kodorevi8ulis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπερα παιδια , μηπως μπορει καποιος να δωσει ενα link για το τζαμακι της της nillkin που καλυπτει πληρως ολη την οθονη, γιατι δεν μπορω να το βρω? Ευχαριστω λινκ δεν έχω , cp+ λέγεται πάντως (αν θυμάμαι καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Παιδιά όσοι έχετε ξεκλειδώσει έχετε δει διαφορά στην camera με gcam η με την κάμερα του a2 στις indoor και lowlight; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μία μέρα την έχω την gcam αλλά βλέπω διαφορά. Η μαμά κάμερα περνάει κάτι σαν φίλτρο unsharpening και χάνει σε λεπτομέρεια. Η gcam έχει παραπάνω κόκκο αλλά καλύτερη λεπτομέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Δεν νομίζω ότι η Cosmote θα είχε θέμα να προσθέσει Xiaomi συσκευές για να δώσει VoLTE. Άλλωστε η ίδια πουλάει από τον επίσημο διανομέα κινητά Xiaomi. Το θέμα είναι προφανώς της Xiaomi, η οποία δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών της δεν έχει καν ενεργοποιημένο το ca για κλείδωμα στις ευρωπαϊκές μπάντες, και αυτό προφανώς για περικοπή κόστους.. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Ακριβώς, άλλωστε και όλα τα βήματα να έκανε κανείς για ενεργοποίηση VoLTE, αποτέλεσμα δεν θα έβλεπε χωρίς την 10.0.2.0 η οποία επίσημα κυκλοφόρησε πριν μόλις 1-2 μέρες. Γενικά έχω απογοητευτεί απο την Xiaomi, υποτίθεται οτι μιλάμε για ένα best seller smartphone και η υποστήριξη που παρέχει είναι υποτυπώδης. Τώρα πια έχει αφιερωθεί στο Poco Phone, οπότε περιμένω απλά ενα update σε Android 9, για carrier aggregation δεν το συζητάω καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ακριβώς, άλλωστε και όλα τα βήματα να έκανε κανείς για ενεργοποίηση VoLTE, αποτέλεσμα δεν θα έβλεπε χωρίς την 10.0.2.0 η οποία επίσημα κυκλοφόρησε πριν μόλις 1-2 μέρες. Γενικά έχω απογοητευτεί απο την Xiaomi, υποτίθεται οτι μιλάμε για ένα best seller smartphone και η υποστήριξη που παρέχει είναι υποτυπώδης. Τώρα πια έχει αφιερωθεί στο Poco Phone, οπότε περιμένω απλά ενα update σε Android 9, για carrier aggregation δεν το συζητάω καν. θα διαφωνισω,υποστήριξη σαν της xiaomi δύσκολα βρίσκεις απο αλλες εταιριες,και δεν γραφω μονο για τα ακριβα μοντελα τους.:) Εδω αλλες μεγαλες,ονοματα δεν γραφουμε,το βγαζουν το εκαστοτε μοντελο μαι το ξεχνα......και παλι δεν γραφω για φτηνα μοντελα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ας είναι καλά το xda διαφορετικά .....όντως εκει έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη αλλά δεν μπορούν να κάνουν και θαύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Ας είναι καλά το xda διαφορετικά .....όντως εκει έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη αλλά δεν μπορούν να κάνουν και θαύματα Εχεις καλυτερη υποστήριξη απο αλλες μεγαλες εταιριες του χώρου?Επισημα τουλαχιστον? Αστο εξω το xda,ειναι ανεπίσημο καναλι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Μόλις με πήρε το 697131 να μου πει ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε επειδή η sim είναι στο xiaomi, όταν στέλνω WIFICALL μου λέει το κλασσικό και όχι ότι είναι ενεργοποιημένη. Τι κάνουμε τώρα; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Το έχεις καιρό ενεργοποιημένο; Μόλις με πήρε το 697131 να μου πει ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε επειδή η sim είναι στο xiaomi, όταν στέλνω WIFICALL μου λέει το κλασσικό και όχι ότι είναι ενεργοποιημένη. Τι κάνουμε τώρα; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα το ενεργοποίησα. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Εγώ προχτές στο rn4. Άρα να αναμένουμε τη σειρά μας.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Εγώ πριν πέντε λεπτά επικοινώνησα με τσατ και μου το ενεργοποίησαν. Αν τώρα δεν κρατήσει για πολύ δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Τουλάχιστον ας προλάβουμε να το δοκιμάσουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Μόλις με πήρε το 697131 να μου πει ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε επειδή η sim είναι στο xiaomi, όταν στέλνω WIFICALL μου λέει το κλασσικό και όχι ότι είναι ενεργοποιημένη. Τι κάνουμε τώρα; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalkχλομω,πολύ χλομω αυτό που λες ... Edited October 27, 2018 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 χλομω,πολύ χλομω αυτό που λες ...Δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Απο Cosmote εξυπηρέτηση πελατών είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Το ξέρω, γιατί πήραν για να μου πουν ότι έκλεισαν το Wifi Calling απορω.. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Λειτουργεί το wifi calling? Τι ρυθμίσεις έγιναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Λειτουργεί το wifi calling? Τι ρυθμίσεις έγιναν?Όχι, ούτε το Volte, αφού μου το εκλεισαν στην γραμμή επειδή δεν είναι σε συμβατή συσκευή.. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Εγώ το ενεργοποίησα πριν κάνα πενταετία ημέρες, είμαι τώρα με custom rom και παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Όχι, ούτε το Volte, αφού μου το εκλεισαν στην γραμμή επειδή δεν είναι σε συμβατή συσκευή.. Sent from my Redmi Note5 using TapatalkΕγώ που το έχω σε ένα rn4 το volte εδώ και λίγες μέρες αν πάνε να το κόψουν θα τους πω ότι έχω 2 συσκευές και ότι δουλεύω μια το ένα μια το άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Το volte λειτουργεί τουλαχιστον σε εμένα. Υπάρχει κάποιος που του λειτουργεί το wifi calling και αν ναι τι ρυθμίσεις έγιναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 (edited) Άλλαξε την ρύθμιση προτίμησης σε WiFi και ανέβασε screenshot, ίσως να γυρίσει σε WiFi call από volte Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο volte λειτουργεί τουλαχιστον σε εμένα. Υπάρχει κάποιος που του λειτουργεί το wifi calling και αν ναι τι ρυθμίσεις έγιναν?Οι ρυθμίσεις έγιναν αλλά δεν φαίνεται να λειτουργει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 28, 2018 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 επόμενη ερώτηση :) στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth. Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία; Ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 επόμενη ερώτηση :) στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth. Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία; ΕυχαριστώΘα έπρεπε να εμφανίζεται μόνο του Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Εγώ το ενεργοποίησα πριν κάνα πενταετία ημέρες, είμαι τώρα με custom rom και παίζει κανονικά.Με ποια ROM είσαι; Στην Pixel Experience 9 δεν δουλεύει, στην MIUI όσο ήταν ενεργό λειτουργούσε κανονικά. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 επόμενη ερώτηση :) στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth. Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία; Ευχαριστώ Εμένα με Jabra Classic φαίνεται κανονικά η μπαταρία. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts