tolispao13 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Το θέμα με το ΟΤΑ είναι μόνο σε εμάς στην Ελλάδα; Μήπως έχουν πιστολιασει τον ελληνικό mirror server (αν είχαμε)? Είναι λίγο υπερβολικό να είναι 3 μήνες πίσω. ειναι γενικο το θεμα ota..οχι μονο για εμας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Είμαι συνδρομητής στο thread για να πληροφορούμαι για τη συσκευή του γιου μου. Μπαίνω και χάνω τον καιρό μου διαβάζοντας τρολιές και παιδιαρίσματα. Δεκάξι χρόνια μέλος, θεωρούσα ότι το myphone.gr έχει "σφιχτό" moderation. Διαψεύδομαι. 3-4 evriδες ακόμα αν είχε το φόρουμ, θα είχε βαρέσει διάλυση σε 10 μέρες. Και μη χειρότερα... Κι εγώ για το δικό μου κινητό ρωτάω. Δεν φταίει ο evris, αλλά αυτοί που βαριούνται να απαντήσουν πάνω από μια δυο φορές! Όντως φταίει και το χαλαρό Moderation.... Μέχρι και τον w@P που με απαντούσε υπομονετικά ο άνθρωπος, πήγαν να τον φάνε! Επειδή δεν καταλάβαιναν τι έγραφε!!! Κατά τα άλλα ο evris φταίει που ρωτάει για το κινητό του. Που από τότε που γράφτηκα ρωτάω, αλλά τότε δεν τολμούσαν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Το θέμα με το ΟΤΑ είναι μόνο σε εμάς στην Ελλάδα; Μήπως έχουν πιστολιασει τον ελληνικό mirror server (αν είχαμε)? Είναι λίγο υπερβολικό να είναι 3 μήνες πίσω. Αυτό υποψιάζομαι.. Πιστόλιασμα.. Καντους ignore.Δηλαδη ο αλλος σε κοροιδευει μεσα στα μουτρα σου , στον δρομο , στην παρεα , στην δημοσια υπηρεσια , ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και εσυ προτεινεις να τον κανεις ignore ? Μηπως να κατεβασουμε και τα βρακια μας ? Ασε τον ασεβη , τον ψυχακια , τον τρολλ , τον περιεργο να κανει παιχνιδι και εσυ απλα προσποιησου οτι δεν τον βλεπεις , δεν σε νοιαζει , δεν σε αγγιζει... Τι να πω... συνεχισε evris , και εις ανωτερα... Να στο γράψω ανάποδα. Κι εγώ δεν έχω θέμα να "ασχολούμαι". Ίσως το Ανάποδο. Να μου παρα-αρέσει να "ασχολούμαι" με τα άτομα που περιγράφεις. Αλλά: 1. Όσο ασχολείσαι με αυτά τα άτομα, τις περισσότερες φορές, για να μην πω όλες, χάνεις το χρόνο σου. 2. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με αυτά τα άτομα, πάλι τις περισσότερες φορές, για να μην πω όλες, χάνεις και κάτι από την ψυχή σου. 3. Αυτά τα άτομα είναι ατελείωτα. Οπότε, σκέψου και κάνε. Πιστεύω ότι όντως ο evris δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα και τα ρωτάει. Anyway, αρκετά με το offtopic από 'μένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 ...και να τρώει από τα δεδομένα μου η βιντεοκλήση; Γιατί; Η "παλιά" βιντεοκλήση δεν έχει χρέωση; Είναι τόσο λίγα τα δεδομένα που δεν αξίζει τον κόπο να τα μετράς.Αν τα πας τόσο σφιχτά και μετράς και το τελευταίο kb κάτι λάθος έχεις κάνει στο θέμα smartphone . Στο viber που χρησιμοποιώ κάθε μέρα για σχεδόν 2 ωρες έχω απο 30-05 μέχρι σήμερα χαλάσει 221ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) Η "παλιά" βιντεοκλήση δεν έχει χρέωση; Είναι τόσο λίγα τα δεδομένα που δεν αξίζει τον κόπο να τα μετράς.Αν τα πας τόσο σφιχτά και μετράς και το τελευταίο kb κάτι λάθος έχεις κάνει στο θέμα smartphone . Στο viber που χρησιμοποιώ κάθε μέρα για σχεδόν 2 ωρες έχω απο 30-05 μέχρι σήμερα χαλάσει 221ΜΒ. Τελευταία την βιντεοκλήση την είχαν μέσα στο πρόγραμμα δωρεάν κλήσεων μαζί με τις κανονικές! Είτε κλήση απλή έκανες είτε βιντεοκλήση το ίδιο ήταν. Έτσι όπως πάνε και τις απλές κλήσεις στο ίντερνετ θα τις βάλουν στο τέλος!!! mr_47 Πραγματικά δεν έχω όρεξη να κουράζω κανεναν. Αρκετά πράγματα δεν τα πιάνω ούτε με τη δεύτερη.... Δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό! Τι να κάνουμε. Μάλλον κάποιοι έχουν όρεξη να χλευάζουν. Λες και τους είπα σώνει και καλά να με απαντήσουν οι συγκεκριμένοι. Όποιος θέλει βοηθάει, αλλιώς καλύτερα να μη λέει τίποτα παρά να ειρωνεύεται επειδή δεν τα πιάνω όλα με τη μία. Για τη συσκευή που έχουμε ρωταω. Δεν ρωτάω κάτι άσχετο... Κι εγώ εδώ το τελειώνω το off γιατί το παρακάναμε... Edited June 23, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Τοποθετείς εκεί το γνωστό αρχείο να 'σαι έτοιμος, ακολουθείς οποιεσδήποτε οδηγίες αγνοώντας οτιδήποτε σχετικό με PC· π.χ: Συνδυασμός κλειδιών Τερματίστε το smartphone της Nokia. Συνδέστε ένα καλώδιο USB (φορτιστή ή υπολογιστή) και περιμένετε να ξεκινήσει η φόρτιση της συσκευής. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αύξησης της έντασης ήχου . Απελευθερώστε το κουμπί τροφοδοσίας με δόνηση, αλλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έντασης. Το τηλέφωνό σας Nokia πρέπει να εκκινήσει σε λειτουργία ανάκτησης. Εάν δείτε μια οθόνη "Δεν υπάρχει εντολή", ακολουθήστε τα βήματα στην επόμενη ενότητα. Δεν υπάρχει εντολή μετά την είσοδο στην ανάκτηση Αφού εισαγάγετε την ανάκτηση, θα δείτε γενικά την οθόνη εντολής "Όχι" με λογότυπο Android και προειδοποιητικό σήμα. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος αν το βλέπετε. Για να προχωρήσετε περαιτέρω: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε γρήγορα και αφήστε το πλήκτρο αύξησης της έντασης . Απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας όταν βλέπετε τις επιλογές ανάκτησης. Για να περιηγηθείτε στην ανάκτηση: Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί στη λειτουργία αποκατάστασης. Έτσι, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα αύξησης / μειώσεως της έντασης για να επισημάνετε τη σχετική επιλογή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο λειτουργίας για να το επιλέξετε. Πας μετά όπου γράφει SD & εν τέλει εφΕΥΡΊσκεις 1 αδιανόητο ερώτημα για να μην ξεχνιόμαστε… επικαλούμενος αναφαίρετο δικαίωμά σου· αν μάλιστα περιγράψεις αναλυτικά τις κινήσεις σου -αποκλειστικώς με τους διαθέσιμούς σου πόρους- μέχρι το τυχόν ανυπέρβλητο εμπόδιο, ενδεχομένως δικαιούσαι & απαντήσεως. :yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 evris με την εικόνα που παρουσιάζεις εύκολα κάνεις το dummie σγην σειρά φορ dummies Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) evris με την εικόνα που παρουσιάζεις εύκολα κάνεις το dummie σγην σειρά φορ dummies Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Τα φαινόμενα απαιτούν... Το θέμα εδώ είναι το Nokia 8 και όχι εγώ... Υπάρχουν και τα πμ... Σε περίπτωση που το έχετε ξεχάσει... Edited June 24, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Με εσένα έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε σε Φόρουμ, αλλα σε page το fb Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Με εσένα έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε σε Φόρουμ, αλλα σε page το fb Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Επιλογή σας... Όχι δικιά μου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Η άποψη μου είναι πως η Nokia έχει χάσει τη μπάλα στα updates για τη συγκεκριμένη συσκευή. Οκ, πολύ απλή η διαδικασία του φλασαρίσματος της 150 Pie αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που για τους χ, ψ λόγους δε θέλουν / δε μπορούν να το κάνουν (δε θέλω να το σχολιάσω, ήδη ειπώθηκαν πολλά...) Είναι αστοχία της Nokia που δεν έρχεται σε όλους η τελευταία έκδοση της Pie. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μία το κινητό με τις τελευταίες αναβαθμίσεις (έστω και χειροκίνητα) πάει σφαίρα και από την άλλη γιατί ρε Nokia να πετάς το μπαλάκι στους χρήστες; Δώσαμε λεφτά για να πάρουμε τη συσκευή και θέλουμε όλα να λειτουργούν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού όπως οι άλλες συσκευές. Την κύρια ευθύνη την έχει πρώτα η Nokia. ______________________ legriTV on YouTube Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 γιατί ρε Nokia να πετάς το μπαλάκι στους χρήστες; Δεν το πεταξε στους χρηστες.Δεν ειπε πηγαιντε βαλτε την μονοι σας.Η ΝΟΚΙΑ απλα λεει περιμενετε να σας ερθει.Εχει ευθυνες που η διαδικασια του roll out των roms/ενημερωσεων δεν ερχονται ομαλα σε πολλες χωρες.Καποιοι αλλαξαν sim , βαλανε αλλης χωρας (μεσα στην ιδια τους την χωρα) και ειδανε updates... Η χειροκινητη , λοιπον , διαδικασια δεν ειναι επισημη διαδικασια.Απλα καποιοι τυχεροι που πηραν την χ,ψ ενημερωση χρησιμοποιησαν καποιους τροπους που υπαρχουν (τεχνικους τροπους) για να βρουν/σωσουν το πραγματικο αρχειο της ενημερωσης που κατεβαινει στο "παρασκηνιο" απο την διεργασια του update.Ε μετα , αν καποιος κατεβασει το αρχειο αυτο , η αναβαθμιση ειναι ενα απλο θεμα , να μπεις στο recovery mode και να την περασεις απο την sdcard. Γενικως ναι , η NOKIA , ή η HMD GLOBAL για να ακριβολογουμε , τα χει σκατωσει στο θεμα ενημερωσεων.Στην τελικη παλι καλα να λεμε που ασχολειται εστω και ετσι με το 8αρι , γιατι ως γνωστον ριχνει την προσοχη της στα καινουργια μοντελα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Παιδιά προσπάθησα να κάνω κι εγώ τη χειροκίνητη διαδικασία ενημέρωσης της συσκευής μέσα από τη λειτουργία ανάκτησης αλλά έχω 2 θέματα και παρακαλώ για τα φώτα σας (ελπίζω να μην με κράξετε όπως τον evris :) ). Πρώτον, όπως ειπώθηκε πρέπει προτού μπει η συσκευή σε λειτουργία ανάκτησης, να έχει μεταφερθεί το σχετικό αρχείο στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Προφανώς επειδή το αρχείο είναι σε μορφή zip πρέπει να αποσυμπιεστεί για να περαστεί, σωστά; Όταν λοιπόν πάω να κάνω αποσυμπίεση με το winrar για κάποιο λόγο δεν μου την κάνει...οπότε δεν συνεχίζω τη διαδικασία... Δεύτερον, όταν προσπαθώ να μπω σε λειτουργία ανάκτησης στη συσκευή, ενώ ολοκληρώνω το πρώτο βήμα που είναι να εμφανιστεί στην οθόνη "Δεν υπάρχει εντολή (no command)" εν συνεχεία όταν φτάνω στο σημείο όπου, σύμφωνα με τις οδηγίες: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε γρήγορα και αφήστε το πλήκτρο αύξησης της έντασης . Απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας όταν βλέπετε τις επιλογές ανάκτησης δεν εμφανίζεται η οθόνη με τις επιλογές από τις οποίες επιλέγουμε την εκτέλεση της διαδικασίας, παρά μόνο παραμένει η οθόνη no command με το λογότυπο του android και μετά από κάποιο χρόνο το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση (ευτυχώς βέβαια γιατί την πρώτη φορά που μου κόλλησε σε αυτό το στάδιο νόμισα ότι μπλόκαρα τη συσκευή). Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Παιδιά προσπάθησα να κάνω κι εγώ τη χειροκίνητη διαδικασία ενημέρωσης της συσκευής μέσα από τη λειτουργία ανάκτησης αλλά έχω 2 θέματα και παρακαλώ για τα φώτα σας (ελπίζω να μην με κράξετε όπως τον evris :) ). Πρώτον, όπως ειπώθηκε πρέπει προτού μπει η συσκευή σε λειτουργία ανάκτησης, να έχει μεταφερθεί το σχετικό αρχείο στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Προφανώς επειδή το αρχείο είναι σε μορφή zip πρέπει να αποσυμπιεστεί για να περαστεί, σωστά; Όταν λοιπόν πάω να κάνω αποσυμπίεση με το winrar για κάποιο λόγο δεν μου την κάνει...οπότε δεν συνεχίζω τη διαδικασία... Δεύτερον, όταν προσπαθώ να μπω σε λειτουργία ανάκτησης στη συσκευή, ενώ ολοκληρώνω το πρώτο βήμα που είναι να εμφανιστεί στην οθόνη "Δεν υπάρχει εντολή (no command)" εν συνεχεία όταν φτάνω στο σημείο όπου, σύμφωνα με τις οδηγίες: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε γρήγορα και αφήστε το πλήκτρο αύξησης της έντασης . Απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας όταν βλέπετε τις επιλογές ανάκτησης δεν εμφανίζεται η οθόνη με τις επιλογές από τις οποίες επιλέγουμε την εκτέλεση της διαδικασίας, παρά μόνο παραμένει η οθόνη no command με το λογότυπο του android και μετά από κάποιο χρόνο το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση (ευτυχώς βέβαια γιατί την πρώτη φορά που μου κόλλησε σε αυτό το στάδιο νόμισα ότι μπλόκαρα τη συσκευή). Κάνω κάτι λάθος; 1.Οχι σωστα. :) Οπως ειναι το αρχειο χυμα στην sd.Δεν αποσυμπιεζεις , δεν κανεις οτιδηποτε στο αρχειο. 2.Κατι δεν κανεις καλα στον συνδυασμο των κουμπιων σε εκεινο το σημειο.Η ολη μανουρα ειναι να βγεις στην οθονη με το "no command" .Απο κει και περα ο συνδυασμος για να βγεις στην οθονη με τις επιλογες ειναι απλο. Power + vol up στιγμιαια αν θυμαμαι καλα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Κατάφερα να μπω τελικά σε recovery mode αλλά προφανώς επειδή είχα αποσυμπιέσει τα αρχεία δεν κατάφερα να προχωρήσω τη διαδικασία. Οπότε θα προσπαθήσω πάλι πετώντας στην SD χύμα το ασυμπίεστο αρχείο. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Πριν λίγο ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της ενημέρωσης Μαΐου ενώ τώρα κατεβάζει την ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου. Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια στο χειροκίνητο κατέβασμα κι εγκατάσταση της ενημέρωσης. Κρίμα πάντως για τη Nokia που για κάποιον ακατανόητο σε μένα λόγο δεν έχει δώσει ακόμα (θα δώσει άραγε και ποτέ από δω και πέρα;) αυτόματα αυτές τις ενημερώσεις στους Έλληνες κατόχους του 8 και μας βάζει στη διαδικασία χειροκίνητα, όσο απλή τελικά κι αν είναι αυτή. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Εγκαταστάθηκε και η ενημέρωση Ιουνίου οπότε όλα καλά. Μια τελευταία ερώτηση. Αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση από το αρχείο zip που βάλαμε στην κάρτα SD, μπορούμε να διαγράψουμε το εν λόγω συμπιεσμένο αρχείο από την κάρτα μνήμης για να εξοικονομήσουμε το περίπου 1,5 γίγα του χώρου της κάρτας; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Εγκαταστάθηκε και η ενημέρωση Ιουνίου οπότε όλα καλά. Μια τελευταία ερώτηση. Αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση από το αρχείο zip που βάλαμε στην κάρτα SD, μπορούμε να διαγράψουμε το εν λόγω συμπιεσμένο αρχείο από την κάρτα μνήμης για να εξοικονομήσουμε το περίπου 1,5 γίγα του χώρου της κάρτας; Προφανως και ναι ;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Eυχαριστώ πολύ! Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου για τις οδηγίες που έδωσε ο tolispao13 και όλους όσους βοήθησαν! Ένα έχω να πω... Το κινητό φυσάει και επιτέλους δουλεύουν σωστά τα vowifi & volte !!! (Και security patch Ιουνίου...) Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Έχει κάποιος-α να προτείνει ένα δοκιμασμένο tempered glass;αγόρασα ένα 3d με πλαίσιο το οποίο αν και δεν αφήνει κενά γύρω γύρω, χάνει αρκετά στο touch.το συγκεκριμένο έχει κόλλα μόνο περιμετρικά και φαίνεται σαν να μη πατάει καλά στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα, είναι δυνατόν, να λέει "Ενημέρωση κώδικα ασφαλείας 1 Μαρτίου 2019" και να τελειώνει ο Ιούνιος;; Δηλαδή είναι δυνατόν;; Κι έχεις τον Μπιλ Γκέιτς που βγαίνει και λέει "έκανα ένα τεράστιο λάθος, που κόστισε 400 δις, δεν έβαλα Android στα Microsoft κινητά"... 'Ασε ρε Μπιλάκο.. Άσε ρε χαιβάνι.. WINDOWS ΚΑΙ ΠΑΛΙ WINDOWS!! :mad::mad::mad::mad::mad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα, είναι δυνατόν, να λέει "Ενημέρωση κώδικα ασφαλείας 1 Μαρτίου 2019" και να τελειώνει ο Ιούνιος;; Δηλαδή είναι δυνατόν;; Κι έχεις τον Μπιλ Γκέιτς που βγαίνει και λέει "έκανα ένα τεράστιο λάθος, που κόστισε 400 δις, δεν έβαλα Android στα Microsoft κινητά"... 'Ασε ρε Μπιλάκο.. Άσε ρε χαιβάνι.. WINDOWS ΚΑΙ ΠΑΛΙ WINDOWS!! :mad::mad::mad::mad::mad Ε; (10 chars) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα, είναι δυνατόν, να λέει "Ενημέρωση κώδικα ασφαλείας 1 Μαρτίου 2019" και να τελειώνει ο Ιούνιος;; Δηλαδή είναι δυνατόν;; Κι έχεις τον Μπιλ Γκέιτς που βγαίνει και λέει "έκανα ένα τεράστιο λάθος, που κόστισε 400 δις, δεν έβαλα Android στα Microsoft κινητά"... 'Ασε ρε Μπιλάκο.. Άσε ρε χαιβάνι.. WINDOWS ΚΑΙ ΠΑΛΙ WINDOWS!! :mad::mad::mad::mad::mad Καποιοι εχουν παρει security patch Ιουνιου.Περα απο αυτο ...η Γοογλε εχει βγαλει μεχρι και Android Q ...το ποτε και αν θα το δεις ή ποτε και αν θα δεις security patches στην συσκευη σου δεν ειναι θεμα της Γοογλε...ριξε τις ευθυνες εκει που πρεπει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα, είναι δυνατόν, να λέει "Ενημέρωση κώδικα ασφαλείας 1 Μαρτίου 2019" και να τελειώνει ο Ιούνιος;; Δηλαδή είναι δυνατόν;; Κι έχεις τον Μπιλ Γκέιτς που βγαίνει και λέει "έκανα ένα τεράστιο λάθος, που κόστισε 400 δις, δεν έβαλα Android στα Microsoft κινητά"... 'Ασε ρε Μπιλάκο.. Άσε ρε χαιβάνι.. WINDOWS ΚΑΙ ΠΑΛΙ WINDOWS!! :mad::mad::mad::mad::mad Πρέπει να είναι θέμα Nokia.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts