akalos Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Ο κοντοπονηρουλης είναι σε μπλοκ Καμία διαμάχη Αλλά εσείς οι δύο πάτε πακέτο,αυτό είναι όλο Τέλος πάντων αυτά δεν έχουν νοημα Κάντε με μπλοκ,να με αναφέρεται ότι λέω ψέματα και ότι τέλος πάντων σας ευχαριστεί,από μένα τέλος του off topic Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 6, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλημέρα παιδιά γτ μπερδεύτηκα αν δεν το πάρω από μαγαζι της infoquest... πρέπει να λέει τον κωδικό πίσω + να έχει την λέξη global version με κόκκινα γράμματα για να ξέρω?Γτ από Σκρουτζ είναι ποιο φτηνό.. Από εδώ θέλω να το πάρω ξέρει κανείς? https://www.8cores.gr/redmi-note-5-dual-64-black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) @BOOM1 δες το post μου λίγο πιο πάνω. Γενικά δεν θα ανησυχούσα τόσο. Μέχρι στιγμής τουλαχιστον δεν έχω δει κάποιο κατάστημα να πουλά κινεζικές εκδόσεις. Λογικά αυτό που έβαλες είναι οκ. Απλά τσεκαρεις αυτά που σου είπα όταν το πάρεις για έξτρα σιγουριά. @akalos με βγαλες και σκευωρία τώρα; :lol: :lol: . Αυτά που λες τα πιστεύεις κιόλας; Ειλικρινά δεν έχω κάτι να σου απαντήσω. Edited July 6, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα το κινητο απο skorutz και φυσικα εχω μεινει αφωνος με τις επιδοσεις του.Εχω βεβαια ενα μικρο θεματακι σχετικα με την αγορα θηκης απο ebay. Στην Ελλαδα, το μοντελο που κυκλοφορει ειναι μονο ενα, αυτο με 2 καμερες, ομως, κανοντας μια αναζητηση στο google, βρηκα και αυτο( ) ,το οποιο λεγεται παλι redmi note 5 αλλα εχει μονο μια καμερα. Ξερουμε επισης οτι υπαρχει και το redmi note 5 pro, το οποιο ειναι μονο για την Ινδια και το οποιο εχει σιγουρα 2 καμερες(Συν οτι στο ebay υπαρχουν πιο πολλες θηκες για το note 5 PRO παρα για το απλο note 5) Οταν λοιπον θα παραγγειλω θηκη απο ebay , να επιλεξω για το redmi note 5" ή για το "redmi note 5 pro"? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 μήπως έχεις το plus? αυτό έχει μια κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Και οι δύο σας λέτε βλακείες Εγώ απάντησα τι έχει η infoquest επάνω Το κουτί επάνω δεν έχει κωδικό μόνο global version Τι δεν καταλαβαίνετε?και για μη πλέξω με επιστροφές και τέτοια καθώς είμαι μακρυά προτίμησα απ' τα σκρουτζομαγαζα το "επίσημο",Θεός να το κάνει...τέλος παντων Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk .... Δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο με κανένα σκρουτζομάγαζο ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ... αν δε το καταλαβαίνεις αυτό δε σε φταίει κανενάς όλα τα κουτιά έχουν πίσω τα στοιχεία (Imei / κωδικός / στοιχεία Edited July 6, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαφωτισμοί. Υπάρχουν κ άλλοι όπως εγώ (μεγάλης σε ηλικίας ) που θέλουν να πάρουν το κινητό από σκρουτζ. Βοηθάτε το κόσμο μέσα από την επικοινωνία …. Εγώ λέω να πάω σε αυτόν που είναι πιο κοντά μου (καθαρά λογω γεωγραφικής θέσεως) https://www.justech.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1335 είναι εντάξει για την b20 συχνότητα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δεν χρειάζεται να υπάρχουν διαφωτισμοί. Υπάρχουν κ άλλοι όπως εγώ (μεγάλης σε ηλικίας ) που θέλουν να πάρουν το κινητό από σκρουτζ. Βοηθάτε το κόσμο μέσα από την επικοινωνία …. Εγώ λέω να πάω σε αυτόν που είναι πιο κοντά μου (καθαρά λογω γεωγραφικής θέσεως) https://www.justech.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1335 είναι εντάξει για την b20 συχνότητα;;; όταν το μαγαζί δεν αναφέρει καν το "global version" (οχι ότι αν τα αναφέρει σημαίνει ότι ισχύει και 100%) δεν μπορούμε να καταλάβουμε θα πρέπει να ρωτάτε το μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 όταν το μαγαζί δεν αναφέρει καν το "global version" (οχι ότι αν τα αναφέρει σημαίνει ότι ισχύει και 100%) δεν μπορούμε να καταλάβουμε θα πρέπει να ρωτάτε το μαγαζί Μέσα στο φόρουμ το διαβάζουν ένα σορό άνθρωποι ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ! Μπορεί να έχω την ηλικία του πατέρα σου εγώ, μιας κ έχω παιδί 22 χρονών κ θέλω τώρα που τελειώνει να του πάρω σαν δώρο (έχει ένα παλιό) ένα κινητό. Ρωτώ το ευνόητο σε πολλούς αλλά σε ελάχιστους όχι, κάτι το απλο.συγνωμη αν τυχών γίνομαι κουραστικός (κ μερικοί) απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! Άλλωστε κανένας δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα….. :):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μέσα στο φόρουμ το διαβάζουν ένα σορό άνθρωποι ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ! Μπορεί να έχω την ηλικία του πατέρα σου εγώ, μιας κ έχω παιδί 22 χρονών κ θέλω τώρα που τελειώνει να του πάρω σαν δώρο (έχει ένα παλιό) ένα κινητό. Ρωτώ το ευνόητο σε πολλούς αλλά σε ελάχιστους όχι, κάτι το απλο.συγνωμη αν τυχών γίνομαι κουραστικός (κ μερικοί) απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! Άλλωστε κανένας δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα….. :):D Ξεκίνα από τα απλά. Ρώτα στο κατάστημα τι χρώμα έχει το κουτί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 και το china κόκκινο είναι οπότε ρωτάτε για αρχή "είναι η global έκδοση με την Β20" ; αν δεν ξέρουν ε πάμε στα τι κωδικό έχει πίσω το κουτί , αν γίνεται να στείλετε φώτο να το δω αν έχει αυτοκόλλητο global στο πλάι κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 παραγγειλα απο το ebay αυτο εδω https://www.ebay.com/itm/Matte-Anti-Glare-Frosted-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Xiaomi-Redmi-Phone/122869105025?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=423496750096&_trksid=p2060353.m2749.l2649 το τζαμακι και εκατσε τελεια πανω στην οθονη χωρις ιχνος ασπρου γυρω γυρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 και το china κόκκινο είναι οπότε ρωτάτε για αρχή "είναι η global έκδοση με την Β20" ; αν δεν ξέρουν ε πάμε στα τι κωδικό έχει πίσω το κουτί , αν γίνεται να στείλετε φώτο να το δω αν έχει αυτοκόλλητο global στο πλάι κλπ Αυτό με τη 1 κάμερα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Αυτό με τη 1 κάμερα; δεν υπάρχει redmi note 5 china με 1 κάμερα redmi note 5 india είναι η συσκευή που λες (ή στον υπόλοιπο κόσμο redmi 5 plus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 δεν υπάρχει redmi note 5 china με 1 κάμερα redmi note 5 india είναι η συσκευή που λες (ή στον υπόλοιπο κόσμο redmi 5 plus) Α, thanks. Πάντως, έχω ένα κουτί από το Note 5, που το πήρα από Mistore, οπότε θα είναι και το "σωστό". Όποιος θέλει, ανεβάζω φωτο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Πάμε λίγο πιο συνοπτικά Χρώμα κουτιού κόκκινο, αυτοκολλητακι στο πλάι global version και πίσω δεν έχει κινέζικα ενώ γράφει σε ένα κουτάκι χώρες Ευρώπης καθώς και κάμερα 1.4μm. Τα ρωτάς αυτά, τα τσεκαρεις και από κοντά και είσαι οκ. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και το china κόκκινο είναι οπότε ρωτάτε για αρχή "είναι η global έκδοση με την Β20" ; αν δεν ξέρουν ε πάμε στα τι κωδικό έχει πίσω το κουτί , αν γίνεται να στείλετε φώτο να το δω αν έχει αυτοκόλλητο global στο πλάι κλπ Ακριβώς αυτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvaKou Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 H global έκδοση έχει αγγλικά γράμματα στο πάνω μέρος του κουτιού https://i0.wp.com/www.manilashaker.com/wp-content/uploads/2018/05/xiaomi-redmi-note-55.jpg?resize=640%2C360&ssl=1 αυτοκόλλητο που γράφει global στο πλάι (κάτω δεξιά ) https://ae01.alicdn.com/kf/HTB11UH7oqSWBuNjSsrbq6y0mVXa1/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-64GB-5-99-Full-Screen-Smartphone-Snapdragon-636-4G.jpg και κάπου στο κάτω μέρος του κουτιού γράφει με μικρά γράμματα M1803E7SG. Η κινέζικη έκδοση κάνει μπαμ με τα κινέζικα στο κουτί https://i2.wp.com/giztechreview.com/wp-content/uploads/2018/03/tren-tay-xiaomi-redmi-note-5-dsc03159-1521699821822621337028.jpg?resize=708%2C425 Όσοι συνεργάζονται με infoquest ( http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points) έχουν σίγουρα την global έκδοση. Τους υπόλοιπους θα πρέπει να τους ρωτήσετε (και καλύτερα με email για να έχετε και την απάντηση γραπτά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 H global έκδοση έχει αγγλικά γράμματα στο πάνω μέρος του κουτιού https://i0.wp.com/www.manilashaker.com/wp-content/uploads/2018/05/xiaomi-redmi-note-55.jpg?resize=640%2C360&ssl=1 αυτοκόλλητο που γράφει global στο πλάι (κάτω δεξιά ) https://ae01.alicdn.com/kf/HTB11UH7oqSWBuNjSsrbq6y0mVXa1/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-5-4GB-64GB-5-99-Full-Screen-Smartphone-Snapdragon-636-4G.jpg και κάπου στο κάτω μέρος του κουτιού γράφει με μικρά γράμματα M1803E7SG. Επίσης, τα μικρά γράμματα τα γράφει και στην πλάτη της συσκευής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvaKou Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Επίσης, τα μικρά γράμματα τα γράφει και στην πλάτη της συσκευής. Αυτό εννοώ λέγοντας το κάτω μέρος του κουτιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Evakou+Mr 47 είστε φοβεροί πολύ κατατοπιστικοι..Χίλια ευχαριστώ!! Δηλαδή evakou αν είναι το κουτί σαν τις φωτό που ανεβασες εχει Β20 σωστά?αυτά να πάρω σαν γνώμονα+ να πάω στο μαγαζί? και πως είναι ο ευρωπαϊκός ανταπτορας στην όψη??Οποίος μπορεί ας ανεβάσει φώτο... Και κάτι τελευταίο λένε όλοι από σκρουτσομαγαζο έχουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά είναι πάρανομο στην Ελλάδα διάβασα ότι όλα τα ηλεκτρονικά στη Ελλάδα πρέπει να συνοδεύονται με 2 χρόνια εγγύηση ίσχυει αυτό?Χιλιάδα Ευχαριστωωωω χρωστάω καφέ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ναι ρε παιδιά αλλά πρέπει να πας να στο ανοίξουν αν δεχτούν και να το δεις,εξ'αποστασεως όμως τι γίνεται?τουλάχιστον τα μεγάλα κινεζομαγαζα λένε τι και πώς Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Επίσης, τα μικρά γράμματα τα γράφει και στην πλάτη της συσκευής. Ούτε που τον πρόσεξα το κωδικό. Μου αρέσει που τόνισα ότι δεν έχει model number... γερνάμε :lol: Άρα άκυρο όλα τα παραπάνω. Αυτό κοιτάς και τελος. :) ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ρε παιδιά αλλά πρέπει να πας να στο ανοίξουν αν δεχτούν και να το δεις,εξ'αποστασεως όμως τι γίνεται?τουλάχιστον τα μεγάλα κινεζομαγαζα λένε τι και πώς Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τι να ανοίξεις; :wacko: Στη πλάτη του κουτιού είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Αν ναι ...δεν το πρόσεξα στο δικό μου Αλλά είχα ρωτησει σε αρκετά σκρουτζομαγαζα απ' το τηλέφωνο για τον κωδικό και μου είπαν δεν έχει κάτι,πάει γερασαμε όλοι...lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 6, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Άρα τι κοιτάς και τελειώνουμε?τι είναι το model number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Αν ναι ...δεν το πρόσεξα στο δικό μου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τώρα αν σε βρίσουμε/χαρακτηρίσουμε όπως έκανες πριν για το κωδικό θα φταιμε; Που και λάθος να έκανε είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις μέλη. ;) Τεσπα το λύσαμε και αυτό. :) Edited July 6, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts