Modeling Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 σιγουρα μιλαμε για διαφορετικα πραγματα.. η διαφορα ομως στην τιμη δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση την διαφορα τους ως συσκευες. και επειδη εγω αυτην την στιγμη τουλαχιστον,δεν ειμαι για 500ρια και 600αρια, αυτα που θελω να κανω,βλεπω οτι τα κανω μια χαρα και με το xiaomi. στο μελλον εαν μπορεσω και μου την βαρεσει,θα παω να παρω παλι samsung galaxy. αυτην την στιγμη το εχω ηδη ξεχασει. Φυσικά και κάνουν τα ίδια βρε φίλε εννοείται... Αλλο όμως να τρέχεις με 200 και το αμάξι να πηγαίνει ευθεία και άλλο στα 200 να φοβάσαι μην φύγεις στην ευθεία. Εν κατακλείδι... Xiaomi παίρνω και εγώ εδώ και 2 χρόνια περίπου και δουλεύουν μια χαρά όλα, απλά θα ήθελα s8 για την οθόνη και μόνο, μην ξεχνάμε ότι το κινητό είναι η οθόνη ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη η xiaomi με αυτό το μοντέλο σε αυτήν την τιμή.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Η καλύτερη λύση για κάποιον που πέφτει από ναυαρχίδα σε κατηγορία είναι θεωρώ ο sd 710 και το mi8se. Το να πέσεις από ναυαρχίδα σε mid-range κινητό είναι πτώση.. Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει θεωρώ ο 710. Οπότε εκεί προσανατολιζομαι εγώ κάνοντας οικονομία για το κάποιο μεγάλο ίσως pixel 3 xl.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Φυσικά και κάνουν τα ίδια βρε φίλε εννοείται... Αλλο όμως να τρέχεις με 200 και το αμάξι να πηγαίνει ευθεία και άλλο στα 200 να φοβάσαι μην φύγεις στην ευθεία. Εν κατακλείδι... Xiaomi παίρνω και εγώ εδώ και 2 χρόνια περίπου και δουλεύουν μια χαρά όλα, απλά θα ήθελα s8 για την οθόνη και μόνο, μην ξεχνάμε ότι το κινητό είναι η οθόνη ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη η xiaomi με αυτό το μοντέλο σε αυτήν την τιμή.. δεν σου κρυβω οτι παρα τις στενουρες μου,μεχρι και τωρα που μιλαμε εχω εγκεκριμενο δανειο 24 ατοκες για το s8+, το οποιο ειχα παραγγειλει προτου δω το xiaomi. μπορω δηλαδη αυριο να παω να παρω το s8+ με..λιγοτερο οικονομικο πονο απ`οτι μετρητα. δεν παω ομως γιατι τα λεφτα ειναι πολλα και απο την στιγμη που κανω σωστα την δουλεια μου μενω εδω. εαν ειχα τον παραμικρο ενδοιασμο για το xiaomi,θα ειχα παρει ηδη το s8+.. Edited June 13, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Φυσικά και κάνουν τα ίδια βρε φίλε εννοείται... Αλλο όμως να τρέχεις με 200 και το αμάξι να πηγαίνει ευθεία και άλλο στα 200 να φοβάσαι μην φύγεις στην ευθεία. Εν κατακλείδι... Xiaomi παίρνω και εγώ εδώ και 2 χρόνια περίπου και δουλεύουν μια χαρά όλα, απλά θα ήθελα s8 για την οθόνη και μόνο, μην ξεχνάμε ότι το κινητό είναι η οθόνη ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη η xiaomi με αυτό το μοντέλο σε αυτήν την τιμή..Μόνο οθόνη είναι το s8 και τίποτα άλλο πραγματικά, ακόμα και το face unlock είναι πιο αργό από του redmi note 5. Εγώ έχω μια βδομάδα το κινητό μαζί με το mate 10 pro τα έχω τέσταρει τόσες φορές εντάξει πιο γρήγορο το mate αλλά όχι κάποια τρελή διαφορά, αυτό θα φανεί στα παιχνίδια κυρίως.Στην κάμερα προς κατόχων την ημέρα το redmi note 5 των 200€ βγάζει περισσότερη λεπτομέρεια από την ναυαρχίδα των 500+€,το βράδυ οκ κάνει την διαφορά ο ois του mate. Αξίζουν όμως τόσο παραπάνω χρήματα για μια πολύ ωραία οθόνη και λίγο καλύτερη κάμερα; Αυτό αναρωτηθείτε,για μένα που έχω αλλάξει πάρα πολλές συσκευές και δούλεψα και κάποιες ναυαρχίδες όχι, αλλά είναι τελείως προσωπική άποψη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 κοντα στα 500 παλι..?? και γιατι να μην παρω το s8 Που ειμαι και συνηθισμενος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σήμερα μου ήρθε αυτό το γυαλί http://s.aliexpress.com/vqQNz6jU Πιάνει όλη την οθόνη και έχει ένα λαδακι για να μην αφήνει λευκό περίγραμμα. Sent from my iPad using TapatalkΤο HD ή το blue ray;; Και βασικά τι επιλέγουμε note 5 ή note 5 pro ;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω τα γεννεθλια που εχω αποθηκευμενα στις επαφες στο ημερολογιο? Επισης στο ημερολογιο δεν μου δινει τη δυνατοτητα να προσθεσω ενα καινουριο event σαν γεννεθλια μου γραφει μονο επετειο και αντιστροφη μετρηση. σε redmi note 2 που ειχα στους λογαριασμους ημερολογιου μου ειχε ενα birthday reminder το οποιο τραβουσε τα γεννεθλια απο τις επαφες, αυτο τωρα στο note 5 δεν το βρισκω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μια ερώτηση. Υπάρχει ανάλογη εφαρμογή με το Samsung health που μετράει τα βήματά σου όταν βγαίνεις έξω; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μια ερώτηση. Υπάρχει ανάλογη εφαρμογή με το Samsung health που μετράει τα βήματά σου όταν βγαίνεις έξω;Κατεβάζεις το Google fit. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Με το κινεζακι, θα παίξουν και aosp roms,ο βασικότερος λόγος που το πήρα.Samsung με exynos δεν.... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Το HD ή το blue ray;; Και βασικά τι επιλέγουμε note 5 ή note 5 pro ;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το HD για note 5 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 εαν αντι για sd card θελω να βαλω μια δευτερη sim αλλου παροχου,τι μεγεθος βαζω? επισης εαν εχω 2 sim,Πως λειτουργει το θεμα? ειναι και οι 2 ενεργες και οτι κληση χτυπησει τις λαμβωνω κανονικα και απο τις 2,ή χτυπαει οτι εχεις επιλεξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 https://www.aliexpress.com/item/2Pcs-lot-Full-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Screen-Protector-9H-2-5D/32858461485.html?shortkey=vqQNz6jU&addresstype=600 Ποιο διαλεγουμε για το 5.99 4/64, το pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 εαν αντι για sd card θελω να βαλω μια δευτερη sim αλλου παροχου,τι μεγεθος βαζω? επισης εαν εχω 2 sim,Πως λειτουργει το θεμα? ειναι και οι 2 ενεργες και οτι κληση χτυπησει τις λαμβωνω κανονικα και απο τις 2,ή χτυπαει οτι εχεις επιλεξει? ε βάλε την σίμ σου στην άλλη θέση να δεις και το μέγεθος :))) λαμβάνεις τις κλήσεις κανόνικά απλά όταν μιλάς στην μια η άλλη φαίνεται ανενεργή (άμα παει να σε καλέσει κάποιος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μια ερώτηση. Υπάρχει ανάλογη εφαρμογή με το Samsung health που μετράει τα βήματά σου όταν βγαίνεις έξω; To samsung health. Μπορείς να το κατεβάσεις σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 ελα ρε συ..τωρα ξεκολλησα.. 2 nano-sim κανονικα απλα εκει που μπαινει η sd την βαζω καθετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 ελα ρε συ..τωρα ξεκολλησα.. 2 nano-sim κανονικα απλα εκει που μπαινει η sd την βαζω καθετα.. Βιβλιαράκι δεν έχεις?εγώ πάλι δεν ήξερα ότι βγαίνει εντελώς το συρταρακι για να μπουν... χιχιχι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Το tempered glass της Wozinski (κάτι σκότωσα :lol: ), για το Redmi 5 Plus, ταιριάζει απόλυτα, χωρίς να αφήνει κενά και χωρίς να καλύπτει αισθητήρες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Βιβλιαράκι δεν έχεις?εγώ πάλι δεν ήξερα ότι βγαίνει εντελώς το συρταρακι για να μπουν... χιχιχι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ουτε εσυ εχεις μαλλον..:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Το κινητό είναι LTE Cat4 (Downlink 150 Mbps/Uplink 50 Mbps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Το κινητό είναι LTE Cat4 (Downlink 150 Mbps/Uplink 50 Mbps) τι σημαινει αυτο?+ ή απλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 τι σημαινει αυτο?+ ή απλο? σημαίνει ότι δεν παρακολουθεις το φορουμ :)))) "απλό" το + είναι άλλη κατηγορία με 1000Mbps κλπ αμαν κάναμε να έχει 800αρα και τώρα κάνουμε θέμα για το + που δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει σημαντική κάλυψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 ουτε εσυ εχεις μαλλον..:lol::lol::lol::lol: Επίσημο είναι το δικό μου,και δύο παρακαλώ,αλλά το ψαχνα στο ελληνικό που δεν το είχε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό είναι LTE Cat4 (Downlink 150 Mbps/Uplink 50 Mbps) Δεν είναι cat 4 δηλαδή είναι λόγω miui O 636 μια χαρά cat 12 υποστηρίζει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Απλό 4G. 4G+ πρέπει να είναι cat6 και πάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 αμαν κάναμε να έχει 800αρα και τώρα κάνουμε θέμα για το + που δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει σημαντική κάλυψη Σιγά σιγά βλέπω και την wind να μπαίνει στο παιχνίδι και την voda,καλά η cote .... Θα έχουμε σε πολλές περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts