Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το γράφει, δες καλύτερα...

Που το γράφει;;;

KLOVRRD Soft Full Cover Screen Protector For Nokia 8.1 8 Sirocco Hydrogel Film For Nokia 7 7.1 X7 Plus 6 6.1 X6

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχει βρει κάποιος τον τρόπο να μένει μόνιμα το vowifi;όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο λειτουργεί αλλά μετά από κλήση χάνεται

Αυτο ειναι ζελτινα, οχι tempered glass. Σωστα?

Ναι φίλε μου είναι ζελατίνα, αλλά έχει πολύ καλή εφαρμογή. Επίσης επειδή ξόδεψα μία δοκιμάζοντάς την, μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ σκληρή και δεν σκίζεται. Κατέληξα σε αυτήν γιατί ότι tempered glass και να δοκίμαζα είτε δεν είχε καλή εφαρμογή στα πλαϊνά είτε μετά από λίγες εβδομάδες γεμίζαν με σκόνη από κάτω!!!

Επίσης είναι πολύ οικονομικά.

Edited by XP130TD
εκτός Ο.Π.Χ.

Έχει βρει κάποιος τον τρόπο να μένει μόνιμα το vowifi;όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο λειτουργεί αλλά μετά από κλήση χάνεται

Έχεις αναβαθμίσει σε 9, ε;.. :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Τα ίδια. Χωρίς λύση. Όταν το γυρίζω σε Oreo 8.1 πιάνει πάλι καμπάνα το voWIFI.. Σε android 9 ακόμη το σκέφτεται (συσκευή TA 1012). Βέβαια σε επικοινωνία με Nokia και Cosmote λένε θα το λύσουν.. Η εφαρμογή για φώτο παραμένει μέτρια με το μεγαλύτερο θέμα το Autofocus σε λήψη video το οποίο είναι καταστροφή.. Thks [CN]okia... Edited by Cyberkos

Έχεις αναβαθμίσει σε 9, ε;.. :rolleyes:

Έχω αναβάθμισει κανονικά σε 9, αλλά από ότι φαίνεται το έχουν και άλλοι το πρόβλημα.τουλαχιστον αφού είναι ενήμεροι στην κοσμοτε και στη νοκια, είναι μία αρχή

Έχω αναβάθμισει κανονικά σε 9, αλλά από ότι φαίνεται το έχουν και άλλοι το πρόβλημα.τουλαχιστον αφού είναι ενήμεροι στην κοσμοτε και στη νοκια, είναι μία αρχή

Η μόνη λύση, που πρότεινα και στον φίλο που το πήρε, να μείνει με 8, όπως και έκανε. VoWifi κανονικά και δεν έχει κανένα θέμα.

Στη "Nokia" είναι ενήμεροι από όταν η έκδοση της 9 που κυκλοφόρησε ήταν beta, αλλά δε φρόντισαν να διορθώσουν κάτι. Ούτε και μέχρι τώρα, όπως φαίνεται.

P.S.: Το restart που είχα αναφέρει πρέπει να οφειλόταν σε power bank.

Huawei Nova 5T

Η μόνη λύση, που πρότεινα και στον φίλο που το πήρε, να μείνει με 8, όπως και έκανε. VoWifi κανονικά και δεν έχει κανένα θέμα.

Στη "Nokia" είναι ενήμεροι από όταν η έκδοση της 9 που κυκλοφόρησε ήταν beta, αλλά δε φρόντισαν να διορθώσουν κάτι. Ούτε και μέχρι τώρα, όπως φαίνεται.

P.S.: Το restart που είχα αναφέρει πρέπει να οφειλόταν σε power bank.

Την πάτησα, γιατί το πήρα πριν μια εβδομάδα και όταν το άνοιξα το άφησα να κάνει ενημέρωση και με πήγε στην 9.σε ευχαριστώ που απάντησες,θα ψάξω μήπως μπορώ να γυρίσω στην 8 αν δε λυθεί το προβλήμα γιατί ένας από τους λόγους αγοράς του είναι το vowifi

Έχει κανείς συνεχόμενα force closes, με sd maid;

Έχει τοποθετηθεί κάρτα 128gb και έχουν δωθεί τα κατάλληλα permissions.

Huawei Nova 5T

Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα!

Τώρα που το θυμήθηκα, να ρωτήσω. Η συσκευή κάνει βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου ή μόνο μέσω εφαρμογών τις πραγματοποιεί; Ρωτάω γιατί σε όλες τις επαφές μου το εικονίδιο της βιντεοκλήσης είναι σκοτεινό!

Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την βλέπω.

Έχει κανείς συνεχόμενα force closes, με sd maid;

Έχει τοποθετηθεί κάρτα 128gb και έχουν δωθεί τα κατάλληλα permissions.

Επειδή πήρα απάντηση, απαντάω στον εαυτό μου...

Επικοινώνησα με τον dev και μου έδωσε διαφορετική έκδοση από αυτή του play store και δουλεύει άψογα.

Huawei Nova 5T

Είμαι εδώ και 2 μέρες με το security patch Απριλίου . Η πυξίδα λειτουργεί σωστά και γενικά φαίνεται να λειτουργεί σωστά το τηλ. Επειδή αναβάθμισα από την 8.1 δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά προβλήματα υπήρχαν στην 9 εκτός της πυξίδας οπότε δεν ξέρω αν διορθώθηκαν.

Είμαι εδώ και 2 μέρες με το security patch Απριλίου . Η πυξίδα λειτουργεί σωστά και γενικά φαίνεται να λειτουργεί σωστά το τηλ. Επειδή αναβάθμισα από την 8.1 δεν ξέρω τι ακριβώς αλλά προβλήματα υπήρχαν στην 9 εκτός της πυξίδας οπότε δεν ξέρω αν διορθώθηκαν.

Σε μένα γιατί δεν ήρθε του Απριλίου; :worry:

Εγω πέρασα όλο το image 1.5gb χειροκίνητα πάνω από την 8.1. δεν έβαλα μόνο το security patch. Λογικά θα αρχίσει να εμφανίζεται και για Ota αυτές τις μέρες.

Εμ λογικά. Όσο πάνε το καθυστερούν. Κάποτε ερχόταν στο μήνα τους. Τώρα έρχεται τον επόμενο! :(

την περασα και εγω πανω απο την 5.140 και παιζει και το vowifi ακομα και σε λειτουργεια πτησης..

Μπορείς να μου πεις τον τρόπο που το έκανες για να το προσπαθήσω και εγώ;

Οι άλλοι πιο πάνω την περνάνε χειροκίνητα! Κανονικά σε κανέναν δεν ήρθε ακόμα.