Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα κάνω μια ερώτηση:

Τζαμάκι βάλατε στο κινητό;

Αν ναι, ποια μάρκα προτείνετε;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

:

Edit: Είναι και πιο βαρύ; Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τώρα έκανα μια σύγκριση ανάμεσα σε 4 και 5 και το 2ο μου φαίνεται πιο βαρύ. Δε νομίζω ότι μισή ίντσα δικαιολογεί το επιπλέον βάρος. Αφού η μπαταρία έμεινε ίδιας χωρητικότητας, μήπως έβαλαν καλύτερο μέταλλο;

16 γραμμάρια πιο βαρύ το 5

Σύμφωνα με το gsmarena

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Το εξτρα βάρος δικαιολογείται από τις μεγαλύτερες διαστάσεις. Αν δεν κάνω λάθος εχει περίπου μισό εκατοστό μεγαλύτερο μήκος η συσκευή.

Είναι πιο ψηλό,πιο στενό αλλά και ποιο λεπτό

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8580&idPhone2=8893

Είναι πιο ψηλό,πιο στενό αλλά και ποιο λεπτό

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8580&idPhone2=8893

Οι αλλες πλευρές είναι κάπου στα 0,5 και 0,4 mm διαφορα. Στο μήκος όμως είναι 7,6 mm η διαφορά. Οπότε γενικά είναι πιο μαζεμένη συσκευή το rn4x.

Το λάθος για μένα είναι ότι η συσκευή παρά την 18:9 οθονη συνεχίζει να έχει σημαντικά μπεζελς πάνω και κάτω. Το επιχείρημα υπέρ του 18:9 είναι ότι με ίδιες διαστάσεις μπορείς να έχει λίγο μακρύτερη οθόνη... Στο rn5 όμως δεν φαίνεται να πολυισχύει...

Ενδεικτικά το moto x style που είχε 5,7 ιντσες σε 16:9 (οπότε στη πραγματικότητα μεγαλύτερη οθόνη από rn5) είχε 154 mm περίπου μήκος. Το le max 2 που είχε πάλι 5,7 σε 16:9 ήταν 156 mm. Το mate 10 pro που θεωρητικά έχει ιδια οθόνη με rn5 είναι 154 κάπου mm. Το mix 2 αντιστοιχα είναι 151 mm. Τώρα γιατί έκανε αυτή τη πατάτα η xiaomi στο rn5 μόνο αυτή το ξέρει (προφανώς marketing).

Edited by Antretng

Δοκιμασε κανεις google cam; χρειάζεται unlock ,twrp και api2 ενεργοποιηση; Αξιζει γιατι θελω κ να μεινω στοκ

Απ' ότι διαβάζω ναι,μακάρι να μπορούσαμε με στοκ

Nα κάνω μια ερώτηση:

Nillkin 9H+Pro 2.5D 0.2 mm Tempered Glass σε μένα έκατσε άψογα το είχε προτεινει φίλος σε παραπάνω ποστ.

Ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν MiHome app: σας έρχονται τα notifications? είμαι στην έκδοση MIUI 9.5.13.0 αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα???

Nα κάνω μια ερώτηση:

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_volte-tel-tempered-glass-xiaomi-redmi-note-5-ai-5-99-9h-0-30mm-5205308210068-1213424.html

Εγω εχω αυτο εδω και κατι μέρες, αν εξαιρεσεις οτι οι τρύπες για την καμερα κτλ ειναι ανάποδα, απολυτα ευχαριστημένος!

oPv0VUF.png

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Συμβαίνει όμως αυτό που προσωπικά με εκνευρίζει, δηλαδή λόγω κυρτότητας της οθόνης δεν την καλύπτει εξ' ολοκλήρου στα πλαίνά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Γι' αυτό, τα κατάργησα τα τζαμάκια και ησύχασα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Συμβαίνει όμως αυτό που προσωπικά με εκνευρίζει, δηλαδή λόγω κυρτότητας της οθόνης δεν την καλύπτει εξ' ολοκλήρου στα πλαίνά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Γι' αυτό, τα κατάργησα τα τζαμάκια και ησύχασα.

Ισχυει, παντως την οθονη και μονο με τελεια εφαρμογή την καλύπτει, το εβαλα λιιγα χιλιοστά στραβά..

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Παρατήρησα το εξής κουλό : Πχ διαβάζω εδώ το νήμα, αφήνω λίγο το τηλ στην άκρη και σβήνει η οθόνη κανονικά μετά από 15 δευτερόλεπτα όπως το έχω ρυθμίσει.

Κοιτάω μια αγγελία στο car.gr, αφήνω το τηλέφωνο και η οθόνη δεν σβήνει ποτέ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό αλλά σίγουρα είναι εκνευριστικό.

δεν υπάρχουν θέματα και Mi message στην ευρώπη .....

αν τα θες αλλάζεις region

Κ άντε αλλάζω region..κ βάζω πχ Ινδία.. πειράζει να το αφήσω μετά εκεί???

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, δεν θα έχεις πρόβλημα αρκεί μετά να ρυθμίσεις σωστά την ώρα/ημερομηνία και να χεις κανει ενεργοποίηση λογαριασμού στο viber απο πριν αν το χρησιμοποιείς γιατι κάποιος είχε αναφέρει οτι είχε θέμα.

για τα θέματα μπορείς να το ξαναγυρίσεις αν βάλεις το θέμα που θες , για το Mi messge δεν ξέρω, έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το stock app των μηνυμάτων της Miui

Nα κάνω μια ερώτηση:

https://www.ebnb.gr/el-Μεμβράνες-Προστασίας/μεμβράνες-xiaomi/94008-premium-tempered-glass-9h-για-xiaomi-redmi-5-plus.html

Ακριβώς αυτό έχω βάλει. Ούτε κενά, ούτε καλύπτεται κάποιος αισθητήρας.

16 γραμμάρια πιο βαρύ το 5

Σύμφωνα με το gsmarena

Καλά είχα καταλάβει. Thanks.

Huawei Nova 5T

Μεγάλο αρνητικο η μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων σε σχέση με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα.

Κατά τα άλλα το κινητό πυροβολεί.

Μεγάλο αρνητικο η μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων σε σχέση με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα.

απενεργοποίησε τα περιττά π.χ. να κάνει sync για το Mi cloud (αν δεν είχε κάτι αντίστοιχο το άλλο σου κινητό ... )

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις και τις ίδιες εφαρμογές και να έχεις μεγάλη κατανάλωση δεδομένων σε σχέση με πριν,μάλλον δεν το αφήνεις ήσυχο σε σχέση με πριν ;)

Υποστηρίζει volte το κινητό παιδιά;
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ναι αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω,στις ρυθμίσεις πάντως υπάρχει η ρύθμιση......

Από κει και πέρα ....

Όσοι έχουν cosmote μπορούν να το επιβεβαιώσουν,αν όντως ισχύει

Edited by akalos

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger