Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ την κάμερα της google χρησιμοποιώ. Πολύ καλύτερη. Ειδικά στο πορτραίτο είναι απίστευτη... Μακάρι να γίνει δουλίτσα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Κρίμα είναι μια τέτοια συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά να υποδεέστερη μια mind range συσκευής....

Κι εγώ την κάμερα της google χρησιμοποιώ. Πολύ καλύτερη. Ειδικά στο πορτραίτο είναι απίστευτη... Μακάρι να γίνει δουλίτσα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Κρίμα είναι μια τέτοια συσκευή με τέτοια χαρακτηριστικά να υποδεέστερη μια mind range συσκευής....

Γι αυτό ίσως ακολούθησε το Sirocco σχετικά σύντομα....

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Διαβάζω για ενημερώσεις, η τελευταία που έχω είναι αυτή με το safety patch Απριλίου, έχει βγει πιο φρέσκια;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

• Administrators
Διαβάζω για ενημερώσεις, η τελευταία που έχω είναι αυτή με το safety patch Απριλίου, έχει βγει πιο φρέσκια;

To safety patch Μαΐου είναι το τελευταίο.

Modpic.gif

Τελευταία νεώτερα σχετικά με τo new Pro Camera app:

http://nokiamob.net/2018/05/31/update-that-brings-pro-camera-app-available-for-nokia-8/

http://nokiamob.net/2018/05/29/new-pro-camera-app-for-nokia-8-coming-this-week/

https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/nokia-8-pro-camera-mode-update-1860815

Πιστεύω πως είναι απλά θέμα χρόνου να την δούμε στις συσκευές μας.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Που είναι αυτό το update με την pro camera ; Κόκαλα έχει; Έβαλα και vpn μπας και αλλά τίποτα .δέκα χώρες άλλαξα και τίποτα . Πρέπει να πηγαίνει με τα imei μάλλον.

Που είναι αυτό το update με την pro camera ; Κόκαλα έχει; Έβαλα και vpn μπας και αλλά τίποτα .δέκα χώρες άλλαξα και τίποτα . Πρέπει να πηγαίνει με τα imei μάλλον.

Λογικα θα το δωσουν με το update της ασφαλειας του ιουνιου;)Οποτε υπομονη:)

Λογικα θα το δωσουν με το update της ασφαλειας του ιουνιου;)Οποτε υπομονη:)

Η λογική αυτό λέει. Συνήθως από 12 έως 16 που έρχεται η ενημέρωση του μήνα, εκεί θα την κολλήσουν.

Εμένα μόλις μου ήρθε. Την κατεβάζω.

http://i65.tinypic.com/33wtauf.png

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εμένα μόλις μου ήρθε. Την κατεβάζω.

http://i65.tinypic.com/33wtauf.png

Και εμενα την μελετήσαμε και ηρθε:lol::lol::lol::lol:

Και εμενα την μελετήσαμε και ηρθε:lol::lol::lol::lol:

Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ε όχι ρε παιδιά! Τώρα το είδα και εγώ και λέω ε όχι γιατί είμαι στην δουλειά χωρίς ίντερνετ. Που σημαίνει μέχρι να πάω σπίτι θα σκάσω από περιέργεια! Χαχαχαχχα. Όποιος την έχει βάλει ας μας πει για την κάμερα εάν έστρωσε και πόσο σε σχέση με την Google κάμερα.

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω επιδόσεις φωτογραφίας/βίντεο (δεν έχω χρόνο να βγω σε ανοιχτό χώρο) αλλά από άποψη user interface υπάρχουν 2-3 παρατηρήσεις:

1. Το UI δε γυρίζει σε landscape. Τα ονόματα των παραμέτρων μένουν οριζόντια.

2. Δε βγαίνει το δαχτυλίδι των παραμέτρων σε landscape.

3. Η αλλαγή ISO και ταχύτητας κλείστρου, παρόλο που δίνουν αλλαγή στο τελικό αποτέλεσμα, σε κατάσταση preview δε δείχνουν τίποτα.

Κατά τα άλλα, εννοείται πολύ ευπρόσδεκτες οι αλλαγές.

Edited by panosz75

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω επιδόσεις φωτογραφίας/βίντεο (δεν έχω χρόνο να βγω σε ανοιχτό χώρο) αλλά από άποψη user interface υπάρχουν 2-3 παρατηρήσεις:

1. Το UI δε γυρίζει σε landscape. Τα ονόματα των παραμέτρων μένουν οριζόντια.

2. Δε βγαίνει το δαχτυλίδι των παραμέτρων σε landscape.

3. Η αλλαγή ISO και ταχύτητας κλείστρου, παρόλο που δίνουν αλλαγή στο τελικό αποτέλεσμα, σε κατάσταση preview δε δείχνουν τίποτα.

Κατά τα άλλα, εννοείται πολύ ευπρόσδεκτες οι αλλαγές.

Εχει φτιαξει η καμερα αρκετα η μαμισια αλλα ακομα την gcam δεν μπορουμε να την αποχωριστουμε!!!!!:O:O:O:O:O:O

Εχει φτιαξει η καμερα αρκετα η μαμισια αλλα ακομα την gcam δεν μπορουμε να την αποχωριστουμε!!!!!:O:O:O:O:O:O
Σωστά !!! Στο βίντεο είναι εξαιρετική αλλά στις φωτογραφίες η gcam δεν έχει αντίπαλο... Δεν έχω πειραματιστεί με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις ακόμα ..

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Μόλις ήρθε και σε μένα. Κατεβάζω. ;)

Για να δούμε, τι θα δούμε. :X

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Σωστά !!! Στο βίντεο είναι εξαιρετική αλλά στις φωτογραφίες η gcam δεν έχει αντίπαλο... Δεν έχω πειραματιστεί με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις ακόμα ..

Έχει φτιάξει πολύ και με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις αλλά,gcam δεν είναι!!

Μετά την αναβάθμιση, έχασα τα αποθηκευμένα WiFi δίκτυα.. Κουφό... Συνέβη και σε κανέναν άλλο ή έτυχε μόνο σε μένα ;

Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι παρόλη την αναβάθμιση, συνεχίζει να μου λέει πιο πρόσφατη αναβάθμιση ασφαλείας αυτή της 1ης Μαΐου.