Jump to content

Jiji123

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jiji123

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Jiji123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μέχρι να μάθεις να σέβεσαι όλο το υπόλοιπο φόρουμ, να αποκτήσεις τρόπους και να ενταχθείς σωστά και πολιτισμένα με τους υπόλοιπους εδώ θα είμαι να στα λέω.
  2. Κοιταξε να βελτιωθείς σε αυτα που σου λέω και άσε τις μαντεψιες και το κυνήγι φαντασμάτων. Στο είπα και τις προάλλες ούτε ξέρω ποιος είναι ο Βλάσης που λες ούτε και με νοιάζουν τα προηγούμενα σας. Με νοιάζει οτι εχεις ρημάξει το θέμα χωρίς καμία ντροπή.
  3. Μακάρι να ήταν μόνο ιδιάζουσα ο τύπος από ότι φαίνεται έχει διαλύσει ολόκληρο το θέμα και συνεχίζει ακάθεκτος. Καμία αίσθηση ντροπής γι αυτα που κανει και καμια μεταμελεια.
  4. Στο λένε κατάμουτρα πλέον ότι δεν μιλάνε για σένα, σου λένε οτι σε γράφουν και το συνεχίζεις. Απαντας μόνος σου και ποσταρες απλα για σπάσιμο πόσο πιο κάτω θα το πας το θέμα;
  5. Τι προσπαθείς να αποδείξεις; πόσο πιο κάτω μπορείς να φτάσεις; ολα τα μέλη τα έχουν μαζί σου τυχαία άραγε; έχεις καταντήσει το θέμα ανυπόφορο δεν βλέπεις ότι σε γράφουν όλοι;
  6. Ακόμα και τα νέα μέλη που θέλουν να μάθουν 5 πράματα, σε 1 2 μήνες έχουν βαρεθεί, δεν έχω ξαναδεί χειρότερη συμπεριφορά σε φόρουμ. Ούτε από λόγια παίρνει ούτε από υποδείξεις.
  7. Αυτό πχ δεν χρειαζόταν να το πεις ξανά και εσύ απλά για να πεις κάτι, σου φέρνω απλά παραδείγματα στο πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο το θέμα εδώ.
  8. Συνεχίζεις να μη σέβεσαι κανένα εδώ μέσα, δεν έχω δει μέλος άλλο έτσι να συμπεριφερεται πάντως. Η δικιά σου επίσης έχει χρώματα που κάνουν μπαμ άρα πως μιλάς για μη φυσικότητα.
  9. Δεν ξέρω για ποιο Βλάση μιλάς ούτε τα προηγούμενα σου εδώ μέσα, διαβάζω συχνά τελευταία και έχω κρίση. Θα σέβεσαι αυτούς που διαβάζουν και δεν θα κουράζεις με το να λες τα ίδια και τα ίδια. Δεν το συνεχίζω άλλο σέβομαι τα άλλα μέλη.
  10. [QOTE=gtf4270;7536246]Ανδρεα ο πρωτος που το επισημανα σε αυτο το thread ημουν εγω. Η καμερα του Oneplus 5t δεν ειναι καθολου καλη στις βραδυνες. Καποιοι που το ειχαν στη κατοχη τους...προσπαθουσαν να μας πεισουν για το αντιθετο.[/QUO ενώ εσύ που απαντάς οπότε θέλεις και σου συμφέρει είναι οκ έτσι; όσοι παρακολουθούμε πλέον συχνά έχουμε καταλάβει τι γίνεται. Νομίζω δε σε παίρνει να τα λες αυτά.
  11. καλησπέρα και πάλι παιδιά κάποιες λήψεις είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες αδιάφορες, στο φίλο fredometio να ρωτήσω όταν λεει tap εννοεί χειροκίνητη εστίαση αν καταλαβα και για ποιό λόγο το έκανε αφού είναι μέρα, η λήψη ειναι ωραία όμως
  12. Νίκο ένα J3 του 16 έχω τότε που το πήρα δεν είχα απαιτήσεις, μπατζετ είχα πει μέχρι 250 αλλά όπως το βλέπω θα κάνω υπομονή να πάω μέχρι 4 λέω δεν ξέρω ανάλογα και τις δουλείες μου. θέλω να βγάζω ωραία τοπία και ίσως και νυχτερινές αλλά θέλω να μάθω πρώτα.
  13. Ευχαριστώ ξανά για την βοήθεια τα μέλη πραγματικά κάτι χρήσιμο, βρήκα και ένα φωτογραφικό φόρουμ και λεω να κάνω εγγραφή και εκεί σίγουρα θα μάθω πράγματα. Οπότε συνεχίζω όπως είμαι και ανάλογα προχωράω. Ελπίζω να μείνω στην παρέα σας.
  14. Κατάλαβα τι λες, όσο διαβάζω πάντως τόσο λέω ότι θέλει λεφτά για να πάω σε υψηλό επίπεδο. Ίσως μαζέψω ένα ποσό να πάρω κάτι πολύ καλό. Θα συνεχίσω να διαβάζω το θέμα για να μαθαίνω λεπτομέρειες.
  15. Δυστυχώς είμαι από επαρχία οπότε αυτό που λες είναι λιγάκι δύσκολο. Θα δω τις φωτογραφίες σου και ευχαριστώ ξανά για την βοήθεια και τις λεπτομέρειες είναι σημαντικά σε νέα μέλη. Αν μου αρέσουν από κάποιο θα δω και την τιμή όπως κατάλαβα θέλει λεφτά για να πιανω πολύ καλά αποτελέσματα.
×
×
  • Create New...