kaloudis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 υπάρχει nillkin full frame (cp+ ή κάπως έτσι) το έχω αλλά δε το δοκιμάζω αν δεν χαλάσει το "μάπα" full frame Που έχω πάνω (ήταν σε κάτι θήκες εξτρά) Μόνο με εγκοπή επανω βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) ναι , το σκεφτηκα κ αυτό αλλά φτανω στο 20% μετά απο δυο μερες περιπου. Αυτή τη στιγμή ας πουμε είμαι στο 75% απο το πρωί με 1,5 ωρα οθόνης κ χωρίς καθολου ομιλία... Η φωτεινότητα είναι στο φουλ. Μήπως εσείς κάνετε εκεί οικονομία?Ε λογικό μου ακούγεται τοτε, μιλάς για 2 μέρες που θα μπορούσε και καλύτερα εάν δεν έλεγες την λέξη κλειδί "φωτεινότητα" στο φουλ. Εάν έχεις μόνιμα την φωτεινότητα στο φουλ η κατανάλωση από την οθόνη εκτοξεύεται. Εγώ, χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα με τα πάντα ανοιχτά , Bluetooth, gps, συνδεδεμένο μόνιμα με smartwatch. Την προηγούμενη φόρτιση την είχα κάνει περίπου στο 23% μετά από 2 μέρες και με οθόνη 7+ ώρες. Όχι παιχνιδια, ειδήσεις διάβασμα, YouTube, Spotify, λίγο Tweeter, Facebook λιγότερο ακομα και κανένα 10λεπτο κλήσεις . Η μπαταρία του κινητου, δεν πλησιάζετε εύκολα. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν το mi 8, όμως η μπαταρία για εμένα είναι καθοριστικός παράγοντας. Δεν προχώρησα στην αγορά του γιατί θα έτρωγα πίκρα. Το μόνο που μου λείπει εμένα προσωπικά και κάποια στιγμή θα ψάξω έναν αντάξιο αντικαταστάτη του στο θέμα μπαταριας είναι το NFC που του λείπει. Τηλεφωναρα σε όλα του, αν είχε και NFC θα έκανα πολύ καιρό να το αλλάξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση,δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εφαρμογες,δεν το δουλεύουμε όλοι με τις ίδιες συνθήκες,δεν έχουμε όλοι το ίδιο σήμα, δεν συχρονιζουμε όλοι τα πάντα και όλα κτλ,μη ψαρωνετε με τα sot των άλλων Αυτά :p :p Sent from my Redmi Note 5 Pro using TapatalkΚαλά δεν πρόσεξες ότι το δουλεύει με φουλ φωτεινότητα, μόνο αυτό φτάνει! :-) Απορώ πως αντέχουν τα μάτια του φιλου, το δοκίμασα μόλις τώρα και πόνεσαν! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 22, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) Καλά δεν πρόσεξες ότι το δουλεύει με φουλ φωτεινότητα, μόνο αυτό φτάνει! :-) Δεν το δουλεύουμε όλοι στις ίδιες συνθήκες...... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited August 22, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveheart1 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ε λογικό μου ακούγεται τοτε, μιλάς για 2 μέρες που θα μπορούσε και καλύτερα εάν δεν έλεγες την λέξη κλειδί "φωτεινότητα" στο φουλ. Εάν έχεις μόνιμα την φωτεινότητα στο φουλ η κατανάλωση από την οθόνη εκτοξεύεται. Εγώ, χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα με τα πάντα ανοιχτά , Bluetooth, gps, συνδεδεμένο μόνιμα με smartwatch. Την προηγούμενη φόρτιση την είχα κάνει περίπου στο 23% μετά από 2 μέρες και με οθόνη 7+ ώρες. Όχι παιχνιδια, ειδήσεις διάβασμα, YouTube, Spotify, λίγο Tweeter, Facebook λιγότερο ακομα και κανένα 10λεπτο κλήσεις . Η μπαταρία του κινητου, δεν πλησιάζετε εύκολα. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν το mi 8, όμως η μπαταρία για εμένα είναι καθοριστικός παράγοντας. Δεν προχώρησα στην αγορά του γιατί θα έτρωγα πίκρα. Το μόνο που μου λείπει εμένα προσωπικά και κάποια στιγμή θα ψάξω έναν αντάξιο αντικαταστάτη του στο θέμα μπαταριας είναι το NFC που του λείπει. Τηλεφωναρα σε όλα του, αν είχε και NFC θα έκανα πολύ καιρό να το αλλάξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά δεν πρόσεξες ότι το δουλεύει με φουλ φωτεινότητα, μόνο αυτό φτάνει! :-) Απορώ πως αντέχουν τα μάτια του φιλου, το δοκίμασα μόλις τώρα και πόνεσαν! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απότι καταλαβαίνω κάνουμε παρομοια χρήση (αν εξαιρεσεις το smartwatch k gps). Θα τσεκάρω λοιπον την αυτοματη φωτεινότητα να δω διότι μάλλον καλά τα λες. Εκεί πρέπει να μου τρωει πολύ... Κ όντως η διαρκεια μπαταρίας είναι πολύ σημαντική. Γιαυτό πεταξα το παλιο κινεζικο no name (cubot) που είχα κ σε μισή μερα σχετικά εντατικής χρησης με αφηνε στα κρύα του λουτρου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Από πού ακριβώς βλέπουμε το sot; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) Από πού ακριβώς βλέπουμε το sot; Εικονίδιο Ασφάλεια-->Χρήση μπαταρίας-->Χρήση μπαταρίας-->Υλισμικό-->Οθόνη. Edited August 22, 2018 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μόνο με εγκοπή επανω βρίσκω https://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-note-5-pro-glass-screen-protector-5-99-NILLKIN-9H-2-5D-Tempered-Glass-Screen/1614012_32857692175.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Με αυτές οι νανοτεχνολογίες οθόνης τι γίνεται; Πήγα στα mediamarkt και μου την πρότεινε η κοπέλα στα 18 ευρώ, την τοποθετούν και την κόβουν αυτοί, 6 μήνες εγγύηση, αντι-κραδασμική αντι-χαρακτική κτλ... Αξίζουν; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 https://www.aliexpress.com/store/product/Redmi-note-5-pro-glass-screen-protector-5-99-NILLKIN-9H-2-5D-Tempered-Glass-Screen/1614012_32857692175.html Σωστος ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 https://drive.google.com/file/d/1CMxkp-DOaW7JdfOik8RrCuSzVj4PIkq7/view?usp=drivesdk Βραδυνό βίντεο με open και πειραματισμούς με το iso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Με αυτές οι νανοτεχνολογίες οθόνης τι γίνεται; Πήγα στα mediamarkt και μου την πρότεινε η κοπέλα στα 18 ευρώ, την τοποθετούν και την κόβουν αυτοί, 6 μήνες εγγύηση, αντι-κραδασμική αντι-χαρακτική κτλ... Αξίζουν;κάτι δεν λες καλά η κάτι δεν κατάλαβες καλά,η νανοτεχνολογία που σου είπανε είναι ένα υγρό που βάζουν πάνω στην οθόνη και σε παραμυθιάζουν ότι σε προστατεύει,αλλά εσύ λες την κόβουν,ίσως μιλάς για ζελατινα έχουν ένα μηχάνημα το οποίο κόβει την ζελατίνα στα μέτρα του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 υπάρχει nillkin full frame (cp+ ή κάπως έτσι) το έχω αλλά δε το δοκιμάζω αν δεν χαλάσει το "μάπα" full frame Που έχω πάνω (ήταν σε κάτι θήκες εξτρά) Την αγόρασα την συγκεκριμένη nillkin μην την αγοράσει κανείς. Είναι χάλια γιατί έχει κάτι dots και στο φως φαίνεται σαν solar πάνελ. Κολλάει μόνο περιμετρικά. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα. Όπως το έβαλα έτσι το πέταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τζαμακι δοκιμάστε full glue 5d κολλάει σε όλη την οθόνη, εγώ πήρα από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και είναι εξαιρετικό χωρίς dots κτλ αρνητικά των full face Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τζαμακι δοκιμάστε full glue 5d κολλάει σε όλη την οθόνη, εγώ πήρα από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και είναι εξαιρετικό χωρίς dots κτλ αρνητικά των full face Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχει αναφερθεί όμως δυσκολία να το βάλεις σε σημείο να σπάει η οθόνη με τα full glue! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) έχει αναφερθεί όμως δυσκολία να το βάλεις σε σημείο να σπάει η οθόνη με τα full glue! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΔεν κατάλαβα τι εννοείς;η τοποθέτηση είναι ίδια με τα tempered glass, μιλάμε άλλωστε για κανονικό tempered glass χωρίς περιμετρική κόλλα και dots Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 22, 2018 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μόνο με εγκοπή επανω βρίσκω Την αγόρασα την συγκεκριμένη nillkin μην την αγοράσει κανείς. Είναι χάλια γιατί έχει κάτι dots και στο φως φαίνεται σαν solar πάνελ. Κολλάει μόνο περιμετρικά. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα. Όπως το έβαλα έτσι το πέταξα. δεν ξέρω , η μάπα που έχω πάνω μια χαρά είναι (δεν ξέρω αν χάλασε την θέαση κάτω από τον ήλιο γιατί την είχα βάλει κατευθείαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Δεν κατάλαβα τι εννοείς;η τοποθέτηση είναι ίδια με τα tempered glass, μιλάμε άλλωστε για κανονικό tempered glass χωρίς περιμετρική κόλλα και dots Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk α νόμιζα κάτι αλλά μου έχουν ΚΌΛΛΑ γύρω γύρω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τζαμακι δοκιμάστε full glue 5d κολλάει σε όλη την οθόνη, εγώ πήρα από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και είναι εξαιρετικό χωρίς dots κτλ αρνητικά των full face Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό;; Κάποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό;; Κάποιο λινκ;Καλημέρα έχω δώσει τουλάχιστον δύο φορές λινκ στο παρελθόν δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, οποίος θέλει ας μου στείλει π.μ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Προσεχώς εντυπώσεις εκτός και αν το έχει πάρει κανείς από εσάς. Send from Redmi Note 5 ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφέρομαι σε αυτό. Πριν δεν μου πήρε την φωτό. Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Προσεχώς εντυπώσεις εκτός και αν το έχει πάρει κανείς από εσάς. Send from Redmi Note 5 ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναφέρομαι σε αυτό. Πριν δεν μου πήρε την φωτό. Send from Redmi Note 5 Ωραία φίλε,πες μας όταν παραλάβεις και αν μπορείς ανέβασε κ φωτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) σημερα παρελαβα το κινητο και εδω και καποιες ωρες που ασχολουμαι με ρυθμισεις, παρατηρησα οτι ορισμενες φορες ενω ειμαι μεσα στα μενου και παταω το κεντρικο κουμπι για επιστροφη στην αρχικη οθονη ή το κουμπι στα δεξια για "πισω" , δεν εκτελει την λειτουργια παρολο που εμφανιζεται το εφε πατηματος. δοκιμαζω 2η φορα και εκτελειται. εχει συμβει και σε αλλον; και κατι ακομα. το συνδεω με τον υπολογιστη (windows 10) για μεταφορα αρχειων και δεν το αναγνωριζει, απαιτει driver. απο που τον κατεβασατε; Edited August 23, 2018 by petrost8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 universal adb drivers (εκτός αν συνδέεται μόνο για φόρτιση οπότε πρέπει να πατήσεις στο notifiation που σου βγάζει και να βάλεις άλλη επιλογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fetas1 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) Αυτό παρατήρησα και εγώ σε όσα έχω κάνει δοκιμή δεν ξέρω είναι γενικό αυτό ? petrost8 Edited August 23, 2018 by fetas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 @kodorevi8ulis ευχαριστω. οχι για φορτιση, για μεταφορα αρχειων το θελω. @fetas1 στο θεματακι με τα πληκτρα πλοηγησης που δεν "πιανουν" με την μια αναφερεσαι ετσι; καπως ανακουφιστηκα απο την μια διοτι νομιζα μονο σε εμενα συνεβαινε, αλλα απο την αλλη ελπιζω να το φτιαξει η εταιρεια σε καποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts