Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρω. Αν και έβαλα τη μετάφραση δεν μπορώ να θυμηθώ όλες τις κινήσεις απ'έξω. Πρέπει να έχω δίπλα μου τις οδηγίες να τις βλέπω μια μια.

Στο Nokia 6 πως ήρθαν οι ενημερώσεις! Δεν μπορεί.... Κάποια στιγμή θα έρθουν και στο 8!

Εφόσον δεν μπορείς άστο καλύτερα. Με λάθος εντολή adb ίσως προκαλέσεις προβλήματα στο κινητό.

Υπερβάλλουμε πολλές φορές με τα updates.... αυτός πήρε... αυτός δεν πήρε!!!

Απόλαυσε τη συσκευή σου και κάποια στιγμή θα σου έρθουν OTA.

Εφόσον δεν μπορείς άστο καλύτερα. Με λάθος εντολή adb ίσως προκαλέσεις προβλήματα στο κινητό.

Υπερβάλλουμε πολλές φορές με τα updates.... αυτός πήρε... αυτός δεν πήρε!!!

Απόλαυσε τη συσκευή σου και κάποια στιγμή θα σου έρθουν OTA.

....και οι δύο μαζί;

Γιατί όσοι το έκαναν χειροκίνητα τους ήρθε και του Μαϊου η ενημέρωση!

Βασικά θα την περνούσα από κινητό απευθείας και όχι με PC...

Τέλος πάντων. Μάλλον αυτό που είπες θα κάνω!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Να φανταστώ παίδες ότι δεν παίζει να μπορείς να περάσεις τα security updates σε συσκευή που δεν έχει αναβαθμιστεί σε Android 9 ;;; Έχω μείνει ηθελημένα στην Oreo, λόγω των θεμάτων που έχει η Pie στο κινητό μας, αλλά έχω μείνει με security patch Δεκεμβρίου. :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Να φανταστώ παίδες ότι δεν παίζει να μπορείς να περάσεις τα security updates σε συσκευή που δεν έχει αναβαθμιστεί σε Android 9 ;;; Έχω μείνει ηθελημένα στην Oreo, λόγω των θεμάτων που έχει η Pie στο κινητό μας, αλλά έχω μείνει με security patch Δεκεμβρίου. :what:

Μία από τα ίδια.

Αν και διαβάζω ότι με τα τελευταία security updates διορθώθηκε το θέμα της πυξίδας.

Μία από τα ίδια.

Αν και διαβάζω ότι με τα τελευταία security updates διορθώθηκε το θέμα της πυξίδας.

με το τελευταιο update εχει φτιαξει και η πυξιδα αλλα και το volte/vowifi..

Μία από τα ίδια.

Μια από τα ίδια και εγώ oreo δουλεύω μέχρι νεωτέρας.. δηλαδή στου Μαίου οκ η πυξίδα;

Παιδια , μαθετε αγγλικα γιατι δεν γινεται προκοπη στην τεχνολογια χωρις αυτα.

1.Κατεβαζετε την ρομ απο δω. 1ο ποστ λινκ.

2.Μπαινετε σε recovery mode.Πως?Ως εξης.

α)Κλειστε το κινητο τελειως.

β)Πατωντας το volume up , συνδεστε το usb καλωδιο (που στην αλλη ακρη του ειναι συνδεδεμενο σε pc/φορτιστη).

γ)Θα εχει βγει ενα ανθρωπακι ξαπλα και απο κατω θα λεει "No command".Σε αυτο το σημειο αφαιρουμε το καλωδιο και πλεον δεν παταμε κανενα κουμπι.

δ)Πατηστε το power+volume up , στιγμιαια (οχι παρατεταμενα).Ειστε πλεον στο recovery mode με ενα μενου επιλογων.

ε)Γραψτε την rom στην sd card , χυμα.

στ) Απο το μενου του recovery mode , επιλεξτε "apply update from sd card" , διαλεξτε το αρχειο της rom και αφηστε το να κανει τα δικα του.Στο τελος επιλεξτε "Reboot system now".Τhe end.

H επιλογη στο μενου γινεται με volume up/down και η ενεργοποιηση της επιλογης με το power.

Ολα τα βηματα τα εχω δοκιμασει και δουλευουν.Εχω περασει με αυτον τον τροπο την 5.150 rom και καπακι ηρθε και η ενημερωση Μαιου.

Παρτε backup , δεν νομιζω να χανονται δεδομενα , αλλα για να μην λετε μετα οτι δεν σας ειπα να παρετε backup...παρτε backup!

Edited by mphx
Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

β)Πατωντας το volume up , συνδεστε το usb καλωδιο (που στην αλλη ακρη του ειναι συνδεδεμενο σε pc/φορτιστη).

γ)Θα εχει βγει ενα ανθρωπακι ξαπλα και απο κατω θα λεει "No command".Σε αυτο το σημειο αφαιρουμε το καλωδιο και πλεον δεν παταμε κανενα κουμπι.

δ)Πατηστε το power+volume up , στιγμιαια (οχι παρατεταμενα).Ειστε πλεον στο recovery mode με ενα μενου επιλογων.

στ) Απο το μενου του recovery mode , επιλεξτε "apply update from sd card" , διαλεξτε το αρχειο της rom και αφηστε το να κανει τα δικα του.Στο τελος επιλεξτε "Reboot system now".Τhe end.

H επιλογη στο μενου γινεται με volume up/down και η ενεργοποιηση της επιλογης με το power.

Ολα τα βηματα τα εχω δοκιμασει και δουλευουν.Εχω περασει με αυτον τον τροπο την 5.150 rom και καπακι ηρθε και η ενημερωση Μαιου.

Παρτε backup , δεν νομιζω να χανονται δεδομενα , αλλα για να μην λετε μετα οτι δεν σας ειπα να παρετε backup...παρτε backup!

σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες, την περασα ευκολα.

Α θέλει και PC; Άστο. PC δεν έχω. Εγώ νόμιζα γίνετε και χωρίς PC!

Μία από τα ίδια.

Μια από τα ίδια και εγώ oreo δουλεύω μέχρι νεωτέρας.. δηλαδή στου Μαίου οκ η πυξίδα;

με το τελευταιο update εχει φτιαξει και η πυξιδα αλλα και το volte/vowifi..

Αν όντως έχει λυθεί το πρόβλημα της πυξίδας και το WiFi calling, τότε μένει να δω αν μπορώ να βρω εφαρμογή που να ηχογραφεί κλήσεις, γιατί νομίζω κι εκεί υπήρχε πρόβλημα.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εγω με το acr κανει κανονικα εγγραφη κλησεων..απλα οταν της αποθηκευει της βαζει σαν αγνωστο ονομα..λογω το ποεριορισμων της google..

εγω με το acr κανει κανονικα εγγραφη κλησεων..απλα οταν της αποθηκευει της βαζει σαν αγνωστο ονομα..λογω το ποεριορισμων της google..

Και το WiFi calling σε τι επίπεδο φτιάχτηκε; Μπορείς να βάλεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης και να κάνεις κλήσεις μέσω WiFi, όπως λειτουργεί στην Oreo ;

Και το WiFi calling σε τι επίπεδο φτιάχτηκε; Μπορείς να βάλεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης και να κάνεις κλήσεις μέσω WiFi, όπως λειτουργεί στην Oreo ;

ναι..μπορεις να το βαλεις κανονικα σε λειτουργεια πτησης..για να τη ποερασεις τη 9 κατεβαζεις το αρχειο που εχω βαλει στο λινκ το περνας μεσω ρεκοβερυ και μετα σου ερχετε και του μαιου σε ota..

Edited by tolispao13

ναι..μπορεις να το βαλεις κανονικα σε λειτουργεια πτησης..για να τη ποερασεις τη 9 κατεβαζεις το αρχειο που εχω βαλει στο λινκ το περνας μεσω ρεκοβερυ και μετα σου ερχετε και του μαιου σε ota..

Χρειάζεται να την περάσω χειροκίνητα; Μου έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό, απλά είχα απενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις από τα developer options και είναι σε αναμονή η αναβάθμιση, στις ρυθμίσεις, στην ενημέρωση συστήματος. Όποια στιγμή θέλω την ξεκινάω.

το ιδιο ειναι..απλα δεν ξερω αν εχεις την 150 που ειναι αυτη του απριλιου..

Όχι, η αναβάθμιση που "περιμένει" να την ενεργοποιήσω για να αρχίσει να την περνάει είναι η Pie V5.140.

Η λογική λέει ότι θα περάσει πρώτα αυτή και μετά από ένα εύλογο διάστημα ό,τι νεότερο υπάρχει.

καλυτερα κατεβασε αυτη απο το λινκ..γιατι πολλοι εχουν μεινει στασιμοι στην Pie V5.140

Μάλλον θα βάλω την αναβάθμιση που είναι έτοιμη για κατέβσμα και εγκατάσταση, κι αν δεν μου έρθει σε εύλογο χρονικό διάστημα η 150, θα τη βάλω χειροκίνητα. ;)

υπάρχουν και τα νετ καφέ..:rolleyes:

Δεν έχω και δεν ξέρω από PC. Θα περιμένω να έρθει κανονικά.

Εκτός κι αν μένεις κάπου κοντά μου να με δείξεις!!! :p

Μη συνδέεις το smartphone σου σε pc οποιουδήποτε net cafe...

Όχι με τίποτα!.... Σε λάθος άτομο απάντησες. Για μένα το είπε!

Edited by evris2013