p_k Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Να ρωτήσω κάτι, αυτή η αλλαγή περιοχής, πχ σε Ελβετία ή Ινδία προκειμένου να αυξηθεί η ένταση των ακουστικών, μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή; Πειραματίστηκα λίγο, αλλά ξαναγύρισα την περιοχή στην Ελλάδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Να ρωτήσω κάτι, αυτή η αλλαγή περιοχής, πχ σε Ελβετία ή Ινδία προκειμένου να αυξηθεί η ένταση των ακουστικών, μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή; Πειραματίστηκα λίγο, αλλά ξαναγύρισα την περιοχή στην Ελλάδα. ;;; άρα θα έπρεπε εκατομμύρια (ινδία) συσκευές να χαλάνε ευκολότερα σε σχέση με άλλες περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 ;;; άρα θα έπρεπε εκατομμύρια (ινδία) συσκευές να χαλάνε ευκολότερα σε σχέση με άλλες περιοχές Άλλο εννοώ, μήπως αυτό το σκάλισμα κάνει να μην έρχονται πλέον updates - ενημερώσεις συστήματος. Βέβαια ξαναλέω ότι το έχω Ελλάδα τώρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Άλλο εννοώ, μήπως αυτό το σκάλισμα κάνει να μην έρχονται πλέον updates - ενημερώσεις συστήματος. Βέβαια ξαναλέω ότι το έχω Ελλάδα τώρα. ενημερώσεις (κάποιον) εφαρμογών του συστήματος ίσως (γιατί σε αλλο region βάζει και εξτρά εφαρμογές) update κανονικό όχι , ένα είναι το global , παντού το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 ενημερώσεις (κάποιον) εφαρμογών του συστήματος ίσως (γιατί σε αλλο region βάζει και εξτρά εφαρμογές) update κανονικό όχι , ένα είναι το global , παντού το ίδιο Επομένως φίλε μου, αυτές οι ενημερώσεις εφαρμογών θα επηρεάζονταν αν το είχα αφήσει σε άλλη περιοχή, σωστά; Από τη στιγμή που το γύρισα πάλι σε Ελλάδα, όλα επανήρθαν όπως πριν; Αγχώθηκα λίγο, μην έκανα καμιά βλακεία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Επομένως φίλε μου, αυτές οι ενημερώσεις εφαρμογών θα επηρεάζονταν αν το είχα αφήσει σε άλλη περιοχή, σωστά; Από τη στιγμή που το γύρισα πάλι σε Ελλάδα, όλα επανήρθαν όπως πριν; Αγχώθηκα λίγο, μην έκανα καμιά βλακεία. και πάλι σου λέω ίσως αλλα σε "χαζές" (μη σημαντικές) εφαρμογές τύπου π.χ. mi video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 και πάλι σου λέω ίσως αλλα σε "χαζές" (μη σημαντικές) εφαρμογές τύπου π.χ. mi video Οκ, κατάλαβα. Επειδή όμως θέλω να βεβαιωθώ ότι όλα γύρισαν όπως πριν, η ερωτηση ειναι: Με το γυρισμα στην περιοχή Ελλάδα όλα επανερχονται όπως πριν; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Οκ, κατάλαβα. Επειδή όμως θέλω να βεβαιωθώ ότι όλα γύρισαν όπως πριν, η ερωτηση ειναι: Με το γυρισμα στην περιοχή Ελλάδα όλα επανερχονται όπως πριν; και μετά από restart ναι , απλά τις ρυθμίσεις της ώρας δες (που λογικά είχες πειράξει όταν άλλαξες το region) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 (edited) και μετά από restart ναι , απλά τις ρυθμίσεις της ώρας δες (που λογικά είχες πειράξει όταν άλλαξες το region) Έκανα restart, η ώρα είναι σωστή και στις ρυθμίσεις έχω αυτόματη ημερομηνία και ώρα και αυτόματη ζώνη ώρας. Είμαστε οκ; Πάντως δεν είχα πειραξει ρυθμίσεις ώρας όταν αλλαξα την περιοχή, απλώς επέλεξα την Ελβετία. EDIT: Τώρα πρόσεξα ότι προστέθηκαν 3-4 ινδικές εφαρμογές, τις οποίες και απεγκατέστησα. Edited July 26, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Παιδιά καλημέρα... Άλλαξα region χτες και έγινε χαμός... Έχασε την ώρα. Τι λάθος έκανα για πείτε; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Παιδιά καλημέρα... Άλλαξα region χτες και έγινε χαμός... Έχασε την ώρα. Τι λάθος έκανα για πείτε; Κάνε μια επαναφορά δεδομένων να επιστρέψουν όλα στην κανονικότητα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 κι εγώ είχα ένα restart κάποτε , αλλά σίγουρα πριν την beta (στην .6 ή στην .13) και με root/magisk κλπ δεν μπορείς να βγάλεις άκρη τι φταίει (άκρη εννοώ έτσι στα κουτουρου, όχι το να ψάξεις για Logs) .... οπότε δεν μπορείς να πεις ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο , μπορεί να έτυχε :) αν γίνεται συχνά ε τότε ναι , υπάρχει θέμα Όχι, ούτε beta, ούτε root. Full stock. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Όχι, ούτε beta, ούτε root. Full stock. ε για αυτό το ανέφερα :) κι εγώ στην κανονική το είχα πάθει (ή 9.5.6 ήταν ή 9.5.13) ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα... Άλλαξα region χτες και έγινε χαμός... Έχασε την ώρα. Τι λάθος έκανα για πείτε; ο χαμός μόνο η ώρα είναι ; :) είναι λογικό γιατί πάει να πάρει την ώρα της περιοχής που έβαλες οπότε πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της ώρας να την αλλάξεις (το βγάζεις από το auto ; δεν θυμάμαι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Παιδιά καλημέρα... Άλλαξα region χτες και έγινε χαμός... Έχασε την ώρα. Τι λάθος έκανα για πείτε; Έκανες καμία κλήση να διορθωθεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Για AOSP γνωρίζετε καμία εφαρμογή για να έχω τις χειρονομίες της στοκ; Αν και δύο μέρες τρέχω την DU , ομολογώ ότι είναι εξαιρετική. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Να ρωτήσω, η τιμή που έχει το GB στα 146€ είναι καλή; https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1509265.html?wid=1349303&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_weekend_180727_1532685_g12&eo=7IIH9GCGFWGME07Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Να ρωτήσω, η τιμή που έχει το GB στα 146€ είναι καλή; https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1509265.html?wid=1349303&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_weekend_180727_1532685_g12&eo=7IIH9GCGFWGME07Q https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1660531.html?wid=1349303 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 (edited) Να ρωτήσω, η τιμή που έχει το GB στα 146€ είναι καλή; https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1509265.html?wid=1349303&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_weekend_180727_1532685_g12&eo=7IIH9GCGFWGME07Q Λάθος, δεν είναι το Note. αυτό. Τι διαφορά έχουν; Edited July 27, 2018 by miskin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Να ρωτήσω, η τιμή που έχει το GB στα 146€ είναι καλή; https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1509265.html?wid=1349303&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_weekend_180727_1532685_g12&eo=7IIH9GCGFWGME07Q Λάθος, δεν είναι το Note. αυτό. Τι διαφορά έχουν; Ρε φιλαρακι,βλέπεις κανένα redmi note 5? Edit:okkkk Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και δύο μέρες τρέχω την DU , ομολογώ ότι είναι εξαιρετική. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν λέμε DU? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Δεν έκανα τίποτα... Άργησα όμως στη δουλειά. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 ε για αυτό το ανέφερα :) κι εγώ στην κανονική το είχα πάθει (ή 9.5.6 ήταν ή 9.5.13) Α, κομπλέ τότε! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Έκανες καμία κλήση να διορθωθεί ; Την πάτησα στο ξυπνητήρι... Προσοχή λοιπόν σε όλους. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 (edited) MIUI 10 Global Beta ROM 8.7.26 Full Changelog Camera (Redmi Note 5/Pro) Fix - Can't connect to front camera Fingerprint Fix - Some times finger print can't unlock App lock UI (Redmi Note 5/Pro) Fix - System UI has Stopped Notification Fix - Notification font is not displayed properly Εγώ να προσθέσω:shutter speed.... ακαριαίο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 27, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 MIUI 10 Global Beta ROM 8.7.26 Full Changelog Camera (Redmi Note 5/Pro) Fix - Can't connect to front camera Fingerprint Fix - Some times finger print can't unlock App lock UI (Redmi Note 5/Pro) Fix - System UI has Stopped Notification Fix - Notification font is not displayed properly Εγώ να προσθέσω:shutter speed.... ακαριαίο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Πότε θα φτάσει στις συσκευές μας το 10; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Πότε θα φτάσει στις συσκευές μας το 10; Περίπου δύο μήνες μετά την τελευταία stable... λένε,στα σίγουρα δεν γνωρίζει κανείς Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts