Jump to content

Ηχοσύστημα αυτοκινήτου: Τι προτείνετε; (RadioCD/MP3/DVD)

stavrosbiologos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παλι απο πηγες θα προτεινα Alpine με κλειστα ματια, παρολο που λογω ελλειψης χρηματων ειχα παρει Kenwood!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον εχω κι εγω μια ερωτηση: Θελω να παρω mp3 player και αν και ειχα καταληξει στο Pioneer 7700MP ειδα σημερα και το Kenwood KDC-W7031. Το δευτερο υπερτερει εναντι του πρωτου εχοντας οθονη 4096 χρωματων. Εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο το Pioneer. Εχει κανεις να προτεινει κατι για να με βγαλει απο το διλλημα? Το Kenwood ειναι μολις 50€ ακριβοτερο.

αν και Kenwood-ακιας θελοντας να ειμαι αντικειμενικος προτεινω το Pioneer. εχει 3 εξοδους προενισχυσης και καλυτερο equalizer. και τα δυο ειναι iPod ready και εχουν εξοδο ξεχωριστου χειρισμου του sub. τωρα αν τα περισσοτερα χρωματα στην οθονη ειναι καταλυτικος παραγοντας για τα δεδομενα σου, παρε το kenwood!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Οχι δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας τα περισσοτερα χρωματα αλλα ασχολουμαι με αυτα επειδη δεν βρισκω αλλες τρανταχτες διαφορες. Κι εγω προς το Pioneer τεινω οπως ειχα αποφασισει και αρχικως.

εσυ κρινεις και αποφασιζεις. αν στο μελλον σκεφτεσαι να φτιαξεις τον ηχο, ριχνοντας κανα ενισχυτη και κανα sub το pioneer ειναι καλυτερη βαση για επεκταση. φυσικα σε extreme καταστασεις και τα δυο κρινονται ανεπαρκη, αλλα δεν νομιζω να εχεις τετοιες βλεψεις. εγω kenwood-fun ειμαι, αλλα το σωστο να λεγεται!

koita me thn idiothta toy hlektronikoy (foithths etsi) tha soy po na pareis thn phgh pou soy prosferei perisoteres dinatothtes xeirismoy stoys fakeloys epiloges tragoydion kai tetoia . akoma poly simantiko einai oi eksodoi dynatothtes syndeshs (line-in (aux)) syndesh se sub kai xeirismos aytonomos mono gia to sub . kai diafora tetoia mia matia poy eriksa einai oti to pioneer exei xeiristirio kai satradioready den ksero ti einai ato sat exete kamia idea .

DOSTE BASH SE AYTO TORA OSOI endiafereste gia eixia phges kai tetoia

mhn koitate posa watt dinei alla thn eyaisthisia dB oso megalhterh toso kalhtera

me ligia logia ena paradigma :

hxeio 75W/90dB paizei 4 fores poio dinata apo ena ixio 150W/84db. !!!!!!!!

πολυ σωστο αυτο. η ευαισθησια ειναι πολυ σημαντικη και καποιοι που δεν ξερουν καθονται και ακουν φουμαρα με watt και βλακειες. και βγαινει ο αλλος και σου λεει εχω φοβερο ηχειο Pioneer 350W!!!και ειναι watt max!τεσπα σημαντικο ρολο παιζει και η κατασκευη του ηχειου. υπαρχουν καποιες μαρκες που ειναι γνωστες ευρεως και ολος ο κοσμος τις προτιμα επειδη απλα τυχαινει να τις εχει ακουσει. ενταξει η μανα μου εχει μιξερακι kenwood αυτο δε σημαινει πως η kenwood ειναι η πιο καλη!υπαρχουν εταιρειες στο χωρο που αχολουνται μονο με αυτο και λογικο ειναι να ξεπερνανε σε επιδοσεις και ποιοτητα αλλες γνωστες μαρκες απο αλλους χωρους.

Οπωσδήποτε και όχι dvd στο αυτοκίνητο γιατί αποδεδειγμένα μαζί με τα κινητά αποτελούν δύο από τους βασικότερους παράγοντες απόσπασης της προσοχής του οδηγού και πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Όμως σε αντίθεση με τα κινητά, για τα dvd αυτοκινήτου δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα οξύ πρόβλημα με τροχαίες και τέτοια γιατί δεν είναι αρκετά διαδεδομένα στα ι.χ.

kai pos tha katalavei o mpatsos oti evlepes dvd ama se stamatisoyn to kleineis . h isxyrizesai oti den evlepes esy alla o synodigos . .eno me to kinito mporei na se piasei epaftoforo afot tha se dei .

dvd ειναι κυριως για μοστρα....εγω αυτο πιστευω, χωρις να με χαλαγε η υπαρξη ενος στο τουτου μου!

dvd den einai mono taineies se dvd mporeis na peraseis kai mp3 mporeis na kaneis diafora akoma enooyme kai thn othonh to gps poion ton xalase h akoma kalhtera oi analhtikes plhrofories se enxromh othonh

Το θέμα φιλαράκο μου είναι πώς θα εξασφαλίσεις την ασφάλεια της ζωής σου, των συνεπιβατών σου και των συνοδηγών σου και όχι τι θα πείς στον τροχαίο ΑΦΟΥ σε σταματήσει. ΑΦΟΥ δηλαδή ΗΔΗ έχεις υποπέσει σε παράβαση. Αυτή η νοοτροπία που διαθέτουν πολλοί οδηγοί και το λυπυρό κυρίως νέοι, είναι πολύ άσχημη και δεν προάγει την οδική ασφάλεια και τον πολιτισμό μας στο δρόμο. Η απάντησή σου δηλαδή θυμίζει κάτι τύπους που ισχυρίζονται οτι φοράνε ζώνη ασφαλείας και κράνος όχι για να μη χυθούν τα μυαλά τους επάνω στο τιμόνι ή στην άσφαλτο, αλλά για να αποφύγουν το πρόστιμο των εκατονκάτι ευρώ.

νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα. και ενα απλο mp3 με μια οθονη καμποσων χιλιαδων χρωματων μπορει να σου αποσπασει την προσοχη, με equalizer και ρυθμισεις που μπορει να κοιτας αυτες αντι το δρομο μπροστα σου!

Use the remote control....

Αχ... αν κοιτάζα την οθόνη για να κάνω ρυθμίσεις θα είχα ήδη τρακάρει...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Παιδιά, το Sony CDX-M7850 σαν πηγή τι σας λέει? Θα συνδυαστεί με Rockford ενισχυτή 2x130 και Peerless 8ιντσα διαιρούμενα ηχεία.

Sony CDX-M7850 :worry:

http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg

"Vegas, baby...Vegas!"

απο οτι ειδα εχει 2 εξοδους προενισχυσης και ξεχωριστο χειρισμο για το sub καθως και graphic equalizer. καλο φαινεται, δεν ξερω ομως ποσο καθαρο ηχο βγαζει, αν και δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα. με ποιον RF θα το συνδυασεις (μαλλον τον Punch 500.2)και ποια διαιρουμενα?ετοιμο σετακι θα παρεις η θα φτιαξεις σετ με 8"midbass και tweeter Peerless?

Φίλε, τόσο ο RF όσο και τα ηχεία (8ιντσα midbass και ξεχωριστό tweeter, όπως το είπες δηλαδή) είναι μοντέλα 7ετίας, από τότε που πήρα το αυτοκίνητο, οπότε δεν θυμάμαι κωδικούς. Απλά την πηγή θέλω να αλλάξω από Radio-MD σε Radio-CD με δυνατότητα Mp3. Και ο λόγος που μάλλον θα επιλέξω Sony είναι συγκεκριμένος, καθ΄ότι μόνο τα Sony έχουν δυνατότητα ελέγχου (ανέβασμα-κατέβασμα) της κεραίας για το ραδιόφωνο.

http://img376.imageshack.us/img376/4599/swingers0hb.jpg

"Vegas, baby...Vegas!"

σκεφτομαι να αγορασω ΜΡ3 player αυτοκινητου απο το ebay ή απο καποιο site του εξωτερικου αφου η διαφορα στην τιμη ειναι αισθητη...εχω μερικες ερωτησεις ομως..

1)εχω ηχεια pioneer...πρεπει οπως και δηποτε να ειναι και pioneer το ΜΡ3 player;;;

2)υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας ή γλωσσας αν το παρω πχ απο το γερμανικο ebay;;;

3)υπαρχουν dvd/mp3 players για το αυτοκινητο;;;δε με ενδιαφερει η οθονη και το ολο set......μονο για mp3 μιλαμε

ευχαριστω προκαταβολικα :)

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

εννοειται πως δεν χρειαζεται να ειναι ολα της ιδιας μαρκας. εγω εχω πηγη kenwood, ενισχυτη audison και ηχεια peerless!για ασυμβατοτητα γλωσσας δεν ξερω κατι αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα. και στο τριτο υπαρχουν σκετα dvd-players καθως και dvd-changers που παιζουν dvd αλλα δεν εχουν οθονη.

ωραια...σε ευχαριστω πολυ....περισσοτερο με απασχολει το θεμα της γλωσσας....βρηκα το P80 της pioneer στο ebay.de 200 ευρω κατω απο τη τιμη στην Ελλαδα....

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

αντε καλα ακουσματα ειναι πολυ καλη και αξιποιστη πηγη το MP80

Το θέμα φιλαράκο μου είναι πώς θα εξασφαλίσεις την ασφάλεια της ζωής σου, των συνεπιβατών σου και των συνοδηγών σου και όχι τι θα πείς στον τροχαίο ΑΦΟΥ σε σταματήσει. ΑΦΟΥ δηλαδή ΗΔΗ έχεις υποπέσει σε παράβαση. Αυτή η νοοτροπία που διαθέτουν πολλοί οδηγοί και το λυπυρό κυρίως νέοι, είναι πολύ άσχημη και δεν προάγει την οδική ασφάλεια και τον πολιτισμό μας στο δρόμο. Η απάντησή σου δηλαδή θυμίζει κάτι τύπους που ισχυρίζονται οτι φοράνε ζώνη ασφαλείας και κράνος όχι για να μη χυθούν τα μυαλά τους επάνω στο τιμόνι ή στην άσφαλτο, αλλά για να αποφύγουν το πρόστιμο των εκατονκάτι ευρώ.

Επειδη ο ΤΟΝΟΣ σου μου φανηκε προσωπικη επιθεση , προσβληθηκα με αυτο που ειπες (καλοπροερετα) ας ξεκαθαρισω αυτο που εγραψα ποιο πανω

Αυτο που ειπα και μαλλον δεν καταλαβες , επειδη ειχες τον ποταμο ετοιμο , ειναι ο λογος που δεν γραφουν οι τροχονόμοι για οθονες DVD . Και οχι τι κανω εγω για να γλιτωσω το προστιμο !!!!!!!!!

Πρώτον, όταν βλέπεις ένα γραπτό κείμενο και ειδικά όταν σου είναι τελείως άγνωστος αυτός που το γράφει, δεν είναι δυνατόν να μαντέψεις οτι δεν θέλει να πει αυτό αλλά κάτι άλλο και άλλο εννοούσε.

Δεύτερον, εγώ προσπάθησα να δώσω μια προσωπική γνώμη για το θέμα χωρίς να θέλω να προσβάλω την άποψη κανενός ο οποίος όμως θα μου μιλούσε λογικά και όχι σουπα μουπες.

Τρίτον, όπως κι εσύ έτσι κι εγώ ήμουν απόλυτα ήρεμος όταν έγραφα την απάντησή μου και δεν έκανα καμία προσωπική επίθεση και ασφαλώς σε καμία περίπτωση δεν είχα κανένα "ποταμό" έτοιμο. Σημειώνω εδώ ότι η έκφραση "ποταμός" ήταν ιδιαίτερα άτυχη εκ μέρους σου.

Τέταρτον, κάνω απόλυτα δεκτή την τοποθέτησή σου όσον αφορά το ζήτημα των προστίμων σε αυτό το επίπεδο.

Φίλε, τόσο ο RF όσο και τα ηχεία (8ιντσα midbass και ξεχωριστό tweeter, όπως το είπες δηλαδή) είναι μοντέλα 7ετίας, από τότε που πήρα το αυτοκίνητο, οπότε δεν θυμάμαι κωδικούς. Απλά την πηγή θέλω να αλλάξω από Radio-MD σε Radio-CD με δυνατότητα Mp3. Και ο λόγος που μάλλον θα επιλέξω Sony είναι συγκεκριμένος, καθ΄ότι μόνο τα Sony έχουν δυνατότητα ελέγχου (ανέβασμα-κατέβασμα) της κεραίας για το ραδιόφωνο.

Ειναι σιγουρο αυτο για την ηλεκτρικη κεραια? Γιατι κι εγω εχω και θελω να παρω Pioneer. Τι θα γινει δηλαδη? Δε θα μπορω να την ανεβασω? Απο το μαγαζι που πηγα μου ειπαν οτι δεν θα εχω προβλημα...

teitzis

Ειδες που συμφωνουμε τελικα . :)

αντε μην ξεφυγουμε απο το κυριο θεμα .

οι αυτοματες κερεες ανοιγουν με το που ανοιγει το ραδιο η εχει κουμπι ? λογικα το πρωτο αμα ειναι ετσι τοτε δεν νομιζω να εχετε προβλημα με οποιαδηποτε πηγη εκτος αν ειναι ανυδεος αυτος που θα το συνδέσει !