Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή αν πάθει κάτι δεν υπάρχει επίσημο σέρβις xiaomi Ελλάδα?

Ο,τι προσφέρει η infoquest σαν εισαγωγέας. Αλλά μόνο για προϊόντα που εισάγει αυτή. Αν αγοράσεις από κατάστημα που δεν προμηθεύεται από αυτήν, δε θα στο δεχθούν για service.

Δηλαδή αν πάθει κάτι δεν υπάρχει επίσημο σέρβις xiaomi Ελλάδα?

σερβις υπαρχει αλλα αν το παρεις απο σκρουτζ....χλωμο να στο φτιαξουν δωρεαν . Οποτε η αποφαση ειναι δικη σου αποκλειστικα απο που θα το παρεις.

My Name Is George V.

σερβις υπαρχει αλλα αν το παρεις απο σκρουτζ....χλωμο να στο φτιαξουν δωρεαν . Οποτε η αποφαση ειναι δικη σου αποκλειστικα απο που θα το παρεις.

Αφου υπάρχει εγγύηση ρε συ. Υπάρχει περίπτωση μέσα στην εγγύηση να σου ζητήσουν λεφτά να στο φτιάξουν?

Αφου υπάρχει εγγύηση ρε συ. Υπάρχει περίπτωση μέσα στην εγγύηση να σου ζητήσουν λεφτά να στο φτιάξουν?
Δεν έχουν εγγύηση από infoquest.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Όταν ένα προϊόν καλύπτεται από εγγύηση, αυτό σημαίνει ότι θα επισκευαστεί δωρεάν, εφόσον είναι στην εγγύηση και πληρούνται οι όροι της.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όταν ένα προϊόν καλύπτεται από εγγύηση, αυτό σημαίνει ότι θα επισκευαστεί δωρεάν, εφόσον είναι στην εγγύηση και πληρούνται οι όροι της.
Οχι. Τα μαγαζιά γράφουν στους όρους ότι έχουν εγγύηση καταστήματος και το κάθε κατάστημα αποφασίζει τι θα καλύπτει, είναι υποχρεωμένοι για τα 2 χρόνια όμως. Η infoquest έχει αποφασίσει να μην δέχεται κινητά που δεν εισήχθηκαν από την ίδια οπότε αν ένα κινητό παρουσιάσει θέμα δεν είναι υπεύθυνη η iq.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει περίπτωση να δούμε Global EU με 6GB RAM στο σύντομο μέλλον; Έχει ακουστεί τίποτα;
Όχι, νομίζω αν υπήρχε θα το είχαμε δει ήδη.

Οχι. Τα μαγαζιά γράφουν στους όρους ότι έχουν εγγύηση καταστήματος και το κάθε κατάστημα αποφασίζει τι θα καλύπτει, είναι υποχρεωμένοι για τα 2 χρόνια όμως. Η infoquest έχει αποφασίσει να μην δέχεται κινητά που δεν εισήχθηκαν από την ίδια οπότε αν ένα κινητό παρουσιάσει θέμα δεν είναι υπεύθυνη η iq.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, νομίζω αν υπήρχε θα το είχαμε δει ήδη.

Δεν εννοώ την infoquest.

Aν αγοράσεις ένα κινητό από σκρουτζομάγαζο που δίνει 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος και στο διάστημα αυτό χαλάσει, δεν σημαίνει ότι υποχρεούται να βρει τρόπο να το επισκευάσει;

Παύλος Παυλίδης 

Στους όρους του γράφει τι καλύπτει. Μερικά πχ μπορεί να εννοούν εγγύηση για μπαταρία μονο, η για βλάβη που δεν φταίει ο χρήστης και αν χαλάσει με ευθύνη του χρήστη (πχ σπασει) να μην το επισκευάζουν.

Στους όρους του γράφει τι καλύπτει. Μερικά πχ μπορεί να εννοούν εγγύηση για μπαταρία μονο, η για βλάβη που δεν φταίει ο χρήστης και αν χαλάσει με ευθύνη του χρήστη (πχ σπασει) να μην το επισκευάζουν.

Aυτό δεν ισχύει για όλους όμως;

Αν το χαλάσω με δική μου ευθύνη, κανείς δεν το επισκευάζει δωρεάν.

Παύλος Παυλίδης 

Όχι δωρεάν, μπορεί το κατάστημα να μην το επισκευάζει καθόλου.

Καλημέρα στη παρέα.θελω να παραγγείλω το εν λόγο κινητό το 4/64.θελω από ένα κατάστημα που να γινεται αυτό με την καινούργια διάταξη ώστε να μην πληρώσω ΦΠΑ,έχω εταιρεία στο όνομα μου.και να μου προτείνετε μια flip case.ευχαριστω!

Καλημέρα στην παρέα

Είμαι κάτοχος xiaomi εδώ και Χρόνια μια μικρή αλλαγή 2 ημερών σε samsung a6plus(απογοητεύσει) πήρα το redmi note 5

Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να έχω άλλη ένταση ηχούν για εισερχόμενη κλήση και άλλη ένταση για ειδοποιήσεις; Διάβασα στον νήμα του redmi 4 για καποιες εφαρμογές οι οποίες όμως πάλι δεν διαχωρίζουν την ένταση ήχου και ειδοποιήσεων..... Έχει κάποιος Ν προτείνει κάτι; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Νεκτάριος

Ψάχνω για δοκιμασμένο φορτιστή γρήγορης φόρτισης για note 5, οποίος έχει κάποιον δοκιμασμένο και είναι ευχαριστημενος ας το πει.!

Ψάχνω για δοκιμασμένο φορτιστή γρήγορης φόρτισης για note 5, οποίος έχει κάποιον δοκιμασμένο και είναι ευχαριστημενος ας το πει.!
Εγώ έχω πάρει αυτόν. Μία χαρά είναι.

https://www.stoucky.gr/peripherals-accessories-en/peripherals-mobile-tablet/cables-and-adapters-and-chargers-en/itian-k6-kit-qc3-0-fortistes-yreyores-fortises-ntaptoras-kai-kalothio-fortises-type-c-ma-ro.html0a3a1f01040b899cd9ce3b4ca87af49f.jpg08a69c0ca374449580ed8eda132b3ba8.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα.εχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει την εφαρμογή" google camera"και να παίζει καλά.?ότι εκδόσεις και να έχω βάλει όλες κρεμάνε...

Δεν το περίμενα σε custom να πω την αλήθεια,κοντά 12 ώρες....

https://imgur.com/a/F91vTdv

bye bye miui

Κάτι δεν πάει καλά. Πέρασα RR με magisk, xposed και gcam και για κανένα λόγο δεν έχω τέτοια μπαταρία. Με 1 ώρα και ένα τέταρτο οθόνη έχω 78% ξεκινώντας από 100. Με αυτό το ρυθμό με το ζόρι βλέπω να φτάνει τις 5 ώρες. Τι μπορεί να φταίει; μήπως άλλαξες kernel?

link για ταμπερντ γκλασσ της προκοπης
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7635972

Μόνο θήκη σιλικόνης έχει η συσκευασία!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλημέρα από χθες μου βγάζει το κόκκινο κυκλάκι ότι υπάρχει ενημέρωση. Την πρώτη φορά όταν μπήκα να δω μου έλεγε ότι ήταν η 9.6.3. Μετά εξαφανίστηκε. Αργότερα ξανά το ίδιο μια μου βγάζει την ενημέρωση μια χάνεται δεν μπορώ να την κατεβάσω. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό;

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger