kostas_kanal0011 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Το κάνει και με άλλες εφαρμογές κάμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Δε βλέπω κάτι και αναρωτιέμαι τι πεζειΟύτε σκόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 αν έχει βάλει προστατευτικό στον φακό που έρχεται μαζί με τα tempered βγάλε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Έχει γνωστός μου το συγκεκριμένο κινητό και ενώ μέχρι χθες έβγαζε φώτο κανονικά ξαφνικά σήμερα βγάζεις θωλες φώτο έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κατι Τι μπορεί να είναι? Μήπως δεν εστιάζει σωστά; Για ανέβασε κάνα δείγμα να τσεκαρουμε. Επίσης δοκίμασε να βγάλεις και κάτι κοντινό (πχ ένα βάζο). Πρώτα χωρίς ταπ. Μετά ταπ στο κοντινό και τέλος ταπ μακρυά στο βάθος (κατά προτίμηση ΟΧΙ λάμπα/φως/ουρανο) Ανέβασε τα κάπου με υψηλή ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Το κάνει και με άλλες εφαρμογές κάμερας; το κάνει και με άλλες; εφαρμογες ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν έχει βάλει προστατευτικό στον φακό που έρχεται μαζί με τα tempered βγάλε τοδε θυμάμαι καν αν έχουμε βάλει τζάμακι πίσω και δε μπορώ να καταλάβω πιάνω κάτι με το χέρι αλλά δε ξέρω αν είναι του κιν η το χουμε βάλει εμεις ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως δεν εστιάζει σωστά; Για ανέβασε κάνα δείγμα να τσεκαρουμε. Επίσης δοκίμασε να βγάλεις και κάτι κοντινό (πχ ένα βάζο). Πρώτα χωρίς ταπ. Μετά ταπ στο κοντινό και τέλος ταπ μακρυά στο βάθος (κατά προτίμηση ΟΧΙ λάμπα/φως/ουρανο) Ανέβασε τα κάπου με υψηλή ανάλυση. θα το δοκιμάσω και θα προσπαθήσω να το ανεβάσω εδώ δειγμα Βασικά πως μπορώ από κιν να ανεβάσω δείγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Παιδιά καλημέρα. Κάνα λινκ για δοκιμασμένο οικονομικό τζαμακι έχουμε; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Παιδιά καλημέρα. Κάνα λινκ για δοκιμασμένο οικονομικό τζαμακι έχουμε; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω έχω παρει αυτο και είμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 καλημερα παιδια..η κορη μου εκανε λαθος το μοτιβο....και περαν αυτου δεν ξερω τι πρασπαθησε να κανει και κλειδωσε την συσκευη....βγαζει ενα μηνυμα "the divice is locked"......και απο κατω εχει δυο επιλογες....."activate the device" ειναι η μια.....αν πατησω αυτη μουβγαζει να βαλω ενα κωδικο ...που δεν ξερω ποιος ειναι...(αν και προσπαθησα)...τι μπορω αλλο να κανω?..... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Αυτό που σου βγάζει είναι κλείδωμα ή από το Mi Account ή από το Gmail, για αρχή δοκίμασε να μπεις από υπολογιστή στο google.com/android/find και συνδέσου με τα στοιχεία του Gmail που είχε η συσκευή για να δεις αν είναι κλειδωμένη από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 φιλε μου δυστυχως μπηκα αλλα δεν εγινε τιποτα....στο google δεν μπορει να την βρει την συσκευη....mi account δυστυχως δεν φενεται εκει σαν συσκευη....καμια αλλη ιδεα βρε παιδια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Αναγκαστικά πας σε factory reset και μετά μπαίνεις ξανά με το ίδιο Gmail για ξεκλείδωμα. Ότι είχε μέσα θα χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 φιλε το εκανα hard reset αλλα ξαναβγαζει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη....τι γινεται ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Δεν σου ζητάει τα στοιχεία του Gmail που είχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 οχι φιλε μου...βγαζει ξανα την ειδια οθονη ....THE DIVICE IS LOCkED.....και εχει απο κατω 2 επιλογες......τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Τι επιλογές έχει από κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Σίγουρα έχει λογαριασμό Mi.Πρέπει να θυμηθεί τον κωδικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά, μου έρχονται ειδοποιήσεις στο calendar και στο Google και στο miui οι οποίες είναι ναι κακόβουλες, πως μπαίνουν οι ειδοποιήσεις εκεί, μπορώ να τις διακόψω? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά, μου έρχονται ειδοποιήσεις στο calendar και στο Google και στο miui οι οποίες είναι ναι κακόβουλες, πως μπαίνουν οι ειδοποιήσεις εκεί, μπορώ να τις διακόψω?[ Μπες στο Google Calendar από υπολογιστή. Πήγαινε Settings -> Event settings και εκεί που λέει Automatically add invitations επέελεξε No, only show invitations to which I have responded. Πάλι θα σου έρχονται προσκλήσεις αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να επιλέξεις αν θα τις προσθέσεις στο ημερολόγιο ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα μπήκα κ εγώ στη οικογένεια της Xiaomi καθώς πήρα το redmi note 7. Έχω αγοράσει όμως το redmi note 5 για την γυναίκα μου από πέρυσι τον Οκτώβριο. Μέχρι τώρα έβλεπα ότι η αυτονομία του ήταν μια χαρά παρόλο που δε το άφηνε από τα χέρια της. Τώρα τελευταία την βλέπω συνέχεια να το φορτίζει πιο πολύ ώρα παρά να το κρατάει. Σε σημείο που και από μόνη της άρχισε να μου γκρινιάζει ότι κάτι δεν πάει καλά. Παρακολούθησα τις μέτρησης και είδα ότι βγάζει sot περίπου 4ωρες και λιγότερο.?!! Τι μπορεί να φτάσει?? Είναι με miui 10.3.2 PEIMIXM. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!! Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Για αρχή, ας δοκιμάσει μια επαναφορά εργοστασιακών. Έχει περάσει η αναβάθμιση σε android 9 και καλό είναι μετά από κάθε τέτοια αναβάθμιση να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών, για να κάθεται καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Για αρχή, ας δοκιμάσει μια επαναφορά εργοστασιακών. Έχει περάσει η αναβάθμιση σε android 9 και καλό είναι μετά από κάθε τέτοια αναβάθμιση να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών, για να κάθεται καλύτερα.Εγώ έχω ενεργοποιήσει όλες τις mi υπηρεσίες που είχε για back up εύρεση συσκευής κλπ... Η γυναίκα μου νομίζω δεν έχει κάνει τίποτα. Αν κάνω επαναφορά τα χάνει όλα ε? Α και ευχαριστώ για την απάντηση!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μπες στο Google Calendar από υπολογιστή. Πήγαινε Settings -> Event settings και εκεί που λέει Automatically add invitations επέελεξε No, only show invitations to which I have responded. Πάλι θα σου έρχονται προσκλήσεις αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να επιλέξεις αν θα τις προσθέσεις στο ημερολόγιο ή όχι.Ευχαριστώ πολύ!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Εγώ έχω ενεργοποιήσει όλες τις mi υπηρεσίες που είχε για back up εύρεση συσκευής κλπ... Η γυναίκα μου νομίζω δεν έχει κάνει τίποτα. Αν κάνω επαναφορά τα χάνει όλα ε? Α και ευχαριστώ για την απάντηση!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα χάνει αλλά μπορείς επαφές να τις συγχρονιζεις με το Google, φωτογραφίες και βίντεο το ίδιο ή στομ υπολογιστή. Επίσης, το κινητό συγχρονίζει μόνο του ιστορικό κλήσεων, sms και λίστα εφαρμογών στο Gmail, οπότε στην αρχή σε ρωτάει αν θες να τα κατεβάσει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τα χάνει αλλά μπορείς επαφές να τις συγχρονιζεις με το Google, φωτογραφίες και βίντεο το ίδιο ή στομ υπολογιστή. Επίσης, το κινητό συγχρονίζει μόνο του ιστορικό κλήσεων, sms και λίστα εφαρμογών στο Gmail, οπότε στην αρχή σε ρωτάει αν θες να τα κατεβάσει μονο του.Οκ θα το κάνω μόλις βρω λίγο χρόνο για να σιγουρεψω πρώτα ότι όλα θα περαστουν. Θ ενημερώσω για τις εξελίξεις. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα παιδιά.Έχει περάσει κανείς την 9.9.3 xtrv να μας πει αν δουλεύει η gcam;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts