punisher24 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Πήρε και το δικό μου Oreo σήμερα. Όλα μια χαρά έως τώρα. Μια ερώτηση μόνο. Έχω nova launcher prime αλλά δεν μπορώ να τον μονιμοποιησω. Στις ρυθμίσεις του στην επιλογή για μόνιμο launcher με πετάει σε μια σελίδα σχετική με δικαιώματα και δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Μπορείτε να βοηθήσετε? πήγαινε Ρυθμίσεις/ εφαρμογές και ειδοποιήσεις/ προεπ. εφ./ εκκίνηση και επέλεξε το απο εκεί Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 πήγαινε Ρυθμίσεις/ εφαρμογές και ειδοποιήσεις/ προεπ. εφ./ εκκίνηση και επέλεξε το απο εκεί Μια χαρά! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 και εγω δεν εχω καποιο προβλημα με Oreo αλλα ρε παιδια μου την επσπασε που αλλαξε το "πληκτρο" της βασης πλοηγησης γιατι αυτο χρησιμοποιουσα για να κλεινω την οθονη.....τωρα πλεον εχει αλλες λειτουργιες που δεν το περιλαμβανουν αυτο.κανεις αλλος που το χρησιμοποιουσε? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Σημερα ενημερωσα και εγω.Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο σβελτη η συσκευη και μου αρεσει η επιλογη που βαζουμε την οθονη στα 720p.Επειδη τον τελευταιο καιρο παιζω εντατικα ενα παιχνιδι , ισως, να ειδα ηδη θετικη επιδραση απο τη ρυθμιση αυτη.Ο καιρος θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
promes Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Όσοι έχετε αναβαθμίσει σε oreo είναι από το system update του τηλεφώνου; δεν έρχεται ταυτόχρονα σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ναι , από την εφαρμογή ενημέρωση του γίνεται.Εγω την έκανα σήμερα ενώ σε άλλους έχει έρθει και 15 μέρες νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 έκλεισα μια βδομάδα συμβίωσης με την oreo http://oi68.tinypic.com/rtdh1y.jpg http://oi63.tinypic.com/263klxh.jpg 3-4 ώρες σε 4G και καμιά 10αρια σε wifi..παιχνίδια δεν παίζω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Εχω την εντυπωση πως εχει μια σπιρταδα παραπανω σε σχεση με πριν.Ολα γινονται ακαριαια.Εχω βαλει την οθονη σε HD αναλυση αφου μου δινει την δυνατοτητα να το κανω και μαλλον βλεπω ηδη αποτελεσμα θετικο ως προς την καταναλωση.Φυσικα οπως και πριν . ολα τρεχουν απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 όχι και άσχημα για το πρώτο 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 όχι και άσχημα για το πρώτο 10%. ποιο θέμα έβαλες φίλε και εχεις μαύρο background; επίσης τωρα με την 8.0 τέλος οριστικά τα on screen buttons.. όλα γίνονται με τον αισθητήρα ( 2 παραλλαγές) και με το αιωρούμενο κουμπί (βάση πλοήγησης) Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 To θεμα ειναι pure black 3.0 αλλα με αλλα εικονιδια που εβαλα. Το βρηκα στο xda στο φορουμ του mate 10. Nα σου πω οτι τα Onscreen Buttons που λετε ,δεν τα εχω δει ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 To θεμα ειναι pure black 3.0 αλλα με αλλα εικονιδια που εβαλα. Το βρηκα στο xda στο φορουμ του mate 10. Nα σου πω οτι τα Onscreen Buttons που λετε ,δεν τα εχω δει ποτε... υπήρχε σαν επιλογή στην 7.0, τώρα καταργήθηκε τελείως και πολύ καλά έκαναν πιστεύω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Κατοχος και γω απο σημερα. Με το που το ανοιξα αναβαθμισα σε ορεο. Ως τωρα εχω πολυ καλες εντυπωσεις , γρηγορο δε ζεσταινεται και βγαζει ομορφες φωτογραφιες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Κατοχος και γω απο σημερα. Με το που το ανοιξα αναβαθμισα σε ορεο. Ως τωρα εχω πολυ καλες εντυπωσεις , γρηγορο δε ζεσταινεται και βγαζει ομορφες φωτογραφιες. :D με γεια σου. ποιο χρώμα πήρες; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 καλησπέρα στην παρέα επειδή ρωτησα σε 2 3 θέματα και δεν πήρα απάντηση για το honor 9 lite βρηκα ποιο κοντινο αυτό το θέμαμ θέλω να ρωτήσω αν έχει καλή κάμερα ή αν υπάρχει κάποιο θέμα να μάθω πληροφορίες. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Σε ευχαριστω φιλε μου, το μαυρο πηρα. Πολυ ομορφο και στιβαρο. Ενα θεματακι εχω , μου φαινεται τα animations λιγο αργα. Σαν να λαγκαρει λιγο σε καποια apps οπως reddit και γενικα το περιμενα λιγο πιο snap. Ισως ειναι η ιδεα μου αλλα το χει παρατηρησει κανεις στα δικα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Σε ευχαριστω φιλε μου, το μαυρο πηρα. Πολυ ομορφο και στιβαρο. Ενα θεματακι εχω , μου φαινεται τα animations λιγο αργα. Σαν να λαγκαρει λιγο σε καποια apps οπως reddit και γενικα το περιμενα λιγο πιο snap. Ισως ειναι η ιδεα μου αλλα το χει παρατηρησει κανεις στα δικα του; δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο.. εγω βέβαια έχω βάλει τα animations στο 0.5 όπως κάνω σε όλα τα κινητά για πιο smooth αίσθηση Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 καλησπέρα στην παρέα επειδή ρωτησα σε 2 3 θέματα και δεν πήρα απάντηση για το honor 9 lite βρηκα ποιο κοντινο αυτό το θέμαμ θέλω να ρωτήσω αν έχει καλή κάμερα ή αν υπάρχει κάποιο θέμα να μάθω πληροφορίες. ευχαριστω παιδιά μια απάντηση αν είναι εύκολο, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 παιδιά μια απάντηση αν είναι εύκολο, ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι το setup 13+2 το βλεπω πολυ σε κινεζικα low κατηγοριας οποτε δε ειμαι πολυ αισιοδοξος για την ποιοτητα τους.Γενικα φαινεται τιμια συσκευη με επεξεργαστη ιδιο με του mate 10 lite οποτε θα ειναι αξιοπρεπεστατο σε οποιαδηποτε χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Η αληθεια ειναι οτι το setup 13+2 το βλεπω πολυ σε κινεζικα low κατηγοριας οποτε δε ειμαι πολυ αισιοδοξος για την ποιοτητα τους.Γενικα φαινεται τιμια συσκευη με επεξεργαστη ιδιο με του mate 10 lite οποτε θα ειναι αξιοπρεπεστατο σε οποιαδηποτε χρηση. ευχαριστω για την απαντηση μήπως ξέρεις αν υπάρχει επισημο θεμα για τη συσκευη ή καποιο άλλο να ρωτησω για την καμερα λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 https://gadgets.ndtv.com/huawei-honor-9-lite-4561 Eδω παντως την πισω καμερα την εχει στα ασχημα χαρακτηριστικα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Η γυναικα μου εχει το 9 εδω και λιγο καιρο και βγαζει μια χαρα φωτογραφιες παιδια..πολυ καλυτερες απο το 7αρι που ειχε. Να το δοκιμασεις live και να δεις και μονος σου. btw ο φιλος johnnyman εχει ποσταρει μερικες φωτο απο το honor 9 του... νομιζω θα μεινεις ευχαριστημενος.. Edited March 8, 2018 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jiji123 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 https://gadgets.ndtv.com/huawei-honor-9-lite-4561 Eδω παντως την πισω καμερα την εχει στα ασχημα χαρακτηριστικα του. ευχαριστω για την απαντηση πάντως διαβάζω και βλέπω αντίθετες απόψεις για την κάμερα οπότε συμπέρασμα δύσκολα θα βγει. ανακάλυψα το θέμα με τις συγκρίσεις κάμερας και θα ρωτήσω εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 ευχαριστω για την απαντηση πάντως διαβάζω και βλέπω αντίθετες απόψεις για την κάμερα οπότε συμπέρασμα δύσκολα θα βγει. ανακάλυψα το θέμα με τις συγκρίσεις κάμερας και θα ρωτήσω εκεί. Και παλι να το δεις και live ο ιδιος.Εδω μεσα ακουγονται και υπερβολες.Το κινητο για τα λεφτα του ειναι απαιχτο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω, στην περίπτωση του Honor 9 , εαν κάποιος μιλάει στην 1 κάρτα Sim και τον καλέσουν στην 2η τότε εμφανίζεται κάποιο μήνυμα στην οθόνη ; Λαμβάνεις Sms μόλις κλείσει η κλήση με την 1 Sim οτι σε κάλεσαν στην 2η Sim ? Τι συμβαίνει ? Όποιος το χρησιμοποιει σαν Dual Sim παρακαλώ ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts