evris2013 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Το γράφει, δες καλύτερα... Που το γράφει;;; KLOVRRD Soft Full Cover Screen Protector For Nokia 8.1 8 Sirocco Hydrogel Film For Nokia 7 7.1 X7 Plus 6 6.1 X6 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Έχει βρει κάποιος τον τρόπο να μένει μόνιμα το vowifi;όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο λειτουργεί αλλά μετά από κλήση χάνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiafar Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Αυτο ειναι ζελτινα, οχι tempered glass. Σωστα? Ναι φίλε μου είναι ζελατίνα, αλλά έχει πολύ καλή εφαρμογή. Επίσης επειδή ξόδεψα μία δοκιμάζοντάς την, μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ σκληρή και δεν σκίζεται. Κατέληξα σε αυτήν γιατί ότι tempered glass και να δοκίμαζα είτε δεν είχε καλή εφαρμογή στα πλαϊνά είτε μετά από λίγες εβδομάδες γεμίζαν με σκόνη από κάτω!!! Επίσης είναι πολύ οικονομικά. Edited April 19, 2019 by XP130TD εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Έχει βρει κάποιος τον τρόπο να μένει μόνιμα το vowifi;όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο λειτουργεί αλλά μετά από κλήση χάνεται Έχεις αναβαθμίσει σε 9, ε;.. :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberkos Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 (edited) Τα ίδια. Χωρίς λύση. Όταν το γυρίζω σε Oreo 8.1 πιάνει πάλι καμπάνα το voWIFI.. Σε android 9 ακόμη το σκέφτεται (συσκευή TA 1012). Βέβαια σε επικοινωνία με Nokia και Cosmote λένε θα το λύσουν.. Η εφαρμογή για φώτο παραμένει μέτρια με το μεγαλύτερο θέμα το Autofocus σε λήψη video το οποίο είναι καταστροφή.. Thks [CN]okia... Edited April 18, 2019 by Cyberkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Πιο σωστά, δεν το τρώνε ούτε οι σκύλοι... Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Έχεις αναβαθμίσει σε 9, ε;.. :rolleyes: Έχω αναβάθμισει κανονικά σε 9, αλλά από ότι φαίνεται το έχουν και άλλοι το πρόβλημα.τουλαχιστον αφού είναι ενήμεροι στην κοσμοτε και στη νοκια, είναι μία αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Έχω αναβάθμισει κανονικά σε 9, αλλά από ότι φαίνεται το έχουν και άλλοι το πρόβλημα.τουλαχιστον αφού είναι ενήμεροι στην κοσμοτε και στη νοκια, είναι μία αρχή Η μόνη λύση, που πρότεινα και στον φίλο που το πήρε, να μείνει με 8, όπως και έκανε. VoWifi κανονικά και δεν έχει κανένα θέμα. Στη "Nokia" είναι ενήμεροι από όταν η έκδοση της 9 που κυκλοφόρησε ήταν beta, αλλά δε φρόντισαν να διορθώσουν κάτι. Ούτε και μέχρι τώρα, όπως φαίνεται. P.S.: Το restart που είχα αναφέρει πρέπει να οφειλόταν σε power bank. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Η μόνη λύση, που πρότεινα και στον φίλο που το πήρε, να μείνει με 8, όπως και έκανε. VoWifi κανονικά και δεν έχει κανένα θέμα. Στη "Nokia" είναι ενήμεροι από όταν η έκδοση της 9 που κυκλοφόρησε ήταν beta, αλλά δε φρόντισαν να διορθώσουν κάτι. Ούτε και μέχρι τώρα, όπως φαίνεται. P.S.: Το restart που είχα αναφέρει πρέπει να οφειλόταν σε power bank. Την πάτησα, γιατί το πήρα πριν μια εβδομάδα και όταν το άνοιξα το άφησα να κάνει ενημέρωση και με πήγε στην 9.σε ευχαριστώ που απάντησες,θα ψάξω μήπως μπορώ να γυρίσω στην 8 αν δε λυθεί το προβλήμα γιατί ένας από τους λόγους αγοράς του είναι το vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Έχει κανείς συνεχόμενα force closes, με sd maid; Έχει τοποθετηθεί κάρτα 128gb και έχουν δωθεί τα κατάλληλα permissions. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα! Τώρα που το θυμήθηκα, να ρωτήσω. Η συσκευή κάνει βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου ή μόνο μέσω εφαρμογών τις πραγματοποιεί; Ρωτάω γιατί σε όλες τις επαφές μου το εικονίδιο της βιντεοκλήσης είναι σκοτεινό! Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την βλέπω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Έχει κανείς συνεχόμενα force closes, με sd maid; Έχει τοποθετηθεί κάρτα 128gb και έχουν δωθεί τα κατάλληλα permissions. Επειδή πήρα απάντηση, απαντάω στον εαυτό μου... Επικοινώνησα με τον dev και μου έδωσε διαφορετική έκδοση από αυτή του play store και δουλεύει άψογα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Είμαι εδώ και 2 μέρες με το security patch Απριλίου . Η πυξίδα λειτουργεί σωστά και γενικά φαίνεται να λειτουργεί σωστά το τηλ. Επειδή αναβάθμισα από την 8.1 δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά προβλήματα υπήρχαν στην 9 εκτός της πυξίδας οπότε δεν ξέρω αν διορθώθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Είμαι εδώ και 2 μέρες με το security patch Απριλίου . Η πυξίδα λειτουργεί σωστά και γενικά φαίνεται να λειτουργεί σωστά το τηλ. Επειδή αναβάθμισα από την 8.1 δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά προβλήματα υπήρχαν στην 9 εκτός της πυξίδας οπότε δεν ξέρω αν διορθώθηκαν. Σε μένα γιατί δεν ήρθε του Απριλίου; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εγω πέρασα όλο το image 1.5gb χειροκίνητα πάνω από την 8.1. δεν έβαλα μόνο το security patch. Λογικά θα αρχίσει να εμφανίζεται και για Ota αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εμ λογικά. Όσο πάνε το καθυστερούν. Κάποτε ερχόταν στο μήνα τους. Τώρα έρχεται τον επόμενο! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 την περασα και εγω πανω απο την 5.140 και παιζει και το vowifi ακομα και σε λειτουργεια πτησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 την περασα και εγω πανω απο την 5.140 και παιζει και το vowifi ακομα και σε λειτουργεια πτησης.. Μπορείς να μου πεις τον τρόπο που το έκανες για να το προσπαθήσω και εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 (edited) https://community.phones.nokia.com/discussion/47239/captured-pie-5-150-ota-link-download https://www.android.gs/enter-recovery-mode-on-nokia-8 Edited May 4, 2019 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john178 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 https://community.phones.nokia.com/discussion/47239/captured-pie-5-150-ota-link-download https://www.android.gs/enter-recovery-mode-on-nokia-8 Σε ευχαριστώ για την απάντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Έφτιαξε και η ευλογημένη πυξίδα... Επιτέλους. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Σε μένα γιατί δεν ήρθε του Απριλίου; :worry: και σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμη, υπάρχει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Οι άλλοι πιο πάνω την περνάνε χειροκίνητα! Κανονικά σε κανέναν δεν ήρθε ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mj25 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 OK, sorry, δεν το κατάλαβα αυτό, νόμιζα τους είχε έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 https://nokiapoweruser.com/nokia-8-gets-a-new-pie-build-with-april-security-update-2019-now/amp/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts