akalos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μη νομίζετε ότι και η gcam κάνει θαύματα .....υπάρχουν hardware περιορισμοί Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Miui 10.0.4.0 OTA update http://bigota.d.miui.com/V10.0.4.0.OEIMIFH/miui-blockota-whyred_global-V10.0.3.0.OEIMIFH-V10.0.4.0.OEIMIFH-1c9ee8842e-8.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe Για όποιον θέλει always on display.Τριτη μέρα που το δουλεύω.Μια χαρά!Γύρω στο 25 τα εκατό μπαταρία τρώει.και με πολλές ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.used.aoe Για όποιον θέλει always on display.Τριτη μέρα που το δουλεύω.Μια χαρά!Γύρω στο 25 τα εκατό μπαταρία τρώει.και με πολλές ρυθμίσεις!τι ειναι αυτο ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι στη selfie καμερα δεν εχει ζουμ ρε παιδες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα παίδες, και σε εσάς μετά την 10 σας καθυστερεί πολύ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ξέρει κανείς πως γίνετε όταν είμαι fb και πατήσω να ανοίξει μια σελίδα αντί να την ανοίγει με το φύλλο μετρητή να την ανοίγει με τον Chrome? Settings & Privacy, Settings, Media and Contacts, Links open externally Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 τι ειναι αυτο ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι στη selfie καμερα δεν εχει ζουμ ρε παιδες ? ποιος ο λόγος να χαλάς μια φωτογραφία με το να κάνεις ζουμ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 ποιος ο λόγος να χαλάς μια φωτογραφία με το να κάνεις ζουμ ;εχω απλα ρωτησα γιατι δεν εχει ζουμ οπως πχ σε αλλα κινητα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Settings & Privacy, Settings, Media and Contacts, Links open externallyναι αλλα αννοιγει με το φυλλομετρητη της xiaomi εγω θελω να ανοιγει με google chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου και βάζεις προεπιλεγμένο τον Chrome. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferox Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα παίδες, και σε εσάς μετά την 10 σας καθυστερεί πολύ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σας εχει καποιο προβλημα?:worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Που ακριβώς πάω για να επιλέξω να ανοίγουν οι σελίδες με Chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ρυθμίσεις, εφαρμογές, κάπου λέει "Προεπιλεγμένες εφαρμογές". Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Καλημέρα. Λίγο άσχετο ερώτημα, αλλά μετά από ξεκλείδωμα bootloader, επειδή τα διέγραψε όλα, ξαναεγκατέστησα το viber και ενώ συνδέθηκα κανονικά και μου δείχνει τις επαφές, ομάδες κ.τ.λ. δεν μου δείχνει τα προηγούμενα μηνύματα στις συνομιλίες μου και μου γράφει ότι τα μηνύματα είναι κωδικοποιημένα. Πως θα γίνει να τα εμφανίσω ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεν μπορείς να τα εμφανίσεις, αν δεν έχεις κάνει Backup. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Δεν μπορείς να τα εμφανίσεις, αν δεν έχεις κάνει Backup. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Επειδή έχω viber και στο laptop, υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφερθούν από το laptop στο κινητό; Edited November 17, 2018 by IASVN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Μόνο αν κάνεις Backup (δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στον υπολογιστη) Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Θα ήθελα να συνδέσω το κινητο στην τηλεόραση μέσω usb to hdmi adapter, ξέρουμε εάν η συσκευή το υποστηρίζει ή εάν γενικά υποστηρίζεται το MHL? Θέλω να αποφύγω την ασύρματη σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Δεν υποστηρίζεται πλέον το mhl από την πλειοψηφία των νεότερων συσκευών, με εξαίρεση τη samsung, καθώς υπάρχουν οι ασύρματες λύσεις. Εδώ http://www.mhltech.org/devices.aspx θα βρεις τη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών. Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπερα, μπειτε στο κατωθι link και δωστε την υποστηριξη σας για την ενεργοποιηση του vowifi. https://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4407291&extra=page%3D1&page=1&mobile=no Επισης οσοι περισσοτεροι πατησουν το confirm, τοσο καλυτερα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα σας μία ερώτηση τελικά έχει έρθει καμία αναβάθμιση?? Βλέπω 10.0.3 κ .4 στις γυναίκας Μ το Ρεντ 5 έχει τιν 10.0.4 εμείς τπτ ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αν θέλω όταν έχω τα δεδομένα ανοιχτά με το που μπαίνω σε έναν χώρο που έχει wifi να γίνεται εναλλαγή στο wifi τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αν θέλω όταν έχω τα δεδομένα ανοιχτά με το που μπαίνω σε έναν χώρο που έχει wifi να γίνεται εναλλαγή στο wifi τι πρέπει να κάνω? Τίποτα. Γίνεται αυτόματα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τίποτα. Γίνεται αυτόματα. Δυστυχώς σε εμένα δεν γίνεται.Στο προηγούμενο κινητό γινότανε σε αυτό όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Καποια προταση για silicon case τυπου iPhone? (Σχεδον) οτι εχω δει δυστυχως δεν μου αρεσε καθολου. Κυριως απο ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 μου ηρθε ενημερωση ΟΤΑ 10,0,40 την κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts