Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια , μηπως μπορει καποιος να δωσει ενα link για το τζαμακι της της nillkin που καλυπτει πληρως ολη την οθονη, γιατι δεν μπορω να το βρω?

Ευχαριστω

λινκ δεν έχω , cp+ λέγεται πάντως (αν θυμάμαι καλά)

Παιδιά όσοι έχετε ξεκλειδώσει έχετε δει διαφορά στην camera με gcam η με την κάμερα του a2 στις indoor και lowlight;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μία μέρα την έχω την gcam αλλά βλέπω διαφορά. Η μαμά κάμερα περνάει κάτι σαν φίλτρο unsharpening και χάνει σε λεπτομέρεια. Η gcam έχει παραπάνω κόκκο αλλά καλύτερη λεπτομέρεια.

Δεν νομίζω ότι η Cosmote θα είχε θέμα να προσθέσει Xiaomi συσκευές για να δώσει VoLTE. Άλλωστε η ίδια πουλάει από τον επίσημο διανομέα κινητά Xiaomi. Το θέμα είναι προφανώς της Xiaomi, η οποία δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Εδώ η συντριπτική πλειοψηφία των κινητών της δεν έχει καν ενεργοποιημένο το ca για κλείδωμα στις ευρωπαϊκές μπάντες, και αυτό προφανώς για περικοπή κόστους..

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Ακριβώς, άλλωστε και όλα τα βήματα να έκανε κανείς για ενεργοποίηση VoLTE, αποτέλεσμα δεν θα έβλεπε χωρίς την 10.0.2.0 η οποία επίσημα κυκλοφόρησε πριν μόλις 1-2 μέρες.

Γενικά έχω απογοητευτεί απο την Xiaomi, υποτίθεται οτι μιλάμε για ένα best seller smartphone και η υποστήριξη που παρέχει είναι υποτυπώδης.

Τώρα πια έχει αφιερωθεί στο Poco Phone, οπότε περιμένω απλά ενα update σε Android 9, για carrier aggregation δεν το συζητάω καν.

Ακριβώς, άλλωστε και όλα τα βήματα να έκανε κανείς για ενεργοποίηση VoLTE, αποτέλεσμα δεν θα έβλεπε χωρίς την 10.0.2.0 η οποία επίσημα κυκλοφόρησε πριν μόλις 1-2 μέρες.

Γενικά έχω απογοητευτεί απο την Xiaomi, υποτίθεται οτι μιλάμε για ένα best seller smartphone και η υποστήριξη που παρέχει είναι υποτυπώδης.

Τώρα πια έχει αφιερωθεί στο Poco Phone, οπότε περιμένω απλά ενα update σε Android 9, για carrier aggregation δεν το συζητάω καν.

θα διαφωνισω,υποστήριξη σαν της xiaomi δύσκολα βρίσκεις απο αλλες εταιριες,και δεν γραφω μονο για τα ακριβα μοντελα τους.:)

Εδω αλλες μεγαλες,ονοματα δεν γραφουμε,το βγαζουν το εκαστοτε μοντελο μαι το ξεχνα......και παλι δεν γραφω για φτηνα μοντελα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ας είναι καλά το xda διαφορετικά .....όντως εκει έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη αλλά δεν μπορούν να κάνουν και θαύματα

Ας είναι καλά το xda διαφορετικά .....όντως εκει έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη αλλά δεν μπορούν να κάνουν και θαύματα

Εχεις καλυτερη υποστήριξη απο αλλες μεγαλες εταιριες του χώρου?Επισημα τουλαχιστον?

Αστο εξω το xda,ειναι ανεπίσημο καναλι.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μόλις με πήρε το 697131 να μου πει ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε επειδή η sim είναι στο xiaomi, όταν στέλνω WIFICALL μου λέει το κλασσικό και όχι ότι είναι ενεργοποιημένη. Τι κάνουμε τώρα;

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Το έχεις καιρό ενεργοποιημένο;

Μόλις με πήρε το 697131 να μου πει ότι η υπηρεσία απενεργοποιήθηκε επειδή η sim είναι στο xiaomi, όταν στέλνω WIFICALL μου λέει το κλασσικό και όχι ότι είναι ενεργοποιημένη. Τι κάνουμε τώρα;

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα το ενεργοποίησα.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πριν πέντε λεπτά επικοινώνησα με τσατ και μου το ενεργοποίησαν.

Αν τώρα δεν κρατήσει για πολύ δεν θα πεθάνουμε κιόλας.

Τουλάχιστον ας προλάβουμε να το δοκιμάσουμε

χλομω,πολύ χλομω αυτό που λες ... Edited by highland1

χλομω,πολύ χλομω αυτό που λες ...
Δεν ξέρω τι συμβαίνει..6fa0014d1f67b8b9c5a6f39ea08e05b8.jpg

Το ξέρω, γιατί πήραν για να μου πουν ότι έκλεισαν το Wifi Calling απορω..

Λειτουργεί το wifi calling? Τι ρυθμίσεις έγιναν?
Όχι, ούτε το Volte, αφού μου το εκλεισαν στην γραμμή επειδή δεν είναι σε συμβατή συσκευή..

Εγώ το ενεργοποίησα πριν κάνα πενταετία ημέρες, είμαι τώρα με custom rom και παίζει κανονικά.

Όχι, ούτε το Volte, αφού μου το εκλεισαν στην γραμμή επειδή δεν είναι σε συμβατή συσκευή..

Εγώ που το έχω σε ένα rn4 το volte εδώ και λίγες μέρες αν πάνε να το κόψουν θα τους πω ότι έχω 2 συσκευές και ότι δουλεύω μια το ένα μια το άλλο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το volte λειτουργεί τουλαχιστον σε εμένα. Υπάρχει κάποιος που του λειτουργεί το wifi calling και αν ναι τι ρυθμίσεις έγιναν?

Άλλαξε την ρύθμιση προτίμησης σε WiFi και ανέβασε screenshot, ίσως να γυρίσει σε WiFi call από volte

Το volte λειτουργεί τουλαχιστον σε εμένα. Υπάρχει κάποιος που του λειτουργεί το wifi calling και αν ναι τι ρυθμίσεις έγιναν?
Οι ρυθμίσεις έγιναν αλλά δεν φαίνεται να λειτουργει.d5245d704f736fcea179cbc2846f1130.jpg

40b48fc5f84d705c4bfeb8d4dce230aa.jpg

Edited by dedalos
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

επόμενη ερώτηση :)

στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth.

Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία;

Ευχαριστώ

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

στο προηγούμενο xiaomi μου όταν ενεργοποιούσα το bluetooth (platronics explorer 50) πάνω δεξιά κοντά στο ποσοστό της μπαταρίας του κινητού μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας του ακουστικού bluetooth.

Στο note 5 δεν βλέπω τέτοια ένδειξη, μήπως πρέπει να κάνω κάτι ή δεν υποστηρίζετε αυτή η λειτουργία;

Ευχαριστώ

Θα έπρεπε να εμφανίζεται μόνο τουbea87dd8b7c72872e034d33ff54a7b83.jpg

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Εγώ το ενεργοποίησα πριν κάνα πενταετία ημέρες, είμαι τώρα με custom rom και παίζει κανονικά.
Με ποια ROM είσαι; Στην Pixel Experience 9 δεν δουλεύει, στην MIUI όσο ήταν ενεργό λειτουργούσε κανονικά.

Ευχαριστώ

Εμένα με Jabra Classic φαίνεται κανονικά η μπαταρία.

Φιλικά.Γιώργος.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger