Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην τελευταία mc AOSP δεν δουλεύει το ράδιο, να το έχετε υπόψιν.είναι και λίγο μάλιστα ο ρώσος, τον λες υπάρχει θέμα και δεν πιστεύει

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ενώ να ρωτάμε κάθε λίγο και λιγάκι ποιο τζαμακι κάθεται καλά και δεν σηκώνεται στις άκρες η ποσo sot βγαζουμε, ενώ αυτό καθαρά υπόκειται στη χρήση του καθενός και είναι παντελώς αχρειαστο, ναι έχεις δίκιο είναι σημαντικότερο. Εδώ γελάμε εις διπλούν.

]

[/color]

Όταν δεν έχουν όλοι κοσμοποτε, όταν ακούμε έτσι και αλλιώς τον συνομιλητή μας,όταν δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για 4g δίκτυο ή WiFi για να συνομιλισουμε, όταν έχουν αναλυθεί πως και τι αλλά ξανά ρωτάμε τα ίδια κ τα ίδια, όταν δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τη συζήτηση είτε βάζοντας την σε link στο πρώτο ποστ ή δημιουργοντας αλλά τοπικ μάλλον θα πρέπει να ανησυχώ μαζί σου.

Ως εκ τούτου ξέρεις πως θα βάλω Dolby Atmos στη συνομιλία; Δεν μπορώ να ακούσω τι μου λένε στο τηλ. Εδώ γελάμε.

Όταν ακούσεις πρώτη φορά συνομιλία με την hd ένδειξη ενεργοποιημένη έλα να μου πεις περί ποιότητας κλήσης. Είναι μεγάλη η διαφορά.

]

[/color]

Όταν δεν έχουν όλοι κοσμοποτε, όταν ακούμε έτσι και αλλιώς τον συνομιλητή μας,όταν δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για 4g δίκτυο ή WiFi για να συνομιλισουμε, όταν έχουν αναλυθεί πως και τι αλλά ξανά ρωτάμε τα ίδια κ τα ίδια, όταν δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τη συζήτηση είτε βάζοντας την σε link στο πρώτο ποστ ή δημιουργοντας αλλά τοπικ μάλλον θα πρέπει να ανησυχώ μαζί σου.

Ως εκ τούτου ξέρεις πως θα βάλω Dolby Atmos στη συνομιλία; Δεν μπορώ να ακούσω τι μου λένε στο τηλ. Εδώ γελάμε.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μήπως αυτό βοηθήσει?

75e47f9313b672c1b6c5b9df153cffc8.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κλείσε αυτό

81a27e16e7b05418b45443278b99160d.jpg

που βρισκεις αυτη τη ρυθμιση για το wifi ?

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Με το VoLTE ενεργοποιημένο η φωνή χρησιμοποιεί το 4g και δεν γυρνάει υποχρεωτικά σε άλλο δίκτυο, οπότε και έχεις σερφαρισμα με πλήρεις ταχύτητες ταυτόχρονα. Voice over LTE δλδ.

Εγώ πάντως με Vodafone όταν είμαι συνδεδεμένος στο 4G και μιλάω έχω κανονικά internet.

H Voda δεν υποστηρίζει VoLTE.

Πως γίνεται δεν ξέρω.

Αυτό ισχύει από τότε που είχα το RN3 Pro.

Χρησιμοποιώ rom από mi-globe.com

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Για εμάς που δεν έχουμε Cosmote, αυτή η ρύθμιση είναι κάτι σαν volte?

Δηλαδή μόλις χτυπήσει το τηλ στην μία SIM, η άλλη συνδέεται σε 4G δίκτυο;

https://ibb.co/cv5FaA

Screenshot-2018-11-06-11-38-33-443-com-android-phone.jpg

Edited by glynos
Redesigning the web! www.slumdog.gr

Καμιά σχέση το ένα με το άλλο. Με το VoLTE ενεργοποιημένο η φωνή χρησιμοποιεί το 4g και δεν γυρνάει υποχρεωτικά σε άλλο δίκτυο, οπότε και έχεις σερφαρισμα με πλήρεις ταχύτητες ταυτόχρονα. Voice over LTE δλδ.

Αυτό που λες το ξέρω.

Εμένα όμως δεν κόβεται το internet όταν μιλάω.

Χρησιμοποιεί προφανώς ταυτόχρονα και το 2G και το 4G.

Όταν έχω H+ και μιλάω δεν έχω internet.

Φιλικά.Γιώργος.

παιδια ερωτηση σε global version το κινητο παιζει παντου?

πχ βραζιλια θα εχω θεμα?

Παντού,μια είναι η global version

Λογικά δεν θα έχεις προβλημα

ξερουμε που ειναι οι ρυθμισεις για να βαλω το wifi να ειναι παντα συνδεδεμενο στα messenger κτλ ?

δε το βρησκω πουθενα

https://imgur.com/a/qwphDxr

Για να μη τρελαθουμε εδώ μέσα με το volte,κλήση από 4g,πέφτει σε H+ σε κινητό voda που επίσης υποστηρίζει hd voice

Με Q όλα αυτά

Ποιότητα συνομιλίας άριστη

Edited by akalos

ξερουμε που ειναι οι ρυθμισεις για να βαλω το wifi να ειναι παντα συνδεδεμενο στα messenger κτλ ?

δε το βρησκω πουθενα

Στις προηγμένες ρυθμίσεις του WiFi...

Είσαι σε ένα φόρουμ το οποίο ασχολείται με τεχνολογία και θεωρείς ότι το τζαμάκι είναι πιο σημαντικό από το volte. Μήπως πρέπει να ανησυχείς για αυτό;

Mήπως πρεπει να ανησυχήσεις εσύ, που θεωρείς όλους τους χρήστες power users εδω μέσα και θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν τι κάνει το volte και πόσο χρήσιμο είναι στη καθημερινότητα ενος nubie που δεν έχει και τόσες γνώσεις με την τεχνολογία? Διότι αγαπητέ μου φίλε, εδώ μέσα δεν είναι μόνο αποκλειστικό φορουμ για τους έμπειρους παίχτες, αλλά υπάρχουν και απλοι users που δεν έχουν καμια ιδεα τι σημαινει αυτο το volte, Ασε που έχουν σημαντικότερα θέματα να λύσουν όσο αφορά το κινητό αυτό Γι αυτο το λόγο μη το παίζετε όλοι ειδημονες, σκεφτείτε και τον απλό χρήστη και πόσο κουραστικό είναι να διαβάζει σελίδες για το volte και να μη καταλαβαίνει Χριστό.

Μια υπο-ενότητα για το volte θα ήταν χρήσιμη.

Υ.Γ.

"Και ΝΑΙ, το τζαμάκι γι αυτούς είναι πιο χρήσιμο απο το Volte"

Edited by matrix

δε το βρησκω πουθενα

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω έχω την τελευταία αναβάθμιση MIUI 10.0.2.0 και αυτή τη ρύθμιση την κατάργησαν δεν υπάρχει πουθενά Με αποτέλεσμα το τηλέφωνο όταν κλείνει η οθόνη μετά από 15 λεπτά περίπου απενεργοποιείται και το wi-fi και τα data του τηλεφώνου, οπότε δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις και το φωτάκι δεν ανάβει

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω έχω την τελευταία αναβάθμιση MIUI 10.0.2.0 και αυτή τη ρύθμιση την κατάργησαν δεν υπάρχει πουθενά Με αποτέλεσμα το τηλέφωνο όταν κλείνει η οθόνη μετά από 15 λεπτά περίπου απενεργοποιείται και το wi-fi και τα data του τηλεφώνου, οπότε δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις και το φωτάκι δεν ανάβει

Την ίδια έχουμε αλλά όλα λειτουργούν κανονικά και ειδοποιήσεις και φωτάκι.

εχω εβαλα την 10.0.3.0 αλλα παλι δε μπορω να βρω τις ρυθμισεις

ξερει κανεις που ειναι ?

Επίσημα έχω χαζέψει με το update σε 10! :blink: :D

Χμ... Λείπει η επιλογή για τη μη εμφάνιση των διακοπτών του notification tray στη lockscreen. Ένα μικρό update πιστεύω θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Huawei Nova 5T

παιδια υπαρχει κανας ευκολος οδηγος να εγκαταστησει καποιος την google camera για το Note 5 PRO?

χωρις root ει δυνατον?

βρηκα ενα στο youtube αλλα μιλαει hindi και αν καταλαβαινω το ρεζουμε φοβαμαι μη χασω λεπτομερειες

εχω την global 4/64 εκδοση με την τελευταια ενημερωση απο MIUI 10.0.2.0 stable

ευχαριστω προκαταβολικα!

εχεις κανεις κολλημα στο messenger οταν το παταω να δω τις συνομιλιες μου δειχνει οτι ειναι παντα εκτος συνδεσης

Σιγουρέψου ότι

1) Έχεις κλειδωμένη την εφαρμογή στη μνήμη (σέρνοντας την προς τα κάτω στο μενού που σου δείχνει τις "ανοιχτές" εφαρμογές.

2) Έχεις ενεργοποιήσει το autostart από το security.

3) Έχεις ενεργοποιήσει το "Start in background" στο Other Permissions.

4) Το battery save είναι στο "No restrictions".

Σιγουρέψου ότι

1) Έχεις κλειδωμένη την εφαρμογή στη μνήμη (σέρνοντας την προς τα κάτω στο μενού που σου δείχνει τις "ανοιχτές" εφαρμογές.

2) Έχεις ενεργοποιήσει το autostart από το security.

3) Έχεις ενεργοποιήσει το "Start in background" στο Other Permissions.

4) Το battery save είναι στο "No restrictions".

το πρωτο πως θα το τσεκαρω ? αν και νομιζω οτι ειναι θεμα wifi Edited by Tr3LaRaS

Κοίτα τι έχω ανεβάσει στο post #4962

παιδια υπαρχει κανας ευκολος οδηγος να εγκαταστησει καποιος την google camera για το Note 5 PRO?

χωρις root ει δυνατον?

βρηκα ενα στο youtube αλλα μιλαει hindi και αν καταλαβαινω το ρεζουμε φοβαμαι μη χασω λεπτομερειες

εχω την global 4/64 εκδοση με την τελευταια ενημερωση απο MIUI 10.0.2.0 stable

ευχαριστω προκαταβολικα!

Χμ... Λείπει η επιλογή για τη μη εμφάνιση των διακοπτών του notification tray στη lockscreen. Ένα μικρό update πιστεύω θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Στην Global Beta ROM υπάρχει ήδη οπότε θα έρθει και στην stable σαφώς.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Mήπως πρεπει να ανησυχήσεις εσύ, που θεωρείς όλους τους χρήστες power users εδω μέσα και θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν τι κάνει το volte και πόσο χρήσιμο είναι στη καθημερινότητα ενος nubie που δεν έχει και τόσες γνώσεις με την τεχνολογία? Διότι αγαπητέ μου φίλε, εδώ μέσα δεν είναι μόνο αποκλειστικό φορουμ για τους έμπειρους παίχτες, αλλά υπάρχουν και απλοι users που δεν έχουν καμια ιδεα τι σημαινει αυτο το volte, Ασε που έχουν σημαντικότερα θέματα να λύσουν όσο αφορά το κινητό αυτό Γι αυτο το λόγο μη το παίζετε όλοι ειδημονες, σκεφτείτε και τον απλό χρήστη και πόσο κουραστικό είναι να διαβάζει σελίδες για το volte και να μη καταλαβαίνει Χριστό.

Μια υπο-ενότητα για το volte θα ήταν χρήσιμη.

Υ.Γ.

"Και ΝΑΙ, το τζαμάκι γι αυτούς είναι πιο χρήσιμο απο το Volte"

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν γνωρίζεις τι είναι το VoLTE. Ούτε αν είσαι ή όχι power user κατά τα λεγόμενά σου. Βρίσκεσαι σε τεχνολογικό forum. Αν δε μπορείς να ακολουθήσεις τεχνολογική ορολογία, ή αν όντως το τζαμάκι από τον Κινέζο στο αλι σου φαίνεται πιο χρήσιμο από το VoLTE, απλα επανεξέτασε αν ανήκεις σε ένα τέτοιο χώρο

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger