tarirs Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τι νέο έρχεται αυτή εκτός το patch ; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μια ερώτηση αν και ξέρω ότι έχει συζητηθεί πολύ το εν λόγω θέμα. Αγόρασα το κινητό πριν περίπου 4 μήνες και είναι απόλυτα ικανοποιημένος πλην της κάμερας. Ο λόγος της αγοράς ήταν για να μπορώ να βγάζω φωτό και βιντεακια με την μπέμπα αλλά το θέμα είναι ότι η στοκ εφαρμογή της καμερας, ειδικά στις φωτογραφίες, είναι πολύ αργή με αποτέλεσμα να πατάω το κουμπί και έχει γίνει η λήψη η μικρή να έχει κουνηθεί. Είναι εμφανές ότι το κλείστρο της κάμερας είναι αργό. Κάποια λύση υπάρχει; Για να το χαρώ για τον λόγο κυρίως που το αγόρασα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Μια ερώτηση αν και ξέρω ότι έχει συζητηθεί πολύ το εν λόγω θέμα. Αγόρασα το κινητό πριν περίπου 4 μήνες και είναι απόλυτα ικανοποιημένος πλην της κάμερας. Ο λόγος της αγοράς ήταν για να μπορώ να βγάζω φωτό και βιντεακια με την μπέμπα αλλά το θέμα είναι ότι η στοκ εφαρμογή της καμερας, ειδικά στις φωτογραφίες, είναι πολύ αργή με αποτέλεσμα να πατάω το κουμπί και έχει γίνει η λήψη η μικρή να έχει κουνηθεί. Είναι εμφανές ότι το κλείστρο της κάμερας είναι αργό. Κάποια λύση υπάρχει; Για να το χαρώ για τον λόγο κυρίως που το αγόρασα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να δοκιμάσεις άλλες κάμερες η rom μήπως Κάποιοι προτείνουν open camera Προσωπικά με την κάμερα του κινητού με στοκ η με gcam δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ....οποίος θέλει καλή κάμερα πάει αλλού κατά την γνώμη μου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 19, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Hρθε και σε μενα ενημερωση με security patch Οκτωβριου , miui global 10.0.4.0 stable . Προστέθηκε face id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Hρθε και σε μενα ενημερωση με security patch Οκτωβριου , miui global 10.0.4.0 stable . Προστέθηκε face id Το εννοείς; το face id λειτουργεί και με περιοχή πχ Ελλάδα; Γιατί με περιοχή Ινδία, Ρωσία υπήρχε και από πριν. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καλησπέρα. Μία γρήγορη ερώτηση. Έχω ενεργοποιήσει το volte. Πως το απενεργοποιουμε; έχω χαθεί στις σελίδες και δεν βλέπω αν έχει απαντηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μια ερώτηση αν και ξέρω ότι έχει συζητηθεί πολύ το εν λόγω θέμα. Αγόρασα το κινητό πριν περίπου 4 μήνες και είναι απόλυτα ικανοποιημένος πλην της κάμερας. Ο λόγος της αγοράς ήταν για να μπορώ να βγάζω φωτό και βιντεακια με την μπέμπα αλλά το θέμα είναι ότι η στοκ εφαρμογή της καμερας, ειδικά στις φωτογραφίες, είναι πολύ αργή με αποτέλεσμα να πατάω το κουμπί και έχει γίνει η λήψη η μικρή να έχει κουνηθεί. Είναι εμφανές ότι το κλείστρο της κάμερας είναι αργό. Κάποια λύση υπάρχει; Για να το χαρώ για τον λόγο κυρίως που το αγόρασα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα ...αργεί να μ μπει πολύ στην στοκ κάμερα και Μ σπάει τα νεύρα...σκεφτόμουν για επαναφορά εργοστασιακών μπας και στρώσει ...πατάω το κλείστρο για φωτό και αργεί επίσης...το κάνεις και σε άλλους ?? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Παρατηρησα οτι οταν ανεβαζω ενα βιντεο στην ιστορια του Instagram, η αναλυση του χαλαει πολυ και φαινονται τα frames. Ειτε ειναι κανονικο βιντεο, ειτε ειναι μπουμερανγκ κλπ συμβαινει το ιδιο πραγμα. Ακομα και τα βιντεακια που ειναι τραβηγμενα με την εφαρμογη της καμερας και οχι του Instagram παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα παρ'οτι στη συλλογη του κινητου φαινονται με πολυ καλη αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Όλα τα Xiaomi το κάνουν, θέμα του MIUI ειναι. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Hρθε και σε μενα ενημερωση με security patch Οκτωβριου , miui global 10.0.4.0 stable . Προστέθηκε face idμε τη region εισαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Όλα τα Xiaomi το κάνουν, θέμα του MIUI ειναι. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Δεν νομίζω ότι είναι θέμα μόνο του MIUI, έχω δει πάρα πολλές αναφορές και από άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Με AOSP δεν έχω θέμα με τα βίντεο, μόνο με το MIUI και στις αρχές με τα Pixel έχει αναφερθεί το τρελό fps drop. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Να δοκιμάσεις άλλες κάμερες η rom μήπως Κάποιοι προτείνουν open camera Προσωπικά με την κάμερα του κινητού με στοκ η με gcam δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος ....οποίος θέλει καλή κάμερα πάει αλλού κατά την γνώμη μου Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΤο open camera είναι εφαρμογή που την κατεβάζω από το store? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το open camera είναι εφαρμογή που την κατεβάζω από το store? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι κανονικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 με τη region εισαι ? Εγώ έβαλα Ινδία και ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Εγώ έβαλα Ινδία και ηρθεεκει υπαρχει ναι ελλαδα δεν υπαρχει και σε χωρες ευρωπαικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Με τις φωτό τι παίζει και δεν ανοίγουν;;;δεν φορτώνουν καν οι παλιες Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Το εννοείς; το face id λειτουργεί και με περιοχή πχ Ελλάδα; Γιατί με περιοχή Ινδία, Ρωσία υπήρχε και από πριν. Πριν την αναβαθμιση ειχα βαλει περιοχη Ινδια και δε μου εμφανιζοταν, μετα την αναβαθμιση εμφανιστηκε. Δε ξερω γιατι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 εχω βαλει ota την 10,4,0 χρειαζετε να την κατεβασω και απο το επισημο σαιτ και να την ξαναπερασω με factory reset ? επισης το messenger καθε φορα που παταω να ανοιξει μου δειχει οτι ειναι εκτος δικτυου και μετα απο λιγο μπαινει και μου ερχονται μυνηματα γιατι ?ξερει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλημέρα, μόλις το πήρα, κάποιες απορίες 1. Δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό ημερολογιου απο hotmail. Εχω περάσει τον λογαριασμό και από τις ρυθμίσεις και από το ημερολόγιο. 2. μπορω να βαλω φωτο στο κλείδωμα οθόνης? 3. όλα τα εικονίδια εφαρμογων τα έχει στην αρχική οθόνη. Δεν γίνεται να βλέπω μόνο συντομεύσεις και τα υπόλοιπα να τα βλέπω σε ενα μενου? 4. Στο προηγ galaxy j5 για ηχο κλήσεις έκοβε μόνο του το τραγούδι στο ρεφρεν! Εδώ μπορεί να γίνει? Ευχαριστω, Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα ...αργεί να μ μπει πολύ στην στοκ κάμερα και Μ σπάει τα νεύρα...σκεφτόμουν για επαναφορά εργοστασιακών μπας και στρώσει ...πατάω το κλείστρο για φωτό και αργεί επίσης...το κάνεις και σε άλλους ?? ευχαριστώ!! εγω ξανα εριξα την ρομ και εστρωσε για δυο τρεις βδομαδες. οποτε κολλαει ξαναριχνω την ρομ που φοραω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 3. όλα τα εικονίδια εφαρμογων τα έχει στην αρχική οθόνη. Δεν γίνεται να βλέπω μόνο συντομεύσεις και τα υπόλοιπα να τα βλέπω σε ενα μενου? Αυτο με το dock ηθελα να το μαθω και εγω. Απ'οτι καταλαβαινω ετσι ειναι ο default launcher της Xiaomi στυλ iOS. Αλλαζει ευκολα με καποιο θεμα αυτη η λειτουργια ή μονο 3rd party app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 εχω βαλει ota την 10,4,0 χρειαζετε να την κατεβασω και απο το επισημο σαιτ και να την ξαναπερασω με factory reset ? επισης το messenger καθε φορα που παταω να ανοιξει μου δειχει οτι ειναι εκτος δικτυου και μετα απο λιγο μπαινει και μου ερχονται μυνηματα γιατι ?ξερει καποιος ?Όχι αφού την έχεις περάσει δε χρειάζεται κάτι άλλο. Εγώ είμαι σε custom android 9 και έχω το ίδιο θέμα με Messenger, επομένως είναι θέμα της εφαρμογής και θα το λύσουν αυτοί κάποια στιγμή. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα ...αργεί να μ μπει πολύ στην στοκ κάμερα και Μ σπάει τα νεύρα...σκεφτόμουν για επαναφορά εργοστασιακών μπας και στρώσει ...πατάω το κλείστρο για φωτό και αργεί επίσης...το κάνεις και σε άλλους ?? ευχαριστώ!!Παιδιά εγώ το έχω αφήσει στην 9.5.13 , επίτηδες, επειδή έβλεπα διάφορα bugs και πραγματικά το τηλ δεν παρουσιάζει προβλήματα ούτε σκαλωματα. Το επιβεβαιώνουν και άλλοι? Θέλω κάποια στιγμή να αναβαθμίσω! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Όχι αφού την έχεις περάσει δε χρειάζεται κάτι άλλο. Εγώ είμαι σε custom android 9 και έχω το ίδιο θέμα με Messenger, επομένως είναι θέμα της εφαρμογής και θα το λύσουν αυτοί κάποια στιγμή. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Χρησιμοποιώ τον light,κανένα πρόβλημα σε custom Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts