδη ερχεται σιγα σιγα η ωρα για να αλλαξω κινητο (στα δυο χρονια παντα αλλαζω) Θελω ενα κινητο να βγαζει ωραιες φωτο , να εχει πολυ μεγαλο ζουμ , να ειναι γρηγορο να εχει p η am oled οθονη και καρτα sd . Και καλη τιμη. Α ρε νοκια 9 τι μας εκανες. Συγνωμη για το σεντονι, και παλι καλημερα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Kαλημερα σε ολους. Βλεπω πως πολλοι εχουν παραπονα απο την συσκευη. Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους . Το μονο παραπονο που εχω ειναι μακροχρονιο, ειναι η καμερα και συγκεκριμενα το ζουμ. Ξερω πως δεν γινεται τιποτα για να βελτιωθει αλλα λιγες σελιδες πιο πισω διαβασα πως θα βελτιωθει η καμερα σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο. Ειναι αληθεια; Οσο για την συσκευη παιδια , ενταξει , πολλοι κοροιδευεται την Νοκια αλλα το δικο μου που ειναι φουλ και η εσωτερικη μνημη και η sd (32) το ολοκαινουργιο redmi note 7 του γιου μου το παταει κατω για πλακα, αφηστε που σε θεμα αντοχης το redmi note 4 μου κοστισε 2 νοκια 8 λογω σπασμενης οθονης 2 φορες, εξου και η αγορα του 7. Αυτη η μανια παντως των νεαρων για τις 2 γνωστες μαρκες ειναι καθαρα λογω μαρκετιγκ. Η καραμελα πως το ενα ειναι ναυαρχιδα και τα αλλα δεν ειναι μ αφηνει αδιαφορο. Εγω την τσεπη μου κοιταω, 200ε το Νοκια πριν 18 μηνες 200 το 4 στο ιδιο διαστημα και 200 το 7 τωρα , και τι εχουμε; Το Νοκια να ειναι ακομη και σημερα καλυτερο. , Α , και το Y6 της γυναικας μου σερνεται και σβηνει. Και επειδη ερχεται σιγα σιγα η ωρα για να αλλαξω κινητο (στα δυο χρονια παντα αλλαζω) Θελω ενα κινητο να βγαζει ωραιες φωτο , να εχει πολυ μεγαλο ζουμ , να ειναι γρηγορο να εχει p η am oled οθονη και καρτα sd . Και καλη τιμη. Α ρε νοκια 9 τι μας εκανες. Συγνωμη για το σεντονι, και παλι καλημερα σας Το θεμα με την καμερα δεν βλεπω να βελτιωνεται συντομα.Κατεβασε καποια gcam και κανε την δουλεια σου. Το Νοκια 8 , βγηκε στην αγορα ως ναυαρχιδα.Και το συγκρινεις με mid-range κινητα.Λες οτι το γεγονος αυτο σε αφηνει αδιαφορο , αλλα δεν θα πρεπε απο την στιγμη που αρχιζεις να τα συγκρινεις μεταξυ τους. Και οι τιμες που αναφερεις ειναι λιγο ακυρες.Στα 200 ευρω το Νοκια 8 επαιζε μονο σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες σε προσφορες.Επειδη δεν πουλιοταν με τιποτα.Γιατι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος στην κατηγορια του και απο αποψη αισθητικη δεν το λες και το πιο ομορφο.Αν δεις την "εξελιξη τιμης" στο σκρουτζ , του νοκια 8 , ξεκινησε απο τα 600κατι ευρω και τωρα παιζει στα 270κατι ευρω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Kαλημερα σε ολους. Βλεπω πως πολλοι εχουν παραπονα απο την συσκευη. Μαλλον ειμαι απο τους τυχερους . Το μονο παραπονο που εχω ειναι μακροχρονιο, ειναι η καμερα και συγκεκριμενα το ζουμ. Ξερω πως δεν γινεται τιποτα για να βελτιωθει αλλα λιγες σελιδες πιο πισω διαβασα πως θα βελτιωθει η καμερα σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο. Ειναι αληθεια; Οσο για την συσκευη παιδια , ενταξει , πολλοι κοροιδευεται την Νοκια αλλα το δικο μου που ειναι φουλ και η εσωτερικη μνημη και η sd (32) το ολοκαινουργιο redmi note 7 του γιου μου το παταει κατω για πλακα, αφηστε που σε θεμα αντοχης το redmi note 4 μου κοστισε 2 νοκια 8 λογω σπασμενης οθονης 2 φορες, εξου και η αγορα του 7. Αυτη η μανια παντως των νεαρων για τις 2 γνωστες μαρκες ειναι καθαρα λογω μαρκετιγκ. Η καραμελα πως το ενα ειναι ναυαρχιδα και τα αλλα δεν ειναι μ αφηνει αδιαφορο. Εγω την τσεπη μου κοιταω, 200ε το Νοκια πριν 18 μηνες 200 το 4 στο ιδιο διαστημα και 200 το 7 τωρα , και τι εχουμε; Το Νοκια να ειναι ακομη και σημερα καλυτερο. , Α , και το Y6 της γυναικας μου σερνεται και σβηνει. Και επειδη ερχεται σιγα σιγα η ωρα για να αλλαξω κινητο (στα δυο χρονια παντα αλλαζω) Θελω ενα κινητο να βγαζει ωραιες φωτο , να εχει πολυ μεγαλο ζουμ , να ειναι γρηγορο να εχει p η am oled οθονη και καρτα sd . Και καλη τιμη. Α ρε νοκια 9 τι μας εκανες. Συγνωμη για το σεντονι, και παλι καλημερα σας Δηλαδή τα security updates σε ήρθαν όλα κανονικά και δεν τα πέρασες χειροκίνητα; Αν ναι, τότε όντως είσαι τυχερός! Εγώ έμεινα στον Μάρτιο.... :( Όντως είναι γρήγορο το κινητό. Ακόμα κι αν έμεινα πίσω στα updates... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool69 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Το θεμα με την καμερα δεν βλεπω να βελτιωνεται συντομα.Κατεβασε καποια gcam και κανε την δουλεια σου. Το Νοκια 8 , βγηκε στην αγορα ως ναυαρχιδα.Και το συγκρινεις με mid-range κινητα.Λες οτι το γεγονος αυτο σε αφηνει αδιαφορο , αλλα δεν θα πρεπε απο την στιγμη που αρχιζεις να τα συγκρινεις μεταξυ τους. Και οι τιμες που αναφερεις ειναι λιγο ακυρες.Στα 200 ευρω το Νοκια 8 επαιζε μονο σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες σε προσφορες.Επειδη δεν πουλιοταν με τιποτα.Γιατι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος στην κατηγορια του και απο αποψη αισθητικη δεν το λες και το πιο ομορφο.Αν δεις την "εξελιξη τιμης" στο σκρουτζ , του νοκια 8 , ξεκινησε απο τα 600κατι ευρω και τωρα παιζει στα 270κατι ευρω. Εχω κατεβασει gcam αλλα δεν ειχα θεαματικα αποτελεσματα, βασικα με ενοχλει που δεν εχει μεγαλο ζουμ. Για την τιμη γιατι εχεις ενσταση; Καποια στιγμη ειχε και 170ε και εκανε τρελλες πωλησεις, δωρο που λεμε. Ναυαρχιδα μπορει να ηταν αλλα εμενα με ενδιαφερει η ουσια και η ευκαιρια, Και το gflex 2 860ε ξεκινησε αλλα εγω το πηρα 220ε , και αυτο ναυαρχιδα ηταν , Τα mid-range ηταν πιο φθηνα; ΤΟ P8 ειχε 500ε . Οταν το διναν 220ε με δωρο το p7 τα πηρε η γυναικα μου και καταλαβαμε την αξια του gflex . Οι τιμες φιλε μου ειναι για τα ματια του κοσμου , λιγα κινητα εχουν πραγματικη αξια πανω απο 100ε , ολα ειναι διαφημιση και αν πιασει. Σε 6 μηνες παντως αν πεσει η τιμη του p30 σε λογικα επιπεδα θα το παρω γιατι εχει ολα τα χαρακτηριστικα που θελω, αν οχι, καλη ειναι και η Nikon για αυτο που κανω. Οσο για την ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα, με το flex νομιζα οτι εχω συσκευαρα αλλα οι αλλοι το βλεπανε σαν χαλασμενη μπανανα. Παντως πιο ασχημο κινητο απο το p8 δεν παιζει ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θεμα με την καμερα δεν βλεπω να βελτιωνεται συντομα.Κατεβασε καποια gcam και κανε την δουλεια σου. Το Νοκια 8 , βγηκε στην αγορα ως ναυαρχιδα.Και το συγκρινεις με mid-range κινητα.Λες οτι το γεγονος αυτο σε αφηνει αδιαφορο , αλλα δεν θα πρεπε απο την στιγμη που αρχιζεις να τα συγκρινεις μεταξυ τους. Και οι τιμες που αναφερεις ειναι λιγο ακυρες.Στα 200 ευρω το Νοκια 8 επαιζε μονο σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες σε προσφορες.Επειδη δεν πουλιοταν με τιποτα.Γιατι υπηρχε μεγαλος ανταγωνισμος στην κατηγορια του και απο αποψη αισθητικη δεν το λες και το πιο ομορφο.Αν δεις την "εξελιξη τιμης" στο σκρουτζ , του νοκια 8 , ξεκινησε απο τα 600κατι ευρω και τωρα παιζει στα 270κατι ευρω. Εχω κατεβασει gcam αλλα δεν ειχα θεαματικα αποτελεσματα, βασικα με ενοχλει που δεν εχει μεγαλο ζουμ. Για την τιμη γιατι εχεις ενσταση; Καποια στιγμη ειχε και 170ε και εκανε τρελλες πωλησεις, δωρο που λεμε. Ναυαρχιδα μπορει να ηταν αλλα εμενα με ενδιαφερει η ουσια και η ευκαιρια, Και το gflex 2 860ε ξεκινησε αλλα εγω το πηρα 220ε , και αυτο ναυαρχιδα ηταν , Τα mid-range ηταν πιο φθηνα; ΤΟ P8 ειχε 500ε . Οταν το διναν 220ε με δωρο το p7 τα πηρε η γυναικα μου και καταλαβαμε την αξια του gflex . Οι τιμες φιλε μου ειναι για τα ματια του κοσμου , λιγα κινητα εχουν πραγματικη αξια πανω απο 100ε , ολα ειναι διαφημιση και αν πιασει. Σε 6 μηνες παντως αν πεσει η τιμη του p30 σε λογικα επιπεδα θα το παρω γιατι εχει ολα τα χαρακτηριστικα που θελω, αν οχι, καλη ειναι και η Nikon για αυτο που κανω. Οσο για την ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα, με το flex νομιζα οτι εχω συσκευαρα αλλα οι αλλοι το βλεπανε σαν χαλασμενη μπανανα. Παντως πιο ασχημο κινητο απο το p8 δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Εχω κατεβασει gcam αλλα δεν ειχα θεαματικα αποτελεσματα, βασικα με ενοχλει που δεν εχει μεγαλο ζουμ. Για την τιμη γιατι εχεις ενσταση; Καποια στιγμη ειχε και 170ε και εκανε τρελλες πωλησεις, δωρο που λεμε. Ναυαρχιδα μπορει να ηταν αλλα εμενα με ενδιαφερει η ουσια και η ευκαιρια, Και το gflex 2 860ε ξεκινησε αλλα εγω το πηρα 220ε , και αυτο ναυαρχιδα ηταν , Τα mid-range ηταν πιο φθηνα; ΤΟ P8 ειχε 500ε . Οταν το διναν 220ε με δωρο το p7 τα πηρε η γυναικα μου και καταλαβαμε την αξια του gflex . Οι τιμες φιλε μου ειναι για τα ματια του κοσμου , λιγα κινητα εχουν πραγματικη αξια πανω απο 100ε , ολα ειναι διαφημιση και αν πιασει. Σε 6 μηνες παντως αν πεσει η τιμη του p30 σε λογικα επιπεδα θα το παρω γιατι εχει ολα τα χαρακτηριστικα που θελω, αν οχι, καλη ειναι και η Nikon για αυτο που κανω. Οσο για την ομορφια ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα, με το flex νομιζα οτι εχω συσκευαρα αλλα οι αλλοι το βλεπανε σαν χαλασμενη μπανανα. Παντως πιο ασχημο κινητο απο το p8 δεν παιζει Αν δεν ειχες θεαματικα αποτελεσματα με το gcam , κατι εκανες λαθος.Ή κατι διαφορετικο περιμενες να σου προσφερει.Με το gcam τα αποτελεσματα σε σχεση με το μαμα camera app , ειναι η μερα με την νυχτα. Αν θες ζουμ , υπαρχει το huawei p30 pro , που εχει 5x οπτικο και 50x hybrid.Περιμενες απο το gcam να σου δωσει zoom ?Ειπαμε κανει θαυματα αλλα δεν μπορει να δωσει δυνατοτητες που δεν υπαρχουν στην συσκευη... Με το θεμα με την τιμη , σου διαφευγει η ουσια.Το νοκια 8 ηταν η πρωτη προσπαθεια της HMD GLOBAL (ΝΟΚΙΑ) να ξαναμπει στον χωρο των smartphones .Και σαν πρωτη προσπαθεια δεν ηταν και ιδιαιτερα επιτυχημενη.Οχι τοσο στο θεμα specs αλλα στο θεμα software και στο θεμα εμφανιση.Στην τιμη που βγηκε δεν πουλαγε.Μην κοροιδευομαστε.Αργοτερα , πολυ αργοτερα που επεσε η τιμη του , πουλαγε ετσι και ετσι...ειχανε βγαλει οι αλλες εταιριες καλυτερα κινητα και το κοντραρανε στα ισα.Μετα επαιζε για μικρα χρονικα διαστηματα στα 199ευρω.Προσπαθουσαν τα καταστηματα να ξεστοκαρουν.Προφανως σε τετοια τιμη ηταν καλη ευκαιρια...Αλλα ξαναλεω , οτι μεχρι να φτασουμε σε αυτο το ευρος τιμης θα μπορουσε καποιος να παρει αλλα κινητα πολυ καλυτερα την δεδομενη χρονικη στιγμη. Μου αναφερεις κινητα που ξεκινησαν σε υψηλη τιμη αλλα εσυ τα πηρες σε πολυ χαμηλοτερη.Μετα απο ποσο καιρο απο την κυκλοφορια τους?Ηταν value for money οταν τα πηρες?Δηλαδη υπηρχαν αλλα καλυτερα στην ιδια ή φτηνοτερη τιμη ? Ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν... Ολα αυτα πρεπει να τα υπολογιζουμε οταν λεμε , α το νοκια 8 κανει 100 ευρω..καλη ευκαιρια , ας το παρω...ΤΩΡΑ..ε για ΤΩΡΑ πλεον δεν ειναι καλη ευκαιρια εκτος και αν στο δωσει καποιος κατω απο 100 ευρω... Εχουν βγει πολλα μοντελα απο πολλες μαρκες που το κοντραρουν στα ισα... Τελος η εκφραση "Οι τιμες φιλε μου ειναι για τα ματια του κοσμου , λιγα κινητα εχουν πραγματικη αξια πανω απο 100ε" , δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει πως δουλευει η αγορα της τεχνολογιας. Οταν η Χ εταιρια σου κοστολογει ενα κινητο της Υ ευρω , τι νομιζεις οτι εκανε ? Εβγαλε το τεφτερι και εκανε πραξεις ?οθονη τοσο , πλαστικα τοσο , τσιπακια τοσο , κεραιες τοσο , εκανε μια σουμα , εβαλε και ενα μικρο ποσοστο κερδους και το εβγαλε για πουλημα? Καμια σχεση..στις παραπανω πραξεις εβαλε τα εκατομμυρια φορους που θα πληρωσει , λειτουργικα εξοδα γραφειων και εργοστασιων , μισθους χιλιαδων υπαλληλων , επενδυσεις σε ερευνα νεων τεχνολογιων , πληρωμη κατοχυρωσης πνευματικων δικαιωματων ξενων και ιδιων πατεντων , μεταφορικα των containers ανα την υφηλιο , μια προβλεπομενη χασουρα απο αστοχια υλικου/επιστροφες/επισκευες , κοστολογηση της μαρκας / φιρμας και ενα αλλο καρο πραγματα που ουτε καν μας περνανε απο το μυαλο. Και αφου οι εταιριες/μεταπωλητες βγαλουν τα κερδη τους , μετα απο καιρο θα ριξουν τις τιμες ...αυτη ειναι η φυσικη πορεια των πραγματων... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 μετα απο 5 μηνες χρησης χθες μου ξεκολησε το N απο το NOKIA στη πλατη..το εχει παθει κανενας αλλος αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 μετα απο 5 μηνες χρησης χθες μου ξεκολησε το N απο το NOKIA στη πλατη..το εχει παθει κανενας αλλος αυτο;; Ο Jerry rig everything έχει γνωματεύσει ότι είναι δυνατόν να συμβεί, όχι τόσο εύκολα, αλλά σε σένα συνέβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 μετα απο 5 μηνες χρησης χθες μου ξεκολησε το N απο το NOKIA στη πλατη..το εχει παθει κανενας αλλος αυτο;; Λογικό. Όλα τα νοκια της hmd είναι φτιαγμένα κατ'αυτό τον τρόπο.Οντως έχει ειπωθεί πως είναι πιθανή αδυναμία-απολυτως λογικό- εφόσον μιλάμε για αυτοκόλλητο..σε συνδιασμό με χρήση χωρίς θήκη κτλ κτλ μάλλον θα συμβεί σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 μετα απο 5 μηνες χρησης χθες μου ξεκολησε το N απο το NOKIA στη πλατη..το εχει παθει κανενας αλλος αυτο;; Μάλλον είσαι ο πρώτος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 το συγκεκριμενο θεμα με το αυτοκολητο ειναι γνωστο στο φορουν της νοκια..το εχουν και αλλοι ακομα και με το νοκια 5 νοκια 6.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool69 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αν δεν ειχες θεαματικα αποτελεσματα με το gcam , κατι εκανες λαθος.Ή κατι διαφορετικο περιμενες να σου προσφερει.Με το gcam τα αποτελεσματα σε σχεση με το μαμα camera app , ειναι η μερα με την νυχτα. Αν θες ζουμ , υπαρχει το huawei p30 pro , που εχει 5x οπτικο και 50x hybrid.Περιμενες απο το gcam να σου δωσει zoom ?Ειπαμε κανει θαυματα αλλα δεν μπορει να δωσει δυνατοτητες που δεν υπαρχουν στην συσκευη... Με το θεμα με την τιμη , σου διαφευγει η ουσια.Το νοκια 8 ηταν η πρωτη προσπαθεια της HMD GLOBAL (ΝΟΚΙΑ) να ξαναμπει στον χωρο των smartphones .Και σαν πρωτη προσπαθεια δεν ηταν και ιδιαιτερα επιτυχημενη.Οχι τοσο στο θεμα specs αλλα στο θεμα software και στο θεμα εμφανιση.Στην τιμη που βγηκε δεν πουλαγε.Μην κοροιδευομαστε.Αργοτερα , πολυ αργοτερα που επεσε η τιμη του , πουλαγε ετσι και ετσι...ειχανε βγαλει οι αλλες εταιριες καλυτερα κινητα και το κοντραρανε στα ισα.Μετα επαιζε για μικρα χρονικα διαστηματα στα 199ευρω.Προσπαθουσαν τα καταστηματα να ξεστοκαρουν.Προφανως σε τετοια τιμη ηταν καλη ευκαιρια...Αλλα ξαναλεω , οτι μεχρι να φτασουμε σε αυτο το ευρος τιμης θα μπορουσε καποιος να παρει αλλα κινητα πολυ καλυτερα την δεδομενη χρονικη στιγμη. Μου αναφερεις κινητα που ξεκινησαν σε υψηλη τιμη αλλα εσυ τα πηρες σε πολυ χαμηλοτερη.Μετα απο ποσο καιρο απο την κυκλοφορια τους?Ηταν value for money οταν τα πηρες?Δηλαδη υπηρχαν αλλα καλυτερα στην ιδια ή φτηνοτερη τιμη ? Ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν... Ολα αυτα πρεπει να τα υπολογιζουμε οταν λεμε , α το νοκια 8 κανει 100 ευρω..καλη ευκαιρια , ας το παρω...ΤΩΡΑ..ε για ΤΩΡΑ πλεον δεν ειναι καλη ευκαιρια εκτος και αν στο δωσει καποιος κατω απο 100 ευρω... Εχουν βγει πολλα μοντελα απο πολλες μαρκες που το κοντραρουν στα ισα... Τελος η εκφραση "Οι τιμες φιλε μου ειναι για τα ματια του κοσμου , λιγα κινητα εχουν πραγματικη αξια πανω απο 100ε" , δειχνει οτι δεν εχεις καταλαβει πως δουλευει η αγορα της τεχνολογιας. Οταν η Χ εταιρια σου κοστολογει ενα κινητο της Υ ευρω , τι νομιζεις οτι εκανε ? Εβγαλε το τεφτερι και εκανε πραξεις ?οθονη τοσο , πλαστικα τοσο , τσιπακια τοσο , κεραιες τοσο , εκανε μια σουμα , εβαλε και ενα μικρο ποσοστο κερδους και το εβγαλε για πουλημα? Καμια σχεση..στις παραπανω πραξεις εβαλε τα εκατομμυρια φορους που θα πληρωσει , λειτουργικα εξοδα γραφειων και εργοστασιων , μισθους χιλιαδων υπαλληλων , επενδυσεις σε ερευνα νεων τεχνολογιων , πληρωμη κατοχυρωσης πνευματικων δικαιωματων ξενων και ιδιων πατεντων , μεταφορικα των containers ανα την υφηλιο , μια προβλεπομενη χασουρα απο αστοχια υλικου/επιστροφες/επισκευες , κοστολογηση της μαρκας / φιρμας και ενα αλλο καρο πραγματα που ουτε καν μας περνανε απο το μυαλο. Και αφου οι εταιριες/μεταπωλητες βγαλουν τα κερδη τους , μετα απο καιρο θα ριξουν τις τιμες ...αυτη ειναι η φυσικη πορεια των πραγματων... Δεν ειδα καμια διαφoρα της μανισιας με καποια gcam. To p30 μου το εδωσε το παιδι για μια ημερα και μου αρεσε πολυ, μου κανει . Μου ειπε πως η διαφορα με το pro ειναι μονο το αδιαβροχο, καμια σχεση με οσα διαβαζω εδω μεσα, εχουν μου λεει την ιδια καμερα, τελος. Μου αρεσε. καμια σχεση με το p20. Eγω οταν το πηρα ηταν Απριλιος του 18 , το πηρα 200 ε , αν ηταν καλη αγορα εγω το ξερω και εσυ θα το κρινεις, λες οτι επαιζε καποια στιγμη στα 199, στα 199 επαιζε αλλα με την επιστροφη που που ειχαν οσοι το πηραν το πηραν 160 ε , εσυ τι λες; Οτι το πηραν 199 ενω πληρωσαν 160; Αυτο και αν δεν ηταν δωρο. Και οταν το πηρα πες μου ποσα κινητα ηταν καλυτερα σε ταχυτητα αλλα και βιντεο; Και οι φωτο ειναι πολυ καλες απλα δεν εχω ζουμ και ειναι εκνευριστικο. Στο θεμα του κοστους , ολα εχουν μια τιμη οπως ακριβως τα γραφεις , μπακαλιστικη. Ποσο κανει η καμερα απο την Ζεεις η απο την Σονυ , τοσο , ποσο κανει ο επεγεργαστης; τοσο ποσο η οθονη; τοσο παει λεγοντας Η Σονυ δε πουλαει κινητα αλλα οσα πουλιουνται εχουν σονυ καμερα, η lg δεν πουλαει κινητα αλλα τα περισσοτερα εχουν lg οθονη. Πιο κοστος για ερευνες και παει λεγοντας; Και η Νοκια ετσι επρεπε να κινηθει , να κανει αυτο που κανανε οι κινεζοι , που πουλουσανε ενα ντοτσ με 13mp καμερα και αναθεμα αν ηταν 1,3, να πουλησει φθηνα, οσο ποιο φθηνα γινεται, να τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα , και φτασαμε στο σημειο να πουλανε οι κινεζοι 1000ε κινητα, ελα θεε. Η αγορα της τεχνολογιας ειναι οπως ολες οι αγορες , προσφορα και ζητηση, αφου πουλαει το mate 20 pro γιατι να πεσει η τιμη; Γιατι αν δεν πουλουσε θα το εδιναν στον κοσμο 200ε και δωρο το p10 , επιθετικη πολιτικη , φτιαχνω στοκ πελατες που θα αγοραζαν Sαmsung και ας με κατηγορησουν για αθεμιτο ανταγωνισμο, αυτο επρεπε να κανει η νοκια. Και για να καταλαβεις τι εννοω πιο πανω με τις καμερες και τις οθονες θα σε παω στον κοσμο του αυτοκινητου, η Ρενω πουλαει 200,000 αυτοκινητα καθε χρονο, καθε χρονο ομως πουλαει 3.000.000 κινητηρες . Τελος , ξεφυγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 απλά να σου πω ότι το pro δεν είναι μόνο αδιαβραχοποιηση διαφορά... παει το πρώτο.. 199 μάλλον δεν πήραν τό p20 αλλα το lite... πάει το δεύτερο.. και 3ο δες ενα βίντεο πως είναι ενα Nokia εσωτερικά καινοωε το ένα huawei ή xiaomi.. δεν είναι τυχαίο ότι πταν βγήκε το 8αρι ήταν το πρώτο κινητό πουνδεν λύγιζε... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Αρχικα να ξεκαθαρισουμε το θεμα με το p30 και p30 pro.Δεν διαφερουν μονο στην αδιαβροχοποιηση.Δες ενα συγκριτικο τους εδω και τα συμπερασματα δικα σου. Παμε στο Νοκια 8.Παμε στο gcam. Stock και gcam. Tι να πρωτοσχολιασω?Την "σωστοτερη" αποδοση χρωματων της gcam ?Δες τις πρασιναδες στο πισω μερος , πως με τo stock ειναι σαν ξεθωριασμενα.Εχει δωσει πολυ φωτεινοτητα και εχει χασει τα σωστα χρωματα και λεπτομερειες.Με την gcam τα χρωματα ειναι πιο σωστα. Το οποιο επηρεαζει και τις λεπτομερειες στις "πλακες".Καποια κλαδακια πανω σε αυτες ή στο γυρω χωμα εχουν σχεδον χαθει ενω με την gcam ειναι πολυ ευδιακριτα. Δευτερο παραδειγμα.Stock και gcam.Δες ουρανο , συννεφα , τεντες στα δεξια κλπ.Οι χρωματισμοι και οι λεπτομερειες πολυ καλυτερα με gcam.Και τελος δεν ξεχναμε το απιστευτο night mode...Μην μου λες οτι δεν ειδες διαφορες... Παμε τωρα στο θεμα τιμων.Αν θυμαμαι καλα , οταν επαιζε στα 199 , 160 πηγαινε με επιστροφη eurobank , αρα δεν επαιζε σε αυτην την τιμη για ολους.Και αν το παρεις και με τιμολογιο το παιρνεις ακομα πιο φτηνα....ποσοι κοβουν τιμολογιο ομως?οχι ολοι!Αρα κοιταμε την τιμη που θα το παρει ο μεσος αγοραστης.Και η τιμη αυτη επαιζε για πολυ λιγο..ισα ισα να ξεστοκαρουν καποια κομματια τα καταστηματα.Προφανως οπως εγραψα και πριν σε τετοια τιμη το παιρνεις ασυζητητι...αλλα ολο τον υπολοιπο καιρο που επαιζε στα 270+ , ναι υπηρχαν πολυ καλυτερες εναλλακτικες. Απο κει και περα αυτο περι μπακαλιστικης τιμης αν δεν το καταλαβαινεις οτι οι εταιριες δεν τα υπολογιζουν "ακριβως" ετσι , δεν μπορω να σε πεισω με καποιον αλλον τροπο.Σου ανεφερα ενα σωρο παραγοντες που παιζουν ρολο στην διαμορφωση της τιμης.Αν εσυ πιστευεις οτι απλα οι εταιριες κοστολογουν μπακαλιστικα τα εξαρτηματα ή οτι ετσι επρεπε να κανουν , τοτε απλα δεν καταλαβαινεις απο αγορα τεχνολογιας... ΥΓ : Η Sony πουλαει κινητα. ΥΓ2: Η LG πουλαει κινητα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Σε μένα δεν ανοίγουν τα λινκ... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts