Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή δεν έχω ξαναδιαβάσει τη σελίδα παρά μόνο το xda , παρακολουθώ, τι βλέπω εδώ? Κίνηση πριν κάνα 3αρι ημέρες είδα άρα ετοιμάζεται σύντομα?
Από χθες θα έλεγα εγώ https://github.com/AOSiP-Devices/vendor_xiaomi_whyred

Επειδή δεν έχω ξαναδιαβάσει τη σελίδα παρά μόνο το xda , παρακολουθώ, τι βλέπω εδώ? Κίνηση πριν κάνα 3αρι ημέρες είδα άρα ετοιμάζεται σύντομα?

Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατόν

Δίνει και εξετάσεις , φοιτητής είναι

Απ' ότι λέει τουλάχιστον

Edited by akalos

Είναι η σελίδα που έχει τον κώδικα για την AOSiP, πιο συγκεκριμένα του whyred.

Λογικά είναι κοντά, τώρα το πόσο κοντά είναι για release μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Πάντως το ότι υπάρχει κινητικότητα υπάρχει και αυτό είναι καλό για εμάς...

Πάλι καλά ο συγκεκριμένος δεν παράτησε την συσκευή μόλις πήρε το F1

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Αυτό που το "λιώνετε" (για να το γράψω ευγενικά) σελίδες επί σελίδων, για το VoLte, πραγματικά.... Κι όχι μόνο εδώ... Από τη στιγμή που βγήκε το Pocophone, μόνο με αυτό ασχολείστε... Φαντάζομαι και σε συσκευές άλλων εταιρειών, πολύ πιο ακριβές, είναι dealbreaker για σας... Αν δε χτυπήσει το fb notification κατά την κλήση, θα υπάρξει θέμα φαντάζομαι... :rolleyes:

Settings -> Notifications & status bar -> App Notifications.

Εκεί διαλέγεις το κάθε app και ενεργοποιείς τον τρόπο που θέλεις να σε ειδοποιεί.

Αν ακόμα έχεις θέμα, ξαναστείλε.

Λάθος,εχ$στ#μεν για το Poco,το έχουμε παλαιότερα συζητήσει πάλι,αλλά δεν καταφέραμε τίποτα

Προσωπικά πιο πολύ με ενδιαφέρει το vowifi παρά το volte

Καλό θα ήταν και τα δύο βέβαια

Αν δουλεύε σωστά θα έπαιρνα και δεύτερη σιμ της frog

Edited by akalos

Υπάρχει ήδη aosip pie , αλλά είναι πάρα πολύ φτωχή

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το γνωρίζουμε γι'αυτό λέμε πότε θα βγει update. Εσύ με τι παίζεις μπάλα?

Υπάρχει ήδη aosip pie , αλλά είναι πάρα πολύ φτωχή

Για όσους είναι rooted το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δίνει ζωντάνια στην οθόνη.a6d8d7e1d693f4e507ee8afc347155f5.jpg

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Το γνωρίζουμε γι'αυτό λέμε πότε θα βγει update. Εσύ με τι παίζεις μπάλα?
Mc AOSP.

Εχω παρατηρήσει ότι στις επαφές τις μπερδεύει. Πχ επαφή που είναι στο Β τη βγάζει πρώτη στο Γ κτλ

Ναι & σε frog

εγω εκανα τα βηματα αλλα δεν ξερω τι παει λαθος. το ενεργοποιησα απο σαμσουθν s9 προσθεσα και το imr πληκρολογησα και κατι αριθμους για να γινει enable. αλλα οταν κανω κλιση πεφτει το 4g αρα δεν εχω βολτε

Το γνωρίζουμε γι'αυτό λέμε πότε θα βγει update.

http://bit.ly/aosipwhyredfirstrom

Κάτι παίζει εδώ βέβαια ....μη την περάσεις αν δεν δεις πρώτα χda,καλού κακού

Edited by akalos

http://bit.ly/aosipwhyredfirstrom

Κάτι παίζει εδώ βέβαια ....μη την περάσεις αν δεν δεις πρώτα χda,καλού κακού

Άντε να βγει καμιά σταθερή AOSiP γιατί για την ώρα οι υπάρχουσες Pie ROMs έχουν διάφορα bugs. Το MiUI 10 δεν είναι τόσο κακό αλλά έχουν μακελέψει την παραμετροποίηση των ειδοποιήσεων, δεν μπορώ να βάλω custom notification ήχους! Όλο κάτι τέτοια κάνουν και στο τέλος δεν αντέχω το MiUI για πολύ, οι AOSP όμως χάνουν αλλού. Πχ, η MiUI έχουν Dirac Sound Enhancement που παίζει πολύ καλά με τα ακουστικά μου, δεν έχει θέμα με χάσιμο σήματος κλπ. Απο την άλλη έχω δει και AOSP σχεδόν ισάξιες στο Mido μου, στο Whyred όχι ακόμα αλλά έχω πολλές ελπίδες για την AOSiP 9.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Καλησπέρα ! Ειμαι κάτοχος του Note 5 εδώ και 1 εβδομάδα. Αντικατέστησε το note 3 pro και πέρα από όποιες διαφορές και ομοιότητες αντιμετωπίζω τα εξής 2 θέματα. Πιστεύω ότι το παλιό έχει πιο ζεστά χρώματα και για να ισορροπήσω την εικόνα έχω επιλέξει Αυξημένη Αντίθεση από Προβολή. Τό δεύτερο και σημαντικότερο είναι η ένταση με ακουστικά. Ενώ ενεργοποιώ τόν Ενισχυτή Mi Ήχου δεν βλέπω καμιά διαφορά, ούτε όταν αλλάζω τύπο ακουστικών. Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει :)

Για τον ήχο άλλαξε χώρα βάλε Ελβετία και θα δεις διαφορά στην ένταση.
Καλησπέρα ! Ειμαι κάτοχος του Note 5 εδώ και 1 εβδομάδα. Αντικατέστησε το note 3 pro και πέρα από όποιες διαφορές και ομοιότητες αντιμετωπίζω τα εξής 2 θέματα. Πιστεύω ότι το παλιό έχει πιο ζεστά χρώματα και για να ισορροπήσω την εικόνα έχω επιλέξει Αυξημένη Αντίθεση από Προβολή. Τό δεύτερο και σημαντικότερο είναι η ένταση με ακουστικά. Ενώ ενεργοποιώ τόν Ενισχυτή Mi Ήχου δεν βλέπω καμιά διαφορά, ούτε όταν αλλάζω τύπο ακουστικών. Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει :)

Προσπαθώ να δω τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi. Δεν μπόρεσα ούτε με κάποια εφαρμογή τύπου ρεκοβερυ ούτε μέσω κάποιου μάνατζερ. Και με τους 2 τρόπους μου εμφανίζεις ένα άδειο φάκελο. Κάποια άλλη ιδέα? (root, aosip 8.1)

Για τον ήχο άλλαξε χώρα βάλε Ελβετία και θα δεις διαφορά στην ένταση.
Παίζει δυνατά τώρα ;) Ελπίζω να διορθώσουν και τον τύπο τών ακουστικών !

Άντε να βγει καμιά σταθερή AOSiP γιατί για την ώρα οι υπάρχουσες Pie ROMs έχουν διάφορα bugs. Το MiUI 10 δεν είναι τόσο κακό αλλά έχουν μακελέψει την παραμετροποίηση των ειδοποιήσεων, δεν μπορώ να βάλω custom notification ήχους! Όλο κάτι τέτοια κάνουν και στο τέλος δεν αντέχω το MiUI για πολύ, οι AOSP όμως χάνουν αλλού. Πχ, η MiUI έχουν Dirac Sound Enhancement που παίζει πολύ καλά με τα ακουστικά μου, δεν έχει θέμα με χάσιμο σήματος κλπ. Απο την άλλη έχω δει και AOSP σχεδόν ισάξιες στο Mido μου, στο Whyred όχι ακόμα αλλά έχω πολλές ελπίδες για την AOSiP 9.

Στις custom βάζουν Viper,η sony,κτλ(διαβάζω) όλα αυτά χαλάνε τον ήχο,προσωπική άποψη ....και δεν τα βάζω καθόλου

Edited by akalos

εγω εκανα τα βηματα αλλα δεν ξερω τι παει λαθος. το ενεργοποιησα απο σαμσουθν s9 προσθεσα και το imr πληκρολογησα και κατι αριθμους για να γινει enable. αλλα οταν κανω κλιση πεφτει το 4g αρα δεν εχω βολτε
Αυτό είναι το λάθος που κανείς για αυτό και δεν ενεργοποιείτε θα κοιτάς να γράφει disabled και μετά θα ακολουθήσεις τα βήματα που έχουν αναφερθεί στα προηγούμενα ποστ.

Τι έχουν δηλαδή;

Το βάλαμε ήδη..

Όσοι είναι σε havoc pie....βγήκε νέο update με fixes....

Αισθητά πιο γρήγορη.

Edited by drivth

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger