anna2 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Πιστεύω να εννοείς στο αμάξι στην θέση συνοδηγού και όχι σαν οδηγός με το κινητό στο χέρι (και μάλιστα κοιτώντας το GPS).... Το δεύτερο:p Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 το δοκίμασες στην 9 και δεν παίζει ή απλά ρωτάς για την 10 ; :)))Ρωτώ για την 10, σε 9 δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Ρωτώ για την 10, σε 9 δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομίζω γενικά δεν δουλεύει σε Miui (εκτός αν το είχαν φτιάξει αυτό) θέλει aosp ή καμιά Lineage κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Έγραψαν ότι θα το υποστηρίζει Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 όσοι βάλατε την 0.14 είδατε καμιά αλλαγή στην ένταση; (με Ελλάδα φυσικά , όχι ινδία/ρωσία κλπ) Μπααα ...τα ίδια Παντελάκη μου Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 πηγα ειδα το S8 σημερα για πιθανη αλλαγη... Μου φανηκε " μωρο" σε σχεση με το θηριο μας....δεν βλεπεις τιποτα στην οθονη του και το μονο θετικο ειναι η amodel and EDGE κατα τα αλλα το θηριο μας ειναι οτι καλυτερο . Ισως τα χριστουγεννα παρω το s 9+ αλλα και παλι οριακα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα απενεργοποιήσω αυτόν τον εκνευριστικό ήχο που κάνει κάθε φορά βρίσκει καινούργιο δίκτυο - WiFi; Ευχαριστώ ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα απενεργοποιήσω αυτόν τον εκνευριστικό ήχο που κάνει κάθε φορά βρίσκει καινούργιο δίκτυο - WiFi; Ευχαριστώ ! ! ! Κάτι έχεις πειράξει?εγώ δεν το έχω πάντως Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Απο banggood με priority ειναι όπως παλιά με τρακινγκ που μπορούσες να το παρακολουθήσεις; Έχουν περασει 4 μέρες και ούτε φωνή. Θα εχω κάποια ενημέρωση τουλαχιστον όταν θα το στείλουν; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Όποιος νέος αγοραστής διαβάζει το θέμα αυτό και θέλει να το πάρει, μην το σκέφτεται σκίζει το huawei p8 μου, που έκανε 500 ευρώ όταν βγηκε... Μπράβο στην xiaomi, μια βδομάδα τώρα και βρήκα την ηρεμία μου τόσο σε ποιότητα, ταχύτητα αλλά και σε μπαταρία... Με το huawei δεν τολμούσα να μπω στο διαδίκτυο ήθελα καμία διακοσαρια power bank Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Απο banggood με priority ειναι όπως παλιά με τρακινγκ που μπορούσες να το παρακολουθήσεις; Έχουν περασει 4 μέρες και ούτε φωνή. Θα εχω κάποια ενημέρωση τουλαχιστον όταν θα το στείλουν; θα σου έρθει μαιλ οτι ξεκίνησε μαζί με το traking number. και έμενα τα ίδια,ευτυχώς έφυγαν οι θήκες και τα προστατευτικά οθόνης. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Η αναβάθμιση έχει έρθει σε όλους γιατί εμένα δεν μου δείχνει κατι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα έχω το p10 lite 4gb ram αξίζει να πάω στο redmi note 5 και κάτι άλλο αν το πάρω την Δευτέρα ποιο από τα δύο Screen Protector είναι για το κινητό που έχει το plaisio http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-5-2733150.html ή http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-5-pro-2732636.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Η αναβάθμιση έχει έρθει σε όλους γιατί εμένα δεν μου δείχνει κατι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς βγήκε αυτό το συμπέρασμα? Χειροκίνητα την περάσαμε όσοι πιστοί.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 θα σου έρθει μαιλ οτι ξεκίνησε μαζί με το traking number. και έμενα τα ίδια,ευτυχώς έφυγαν οι θήκες και τα προστατευτικά οθόνης. Αν θες στείλε μου (ακόμα και σε πμ) ποιο προστατευτικό οθόνης πήρες να παραγγείλω και εγω ενα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Υπάρχει το λινκ πιο πάνω. Έχει έρθει η 9.5.14. Την περνάς αμα θέλεις χειροκίνητα μέσα από την ενημέρωση του συστήματοςΔιάβασα αυτό και νόμιζα ότι έχει έρθει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 ειχα παραγγειλει απο ebay ενα tempered glass screen protector και μου εστειλα αντι για τζαμακι ζελατινα τι πινουν αυτοι οι κινεζοι δλδ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 ειχα παραγγειλει απο ebay ενα tempered glass screen protector και μου εστειλα αντι για τζαμακι ζελατινα τι πινουν αυτοι οι κινεζοι δλδ ? τσαι ! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 (edited) Σε επικοινωνία που είχα με bangood μου είπαν οτι διαθέσιμο για αποστολή θα ειναι στις 10 Ιουλίου, χωρις να ειναι και 100% σίγουροι. Τι κάνουμε. Το κρατάμε ή το ακυρώνουμε; I apologize for the inconvenience caused. It is out of stock now, due to the fact that it is highly requested. Because we get items from the supplier who is out of our control, we can’t guarantee 100% the restocked date, but we will urge them for you, sorry for keeping you waiting and hope for your kind understanding. Edited July 1, 2018 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmgr Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 καλημέρα. από εχθές έχω πρόβλημα με τις αναφορές και την παραλαβή των sms. είμαι με μαμα λογισμικό και πάροχο vodafone. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Καλημέρα. Έχω το redmi note 4 snapdragon. Να πάω στο 5; Παίζει κανένα ρόλο που ο επεξεργαστής του είναι 1.8 gz ενώ το 4 έχει 2.0 gz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Καλημέρα. Έχω το redmi note 4 snapdragon. Να πάω στο 5; Παίζει κανένα ρόλο που ο επεξεργαστής του είναι 1.8 gz ενώ το 4 έχει 2.0 gz; καλημερα..αν θες πιο μεγαλη οθονη ναι , αλλιως προς το παρον δεν θα δεις μεγαλες διαφορες ... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 καλημερα..αν θες πιο μεγαλη οθονη ναι , αλλιως προς το παρον δεν θα δεις μεγαλες διαφορες ... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Και καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 (edited) Καλημέρα. Έχω το redmi note 4 snapdragon. Να πάω στο 5; Παίζει κανένα ρόλο που ο επεξεργαστής του είναι 1.8 gz ενώ το 4 έχει 2.0 gz; Αυτό έκανα. Επίσης, είναι και άλλος επεξεργαστής. Καλύτερη κάμερα. Έχει μια αρκετά μεγαλύτερη άνεση στη λειτουργία του, το 5 από το 4. Τώρα, πρέπει να υπολογίσεις ότι η οθόνη του είναι 18:9, ενώ του 4 16:9, δηλαδή είναι πιο ψηλό και πιο στενό σαν κατασκευή το 5. Οι κάμερες δεν έχουν καμία σχέση με το 4. Η διπλή στην πλάτη κάνει τη διαφορά. Σε πιο βαριές εφαρμογές δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Το pubg δοκίμασα. Τέλος, κάτι τελείως υποκειμενικό. Πρέπει να έχουν αλλάξει το μέγεθος όλου του UI, αλλά και τη γραμματοσειρά. Κάτι που το ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Τώρα πραγματικά δε λείπει κάτι από τα Redmi Note. :happy: Edit: Είναι και πιο βαρύ; Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τώρα έκανα μια σύγκριση ανάμεσα σε 4 και 5 και το 2ο μου φαίνεται πιο βαρύ. Δε νομίζω ότι μισή ίντσα δικαιολογεί το επιπλέον βάρος. Αφού η μπαταρία έμεινε ίδιας χωρητικότητας, μήπως έβαλαν καλύτερο μέταλλο; Edited July 1, 2018 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts