Jump to content

Nokia 8

Pavletos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατασταθηκε και η ενημέρωση του Μαϊου. Να κατεβάσω άλλη εφαρμογή κάμερας ή να περιμένω κάποια αναβαθμιση της Νοκια;

Επίσης υπάρχει τρόπος να βγάλω τα λευκό φόντο στα σήματα των εφαρμογών γιατι κάποιες εμφανίζονται σε λευκό φόντο στρογγυλό και κάποιες όχι; Νομίζω στο σαμσουνγκ που είχα γινόταν τώρα τ ψάχνω αλλά δε βρίσκω κάτι.

Για ποιο λόγο να του βάλεις Cosmote;

Ενδιαφερομαι και γω.

Εχω το ΤΑ-1052 (Dual Sim)

Ο μονος λογος ειναι το VoLTE & VolWiFi που παρεχει η Cosmote στο Nokia 8

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Ενδιαφερομαι και γω.

Εχω το ΤΑ-1052 (Dual Sim)

Ο μονος λογος ειναι το VoLTE & VolWiFi που παρεχει η Cosmote στο Nokia 8

Όχι ρε παιδιά, δε χρειάζεται. Από Κωτσοβολο το πήρα το δικό μου, και δουλεύουν κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi της Cosmote.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όχι ρε παιδιά, δε χρειάζεται. Από Κωτσοβολο το πήρα το δικό μου, και δουλεύουν κανονικά και το VoLTE και το VoWiFi της Cosmote.

Ναι, εγω απο Κινα και δε δουλευει οταν στελνω WIFICALL

Ναι, εγω απο Κινα και δε δουλευει οταν στελνω WIFICALL

Μήπως λόγω του ότι είναι κινέζικη έκδοση δεν έχει καμία από τις μπάντες που χρειάζεται η Cosmote;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μήπως λόγω του ότι είναι κινέζικη έκδοση δεν έχει καμία από τις μπάντες που χρειάζεται η Cosmote;

Εχω κανονικα LTE, και η φωνη ειναι μεσω IP μετα (αρα data) οποτε δε νομιζω.

Εχω κανονικα LTE, και η φωνη ειναι μεσω IP μετα (αρα data) οποτε δε νομιζω.

Μήπως τελικά η ROM της επίσημης έκδοσης (π.χ. Κωτσόβολος, you.gr κλπ) είναι Cosmote-branded ;

Οι εντυπώσεις μου από το nokia 8 είναι πάρα πολύ καλές. Η επιλογή ανάμεσα σ' αυτό και το lg g6 έγινε μόνο και μόνο για την απουσία της lg από την Ελλάδα. Τελικά δεν ξέρω πιο είναι καλύτερο αλλά στα θετικά είναι ότι το νοκια το κρατάς πιο εύκολα. Το πομπε το βοηθάει στην αυτό. Βέβαια δεν γίνεται σύγκριση σ αυτό με το gflex2 που κολούσε στο χερι. Πολύ γρήγορο , η μπαταρία του έχει φοβερή αυτονομία ,οι φωτό και τα βίντεο είναι μια χαρά, το ηχείο του καμπάνα. Μια χαρά όλα εκτός από την οθόνη που νομίζω ότι με τυφλώνει. Δεν μπορώ να τη διαχειριστω σωστά. Ίσως να υπάρχει τελικά μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε lcd και p oled . Το σκορακι στο antutu v7 είναι πάνω από 200.000 ,κερδίσαμε και μπυριτσες από ένα iphone 7 που μας υποτίμησε. Όλα καλά ,υπέροχο τηλέφωνο και μακάρι η νοκια να συνεχίσει έτσι . Πάντως αν έρθει σε καλή τιμή το flex3 θα το τιμησω γιατί η συνήθεια δεν αλλάζει εύκολα. Ευτυχώς ανοίγει με το διπλό χτύπημα και έτσι μικρό το κακό, μακάρι να έσβηνε και με τον ίδιο τροπο. Το συνιστώ σε όλους . Τηλέφωνο με ..

Οι εντυπώσεις μου από το nokia 8 είναι πάρα πολύ καλές. Η επιλογή ανάμεσα σ' αυτό και το lg g6 έγινε μόνο και μόνο για την απουσία της lg από την Ελλάδα. Τελικά δεν ξέρω πιο είναι καλύτερο αλλά στα θετικά είναι ότι το νοκια το κρατάς πιο εύκολα. Το πομπε το βοηθάει στην αυτό. Βέβαια δεν γίνεται σύγκριση σ αυτό με το gflex2 που κολούσε στο χερι. Πολύ γρήγορο , η μπαταρία του έχει φοβερή αυτονομία ,οι φωτό και τα βίντεο είναι μια χαρά, το ηχείο του καμπάνα. Μια χαρά όλα εκτός από την οθόνη που νομίζω ότι με τυφλώνει. Δεν μπορώ να τη διαχειριστω σωστά. Ίσως να υπάρχει τελικά μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε lcd και p oled . Το σκορακι στο antutu v7 είναι πάνω από 200.000 ,κερδίσαμε και μπυριτσες από ένα iphone 7 που μας υποτίμησε. Όλα καλά ,υπέροχο τηλέφωνο και μακάρι η νοκια να συνεχίσει έτσι . Πάντως αν έρθει σε καλή τιμή το flex3 θα το τιμησω γιατί η συνήθεια δεν αλλάζει εύκολα. Ευτυχώς ανοίγει με το διπλό χτύπημα και έτσι μικρό το κακό, μακάρι να έσβηνε και με τον ίδιο τροπο. Το συνιστώ σε όλους . Τηλέφωνο με ..

Αν βάλεις Nova Launcher, κλείνει κιόλας με double tap. ;)

Το να εχω πέσει σε ελαττωματική παρτίδα υπάρχει σαν περιπτωση, δεν το αποκλειω.

Το θέμα ειναι ότι οταν πηγα στο Πλαισιο την πρώτη συσκευή μου για έλεγχο της μπαταρίας επειδή δεν ήμουν ικανοποιημενος, εκαναν καποια τεστ και μου ειπαν ότι ειναι ενταξει. Μετα εκανα αντικατασταση για καποιο προβλημα στην οθονη (σαν να ειχε περασει ενα χνουδι μεσα) και η καινουρια συσκευη ειχε την ιδια διαρκεια μπαταριας. Δεν ξερω αν υπαρχει λογος να παω ξανα για ελεγχο τη μπαταρια (της καινουριας συσκευης). Πιστευω θα μου δωσουν την ιδια απαντηση και επισης αντικατασταση δεν προκειται να γινει αφου εχει ληξει το DOA εδω και καιρο.

Πήρα σημερα το Πλαισιο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να το δουν αυτοι αλλιώς να απευθυνθω στο service της Νοκια.

Φοβαμαι οτι (στο Πλαισιο) δεν θα πάρω καποια διαφορετικη απαντηση απο αυτη που πηρα στην πρωτη συσκευη. :(

Απο την άλλη δεν τολμαω να παω το κινητο μου στην TS Solutions. Αυτοι εκει απο οτι διαβασα στις κριτικες ειναι ληστες, και περα απο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω χωρις κινητο για 2 και 3 εβδομαδες που γραφουν μερικοι ουτε να αρχισουν να μου ξηλώνουν οθόνες.

Δεν ξέρω τι να κάνω;! εχω απογοητευτει.

Γιατί κι εκει στο πλαισιο το μονο που εκαναν για να δοκιμασουν τη μπαταρια ηταν να τρεξουν ενα Battery Logger. Μου το ειπαν οι ιδιοι δηλαδη, ασε που ηταν και μεσα η εφαρμογη μετα οταν το πηρα.

Ακουω συμβουλες! :wacko:

Πήρα σημερα το Πλαισιο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να το δουν αυτοι αλλιώς να απευθυνθω στο service της Νοκια.

Φοβαμαι οτι (στο Πλαισιο) δεν θα πάρω καποια διαφορετικη απαντηση απο αυτη που πηρα στην πρωτη συσκευη. :(

Απο την άλλη δεν τολμαω να παω το κινητο μου στην TS Solutions. Αυτοι εκει απο οτι διαβασα στις κριτικες ειναι ληστες, και περα απο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω χωρις κινητο για 2 και 3 εβδομαδες που γραφουν μερικοι ουτε να αρχισουν να μου ξηλώνουν οθόνες.

Δεν ξέρω τι να κάνω;! εχω απογοητευτει.

Γιατί κι εκει στο πλαισιο το μονο που εκαναν για να δοκιμασουν τη μπαταρια ηταν να τρεξουν ενα Battery Logger. Μου το ειπαν οι ιδιοι δηλαδη, ασε που ηταν και μεσα η εφαρμογη μετα οταν το πηρα.

Ακουω συμβουλες! :wacko:

Εγώ θα το άφηνα ως έχει. Όλα τα άλλα είναι μόνο για να μπλέξεις να τρέξεις και να σπάσεις τα νεύρα σου.

Tην κατεβασα αλλα δεν το βρηκα. Μπορεις να γινεις πιο σαφης; Σε ευχαριστω

Ρυθμίσεις Νοβα -> χειρονομίες και εισαγωγή -> διπλό πάτημα -> κλείδωμα οθόνης.

Απλά, για να μπορείς μετά να ξεκλειδώνεις με δακτυλικό αποτύπωμα, και να μη σου ζητάει PIN, πας ξανά στις ρυθμίσεις Νοβα -> για προχωρημένους -> μέθοδος κλειδώματος οθόνης -> με καθυστέρηση

Ok Ευχαριστώ. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Όταν δοκίμαζα τη συσκευή στο Πλαίσιο έβλεπα πως η κάμερα έκανε φοβερό ζουμ, το δικό μου δεν το κάνει όπως εκείνο. Μπορώ να διορθώσω κάτι;

Ok Ευχαριστώ. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Όταν δοκίμαζα τη συσκευή στο Πλαίσιο έβλεπα πως η κάμερα έκανε φοβερό ζουμ, το δικό μου δεν το κάνει όπως εκείνο. Μπορώ να διορθώσω κάτι;

Δεν ξέρω, δεν έχω παρατηρήσει να έχει ρύθμιση που αυξομειώνεις μέχρι πού φτάνει το ζουμ.

Kαλημερα

Επειδη σκεφτομαι να το παρω και εγω καθως νομιζω στα λεφτα του παζει μονο του..

Ηθελα να ρωτησω απο τη στιγμη που στην ελλαδα εισαγεται μονο το μπλε αν προχωρησω στην αγορα αλλου χρωματος αλλα Eu με την εγγυηση τι παιζει??

Επισης με τη φωτογραφικη τι παιζει?Αλλοι λενε οτι με τη google camera ειναι πολυ καλη και αλλοι οτι δε τη παλευει..

Edited by giannis3011

Kαλημερα

Επειδη σκεφτομαι να το παρω και εγω καθως νομιζω στα λεφτα του παζει μονο του..

Ηθελα να ρωτησω απο τη στιγμη που στην ελλαδα εισαγεται μονο το μπλε αν προχωρησω στην αγορα αλλου χρωματος αλλα Eu με την εγγυηση τι παιζει??

Επισης με τη φωτογραφικη τι παιζει?Αλλοι λενε οτι με τη google camera ειναι πολυ καλη και αλλοι οτι δε τη παλευει..

Επειδή η εγγύηση και το σέρβις στην Ελλάδα παρέχονται από την ts solutions, πρώην arvato, γνωστή για τη μανία της να βγάζει τα τηλέφωνα εκτός εγγύησης για πλάκα, νομίζω ότι ρισκάρεις να μείνεις εκτός εγγύησης αν αγοράσεις άλλη απόχρωση, ή το δίκαρτο.

Για δείγματα φωτογραφίας με τη Google Camera, δες ενδεικτικά κάποια που ανέβασα, κάποια ποστ πιο πριν.

BURST20180519150028680_COVER

BURST20180519165654307_COVER

BURST20180519153651755_COVER

Edited by panosz75

Επειδή η εγγύηση και το σέρβις στην Ελλάδα παρέχονται από την ts solutions, πρώην arvato, γνωστή για τη μανία της να βγάζει τα τηλέφωνα εκτός εγγύησης για πλάκα, νομίζω ότι ρισκάρεις να μείνεις εκτός εγγύησης αν αγοράσεις άλλη απόχρωση, ή το δίκαρτο.

Για δείγματα φωτογραφίας με τη Google Camera, δες ενδεικτικά κάποια που ανέβασα, κάποια ποστ πιο πριν.

BURST20180519150028680_COVER

BURST20180519165654307_COVER

BURST20180519153651755_COVER

Eυχαριστω για τις πληροφοριες..

Πολυ καλες οι φωτο..

Aρα για public η πλαισιο με βλεπω..

Eυχαριστω για τις πληροφοριες..

Πολυ καλες οι φωτο..

Aρα για public η πλαισιο με βλεπω..

Κατά καιρούς βγαίνουν προσφορές από τους επίσημους μεταπωλητές, π.χ. την προηγούμενη βδομάδα το you.gr το είχε στα 370€. Αν δε βιάζεσαι να το πάρεις τώρα, μπορεί να το ξαναβάλουν σε προσφορά πιστεύω. Εγώ το είχα πετύχει στα 399€ στον Κωτσόβολο.

Το ειχα δει και γω στο you αλλα προχθες εξαντληθηκε.Και σε πλαισιο public 400 το χουν

Από Πλαίσιο νομίζω 1-2 παιδιά είχαν θέμα. Χτύπα το όπως είσαι από Public. Τέτοια τιμή δε θα ξαναβρείς εύκολα. ;)

και γω το πηρα στα 410 σε dual sim αρχες Φεβρουαριου.

Το καλυτερο vfm της αγορας με πολυ μελλον μπροστα του. (P, security, camera κτλ)

η nokia ανακοίνωσε σήμερα ότι την παρασκευή θα κυκλοφορήσει το update για την κάμερα του nokia 8 και θα έχει και το pro mode μέσα :D
Είπαν τίποτα για 1080 στα 60fps στο βίντεο; Κάτι έλεγα ότι θα το ενσωματώσουν.

Άκουσα μόνο ότι φτιάξανε από την αρχή το σύστημα της εικόνας άρα μάλλον θα βελτιωθεί η ποιότητα της εικόνας και θα βάλουν manual mode για iso shutter speed focus και exposure,θα δούμε από Παρασκευή που θα ξεκινήσει σταδιακά το update να έρχεται, επίσης υποσχέθηκαν ότι όλες οι συσκευές θα πάρουν το Android 9 (Android P) όταν βγεί.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ορίστε και ένα απόσπασμα