empeiros Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Δεν φαίνεται τίποτα στα ss Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Το περίεργο και συγχρόνως γελοίο ειναι ότι ενώ υπάρχει επιλογή για Smart Lock δεν μπορούμε να το προσθέσουμε στους trusted agents https://imgur.com/HAYgc3p https://imgur.com/bZ6IAiA Edited July 29, 2018 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Κάποιος που κατάφερε να ξεκλειδώσει το κινητό, έκανα αίτημα για Unlock και νόμιζα πως πέρασαν οι 15 μέρες, αλλά μπήκα στο πρόγραμμα και στο 99% μου έβγαλε ότι πρέπει να περιμένω 360 ώρες. Έτσι λέει σε όλους ακόμα και αν μένει πχ μια μέρα ή μηδένισα τον μετρητή; Στο xda αναφέρουν και τις 2 περιπτώσεις. Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΧωρις παρεξήγηση και χωρίς να θελω να προκαλέσω, σχετικά στο θεμα του ξεκλειδωματος θα ηθελα να αναφερω οτι προσωπικά δε περιμενα μέρες ουτε τωρα, αλλα ούτε παλιότερα σε αλλες δυο συσκευές που είχα. Εκανα το συχρονισμο της συσκευής με το λογαριασμό μου, κατέβαζα την σχετικη εφαρμογή και ξεκλείδωνα τη συσκευή χωρίς να περιμενω κανενα μνμ. Νομιζω οτι μονο στη 1η φοαρα που πρωτοεφαρμοστηκε αυτο το σύστημα απο τη xiaomi (οταν ειχε βγει το redmi note 2 αν δε με απατά η μνημη μου) περιμενα 4-5 μέρες, δεν ελαβα ποτε κανενα μνμ ωστοσο δοκιμασα την εφαρμογή και ξεκλειδωθηκε! Έκτοτε για άλλες τρεις συσκευές το ξεκλείδωμα το εκανα άμεσα! Δε ξέρω τι παίζει! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Το περίεργο και συγχρόνως γελοίο ειναι ότι ενώ υπάρχει επιλογή για Smart Lock δεν μπορούμε να το προσθέσουμε στους trusted agents https://imgur.com/HAYgc3p Στον δικό έχω γράφει: 1 active trust agent Ο οποίος βέβαια είναι της google https://ibb.co/bWYAM8 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος που κατάφερε να ξεκλειδώσει το κινητό, έκανα αίτημα για Unlock και νόμιζα πως πέρασαν οι 15 μέρες, αλλά μπήκα στο πρόγραμμα και στο 99% μου έβγαλε ότι πρέπει να περιμένω 360 ώρες. Έτσι λέει σε όλους ακόμα και αν μένει πχ μια μέρα ή μηδένισα τον μετρητή; Στο xda αναφέρουν και τις 2 περιπτώσεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Όχι κατέβαινε ο μετρητής κανονικά,αλλα να σου πω δεν ξεκλειδωσα ακόμα,το σκέφτομαι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 29, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Μόλις τώρα το παράγγειλα από GB. Κάπου διάβασα ότι έχει θήκη μέσα, ισχύει; Δε το αναφέρει στο package contents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Έχει .... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Να σαι καλά για τη γρήγορη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Μόλις τώρα το παράγγειλα από GB. Κάπου διάβασα ότι έχει θήκη μέσα, ισχύει; Δε το αναφέρει στο package contents. Εχει θήκη αλλά θα πρέπει να πάρεις άλλη άμεσα. Σε τυχόν πτώση θα το δεις να σπάει. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Εχει θήκη αλλά θα πρέπει να πάρεις άλλη άμεσα. Σε τυχόν πτώση θα το δεις να σπάει. https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-5-Plus-Note-5A-Shockproof-Silicone-Hybrid-Soft-TPU-Cover-/273047426228?redirect=mobile Έχω παραγγείλει ήδη τη παραπάνω. Αν δε μου κάνει, βλέπουμε. Προστατευτικό γυαλί ποιο να βάλω; Έχετε καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Στον δικό έχω γράφει: 1 active trust agent Ο οποίος βέβαια είναι της google https://ibb.co/bWYAM8 Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα και σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Χωρις παρεξήγηση και χωρίς να θελω να προκαλέσω, σχετικά στο θεμα του ξεκλειδωματος θα ηθελα να αναφερω οτι προσωπικά δε περιμενα μέρες ουτε τωρα, αλλα ούτε παλιότερα σε αλλες δυο συσκευές που είχα. Εκανα το συχρονισμο της συσκευής με το λογαριασμό μου, κατέβαζα την σχετικη εφαρμογή και ξεκλείδωνα τη συσκευή χωρίς να περιμενω κανενα μνμ. Νομιζω οτι μονο στη 1η φοαρα που πρωτοεφαρμοστηκε αυτο το σύστημα απο τη xiaomi (οταν ειχε βγει το redmi note 2 αν δε με απατά η μνημη μου) περιμενα 4-5 μέρες, δεν ελαβα ποτε κανενα μνμ ωστοσο δοκιμασα την εφαρμογή και ξεκλειδωθηκε! Έκτοτε για άλλες τρεις συσκευές το ξεκλείδωμα το εκανα άμεσα! Δε ξέρω τι παίζει! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει ένα 6μηνο περίπου που η Xiaomi άφησε εκείνη την επιβεβαίωση με SMS και πλέον βγάζει Counter στην εφαρμογή. Και εγώ με τον ίδιο τρόπο είχα ξεκλειδώσει στο παρελθόν τα Xiaomi που είχα, αλλά δυστυχώς στο RN5 ισχύει ο νέος τρόπος. Μερικοί αναφέρουν ότι αντί για 360 ώρες περίμεναν 72 ή και καθόλου, αλλά δυστυχώς στην περίπτωσή μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-5-Plus-Note-5A-Shockproof-Silicone-Hybrid-Soft-TPU-Cover-/273047426228?redirect=mobile Έχω παραγγείλει ήδη τη παραπάνω. Αν δε μου κάνει, βλέπουμε. Προστατευτικό γυαλί ποιο να βάλω; Έχετε καμιά πρόταση;Συγνώμη και χωρίς να φανεί επιθετικό το ποστ αλλά δεν βλέπεις από την εικόνα ότι είναι λάθος η θήκη; Το κινητό σου έχει έτσι τις κάμερες ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Συγνώμη και χωρίς να φανεί επιθετικό το ποστ αλλά δεν βλέπεις από την εικόνα ότι είναι λάθος η θήκη; Το κινητό σου έχει έτσι τις κάμερες ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπήκες στο κόπο να δεις τις επιλογές μοντέλου που δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα και σε μενα Εννοείται ότι ενεργό και στο λογαριασμό της Google,αλλά είμαι και σε 8.7.26.... https://imgur.com/a/eZDSc6Z Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 30, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Μπήκες στο κόπο να δεις τις επιλογές μοντέλου που δίνει;Εγώ ναι μπήκα και είδα τις επιλογές εσύ είδες και τις 16 φωτογραφίες της θήκης που δείχνουν που είναι η εγκοπη της κάμερας και που οι είναι οι δικές σου καμερες; Μετά μην παραπονεθεί σε αυτό το νήμα ότι σου έστειλα λάθος θήκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Εγώ ναι μπήκα και είδα τις επιλογές εσύ είδες και τις 16 φωτογραφίες της θήκης που δείχνουν που είναι η εγκοπη της κάμερας και που οι είναι οι δικές σου καμερες; Μετά μην παραπονεθεί σε αυτό το νήμα ότι σου έστειλα λάθος θήκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ τις πουλάς ρε φίλε στο ebay τις θήκες; Γιατί να κάνω παράπονα σε σένα ή σε κάποιον άλλο εδώ μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Όχι και πρόσεχε τον τόνο σου δεν είμαστε ούτε φιλαράκια ούτε γνωστοί, δίνει όμως ένα λινκ το οποίο μπορεί και άλλοι να παραγγείλουν και να την πατήσουν γιατί σου ξανά λέω είναι λάθος θήκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Ηρεμία στο νημαααα παίδες Κανονικά βέβαια έπρεπε με την επιλογή μοντέλου να δείχνει και την ανάλογη θήκη Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Όχι και πρόσεχε τον τόνο σου δεν είμαστε ούτε φιλαράκια ούτε γνωστοί, δίνει όμως ένα λινκ το οποίο μπορεί και άλλοι να παραγγείλουν και να την πατήσουν γιατί σου ξανά λέω είναι λάθος θήκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρά είναι ο τόνος μου, αν δε σου αρέσει μπορείς να μην συνεχίζεις τη συζήτηση μαζί μου. Επίσης αν πρόσεχες λίγο παραπάνω θα έβλεπες ότι οι φώτο είναι μόνο από το μοντέλο 5Α. Επίσης αν διάβαζες θα έβλεπες ότι ήδη την έχει παραγγείλει άλλο μέλος εδώ μέσα και του έχει κάτσει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έχει επιλογή για redmi note 5 pro, μη τρελένεστε για άσκοπα πράγματα τζάμπα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Κι εγώ αυτήν τη θήκη έχω. Πολύ καλή Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έχει επιλογή για redmi note 5 pro, μη τρελένεστε για άσκοπα πράγματα τζάμπα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και όχι μόνο! Έχει βάλει επιλογή και για Xiaomi Redmi Note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) Εγώ ναι μπήκα και είδα τις επιλογές εσύ είδες και τις 16 φωτογραφίες της θήκης που δείχνουν που είναι η εγκοπη της κάμερας και που οι είναι οι δικές σου καμερες; Μετά μην παραπονεθεί σε αυτό το νήμα ότι σου έστειλα λάθος θήκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σχέση έχουν οι φωτός με τις θήκες. Οι φωτογραφίες είναι μόνο για το σχέδιο και όχι απαραίτητα διαφορετικές ανα συσκευή. Έχω πάρει άπειρες φορές θήκες από ebay που είχαν καμία 10αρια συσκευές αλλά με τις ίδιες φωτός για όλες. Δεν έχει τόσο σημασία η φωτό. Σημασία έχει η συσκευή που επέλεξες... Αν κάναν λάθος ζητάς refund χωρίς δεύτερη σκέψη. Το πρόβλημα είναι η ταλαιπωρία της αναμονής. Edited July 30, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) Flashing guide for Android P Developer Preview 5 (Beta 4) http://en.miui.com/thread-3340524-1-1.html Πολύ καλός οδηγός νομίζω ... Edit:όπως τα λέει ο mondeling Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 30, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Πάντως ο άλλος να βοηθήσει ήθελε... Οπότε ηρεμία δεν έγινε και κάτι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Και όχι μόνο! Έχει βάλει επιλογή και για Xiaomi Redmi Note 5. To προ βάλε φίλε μου για σιγουριά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts