math3 Δημοσιεύτηκε June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 11, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω κάτι απλό και ανθεκτικό (θα το πετάξει 200 φορές κάτω..) με σχετικά καλή αυτονομία (θα ξεχάσει να το φορτίσει..). Ότι και να πιάσει στα χέρια θα φανεί σαν iphone αφού χρησιμοποιεί ένα παμπάλαιο lg. Έχω δει το xiaomi 4a από κωτσόβολο γιατι δε θέλω να ρισκάρω γλώσσες ρομ κτλ. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω? Υγ: Κάπου είδα για το meizu m5s αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Εφοσον ειναι απο κωτσοβολο δεν παιζει να χρειαστεις φλασαρισματα. Go for it ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Για το redmi 4Α νομίζω είναι εντάξει στα 120€ αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα όπως τα μη φωτιζόμενα πλήκτρα πλοήγησης, η μέτρια προς κακή κάμερα και η μέτρια ποιότητα κατασκευής. Από Κωτσόβολο όντως δεν θα έχεις θέμα με τις rom. Το Meizu m5s από την άλλη είναι ποιοτικότερη συσκευή, πολύ καλύτερο στην κάμερα, παραδόξως έχει fast charge,αυτονομία περίπου τα ίδια, έχει δακτυλικό αποτύπωμα, έχει εξαιρετικό σέρβις στην Ελλάδα και γενικά είναι ανωτερη συσκευή. Από πλευράς rom δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς στα Meizu o bootloader δεν ξεκλειδώνει άρα θα έρθει λογικά με global rom. Μόνο μειονεκτήματα είναι η τιμή του γύρω στα 150€ και μόνο απο σκρούτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Εγω παλι χειροτερη τη βλεπω τη καμερα του meizu http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8500&idPhone2=8420&idPhone3=8263 Ισως αν ειχε παρομοιο shutter speed να τα πηγαινε καλυτερα, αλλα αν επιλεγει αυτες τις ταχυτητες στο auto τοτε μονο καλυτερη δεν την λες. Οποτε με λιγα λογια και τα 2 εξισου μετριες καμερες εχουν. Επιπλεον εχει mtk επεξεργαστη που συνηθως ρουφανε και οντως στο gsmarena καθε αλλο παρα καλη αυτονομια δειχνει να εχει http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=8500#show Edited June 11, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. June 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Η κάμερα δε θα απασχολήσει τόσο..να αντέχει στα πεσίματα και να έχει μπαταρία να βγάζει 1-1,5 μέρα. Βρίσκω και Redmi 4x. Αλλά απο σκρουτζ μονο..φαίνεται σαν να είναι το νέο 4a, του 2017 δηλαδή. Με 8 πυρήνες σε σχέση με τους 4 του 4a.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Κοιτα το redmi 4x ειναι σιγουρα καλυτερη συσκευη. Πες μου ομως κατι, η κοπελα ειναι επαρχια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. June 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Αθήνα ή Θεσσαλονίκη..Για αυτές τις μπάντες θα μου πεις λογικά..Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα? Το 4χ το βρίσκω με 2 και 3 Ρομ και 16 με 32 go αντίστοιχα. Το 32αρι θα είναι με μεγάλη διαφορά καλύτερο ή δεν αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Αξιζει σιγουρα το μεγαλο με τα 3γβ ραμ! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Λογικα δεν θα χεις σοβαρο προβλημα. Υπαρχει βεβαια και global version με 800αρα αλλα δεν ξερω σε τι τιμη το βρισκεις. Σιγουρα πας για το 3/32. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. June 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Το έχει περίπου 150 ευρώ στο σκρουτζ. Ξέρει κάποιος πως είναι τα xiaomi από ανθεκτικότητα? Αντέχουν ή θα της μείνει στο χέρι? Γιατί αν είναι στο πρώτο πέσιμο να σπάσει πάμε για το 4a που είναι φθηνότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Γιατι να μην της βαλεις απλα μια καλη θηκη; (δεν εννοω τη διαφανη λεπτη tpu). Δεν εχω γνωμη οσον αφορα την ανθεκτικοτητα αλλα εφοσον δεν ειναι μεγαλο πιστευω θα αντεχει (οσο μεγαλυτερο μηκος τοσο ευκολοτερο να ραγισει). Στα συν οτι εχει ικανοποιητικο bezel. Edited June 11, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Το έχει περίπου 150 ευρώ στο σκρουτζ. Ξέρει κάποιος πως είναι τα xiaomi από ανθεκτικότητα? Αντέχουν ή θα της μείνει στο χέρι? Γιατί αν είναι στο πρώτο πέσιμο να σπάσει πάμε για το 4a που είναι φθηνότερο.. Και το 4x και το 4Α έχουν πλαστικό σώμα ενώ το Meizu μεταλλικό εκτός από τις πάνω και κάτω πλευρές που είναι πλαστικές για καλύτερο σήμα. Επίσης επειδή μιλάμε για κοπέλα καλό θα είναι να της δείξεις τα Xiaomi και το Meizu γιατί στις γυναίκες μετράει διαφορετικά η εμφάνιση της συσκευής από ότι στους άνδρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Και το 4x και το 4Α έχουν πλαστικό σώμα ενώ το Meizu μεταλλικό εκτός από τις πάνω και κάτω πλευρές που είναι πλαστικές για καλύτερο σήμα. Επίσης επειδή μιλάμε για κοπέλα καλό θα είναι να της δείξεις τα Xiaomi και το Meizu γιατί στις γυναίκες μετράει διαφορετικά η εμφάνιση της συσκευής από ότι στους άνδρες. Το ίδιο και το 4χ. Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ξεχάστε το m5s γιατί από σήμερα το vickmall από eu werehouse φέρνει το Μeizu m5 note στα 152€ Πιστεύω είναι καλύτερη επιλογή από το 4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δες και το j5 το περυσινό. Amoled οθόνη και πολύ καλή καμερούλα. Μεταξύ 4a και 4Χ το 4Χ εννοείται, καλύτερη ποιότητα κατασκευής και άλλη κατηγορία τιμής, βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Δες και το j5 το περυσινό. Amoled οθόνη και πολύ καλή καμερούλα. Μεταξύ 4a και 4Χ το 4Χ εννοείται, καλύτερη ποιότητα κατασκευής και άλλη κατηγορία τιμής, βέβαια. Για τη καμερα θα συμφωνησω αλλα ρε φιλε εν ετη 2017 που πας με snapdragon 410? Τετοιο επεξεργαστη βαζαν πριν 3-4 χρονια σε Low range συσκευες. Το θεωρω πολυ overpriced. Edited June 13, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Για τη καμερα θα συμφωνησω αλλα ρε φιλε εν ετη 2017 που πας με snapdragon 410? Τετοιο επεξεργαστη βαζαν πριν 3-4 χρονια σε Low range συσκευες. Το θεωρω πολυ overpriced. Ε καλά πες μου ένα Samsung που δεν είναι overpriced. Προφανώς και δεν αξίζει το j5, το μόνο θετικό που έχει είναι η amoled οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ε καλά πες μου ένα Samsung που δεν είναι overpriced. Προφανώς και δεν αξίζει το j5, το μόνο θετικό που έχει είναι η amoled οθόνη. Συμφωνοι, αλλα αυτο παρα ειναι... το j7 για παραδειγμα παροτι ειναι και αυτο ακριβο, ειναι απειρως πιο vfm απο το j5... και περαν οτι ειναι ακριβο θα χεις και θεμα σε εμπειρια χρησης. Δεν ειναι οτι εχει εναν 617 που θα την κανεις την δουλεια σου αλλα εναν αρχαιο/αδυναμο 410. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. June 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Διαβάζω διάφορα περίεργα στο forum για το 4χ. Για το σήμα του, για την αργή του φόρτιση, οτι δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις και άλλα ωραία. Απλά θέλω να το αγοράσω και να μη ξανασχοληθώ μαζί του. Και όλα αυτά με αποτρέπουν..J7 που αναφέρθηκε είναι πολύ ακριβό. 150 ευρώ μαξ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Διαβάζω διάφορα περίεργα στο forum για το 4χ. Για το σήμα του, για την αργή του φόρτιση, οτι δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις και άλλα ωραία. Απλά θέλω να το αγοράσω και να μη ξανασχοληθώ μαζί του. Και όλα αυτά με αποτρέπουν..J7 που αναφέρθηκε είναι πολύ ακριβό. 150 ευρώ μαξ.. Ανέφερα και το Meizu m5 note πριν. Δεν σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Διαβάζω διάφορα περίεργα στο forum για το 4χ. Για το σήμα του, για την αργή του φόρτιση, οτι δεν χτυπάνε ειδοποιήσεις και άλλα ωραία. Απλά θέλω να το αγοράσω και να μη ξανασχοληθώ μαζί του. Και όλα αυτά με αποτρέπουν..J7 που αναφέρθηκε είναι πολύ ακριβό. 150 ευρώ μαξ.. Πάρε το huawei p8 lite στα 134€, βάλε και μια θήκη και ένα tempered glass και δεν θα ξαναασχοληθεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts